10.5.2024

Kaija Romppasen poiminnat kirjasta ”Punainen myrsky nousee”

Kirjahyllyssäni on v. 2000 julkaistu kirja ”Punainen myrsky nousee – Jeesus, juutalaiset ja tuleva vaino”, jonka on kirjoittanut Amerikassa asuva messiaaninen juutalainen pastori Richard Glickstein, jolle Jumala laski sydämelle erikoisesti entisen Neuvostoliiton alueella olevien juutalaisten evankelioimisen ja auttamisen, jos he tarvitsevat apua muuttaessaan Israeliin.

Sanoma on edelleen ajankohtainen. 1990-luvulla oli voimakas juutalaisten exodus Venäjältä Israeliin. Arvioiden mukaan Venäjällä saattaa olla kuitenkin vielä miljoonia juutalaisia, joiden muutto on vasta edessä ja siitäkin teos profetoi.

Kirjassa on myös Suomeen liittyviä profetioita.

Ensimmäisen profetian mukaan suomalainen YK-sotilas näki Israelissa rabbin piirtävän jossain tilaisuudessa jotain ja hämmästyi, kun rabbi piirsi valkeaa Suomen karttaa. Sotilas kysyi: ”Mitä piirrät?” Rabbi vastasi: ”En tiedä, Jumala käski piirtää.” Sitten rabbi alkoi värittää kartan pohjoisosaa mustaksi. Jälleen suomalainen sotilas kysyi: ”Miksi teet noin?” Sama vastaus: ”En tiedä, Jumala käski piirtää näin.” Myöhemmin rabbi oli saanut vastauksen Jumalalta, että eteläsuomalaiset saavat siunauksen ja varjelukset, kun Venäjä tulee Suomeen, koska he rakastavat ja siunaavat juutalaisia.

Toinen profetia kertoo, että suomalainen pari Liisa ja Petri ajoivat autolla etelään, kun taivaalle nousi Suomen kartan muotoinen pilvi. Pilvi nousi Venäjältä koillisesta päin. Välistä pilvi peittyi rakennuksen taakse, mutta kun se taas tuli näkyviin, pilven yläosa oli musta. Pariskunnalle muistui mieleen YK-sotilaan kertoma rabbin piirustus.

Kirjan pääsanoma on, että suomalaisten tulisi rukoilla ja varustautua maan johtoa myöten auttamaan juutalaisia, kun he mahdollisesti vielä rynnivät pakoon vainoja eikä suomalaisten tule estää heidän kauttakulkuaan Suomen kautta matkalla Israeliin.

Vaikka tämä kirja on ollut kirjahyllyssäni jo 10 vuoden ajan, niin vasta äskettäin päätin lukea sen. En usko, että on sattuma, että mielenkiintoni kiinnittyi juuri nyt tuohon kirjaan.

Tuli myös mieleeni, että minulle itselleni on profetoitu, etten saisi unohtaa venäjän kielitaitoani, kun olen aikoinaan sitä melko hyvin osannut.

9.5.2024

Seppo Linnanlehdon 1980-luvun puolivälissä saama sanoma Suomen Natoon liittämisestä

1980-luvun puolivälissä Jeesus sanoi minulle rukouksessa ollessani: ”Kun Suomea ollaan liittämässä Natoon ja Iraniin ollaan hyökkäämässä, silloin kaikki ryssähtää!”

Seurasi pieni tauko. Pyhä Henki antoi ymmärtää, että Jeesuksen toista tulemista edeltävät Raamatun profetiat vyöryvät tapahtumaan nopeassa tempossa, ja että Venäjä liittolaisineen vetää päärooleja silloin.

Jouko Pihon kommentti:

On merkille pantavaa, että Seppo Linnanlehto sai sanoman Suomen Natoon liittämisestä 1980-luvun puolivälissä aikana, jolloin Suomi kumarsi vielä syvästi itään päin ja jolloin Nato oli lähinnä kirosana.

Kaikki muuttui v. 2022 Venäjän hyökättyä Ukrainaan, ja Suomi liitettiin Natoon v. 2023. Viime aikoina on ollut myös lisääntyviä jännitteitä Iranin ja Israelin välillä.

Eli kohta todellakin Sepon sanontaa käyttäen ryssähtää.

Kuvassa Seppo Linnanlehto puhumassa edellisessä v. 2017 järjestämässäni profeetallisessa konferenssissa. Seppo Linnanlehto on puhujana myös seuraavassa 31.8.2024 Orimattilassa pidettävässä Profeetallisessa lopunaika -seminaarissa. Jos haluat mukaan maksuttomaan seminaariin, lähetä ilmoittautumisesi sähköpostitse Jouko Piholle (jouko.piho@kolumbus.fi).

Seppo Linnanlehto.

9.5.2024

Merja Hautasen profetia

Tämä kirjoitus on videopuheena Youtubessa: https://youtu.be/MEiBtNQWDKg .

Olen alkanut kertomaan tätä nyt, koska tämä voimakas profetia ja profeetta ei näytä olevan kenenkään tiedossa. Kerron tässä vain lyhyesti, tärkeimmän, vaikka kohtaaminen tuntemattoman miehen kanssa oli kokonaisuudessaan mielenkiintoinen. Eräs vanha nainen sanoikin heti, että tuntematon mies oli enkeli, ei tavallinen ihminen.

Hänen sanansa lyhyesti: ”Ensin mennään EU:hun, sitten mennään Natoon ja kun näkyy kaksi kotkan päätä, silloin mennään ylöspäin.”

Mielenkiintoisen tästä tekee se, että silloin elettiin Neuvostoliiton aikaa ja kaksi kotkan päätä on Venäjän vaakuna, joka otettiinkin käyttöön 1993 Neuvostoliiton hajotessa 1991. Suomi todellakin meni EU:hun 1995.

Lisäksi hän oli tietoinen tarkasta ajasta, milloin Suomi menee Natoon, yli kolmenkymmenvuoden päästä, muutama vuosi yli. Tarkan vuodenkin taisi sanoa, mutta en pystynyt enää ottamaan vastaan niin tarkkaa tietoa yli kolmenkymmenen vuoden päähän. Odotinhan silloin Herran tulevan jo 1992.

Pidin ilmoitusta siitä, että maailma olisi vielä kolmenkymmenen vuoden kuluttua olemassa, uskomattomana. Enää en pidä, vaan huomaan ilmoituksesta olevan toteutumatta enää tuon viimeisen osan.

Kuvassa Venäjän vaakuna.

8.5.2024

Sameli Harjun kesällä 1939 saama profetia kahdesta idän hyökyaallosta

Tämän kirjoitukseni voi kuunnella ja katsoa videopuheena YouTubella: https://youtu.be/XCeTXx4R1c8 .

Sameli Harju (1893-1974), Pohjanmaan profeetta ja Jumalan juoksupoika näki kesällä 1939 yhtäkkiä heinäpellolla ollessaan näyn, jonka hän kertoi mukana olleelle Juho Koivumäelle.

Seuraavassa on tapahtumasta ote Olavi Eskolan kirjasta. Harjun puhe on kirjoitettu Pohjanmaan murteella.

Juho Koivumäen kans oltiin ennen talavisotaa Kainaston pelloilla heinätöis. Istuttiin siihen heinäseipään juureen välipalaa ottaan. Yht’äkkiä mun alako rintani täyttyyn ja sisimmässäni oli kuin tuli. Minä sille Juholle siinä heinäseipään juuressa aloin rofeteeraamaan isoon ääneen: ”Kuule Juho, tässä nyt näkyy semmosta, että idästä tulee hyökyaalto, joka tulee itä-Suomeen. Se vetäytyy takaisin. Mutta sitten tulee toinen hyökyaalto, joka menee yli Suomen rajojen aina Norjaan ja Ruotsiin saakka.”

Juho oli hiljaa. Ittekin olin vähä, ku puulla päähän lyöty.

Ei siitä ole kauankaan, kun Juho sano, että ”Sameli, muistakkos siellä Kainaston heinäpellolla ennen talvisotaa, kun mulle profetoit?” Sanoin muistavani.

”Kyllä se tuli hyökyaalto, talvi ja jatkosota, mutta ei saanut Suomea valtaansa, joutu vetäytymään takaisin. Sameli, tuleeko vielä se iso aalto?” Kysy Koivumäen Jussi, joka itsekki oli näkyjen mies. Minä sille sanoon, että kuule Jussi, Sameli ei tierä, tuleeko vaiko eikö, aika näyttää.

Jouko Pihon kommentti:

On ihmeellistä, että Jumala ilmoitti tulevasta Suomen osittaisesta miehityksestä jo 85 vuotta sitten heinätöiden lepohetken aikana. Mutta usein on niin, että näyn ilmoituksen ja sen toteutumisen välinen aika voi olla aika pitkäkin, mikä johtaa siihen, että monet jumalattomat alkavat pilkata profetiaa. Olisi parempi kuitenkin odottaa rauhassa ja katsoa, miten käy. ”Aika näyttää”, kuten Sameli Harju sanoi.

Olen tuonut esille netissä ja kirjoissani näitä miehitysprofetioita vuodesta 2007 lähtien eli jo 17 vuoden ajan. Uskon, että ne toteutuvat pian.

Uskon, että Sameli Harjun kesällä 1939 näkemä iso hyökyaalto idästä vyöryy Suomeen, Ruotsiin ja Norjaan lähivuosien aikana.

7.5.2024

Maailmanhistorian viimeiset isot sodat

Historian viimeiset sodat tulevat olemaan seuraavat.

1. Lähi-idän sota Israelin ja arabi/muslimimaiden välillä

Tämä sota on profetoitu Psalmissa 83 ja Jesajan luvun 17 jakeessa 1, jonka mukaan ”Damaskos ei ole enää kaupunki, siitä on tullut rauniokasa”. Nykyinen Gazan sota ja muutoinkin jännittynyt tilanne Lähi-idässä tulee johtamaan sodan laajenemiseen ja siten Raamatun profetioiden toteutumiseen. Israel voittaa sodan, jonka seurauksena Israelin maa-alue laajenee huomattavasti Raamatussa luvattuihin mittoihin eli Jordan-joen toiselle puolelle.

2. Kolmas maailmansota ja samanaikainen Googin sota

Venäjä tulee aloittamaan Kolmannen maailmansodan hyökätessään yllättäen Euroopan, Amerikan ja Israelin kimppuun. Israeliin kohdistuva hyökkäys on Raamatussa mainittu Googin (Venäjä) sota (Hes. 38-39). Lopulta Venäjä voitetaan ja sen alue supistuu huomattavasti vain pieneksi maakunnaksi Moskovan ympärillä. Tähän aikaan liittyy myös Suomen osittainen miehitys, joka loppuu Venäjän tappion aikoina, jonka jälkeen syntyy Suur-Suomi, jolloin Suomeen liitetään romahtaneen Venäjän alueita idästä eli Aunuksen ja Vienan Karjala sekä Kuolan niemimaa

3. Harmagedonin sota

Tämä sota on Antikristuksen joukkojen taistelu Jerusalemia ja taivaasta maan päälle tullutta oikeaa Kristusta eli Jeesus Nasaretilaista vastaan. Jeesus voittaa yhteenoton sanansa voimalla, jonka jälkeen koko Antikristuksen armeija tuhotaan lintujen ruoaksi, Antikristus ja väärä profeetta heitetään helvetin tulijärveen ja Saatana vangitaan tuhanneksi vuodeksi syvyyden kuiluun.

4. Saatanan viimeinen sota Jerusalemia vastaan

1000-vuotisen valtakunnan jälkeen Jumala päästää Saatanan pois vankeudestaan sallien hänen vielä viimeisen kerran koetella maan ihmisiä, seuraavatko he häntä vai Saatanaa, jolloin käy niin, että Saatana onnistuu johtamaan kansat jälleen kerran harhaan, jotka lähtevät sotimaan suurin joukoin Jerusalemia vastaan. Mutta silloin taivaasta iskee tuli ja tuhoaa koko Saatanan armeijan, jonka jälkeen Saatanakin heitetään tuliseen järveen, jossa Antikristus ja väärä profeetta ovat olleet jo 1000 vuotta.

Tämä on ihmiskunnan viimeinen sota, jonka jälkeen alkaa ikuinen rauhan aika, kun kaikkien sotien ja kapinoiden arkki-isä Saatana ei ole enää viekoittelemassa ihmisiä ja kansoja toisiaan vastaan. Kaikkien sotien pääsyyllinen on siis Saatana ja osasyyllisiä ovat vallanhimoiset johtajat, jotka kuuntelevat Saatanan houkutuksia ja kiihottavat kansoja sotiin, vaikka ihmiset haluaisivat vain elää rauhassa.

2.5.2024

Erään uskovan v. 1994 näkemä uni Suomen tuhosta

Katselin jossain keskellä Suomea ympärilleni. Kaikki näytti hävityksen kauhistukselta. Mietin unessa, että tämä ei voi olla muuta kuin sodan jälkiä.

Herätessäni kuulin sanat: ”Suomi jää Naton taistelutantereeksi.”

Pari viikkoa sitten sain ajatuksen, että Suomi vetää kirouksen päälleen Natoon liittymisen kautta.

Rukouksessa näin näyn, jossa kaksi isokokoista enkeliä lähestyi Suomea jossain Itämeren pohjukan kohdalla kantaen lainkirjaa, joka on sitä taivaallista oikeudenkäyntiä varten, jossa toimitetaan Jumalan vanhurskas tuomio Suomelle.

Jouko Pihon kommentti:

Minulle lähetettiin tämä uni. Valitettavasti mukana ei ollut unen saajan nimeä.

Julkaisen kuitenkin tämän jo vuonna 1994 nähdyn profeetallisen unen, siis jo ennen kuin Suomi liittyi Euroopan unioniin v. 1995 tai Natoon v. 2023, koska olen samaa mieltä siitä, että Suomen liittyminen Natoon oli Jumalan tahdon vastainen asia, josta Suomi tulee kärsimään tuomionsa sen kautta, että Venäjä tulee pommittamaan Suomen kaupunkeja, ennen muuta Helsinkiä, ja miehittämään oman hallintavaltansa alle Itä- ja Pohjois-Suomen Jumalan sallimaksi ajaksi, koska Venäjä pelkää Naton läsnäoloa Suomessa ja haluaa siksi puskurialueen rajoillensa.

2.5.2024

Profetioiden vajavaisuus

Tämä kirjoitus videopuheena: https://youtu.be/obGZp_FaVSE .

Julkaisin Jeff Barleyn 18.10.2017 saaman profetian ja laitoin alkuun seuraavan vastuuvapauslausekkeen: ”Olen monista asioista samaa mieltä, mutta en kaikista, kuten Trumpia Ja Obamaa koskevista profetioista.”

Sen jälkeen on somessa näkynyt minua tuomitsevia kannanottoja, joista seuraavassa yksi: ”Hei, oot kyllä varsinainen kahjo. Julkaiset ”jumalalta” tulleita ”profetioita”. Osan hyväksyt, osaa et. Pelle.”

Vastaan, että Raamatun mukaan meidän tietomme ja profetoimisemme on vajavaista ja että kaikki profetiat tulee sen takia tutkia ja arvioida Hengessä ja Sanaan verraten.

Sanonpa esimerkin omasta elämästäni. Minulle tuli aikoinaan eri henkilöiltä kuusi eri profetiaa siitä, kuka tai millainen minun tuleva vaimoni olisi. Pakkohan minun oli olla silloin kriittinen, koska enhän minä nyt voi ottaa itselleni kuutta vaimoa (enkä sellaista haluaisikaan).

Sittemmin kävi ilmi, että noista kuudesta yksi profetia oli oikea.

Irvileuat voivat haukkua minkä ehtivät, mutta heidänkin on syytä muistaa Jeesuksen sanat, että joka haukkuu toista hulluksi, on ansainnut helvetin tulen.

Minä lähden siitä, että vajavaisessa maailmassa kaikki on epätäydellistä, joten julkaisen kaiken varalta erilaisia sanomia, koska en minä voi olla varma, että juuri minä olen oikeassa.

On myös syytä ottaa huomioon, että minä olen profetioiden välittäjä (ollut vuodesta 2007 lähtien), joten minä en voi ottaa vastuuta kaikkien profetioiden oikeellisuudesta, vaan jokaisen ihmisen itsensä on tehtävä se.

Omista profetioistani otan vastuun, mutta niidenkin kohdalla jokaisen on arvioitava sanomia itse.

Joku kirjoitti, että minä toimin kuin ruokia noutopöydässä valitseva ihminen, joka ottaa jotain ja jotain ei ota. Vertaus on mielestäni ontuva, koska minä en valikoi profetioita henkilökohtaisten mieltymysteni mukaan, vaan syvällisen ja hengellisen vakaumukseni mukaan, joka voi siis toki olla väärä, mutta sen mukaan on mentävä, mitä tällä hetkellä koen oikeaksi Jumalan Hengessä. Jos sitten saan myöhemmin lisää valoa asioista, niin sitten voin nöyrästi ilmoittaa, että sain lisätietoa ja ajattelen nyt näin.

Eli vaikka olen tällä hetkellä sitä mieltä, että Barack Obama ei ole tuleva Antikristus, vaikka toimiikin antikristillisessä hengessä, niin jos kuitenkin käy niin, että Obama on Antikristus, niin silloin myönnän olleeni väärässä ja omaksun uuden mielipiteen.

Minä olen siis edelleen sitä mieltä, että tein oikein julkaistessani Jeff Barleyn profetian, jossa sanottiin, että Obama on Antikristus, vaikka olen itse eri mieltä, koska Barleyn profetiassa oli hyvin paljon sellaista, josta olen samaa mieltä.

100-prosenttista ja täydellistä erehtymättömyyttä vaativat arvostelijat ja vikoilijat voisivat mennä itseensä ja tutkailla sitä, kuinka täydellisiä he ja heidän puheensa ovat.

2.5.2024

Jeff Barleyn 18.10.2017 saama profetia lopunajoista

Julkaisen oheisen profeetallisen sanoman keskustelun avauksena. Olen monista asioista samaa mieltä, mutta en kaikista, kuten Trumpia Ja Obamaa koskevista profetioista.

Profetian on saanut Jeff Barley 18.10.2017.

https://www.youtube.com/watch?v=h1mRbVxmL3I .

29.4.2024

Joona Isokorven sanoma 19.3.2024

”Tulevana syksynä te tulette näkemään asioita, mihin minä olen puuttunut, sanoo Herra. Minä herättelen tätä maata, älkää peljätkö, olkaa turvallisella mielellä. Katso, minä annan teille ruokaa. Taivaasta sataa ruokaa. Tulee vaikeat olot, tulee niin tukalat olot. Tämä kansa on näännyksissä, peloissaan, mutta olkaa turvallisella mielellä, älkää pelätkö, luottakaa minuun. Minun lapsiltani ei mitään puutu. Herra antaa teille niin suuren siunauksen, että te saatte jakaa omastanne, siitä riittää muillekin. Teiltä ei puutu mitään, luottakaa minuun, nostakaa katseenne minuun, älkää niihin vaikeisiin asioihin mitä te tulette kuulemaan uutisista.

Liikenne pysähtyy. Niin kuin olette kuulleet lakoista, on pahempaa tulossa. Mutta minä olen rakkaus. Minulla on hyvät ajatukset lapsiani kohtaan, ei tuhon, ei turmion, vaan hyvät ajatukset. Olkaa turvallisella mielellä, älkää pelätkö. Minun rakkaudessani ei ole pelkoa.”

Kuvassa Joona Isokorpi.

Joona Isokorpi.

28.4.2024

Harri Portala: ”Perussuomalaisia tulee uskoon.”

Jouko Piho: ”Olisipa Jiri Keronen ensimmäinen uskova ja Jussi Halla-aho toinen.”

Kuvissa Espoon kaupunginvaltuutettu Jiri Keronen ja eduskunnan puhemies Jussi Halla-aho.

Jiri Keronen.

Jussi Halla-aho.

28.4.2024

Harri Portala TV7:n Isännän pöydässä -ohjelmassa

Harri Portala oli Martti Ojareksen haastateltavana Isännän pöydässä -ohjelmassa. Ohjelma näytettiin TV7:ssä 22.12.2023 ja on edelleen nähtävissä TV7:n Arkissa.

Seuraavassa tiivistelmä ohjelman sisällöstä.

Ylöstempaus. Tuho tulee olemaan ennen näkemätön. Raamatussa mainitut kolme kylkiluuta ovat Ukraina, Viro ja Suomi. Jesaja 15 = Suomi. Suomi on kuin Feenix-lintu. Talvisodan aikana rukoiltiin, niin nytkin. Nälänhätä tulee. Herra tulee ravistelemaan. Korona oli ensimmäinen. Kaksi herätystä jo meneillään, omavoimaisuutta toisessa. Ei herätystä vain ylistämällä. Aidossa herätyksessä synnintunto. Mielenterveysongelmat tulevat lisääntymään. Syvyyden kaivot. Kerran pelastettu ei ole aina pelastettu. Perussuomalaisten keskuuteen herätys. Venäjän hyökkäys ja Suomen osittainen miehitys alkaa yhtäkkiä. Ihmiset tulevat olemaan suuressa hädässä. Herra on kasvattanut yksinäisyydessä majakoita. Ukrainassakin valtava herätys. Tapahtuu viime tingassa herääminen. Nato oli täysi virhe. Valitettavasti tulva-aalto vie mennessään ne, jotka eivät tee parannusta. Herra on sanonut: ”Tässä maassa ei yksikään ihminen tee mitään töitä, koska myrsky tulee.”

Linkki ohjelmaan: https://www.tv7.fi/arkki/isannan-poydassa/vieraana-harri-portala-osa-2-2_p88321/

28.4.2024

Harri Portalan 24.1.2024 saama profetia Suomelle

Näin sanoo Herra Sebaot, joka määrittää valtioiden rajat ja pitää huolta lapsistaan.

Suomen uudet rajakaupungit tulevat olemaan etelästä pohjoiseen katsottuna Loviisa, Kouvola, Mikkeli, Kuopio, Iisalmi ja Raahe.

Kaikki näiden kaupunkien ulkopuolella olevat Suomen valtion alueet siirtyvät Venäjän hallintavallan alaisuuteen.

Jokainen Suomen kansalainen, joka asuu pysyvästi Suomessa ja kääntyy minun puoleeni nöyrällä sydämellä, tullaan ohjaamaan pois Venäjän miehittämiltä alueilta uuden Suomen puolelle.

Jokainen Kristus-ruumiin jäsen tulee auttamaan tässä työssä omalla paikallaan.

Itä- ja Pohjois-Suomen asukkaat tullaan sijoittamaan etelän ja lännen kaupunkeihin.

Koulut ja julkiset tilat muuttuvat tilapäissuojiksi.

Pääkaupunkiseutua tullaan pommittamaan ilmaiskuilla.

Suomen ravinnon määrästä otetaan pois 75%, mutta se palautetaan ennalleen pikkuhiljaa sen jälkeen kun kansa on kääntynyt minun puoleeni.

Jäljelle jäävästä Suomen kansasta tulee koko maailmalle esimerkkikansakunta, jossa kunnioitetaan minun sanaani Pyhää Raamattua.

Suomi tulee eroamaan Pohjois-Atlantin puolustusliitto Natosta ja Euroopan unionista täysin itsenäiseksi valtioksi mitä minä hallitsen.

Elämme nyt ahdistuksen aikaa, sitä ensimmäistä 3½ vuoden aikaa. On tullut aika vapauttaa maan neljä tuulta. Tämän jälkeen minä annan enkeleilleni käskyn alkaa puhaltamaan pasuunoihin yksi kerrallaan.

Morsian pysyy maassa koko tämän ajan palvelemassa ennen ylösottoa. Pasuunoiden jälkeen alkaa toinen 3½ vuoden aika, jolloin minun vihan maljani kaadetaan.

Morsianta ei ole vihaan määrätty, vaan jokainen Pyhällä Hengellä sinetöity kristitty pääsee omaan kotiinsa kultakaupunkiin minun luokseni maan päällä olevan vihan ajaksi.

Aika entinen ei koskaan palaa, mutta teillä lapseni on parhaiten asiat koko maailmassa, näytti ulkoisesti miltä hyväänsä.

Jokainen, joka seisoo Israelin rinnalla ja rukoilee juutalaisten puolesta, tullaan palkitsemaan aivan erityisesti nyt ennen kuin sota Suomessa syttyy. Minä pidän teistä huolen, kun kuljette rukoillen eikä yksikään huku.

Älkää pelätkö sitä mitä tulette maan päällä menettämään, sillä te tulette saamaan jotain niin paljon parempaa tilalle. Ilmestyskirjan tapahtumat käydään nyt läpi ydinsotineen. Kaikki turva on vain ja ainoastaan minussa.

Meillä on edessämme mahtava tulevaisuus yhdessä rakkaat lapseni. Minä tiedän kaiken sen kärsimyksen mitä olette kokeneet, mutta jaksakaa vielä hetki, sillä minä kuivaan teidän kyyneleenne, ja suru vaihtuu iloksi. Minä annan teille voimaa jaksaa ylösottoon asti. Rakastan teitä lapseni.

Jouko Pihon kommentti:

Harri Portalan profetiassa on paljon samaa, mitä minä olen tuonut esille jo vuosien ajan. Mutta on vain hyvä asia, että Jumala tuo samaa sanomaa esille eri henkilöiden kautta.

Sen verran on eroa, että minä en ole koskaan kirjoittanut, että Venäjän tilapäiseen hallinta-alueeseen kuuluvasta Itä- ja Pohjois-Suomesta olisi uskovien syytä muuttaa pois. Mutta tässä asiassa on varmaan parasta, että jokainen kuuntelee Herran johdatusta. Ehkä on niin, että jotkut Jumala kutsuu vapaan Suomen puolelle, mutta joidenkin hän tahtoo jäävän paikalleen, että he voisivat kertoa evankeliumia venäläisille sotilaille.

Minulla on myös hiukan erilainen näkemys viimeisestä 3½ vuodesta. Käsittääkseni koko 3½ vuotta ei ole Jumalan vihan maljojen vuodattamisen aikaa, joten uskovat ovat tuon ajanjakson alussa vielä maan päällä. Ylösotto tapahtuu sitten jossain vaiheessa (vain Jumala sen tietää) tuon 3½ vuoden loppupuolella joko ennen vihan maljojen vuodattamista tai viimeistään ennen kuudetta ja seitsemättä vihan maljaa.

Ymmärrän myös Raamatun sanan, että ”meitä ei ole määrätty vihaan” viittaavaan helvetin rangaistukseen eikä Antikristuksen ahdistuksen aikaan tai Jumalan vihan maljoihin, paitsi kuudenteen ja seitsemänteen vihan maljaan, joiden aikana uskovat eivät ole enää maan päällä, vaan taivaassa Karitsan häissä.

Kuvassa Harri Portala.

Harri Portala.

21.4.2024

Mikael Hytösen 20.4.2024 näkemä uni Jouko Pihosta

Unessa Jouko Piho oli hostellin toisessa huoneessa. Kuulin seinän läpi, kun hän puhui uskovan miehen kanssa riivaajista ja kuinka ne häntäkin ovat kiusanneet, mutta tätä ei olisi saanut kukaan kuulla.

Itse olin toisessa huoneessa isäni ja veljeni kanssa. Siellä oli myös sauna ja uima-allas. Näytin veljelle ja isälle mallia siitä, miten ottaa upotuskaste. Isäni on tosin jo kuollut oikeassa elämässä.

Sitten nukahdin unessa ja näin siinä unta, että Jouko Piho tekee hengellisen heavy metal ylistyslevyn. Muutaman biisin kuulin ja niissä oli hyvät riffit ja kitarasoolotkin.

Lopulta olin mukana vanhojen uskovien kotikokouksessa. Jouko oli siellä käsittääkseni puhujana tai laulajana ja huomasi minutkin. Jouko sanoi minulle: ”Mitäpä Mikael?”

Itkin unessa kokouksen lattialla ja kaaduin maahan. Myös erään naisen puolesta rukoiltiin, joka sanoi, että häntä ovat riivaajat kiusanneet vuosikymmeniä. Uskovat siskot kokouksessa puhuivat kielillä ja ylistivät, samoin minä. Tunnelma oli hyvä, ja Jumalan läsnäolo oli kokouksessa.

Jouko Pihon kommentti:

Aika näyttää, onko kyseessä merkittävä Jumalan vaikuttama uni. Jos on, niin silloin tulen tekemään heavy metal ylistyslevyn tai ainakin yhden sen tyylisen laulun, vaikka en itse pidä kyseisestä musiikkityylistä ollenkaan. Jumalaa voi kuitenkin ylistää monella eri tavalla.

Tässä sama teksti puhuttuna videolle: https://youtu.be/DR5o3OHMwww.

20.4.2024

Väärä rauha

Jesajan kirjan luvun 33 jae 7 kuuluu seuraavasti: ”Kuule! Arielin asukkaat valittavat kaduilla, katkerasti itkevät ne, jotka rauhasta neuvottelivat.”

Ariel on yhtä kuin Jerusalem, jonka asukkaat valittavat ja itkevät rauhan teon jälkeen.

Miksi näin? Eikö rauha ole hyvä asia?

Tässä tapauksessa rauha ei ole hyvä asia, vaan Jesajan profetia viittaa tulevaan väärään rauhaan, jonka arkkitehtina on tuleva Antikristus, joka saa sen takia suuren rauhanmiehen maineen, koska hän tulee lopettamaan Lähi-idän sodat ja saa aikaan rauhan Israelin ja muslimimaiden välillä.

Rauha on kuitenkin petollinen ja Jumalan tahdon vastainen, koska siinä jaetaan vain juutalaisille ja israelilaisille luvattu Pyhä maa kahtia, ja toinen osa annetaan palestiinalaisille.

Jumalan maata ei tulisi kuitenkaan koskaan jakaa. Koko Israelin maa kuuluu Jumalan lupauksen mukaan vain ja ainoastaan Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin jälkeläisille, ei arabeille, jotka ovat muuttaneet alueelle myöhemmin.

Koska Yhdysvallat ajaa voimakkaasti Luvatun maan jakamista ja kahden valtion mallia, niin Jumalan tuomio tulee kohtaamaan Amerikkaa siten, että USA tulee voimakkaan maanjäristyksen seurauksena halkeamaan keskeltä mannerta kahtia. Jumala sanoo Amerikalle: ”Koska sinä jaoit kahtia minun maani, niin minä jaan kahtia sinun maasi.”

Israelilaisten suru ja itku johtuu siitä, että jonkin ajan kuluttua he tulevat huomaamaan, että heidän messiaakseen luulema maailmanjohtaja ei olekaan pyhä mies, vaan hyvin paha mies, joka saastuttaa temppelin, julistaa olevansa jumala ja alkaa vainota juutalaisia, jotka joutuvat pakenemaan omasta maastaan lähinnä Jordaniaan.

Tässä sama teksti puhuttuna videolle: https://youtu.be/tSZjIqIuNz8.

18.4.2024

Nimimerkin ”Laps Suomen” v. 2013 näkemä ilmestys venäläisestä sapelista

Näin v. 2013 ilmestyksen, jonka haluaisin nyt jakaa.

Rukoustapaamisessa ystäväni kanssa näin yhtäkkiä välähtävän ilmestyksen, joka kesti alle sekunnin. Siinä miekka kiskaistiin kolmanneksen ulos tupesta. Kuulin samalla kovan sälähdyksen, siten kuinka metallia vedetään metallia vasten. Vaikutti, että miekkaa samalla teroitettiin. Pelästyin aika tavalla.

Kun kuvailin ystävälleni miekkaa, niin hän tunnisti sen sapeliksi, sillä se oli kärjestä kaartuva. Kotona kävin netistä etsimässä, mistä miekasta on kyse, niin ilmeni, että se on Venäjän ratsuväen sapeli 1800-luvulta.

Jouko Pihon kommentti:

Se että venäläinen sapeli vedettiin ulos kolmanneksen tupestaan, tarkoittaa sitä, että Venäjä tulee miehittämään kolmasosan Suomesta eli Itä- ja Pohjois-Suomen itselleen turva- ja puskurialueeksi.

16.4.2024

Matti Hintikan 16.4.2024 näkemä näky Venäjän hyökkäysnuolista

Näin sitten laajemman kartan ja useita etelästä päin tulevia nuolia kohti Suomea. Kyseessä on ilmeisesti venäläisten ilmavoimien hyökkäys Suomea vastaan.

Jouko Pihon kommentti:

Välttämättä kyse ei ole lentokoneista, vaan hyökkäys Suomea ja erityisesti Helsinkiä vastaan voi tapahtua myös ohjuksilla tai lennokeilla. Oleellista on se, että sellainen hyökkäys Helsinkiä vastaan tulee tavalla tai toisella tapahtumaan, ja hyökkääjä on Venäjä.

Hyökkäyksen tarkoituksena on painostaa Suomen hallitusta suostumaan Venäjän ehdotukseen, että se saisi luvan pystyttää Itä- ja Pohjois-Suomeen puskurialueen itselleen turvaksi Natoa vastaan ja armeijalleen kauttakulkuväyläksi marssilla Ruotsin läpi kohti Pohjois-Norjan rannikkoa.

Profetioiden mukaan Suomen hallitus tulee suostumaan, mikä myöntyväisyysasenne on tässä tilanteessa ainoaa oikeaa politiikkaa, koska se säästää Suomen Kolmannen maailmansodan verisiltä kauhuilta ja lukuisilta kuolonuhreilta.

Lopulta käy sitten niin, että Venäjä häviää aloittamansa Kolmannen maailmansodan, jolloin sen armeija poistuu Suomesta. Jumalan tuomiona, koska Venäjä hyökkäsi myös Israelin kimppuun, Venäjä kutistuu pieneen osaan nykyisestä koostaan.

Silloin Suomi saa kaikki viime sodissa menetetyt alueet takaisin eli Petsamon, Sallan, Karjalan ja neljä Suomenlahden saarta. Sen lisäksi heikentynyt Venäjän antaa Suomelle myös Itä-Karjalan eli Aunuksen ja Vienan ja kaiken huipuksi myös Kuolan niemimaan. Ja jopa Inkerinmaa tulee osaksi Suomea.

Ensiksi Jumala siis sallii venäläisten toimia Suomen rangaistusruoskana suomalaisten syntien tähden, mutta sen jälkeen tulee rankaisijan oma tuomio.

Kun sitten suomalaiset tekevät parannusta ja suuri hengellinen herätys syntyy, Jumala siunaa Suomea kaikin tavoin, myös aluelaajennuksien kautta, koska Jumala on se, joka säätää kansakuntien asumisen ajat ja rajat.

16.4.2024

Videovastaukseni Seija Kinnuselle, joka uhkaa ilmoittaa minusta Supolle

Seija Kinnunen kirjoitti 16.4.2024 X:ssä, että Karjala takaisin -puheeni aiheuttaisivat sodan Suomen ja Venäjän välille. Kinnunen uhkasi, että jos en heti peru kirjoituksiani siitä, että Suomi saa vielä Karjalan takaisin, niin hän ilmoittaa minusta Supolle. Vastasin, että siitä vain, sittenhän saan puhua profetioista myös Supon miehille.

Videossa on hiukan enemmän asiaa kuin vastaavassa kirjoitetussa tekstissä.

Katso ja kuuntele video: https://youtu.be/yuI6lXrptGc .

16.4.2024

Jouko Pihon kirjoitukset eivät aiheuta sotaa

Seija Kinnunen kirjoitti tänään 16.4.2024 X:ssä: ”Jouko sinä lopetat karjala takasi pazka puheet, venäjä on valmis sotaan koska sinä akitoit kaarjala takasi netti sivuillas-haluat sotaa että pääsisist putunin nukke presidentiksi. vedä karjala takasi sanasi heti pois tai ilmoitan supolle!”

On ollut muitakin, jotka ovat väittäneet Seija Kinnusen tavoin, että kirjoitukseni profetioista, joiden mukaan Suomi saa Karjalan takaisin, provosoisivat Venäjää reagoimaan sotilaallisesti Suomea vastaan.

Samoin jotkut pelkäävät, että kirjoitukseni profetioista, joiden mukaan venäläiset pommittavat Helsinkiä ja miehittävät Itä- ja Pohjois-Suomen, saisivat venäläiset tekemään juuri niin kuin on profetoitu.

Näinhän ei tietenkään ole. Julkaisemani profetiat eivät vaikuta millään tavoin venäläisten ratkaisuihin. He ovat tuskin edes tietoisia niistä.

Minä en myöskään halua sotaa. Minä vain kirjoitan, mitä tulee tapahtumaan. Jonkin asian kertominen ei ole sen haluamista.

Venäläisten tulevat sotilaalliset toimet johtuvat yksinkertaisesti vain yhdestä syystä eli Venäjä reagoi voimakkaasti sen takia, että Suomi liittyi Natoon, jonka jälkeen ja myös Ukrainan tukemisen takia Suomesta on tullut Venäjän silmissä vihollismaa.

Vastasin X:ssä Seija Kinnuselle, että siitä vain ilmoittamaan minut Supolle. Pääsenpähän silloin kertomaan profetioista myös Supon miehille.

16.4.2024

Matti Hintikan 16.4.2024 näkemä näky Suomen, Ruotsin ja Norjan kartoista

Näin viime yönä klo 1 oheisen kuvan mukaisen näyn Suomen, Ruotsin ja Norjan kartoista.

Suomessa tapahtuu iso leikkaus, mutta Ruotsissa ja Norjassa menee katkoviivoilla.

Ruotsin ja Norjan pohjoisosat näkyivät harmaansinisinä. Suomen keskiosa on keväänvihreä ja alaosa pahan vallassa, kun musta paksu käärme on kietoutunut yhä napakammin Suomen alaosaan.

Olin vieressä katsomassa tilannette, jolloin käärme yritti saada minutkin otteeseensa. Silloin aloin huutaa Jeesusta, jolloin käärme luovutti.

Helsingissä tapahtuu jotain pahaa. Tulee isku. Kaikki tapahtuu nopeasti. Hyökkäys tulee nopealla tavalla. Kukaan ei aavista mitään. Venäjä tulee, ja Ruotsikin saa oman osuutensa.

Jouko Pihon kommentti:

Suomessa tapahtuva iso leikkaus viittaa tulevaan Itä- ja Pohjois-Suomen miehitykseen, joilla alueilla Venäjän sotilashallinto on selvempää ja voimakkaampaa kuin Ruotsin ja Norjan pohjoisosissa, jotka ovat irti emämaasta vain katkoviivoilla.

Käärme kuvaa Saatanaa ja sen demoneja, jotka ovat saaneet eniten valtaa Etelä-Suomessa ja varsinkin Helsingissä, jota vastaan venäläiset tulevat tekemään nopean yllätysiskun.

6.4.2024
Matti Hintikan 9.4.2022 näkemä näky Venäjän armeijan tulosta Suomeen

Venäjän armeija tuli Suomeen. Panssariajoneuvokolonna tuli minua kohti, mutta se kääntyi minun kohdallani ja lähti takaisin sinne mistä tulikin.

Sitten tuli numeroita, jotka pitivät sisällään maita, jotka suojelivat Suomea (Japani, Turkki ja Englanti).

Minullakin oli kivääri pitkillä luodeilla, mutta en ampunut, koska edessäni oli naissotilas.

Miehitys tapahtuu aikana, kun Suomessa on vihreitä lehtiä puissa.

3.4.2024

Jouko ja Jacob

Olen viime aikoina kuullut yöllä välillä herättyäni usein, että joku sanoo etunimeni ”Jouko”.

Ensimmäisellä kerralla olin varma siitä, että vaimoni kutsuu ja tarvitsee minua, koska olen hänen omaishoitajansa. Nukumme eri huoneissa hänen kuorsauksensa (olen äänille yliherkkä) ja minun uniapneani takia, minä työhuoneessa ja vaimoni makuuhuoneessa. Mutta kun nousin ylös ja menin makuuhuoneeseen tarkistaakseni tilanteen, niin huomasin, että vaimoni nukkui sikeästi.

Muilla kerroilla en ole enää mennyt asiaa tsekkaamaan, mutta olen vain jäänyt ihmettelemään, miksi minua kutsutaan etunimelläni ja kuka kutsuu.

Mieleeni on kyllä tullut Ensimmäisen Samuelin kirjan kolmannessa luvussa kerrottu tapaus, kun nuori Samuel, joka asui Silossa (jossa olen muuten käynyt) pappi Eelin luona, kuuli yöllä pyhäkössä nukkuessaan kolme kertaa, että joku kutsui häntä nimeltä. Samuel luuli, että kutsuja oli Eeli, joka ei sitä ollut, vaan sanoi kolmannen kerran jälkeen: ”Jos joku vielä kerran kutsuu sinua, vastaa näin: Puhu, Herra, palvelijasi kuulee.” Samuel teki niin ja Jumala puhui.

Kun Samuel sitten varttui, Herra oli hänen kanssaan ja koko Israel oppi tietämään, että Herra oli uskonut Samuelille profeetan tehtävän.

Vielä kummallisempaa on se, että olen viime aikoina kuullut usein samalla tavalla, että minua kutsutaan englanniksi nimellä ”Jacob”. Tätä on tapahtunut myös päivällä, yhtäkkiä vain kesken kaikkien töiden.

Raamatussa on kolme merkittävää Jaakobia. Ensimmäinen on Aabrahamin pojan Iisakin poika Jaakob, jonka 12 pojan jälkeläiset muodostivat sittemmin Israelin kansan 12 heimoa.

Toinen on Jeesuksen opetuslapsi Jaakob, joka kuului kolmen Jeesukselle läheisimmän opetuslapsen joukkoon, jossa kaksi muuta olivat Pietari ja Johannes.

Kolmas on Jeesuksen maallinen velipuoli eli Joosefin ja Marian poika Jaakob, jonka kirja ”Jaakobin kirje” on Raamatussa ja joka oli yksi Jerusalemin seurakunnan tukipylväistä.

Tätä Jaakobin nimeä ja vielä sen englanninkielisessä muodossa Jacob minä en ymmärrä ollenkaan, mutta varmaan silläkin on oma merkityksensä, joka selviää aikoinaan.

Kuvassa Vanhan testamentin Jaakob, joka näki unessa portaat, jotka ulottuivat maasta taivaaseen, ja Jumalan enkelit kulkivat niitä ylös ja alas.

Jaakob näkee unta enkeleistä.

3.4.2024
Einsteinin profetia toteutui

Albert Einstein sanoi v. 1949: ”Tulee aika, jolloin rikkaat omistavat kaiken median. Silloin ihmisten on mahdotonta muodostaa oikeaan tietoon perustuvaa mielipidettä.”

Einstein oli profeetta. Juuri näin on käynyt. Maailman valtamedia on hyvin keskittynyttä, vain harvalukuisen raha- ja valtaeliitin omistuksessa. Siksi ne kaikki veisaavat samaa liberaalia, vasemmistolaista ja antikristillistä virttä.

31.3.2024

Entisestä ateistista Tuomas Enbuskesta on tullut saarnamies

Olin 5.8.2013 mukana Radio Rockin ohjelmassa, jonka jälkeen koin sisäisesti, että seuraavaksi minut kutsutaan Tuomas Enbusken ohjelmaan, mikä toteutui 2.10.2014, kun olin Enbuske & Linnanahde Crew:n ohjelmassa MTV3:lla.

Silloin Tuomas sanoi, että hän kyllä haluaisi uskoa, mutta kun hän ei vaan pysty uskomaan.

Olin sitten 24.3.2021 mukana ”Enbusken hullun paperit” -podcastissa, jossa sanoin Tuomakselle, että hän tulee uskoon ja Jumala tahtoo käyttää häntä, koska hän on rohkea ja tunnettu niin, että häntä kuunnellaan.

Tämä profetia toteutui viime yönä, kun Tuomas Enbuske piti elämänsä ensimmäisen saarnansa Turun Mikaelinkirkon pääsiäismessussa, joka oli täynnä ihmisiä.

https://www.facebook.com/tuomas.enbuske .

Tuomas Enbuske puhumassa 31.3.2024 Turun Mikaelinkirkossa.

30.3.2024

Profeetallinen lopunaika -seminaari

Suunnittelemani ja järjestämäni Profeetallinen lopunaika -seminaari pidetään, jos Herra suo, lauantaina 31.8.2024 klo 9.00 -17.15 Orimattilassa Ullakkoseurakunnan tiloissa Päärniläntie 217. Valitsin paikan sen takia, että seurakunnan johtaja Samuel Dillström haluaa antaa tilat tapahtumalle ilmaiseksi.

Itseni (opettaja, kirjailija ja profeetta) lisäksi puheita pitävät myös opettaja ja apostoli Antti Mäkelä, Ullakkoseurakunnan perustaja ja paimen Samuel Dillström, pastori ja lähetystyöntekijä Seppo Linnanlehto ja profeettaevankelista Karoliina Brummer.

Minä käsittelen puheessani tiivistetysti Raamatun profetioita ja meidän aikamme Suomea koskevia profetioita.

Antti Mäkelän aiheena on Ilmestyskirjan kaksi petoa.

Samuel Dillström kertoo Ilmestyskirjan avautumisesta ja v. 1997 Herralta saamansa uninäyn toteutumisesta lähitulevaisuudessa.

Seppo Linnanlehto valaisee laittomuuden salaisuutta ja pohtii sitä, mikä on profeetallisinta ja mikä pidättää Jeesusta taivaassa?

Karoliina Brummer puhuu Suomen tulevaisuudesta ja Niiniven kaupungista.

Seminaariin osallistuminen on ilmaista eli ei ole mitään osallistumismaksua.

Pyrin järjestämään myös ilmaisen kahvituksen pullan ja suolaisen kera kolme kertaa päivässä. Lounaan jossain Orimattilan ruokapaikassa osallistujat maksavat itse.

Koska seminaarin pitopaikkaan mahtuu vain 50 henkilöä, niin pidän välttämättömänä ennakkoilmoittautumista. Jos nimittäin ilmoittautuneita alkaa olla runsaasti enemmän kuin 50, niin siinä tapauksessa minun tulee etsiä uudet ja isommat tilat.

Jos olet kiinnostunut seminaarista, niin voit lähettää ennakkoilmoittautumisesi minulle sähköpostiin jouko.piho@kolumbus.fi .

Kuvassa evankelistaprofeetta Karoliina Brummer, joka on yksi seminaarin puhujista.

Karoliina Brummer.

28.3.2024

Profeetallisen lopunaika -seminaarin häirintää

Elokuun viimeisenä päivänä pidettävään Profeetalliseen lopunaika -seminaariin on kohdistunut ilkeämielistä häirintää.

Olen nimittäin saanut eilen ja tänään viisi joukkoilmoittautumista seminaariin, kun Timo ilmoitti 6, Jenny 13, Veijo 10, Niiles-jouni 3 ja Pasi 6 henkilöä nimeltä mainiten, jotka ovat tulossa seminaariin.

Olin aluksi iloinen, mutta pian aloin epäillä, että tämä on liian hyvää ollakseen totta.

Päätin tarkistaa asian ja pyysin mainittuja henkilöitä antamaan minulle puhelinnumeronsa, jotta voisin soittaa heille, keskustella tarpeeksi kauan ja siten varmistua aitoudesta.

Kukaan ei suostunut puhelinkeskusteluun.

Kyseessä oli siis joukkohuijaus, jotta minut saataisiin naurunalaiseksi, jos olisin mennyt retkuun ja ottanut ilmoittautumiset todesta.

Onneksi olin tarkkana. Jos olisin uskonut ilmoittautumisten olevan oikeita, niin koska niiden yhteinen lukumäärä oli 38 ja koska aitoja mukaan tulijoita on tällä hetkellä 10, niin se on yhteensä 48, mikä on jo hyvin lähellä 50, mikä on maksimimäärä, mitä kokoustilaan mahtuu. Olisin sen jälkeen saattanut tehdä väärän johtopäätöksen, että seminaaria ei voidakaan pitää Ullakkoseurakunnan tiloissa, jonka jälkeen olisin joko ilmoittanut, että seminaari on täynnä eikä uusia ilmoittautumisia oteta enää vastaan tai olisin alkanut etsiä uutta isompaa kokoussalia, joka olisi todennäköisesti maksanut useita satoja euroja, kun Ullakkoseurakunnan tilat ovat ilmaisia.

Kyllä täytyy taas ihmetellä, miten ilkeän juonikkaita ja pahantahtoisia valehtelijoita jotkut ihmiset voivat olla.

Kiitos Jumalalle, että hän varjeli minut tältä petokselta ja harhaanjohtamiselta!

Kuva Ullakkoseurakunnan tilan etuosasta.

Ullakkoseurakunta Orimattilassa.

27.3.2024

Karjala saadaan takaisin ja vähän enemmänkin – Suur-Suomi syntyy

Minusta tuli Karjalan palauttaja

Minä olen hämäläinen, mutta minusta tuli Karjalan palauttaja v. 2004 luettuani professori Pentti Virrankosken kirjan ”Karjala takaisin – suhteet Venäjään terveiksi”.

Sitä ennen en edes tiennyt, että Suomessa on ihmisiä, jotka puhuvat Karjalan palauttamisesta takaisin sen oikealle omistajalle eli Suomelle.

Virrankoski kysyi kirjassaan: ”Miksi venäläiset eivät poistaisi loukkauskiveä, joka estää Suomessa todellisen luottamuksen ja ystävyyden Venäjää ja sen kansaa kohtaan, palauttamalla maaltamme riistetyt alueet?”

Virrankosken viittaus Neuvostoliiton hajoamiseen on myös ajattelemisen arvoinen: ”Kuinka venäläiset voivat pitää sitä yhä hallussaan tehtyään itse lopun siitä valtiosta, joka syyllistyi tähän rikokseen?”

Näihin Virrankosken kysymyksiin on olemassa selvä vastaus. Presidentti Boris Jeltsin oli avoin sille mahdollisuudelle, että Suomi saa Karjalan takaisin, mutta Suomen poliittinen johto presidentti Mauno Koiviston johdolla ei uskaltanut tarttua tarjottuun tilaisuuteen, vaan piti hanketta liian kalliina, joten se historian avoin ikkuna sulkeutui suomalaisten toimesta.

Tutustuin Veikko Saksiin

Karjala-innostukseni herättyä otin yhteyttä eri palautusjärjestöihin, mutta varsinkin kauppatieteiden maisteri ja tietokirjailija Veikko Saksiin, joka toimi pitkään ProKarelian pää-äänenkannattajan Karjalan Kuvalehden päätoimittaja.
Veikko Saksi teki useita kirjoja Karjalan palautuksesta, kuten v. 2005 julkaistun kirjan ”Karjalan palautus”, jonka mukaan palautus on taloudellisesti Suomelle erittäin edullinen ja muodostaa Petsamon palautuksen kanssa maalle talousveturin.

Tapasin Veikkoa usein ja kävin hänen luonaan Tallinnassakin huhtikuussa 2016, jolloin hän teki minusta laajan artikkelin Karjalan Kuvalehteen.

Profetioiden mukaan Karjala palautuu Suomelle

Karjala ja muut viime sodissa menettämämme alueet tulevat kuitenkin vielä palautumaan takaisin Suomelle lukuisten profetioiden mukaan, joita olen laittanut vuodesta 2007 lähtien kotisivuilleni ja vuodesta 2016 alkaen Profetioita-kirjoihini.

Seuraavassa muutamia otteita näistä monista profetioista.

Eräs lähetyssaarnaaja (valitettavasti en tiedä nimeä) sai 1930-luvulla sanoma Karjalan palautuksesta: Karjala ja jopa Itä-Karjalakin palautetaan, sillä Suomelle ne ovat säädetyt ja luvatut ikiajoiksi.”

Viipurissa elänyt kalastaja Mikko Reponen profetoi v. 1947: ”Hän, jolla on valta taivaassa ja maan päällä, vie meidät, Karjalan siirtokansan, vielä entisille kotimaille Karjalaan. Myrskyt lähenevät, ne vievät meidät Karjalaan. Silloin, vihan tuulien puhaltaessa, aukee Karjalan maa takaisin.”

Mikko Reponen sai v. 1950 lisäprofetian Karjalan palautuksesta ja Venäjän ystävyydestä: ”Kyllä Karjala saadaan takaisin, vaan minulle ei ole ilmoitettu aikaa. Nyt se saadaan lahjaksi eikä sodalla, ja Venäjä tulee meidän ystäväksemme.”

Näin juuri tulee tapahtumaan. Karjala palautuu Suomelle rauhanomaisesti neuvottelemalla ja itse asiassa lahjaksi, kun Venäjä hyvittää Stalinin rikosta ja huomioi myös kiitollisena sen, että Suomi ei ryhdy taistelemaan Venäjää vastaan Kolmannessa maailmansodassa.

Tämä yhteisymmärrys johtaa aitoon ystävyyteen Venäjän kanssa. Ei enää suomettuneessa mielessä, vaan kahden itsenäisen valtion hyvin toimivassa naapuruussuhteessa.

Torniolaispappa sai 1970-luvulla sanoman Venäjän häviöstä Kolmannessa maailmansodassa, Venäjän pienenemisestä ja Suomen paluusta Karjalaan:

”Pian tulee aika, jolloin Venäjän johtaja katselee Kremlin muurilta valtakuntansa rajoja.
Kun venäläiset lähtevät auttamaan veljiään ja jättävät Suomen Lapin, olkaa suomalaiset valmiina. Maa on taas teidän rakkaat suomalaisveljet. Venäläiset saavat selkäänsä Natolta ja Israelilta, sitten ne tappavat lopuksi toinen toisiaan, niiden rippeet pakenevat Siperian aroille.
Kävelkää silloin Karjalaan ja Petsamoon, ottakaa Suomemme alkuperäiset maat ja sen neidon muodot takaisin.
Silloin me suomalaiset palaamme asuttamaan tätä meille rakasta maata, nostamme siniristilippumme salkoon Jeesuksen voiton merkiksi, ilman jumalattomia johtajiamme, jotka syöksivät tämän maan ja rakkaan Suomi-neitomme venäläisten raiskattavaksi. Tuona päivänä Suomi-neito alkaa jälleen molemmin käsin ylistää Herraa ja siunata koko maata.”

Sanomassa oleva sanonta ”sitten ne tappavat lopuksi toinen toisiaan” viittaa siihen, että Venäjällä alkaa hävityn Kolmannen maailmansodan jälkeen kova syyttely ja sisäiset riidat siitä, miten tähän kurjuuteen on jouduttu ja kenen syytä kaikki on. Lopulta jännitteet purkautuvat katkeraksi sisällissodaksi. Sen jälkeen valtaan nousee hyvä ja Jumalaa pelkäävä tsaari, jonka aikana Suomella ja Venäjällä on hyvät suhteet.

Jouko Pihon runo ”Karjala saadaan takaisin”

Osallistuin marraskuussa 2004 ProKarelian julistamaan Karjala-aiheiseen runokilpailuun profeetallisella runollani ”Karjala saadaan takaisin”.

Karjala saadaan takaisin
Karjala saadaan takaisin.
Viipurin linnassa liehuu
lippumme sinivalkoisin.

Laatokan rannoilla lauletaan.
Karjala saadaan takaisin.
Antrea, Koivisto, Seiskari,
Karjalan pitäjät elävät taas.

Karjalan kunnailla riemuitaan.
Karjala saadaan takaisin.
Suomi on ehyt maa,
helmansa taas mukaan saa.

Valamon pihoilla rukoillaan.
Karjala saadaan takaisin,
jos ei nyt, niin huomenna kuitenkin.
On Karjala meidän taas,
kuten ennen, niin nyt
ja iäti Suomen on.

Jouko Pihon laulu ”Karjala Suomen taas on”

Tein v. 2010 profeetallisen laulun ”Karjala Suomen taas on”, kun osallistuin Karjalaisseurojen Tampereen piirin järjestämään kilpailuun, jossa etsittiin uusia karjalaisia lauluja. Kilpailuun lähetettiinkin paljon lauluja, peräti 276.

Olin sitten 23.1.2016 Tampereella vanhan kirjastotalon musiikkisalissa Uudet Karjalaiset laulut osa 2:n julkistamistilaisuudessa, koska minunkin lauluni ”Karjala Suomen taas on” oli mukana laulukirjassa.

Paikalla olleita sanoittajia ja säveltäjiä haastateltiin, niin minuakin. Kun haastattelija aloitti sanomalla, että minulla taitaa olla haaveena Karjalan palautus, niin sanoin, että kyseessä on profetia. Juuri näin tulee tapahtumaan: Karjala Suomen taas on. Ja myös Petsamo, Salla ja neljä Suomenlahden saarta tullaan liittämään takaisin kotimaahan.

Lauloin sitten laulun pianon säestyksellä yhdessä yleisön kanssa. Esitys löytyy Youtubesta laulun nimellä.

Tässä ovat profeetallisen lauluni sanat.

Karjala Suomen taas on

1. Mielessäin Karjala säilyy,
muistoissa kimmeltäin,
kalliorantoja päin,
Laatokan aallot päilyy.

Kerto:
Karjala Suomen taas on,
helma Suomen neidon.
Liehuu lippu Suomen,
alkaa uusi huomen.

2. Karjalan laulu nyt raikaa,
lavoilla laulujen.
Sydämis ihmisten
tunnetaan laulun taikaa.

3. Viipuri helmenä hohtaa,
kieletkin sorisevat,
ihmiset porisevat,
toinen toisensa kohtaa.

4. Maat ja talot jo vuottaa
paikkoja korjaamaan
omia poikiaan,
joihin voi aina luottaa.

Suur-Suomi

Ja jo vuonna 1877 Merikarvian kirkkoherra Gustaf Nyholm (1820-1879) profetoi Suur-Suomesta: ”Silloin vedetään raja siellä, kaukana Pietarin takana. Viro, Inkerinmaa, Arkangel ja muut suomalaiset alueet liittyvät Suomeen.”

Profetia on Ensio Lehtosen kirjoittamassa ja Kuvan ja Sanan v. 1963 julkaisemassa kirjassa ”Suomen kohtalo ennustusten valossa” sivulla 33.

Sana ”silloin” tarkoittaa tulevan Googin eli Venäjän sodan jälkeistä aikaa, kun Venäjä on kutistunut hyvin pieneksi sen jälkeen, kun Jumala on tuominnut Venäjän sen hyökättyä Israelin kimppuun, kuten Hesekielin kirjan luvut 38 ja 39 kertovat.

Ensio Lehtonen arveli v. 1963, että tässä Nyholm erehtyi ja hän otsikoikin luvun sanoilla ”Suur-Suomen haave”.

Nyholm ei kuitenkaan erehtynyt, vaan hänen profetiansa odottaa vain aikaansa eli se tulee vielä toteutumaan. Suomen tuleva itäraja tulee ulottumaan idässä aina Arkangeliin asti.

Tämän lisäksi on myös monia muita profetioita, joiden mukaan Suomi ei saa ainoastaan Karjalaa takaisin, vaan myös Itä-Karjala eli Aunus ja Viena, Inkerinmaa sekä Kuolan niemimaa tulevat olemaan osa Suomea. Myös Viro tulee olemaan valtioliitossa Suomen kanssa.

Tämä tarkoittaa sitä, että jo 1800-luvulla unelmoitu, heimosodissa 1918-1922 turhaan yritetty (koska valtiovalta ei tullut mukaan) ja Jatkosodan aikana 1941-1944 uskottu Suomen heimojen yhdistyminen, mikä epäonnistui Saksan häviön takia, tulee vihdoinkin toteutumaan eli Suur-Suomi syntyy, mutta tällä kertaa ilman aseita eli vain neuvottelemalla ja viime kädessä Jumalan tahdosta, jolla on valta päättää eri kansojen asuma-alueiden ajoista ja rajoista, kuten Paavali sanoi Ateenan puheessaan, joka on kerrottuna Apostolien tekojen luvussa 17.

Suomen valtiovalta tai sotilasjohto eivät koskaan täsmentäneet virallisesti Jatkosodan päämääriä, mutta epävirallisesti toivottiin Suomelta anastettujen alueiden palauttamisen lisäksi myös Suomen laajentumista heimoaatteen, taloudellisten intressien ja paremman sotilaallisen puolustusmahdollisuuden takia.

Jatkosodan aikana Suur-Suomen puolesta puhuivat esim. Suomen historian professori Jalmari Jaakkola, maantieteilijä Väinö Auer, historiantutkija Eino Jutikkala ja kansatieteilijä Kustaa Vilkuna.

Koko idea oli kuitenkin Saksan sotamenestyksen varassa eli kun Saksa hävisi, myös Suur-Suomi –aate hävisi historian roskatynnyriin.

Vai hävisikö?

Uskon itse, että Suur-Suomen aika ei ollut 1920-luvulla eikä myöskään v. 1940-luvulla, koska se olisi silloin rakennettu sotilaallisen voiman varaan, kuten AKS:n (Akateeminen Karjala-Seura) marssissa sanottiin: ”Ja Vienanlahdelta Laatokkaan me miekalla piirrämme rajan.”

Myös Mannerheim oli samoilla linjoilla kuuluisassa päiväkäskyssään 11.7.1941: ”Sotilaat! Se kamara, jolle astutte, on heimomme veren ja kärsimysten kyllästämää, pyhää maata. Teidän voittonne tulevat vapauttamaan Karjalan, teidän tekonne luovat Suomelle suuren, onnellisen tulevaisuuden.”

Tämä käsky oli vastaus siihen kritiikkiin, jota Mannerheimia vastaan esitettiin mm. kansallismielisen luterilaisen papin ja IKL:n kansaedustajan Elias Simojoen toimesta 1920- ja 1930 -luvuilla, koska Mannerheim ei ollut onnistunut toteuttamaan Antrean asemalla 23.2.1918 julistamaansa miekkavalaa: ”En pane miekkaani tuppeen ennen kuin kaikki linnoitukset ovat meidän käsissämme, ennen kuin laillinen järjestys vallitsee maassa, ennen kuin viimeinen Leninin soturi ja huligaani on karkotettu niin hyvin Suomen kuin Vienan Karjalastakin.”

Suur-Suomea ei pystytty kuitenkaan luomaan sotimalla. Tämän takia monet ovat sitä mieltä, että koko Suur-Suomeen pyrkiminen oli epärealistista haihattelua ja on sitä edelleenkin.

Olen eri mieltä. Suur-Suomi tulee vielä toteutumaan, mutta ei aseilla, vaan Jumalan tahdosta ja Korkeimman vaikutuksesta, Hänen, joka määrää kansojen asumisen rajat.

Me tulemme näkemään Suur-Suomen syntymisen lähivuosien aikana. Silloin Suomesta tulee Pohjolan voimakkain valtio.

Oheisessa kartassa näkyy Suur-Suomi, joka tulee olemaan kuitenkin tätäkin laajempi eli etelässä myös Inkerinmaa kuuluu Suomeen ja Viro on valtioliitossa Suomen kanssa.

Kuvassa professori Pentti Virrankoski, jonka kirjan ”Karjala takaisin – suhteet Venäjään terveiksi” luettuaan hämäläisestä Jouko Pihosta tuli Karjalan palauttaja ja enemmänkin eli Suur-Suomen puolestapuhuja.

Pentti Virrankoski.


26.3.2024

Profeetallinen lopunaika -seminaari

Suunnittelemani ja järjestämäni Profeetallinen lopunaika -seminaari pidetään, jos Herra suo, lauantaina 31.8.2024 Orimattilassa Ullakkoseurakunnan tiloissa Päärniläntie 217. Valitsin paikan sen takia, että seurakunnan johtaja Samuel Dillström haluaa antaa tilat tapahtumalle ilmaiseksi.

Itseni lisäksi puheita tai alustuksia pitävät myös Antti Mäkelä, Samuel Dillström, Seppo Linnanlehto, Tommi Tenkula ja Karoliina Brummer. Tämä on tämän hetken tilanne. Voi olla, että puhujalistaan tulee vielä muutoksia.

Aiheena ovat Raamatun ja meidän aikamme lopunajan profetiat, varsinkin Suomea koskevat sanomat.

Seminaariin osallistuminen on ilmaista eli ei ole mitään osallistumismaksua. Pyrin järjestämään myös ilmaisen kahvituksen pullan ja suolaisen kera neljä kertaa päivässä. Lounaan jossain Orimattilan ruokapaikassa osallistujat maksavat itse.

Koska seminaarin pitopaikkaan mahtuu vain 50 henkilöä, niin pidän välttämättömänä ennakkoilmoittautumista. Jos nimittäin ilmoittautuneita alkaa olla runsaasti enemmän kuin 50, niin siinä tapauksessa minun tulee etsiä uudet ja isommat tilat.

Jos olet kiinnostunut seminaarista, niin voit lähettää ennakkoilmoittautumisesi minulle sähköpostiin jouko.piho@kolumbus.fi .

Kuvassa Ullakkoseurakunnan kokoustila.

Orimattilan Ullakkoseurakunta.

24.3.2024

Suomen kansan pelastaminen

Marsalkka Mannerheim sanoi: ”Minulla ei ole muuta tehtävää, kuin Suomen kansan pelastaminen.”

Mannerheim pelasti Suomen kolme kertaa, ensin vuoden 1918 Sisällissodassa, sitten Talvisodassa 1939-1940 ja lopuksi Jatkosodassa 1941-1944.

Koen samoin. Jumala ilmoitti minulle joitakin vuosia sitten sanoman englanniksi: ”You are the rescuer of Finland” eli ”Sinä olet Suomen pelastaja”.

Sana ”rescue” tarkoittaa nimenomaan jostain hädästä pelastamista. Tiedän, että se viittaa tulevaan ahdistuksen aikaan, kun Venäjä tulee miehittämään Itä- ja Pohjois-Suomen itselleen puskuriksi eli turvavyöhykseeksi, mitä sanaa Venäjä itse juuri äskettäin käytti. Olen kirjoittanut puskurivyöhykkeestä jo vuosien ajan, mutta sitä ei ole uskottu.

Kaikki tulee kuitenkin tapahtumaan jo ennalta ilmoitettujen profetioiden mukaan, jolloin niiden teilaajat ja halveksijat joutuvat häpeään ja kunnia tulee Jumalalle, joka tietää kaiken ja voi halutessaan ilmoittaa salaisuuksiaan palvelijoilleen profeetoille.

Mannerheim pelasti Suomen kommunismin valtaanpääsyltä ja Neuvostoliittoon liittämiseltä.

Minun tehtäväni on pelastaa Suomi EU:n ja Naton sekä niiden takana olevien pahojen vapaamuurarien ja kansainvälisen raha- ja valtaeliitin orjuuttavasta vallasta ja velkavankeudesta, jotta Suomi voi palata takaisin täyteen itsenäisyyteen ilman minkään ulkopuolisen tahon painostusta sen paremmin idästä kuin lännestä.

Samalla Suomi saa takaisin Petsamon ja Karjalan sekä myös ennen Suomeen kuulumattomia alueita eli Aunuksen ja Vienan Karjalan sekä Kuolan niemimaan neuvottelemalla eli ilman sotia, koska se on Jumalan tahto.

Suomen tulee vihdoinkin seistä omalla perustallaan, kuten Suomenlinnan rakentaja Augustin Ehrensvärd sanoi: ”Jälkimaailma, seiso täällä omalla pohjallasi äläkä luota vieraan apuun.”

Näin tulee vihdoinkin tapahtumaan. Kunnia Jumalalle!

Kuvassa marsalkka Mannerheim.

Marsalkka Mannerheim.

20.3.2024

Nimimerkin ”Leopard” heinäkuussa 2023 näkemä näky Suomen ravistelusta

Heinäkuussa 2023 olin rukoillut autossa runsaan tunnin kielillä ja pyysin: ”Pyhä Henki, näytä minulle Suomesta jotain.

Hyvin pian näin Suomen kartan kuin avaruudesta käsin. Suomi oli hyvin tummansininen kuin tumma yötaivas, lähes musta. Sen rajat olivat valkoiset murtoviivat.

Samassa Suomi oli ylösalaisin siten, että Suomen ”pää” oli alhaalla etelässä ja ainoa eli läntinen käsivarsi oli silti länteen päin alhaalla. Kuin jokin olisi roikottanut jaloista Suomea. Sitten näin, että käsivarsi osoitti itään päin Suomen pään ollessa edelleen alaspäin eli etelässä.

Koin että Suomea ravistellaan voimakkaasti.

Tämän jälkeen näin tummansinistä taustaa vasten vaakasuoran langan. Mieleeni tuli sana ”luotilanka”. Löysin Aamoksen 7. luvusta, miten profeetta Aamos sai Herran kaksi kertaa pyörtämään tuomionsa Israelia kohtaan, ”koska Israel/Jaakob on vähäinen”.

Mutta kolmannella kerralla Herra ei perunut: ”Tämän hän näytti minulle: Katso, Herra seisoi pystysuoralla muurilla, kädessänsä luotilanka. Ja Herra sanoi minulle: ”Mitä sinä näet, Aamos?” Minä vastasin: ”Luotilangan”. Ja Herra sanoi minulle: ”Katso, minä olen laskenut luotilangan kansani Israelin keskelle. Minä en enää mene säästäen sen ohitse.”

Jouko Pihon kommentti:

Suomea, kuten kaikkia maailman maita, tullaan lähivuosina ravistelemaan rajusti kaikilla elämän alueilla. Tulee sotia, nälkää, tauteja ja luonnonmullistuksia, mutta myös hengellisiä herätyksiä ja suuria muutoksia yhteiskunnassa.

Se että Suomen käsivarsi osoitti sekä länteen, kuten nyt, että myös itään, tarkoittaa sitä, että Suomi saa Petsamon käsivarren takaisin ja myös Suomi-neidon hameenhelman eli Karjalan.

Kuva: Suomea ravistellaan, mutta lopulta Suomi saa sekä Petsamon että Karjalan takaisin.

19.3.2024

Profeetallinen lopunaika -seminaari

Olen muuttanut nimen konferenssi nimeksi seminaari.

Olen myös laajentanut aihealuetta yleensä lopunaikaa koskevaksi, jolloin luento voisi kosketella meidän aikaamme ja tulevaisuutta tietojen ja uutisten pohjalta sekä Raamattuun viitaten tai sitä opettaen ilman, että mukana olisi meidän aikana saatuja unia, näkyjä ja profetioita.

Kokonaisuus voisi olla puolet profetioita ja puolet aikamme analysointia tietopohjalta.

Saisiko tällainen muutos aikaan enemmän kiinnostusta tulla mukaan joko puhujana tai osallistujana? Kirjoita kommenttisi ja/tai ota rohkeasti yhteyttä minuun (jouko.piho@kolumbus.fi).

Kuvassa edellisessä vuoden 2017 profeetallisessa konferenssissa puhunut Seppo Linnanlehto.

Seppo Linnanlehto.

18.3.2024

Profeetallinen konferenssi

Olen miettimässä profeetallisen konferenssin järjestämistä, ehkä tämän vuoden elokuussa. Tapahtumassa keskityttäisiin uniin, näkyihin ja profetioihin.

Mukana voisi olla mahdollisesti puhujia ulkomailtakin, ainakin videoyhteyden kautta.

Olisiko sinulla antaa mitään neuvoja asian suhteen?

Keitä saisi mukaan, mistä tilat, mistä kanssajärjestäjät jne? Mikä paikkakunta olisi paras? Kumpi olisi parempi, yhden vai kahden päivän konferenssi?

Olisitko itse kiinnostunut tulemaan mukaan osallistujana tai puhujana tai koko tapahtuman jonkin osa-alueen järjestäjänä ja auttajana?

Kuva järjestämästäni edellisestä profeetallisesta konferenssista, joka pidettiin 26.8.2017 Helsingissä Kulosaaren Il Canto -salissa.

Vas. Jouko Piho, Tracey Taylor ja Theo Elsey Profeetallisessa konferenssissa 26.8.2017 Helsingissä.

18.3.2024

Uskovan sisaren näky Trumpista ja Zelenskyistä

Näin viime yönä 18.3 2024 yllättäen näyn Zelenskyistä ja Trumpista.

Zelenskyi seisoi pukeutuneena valkoiseen kokohaalariin ja nyökkäsi kuin merkiksi antaen jostain käskyn. Haalari muistutti suojapukua, jota käytetään säteilyn suojana ydinsäteilyä vastaan. Antoiko Zelenskyi merkin, että nyt käytetään ydinasetta Venäjää vastaan?

Toinen näky oli Trumpista, joka oli pukeutunut kuin lapsi lastenjuhliin. Hän odotti innokkaana lähtöä juhlimaan.

Jos nämä näyt ovat Jumalasta, onko tilanne sellainen, että Ukraina aloittaa ydinsodan Venäjää vastaan Yhdysvaltojen tukemana?

Jouko Pihon kommentti:

Zelenskyin haalari voi viitata Ukrainan käyttämään ydinaseeseen. En usko kuitenkaan, että Trump olisi tukemassa Ukrainaa mitenkään. Ainakin hänen puheensa ovat olleet sen suuntaisia. Sen sijaan juhlat viittaavat todennäköisesti Trumpin tulevaan vaalivoittoon Amerikan presidentinvaaleissa.

Kuvissa Zelenskyi ja Trump.

Zelenskyi ja Trump.

14.3.2024

Mummon helmikuussa 2024 näkemä uni Itä-Suomen evakoista

Helmikuussa 2024 unessa itäsuomalainen siirrettiin Pohjois-Hämeeseen äkisti täältä Itä-Suomesta Venäjän rajalta evakoksi.

Toisella kertaa unessa joutui evakko lähtemään etelä-Venäjälle töihin poimimaan appelsiineja. Putin tuli siellä käymään, ja pakkosiirtolainen puristi hänelle lasiin tuoremehua. Putin vaikutti tyytyväiseltä ja evakkokin oli tyyni.

Selitys: ilmeisesti osa Suomi-neitoa joutuu Venäjän johdon juomanlaskijaksi, mutta onneksi Suomi-neitoa ei ”hirtetä”, kuten muinoin Egyptin leipuria faaraon toimesta. Eli jotain suurta tapahtunee juuri Euroopassa ja Venäjällä appelsiinien kypsymisen aikoihin.

Jouko Pihon kommentti:

On muitakin profetioita, joiden mukaan osa Itä-Suomen asukkaista lähtee tai joutuu lähtemään evakkoina pois asuma-alueeltaan tulevan Venäjän armeijan suorittaman Itä- ja Pohjois-Suomen miehittämisen takia. Kun Venäjän armeija poistuu aikanaan Suomesta, he voivat palata takaisin kotiseudulleen. Suurin osa Lapin ja Itä-Suomen asukkaista pysyy kuitenkin paikallaan.

28.2.2024

Vastaukseni Esa Hyvöselle koskien Tukholman profetiaa

Jyväskylän helluntaiseurakunnan pastori Esa Hyvönen kirjoitti 1.3.2024 RV-lehden pääkirjoituksen, jossa hän otti kriittisesti kantaa Tukholman profetiaan.

Hyvönen kirjoittaa: ”Tukholman profetia vuodelta 1984 näyttää saaneen uutta eloa, kun Venäjä on reaalisesti turvallisuusuhka koko Euroopalle.”

Hyvönen nostaa esiin kaksi asiaa, jotka ovat hänen mielestään ongelmia.

Ensimmäiseksi Hyvönen kiinnittää huomiota siihen, että alkuperäisessä ääniversiossa puhutaan sekä Venäjästä että Neuvostoliitosta, mutta myöhempiä kirjoitettuja profetioita on hiukan muokattu niin, että Neuvostoliitto on jätetty pois.

Minusta tällaista ajan tilanteeseen sopivaa muuttelua ei tarvitsisi tehdä, koska oli nimi mikä tahansa, niin kyse on kuitenkin Suomen itänaapurista. Sitä paitsi Putin haaveilee Neuvostoliiton paluusta, joten voi hyvinkin olla, että kun profetia toteutuu, niin silloin on taas olemassa Neuvostoliitto-niminen valtio.

Tämän takia en ymmärrä ollenkaan sitä, että Hyvönen näkee jonkinlaisen ongelman siinä, että jotkut ovat muokanneet Tukholman profetiaa tältä osin enemmän aikaamme sopivaksi. Tuollainen nimien muuttelu ei tee tyhjäksi mitenkään alkuperäistä sanomaa, sillä eihän Yrjö Säkkinen mahda mitään sille, jos jotkut ovat jälkeenpäin vähän peukaloineet hänen profetiaansa.

Sen lisäksi muuttaminen on niin pientä, että sillä ei ole sanoman sisällön kannalta mitään merkitystä eikä koko jutussa ole mitään ongelmaa.

Toisena ongelmana Hyvönen näkee sen, että profetiassa puhutaan suuremmasta yksinäisyydestä kuin oli Talvisodan aikana. Hyvösen mielestä se on mahdotonta nyt, kun Suomi on Naton jäseneksi tultuaan liittoutunut.

Itse en pidä liittoutumista minään satavarmana takuuna siitä, että saamme sodan tai kriisin aikana muiden apua, koska muut maat eivät pysty auttamaan Suomea niiden omien turvallisuusuhkien takia.

Ex-appeni ja poikieni isoisän Jukka Rokan v. 2001 näkemässä näyssä on sama ajatus Suomen yksinäisyydestä, kun hän näki Suomen ruumisarkussa: ”Katselin kauhistuneena edessäni olevaa näkyä. Sitten yhtäkkiä arkun pääpuolelle ilmestyi kaksi suurta kirjainta: EU. Kirjaimissa oleva näkymätön voima yritti riuhtaista arkussa olevan Suomi-neidon mukaansa, mutta ei voinut, sillä sirppi ja vasara iskivät niihin murskaavan kuolettavalla voimalla, ja EU katosi näyttämöltä. Kuului vain tuskasta huokaava, masentunut ääni, joka englanniksi huusi: ’Hopeless! – Woe unto You, Finland! We cannot help You! But maybe NATO can.’ (Toivotonta! – Voi sinua, Suomi! Me emme voi auttaa sinua! Mutta – ehkä NATO voi.)

On muuten huomattavaa, että Rokankin v. 2001 saamassa näyssä puhutaan sirpistä ja vasarasta, vaikka Neuvostoliitto oli hajonnut jo v. 1991. Eli sekin voi olla viittaus siihen, että Neuvostoliitto voi palata vielä takaisin. Ja vaikka Venäjä ei muuttaisikaan nimeään Neuvostoliitoksi, niin kyse on kuitenkin samasta hengestä. Jo nyt olemme nähneet Putinin politiikassa monia asioita, jotka ovat olleet takaisinmenoa Stalinin aikaan.

Näiden kahden hyvin heppoisen argumentin pohjalta Hyvönen kirjoittaa: ”Näiltä osin näyttää, että Tukholman profetia oli enemmän aikakautensa uhkakuvien hengellistetty tuote kuin Jumalan puhetta. Vanhat helluntailaiset sanoisivat: sielullisuutta.”

Olen itse sietä mieltä, että Tukholman profetia ei ollut hengellistettyä eikä vain sielullista sanomaa, vaan kyseessä on aito Jumalalta saatu profetia, joka tulee toteutumaan lähivuosien aikana.

Lopuksi Hyvönen kirjoitti: ”Profetian arviointi on tarpeellista, ja sen pitää olla rohkeaa ja osoittaa myös virheelliset profetiat vääriksi.”

Olen samaa mieltä profetioiden arviointien tarpeellisuudesta, mutta jonkin sanoman vääräksi osoittamisessa pitäisi kyllä olla painavampia perusteluja kuin mitä Hyvönen kirjoituksessaan tuo esille.

Ensimmäinen argumentti on täysin aiheeton ja toinen argumentti perustuu naiiville luottamukselle, että kyllä me nyt olemme turvassa emmekä jää yksin, kun olemme Natossa. Kyse on siis omasta luulosta, jonka perusteella ei toisensisältöistä profetiaa voi osoittaa vääräksi.

Ennen laulettiin: ”Jonk on turva Jumalassa, turvassa on paremmassa.” Nyt helluntaipastori kirjoittaa: ”Jonk on turva Natossa, turvassa on paremmassa.” Ei tietenkään kirjaimellisesti, mutta ajatus on sama.

Kirjoitan näin suoraan, koska Esa Hyvönen itse peräänkuulutti rohkeaa arviointia. Eli profetioita pitää arvioida rohkeasti, mutta myös profetioiden arviointeja tulee kritisoida pelottomasti.

Kuvassa Esa Hyvönen.

Esa Hyvönen, Jyväskylän helluntaiseurakunnan pastori.

24.2.2024

Näin unta Putinista

Näin viime yönä 2.2.2024 unta Putinista.

Oli tulossa iso juhlatapahtuma, johon oli tullut jo paljon ihmisiä. Minä olin järjestämässä tapahtumaa ja kerroin Putinillekin, miten tulee toimia ja missä järjestyksessä. Olin siis jonkinlainen seremoniamestari. Tarkoituksena oli antaa Putinille ja joillekin muille henkilöille eräänlainen palkinto tai tunnustusasiakirja.

Menin unessa tapahtumapaikan etualalle ollakseni valmis palkinnon jakamiseen. Mutta Putinia ei näkynyt missään, vaikka hänen mukanaolostaan oli sovittu juuri vähää aikaisemmin.

Lähdin silloin vähän kauemmaksi ja soitin Putinille, joka vastasi. Kysyin Putinilta, miksi hän ei ole tullutkaan juhlaan mukaan. Putin alkoi selittää jotain, että ei hän voikaan tulla Suomen ja Venäjän välisen nykyisen tilanteen takia.

Olin ihmeissäni ja pettynyt. Kysyin vielä lopuksi asian varmistamiseksi: ”So, you are not coming. Is that true? Is that true?” Eli suomeksi: ”Joten sinä et ole tulossa. Onko se totta? Onko se totta?”

Siihen heräsin.

21.2.2024

Tukholman profetian jatko

Yrjö Säkkinen sanoi v. 1984 ns. Tukholman profetiassa: ”Tämä profetia ei ole tarkka, sillä siihen tulee vielä jatko, laajempi ja selvempi profetia tulevaisuudessa, mutta se lasketaan sille miehelle, jonka minä olen valinnut seisomaan profetian kanssa Suomessa ahdistuksen aikana. Tämä profetia tulee kertomaan Suomen kansalle ne ahdistuksen ajat, jotka ovat tulossa.”

Olen aina ajatellut, että Jumala antaa tämän Tukholman profetian jatkon valitsemalleen profeetalle yhdellä kertaa yliluonnollisen näyn tai muunlaisen Jumalan kohtaamisen kautta.

Koska olen jo jonkin aikaa kokenut, että minä olen mahdollisesti tuo lopunajan Suomen profeetta, niin yllätyin suuresti eilen, kun koin Jumalan puhuvan minulle, että hän on jo antanut minulle hyvin paljon jatkoa Tukholman profetialle, mitkä minä olen jo julkaissut vuosien aikana somen eri foorumeilla ja Profetioita-kirjoissani.

Kun rupesin miettimään asiaa, niin minun oli pakko todeta, että näinhän asia on.

Seuraavassa on luettelo profetioista, jotka olen tuonut julkisuuteen Tukholman profetian jälkeen. Näitä sanomia ei siis ollut vielä Tukholman profetiassa.

1. Suomen ero Euroopan unionista.
2. Suomen ero Natosta.
3. Venäläisten pommitusten aikaansaama Helsingin tuho.
4. Karjalan ja Petsamon palautus Suomelle.
5. Suur-Suomen synty, kun myös Vienan ja Aunuksen Karjala sekä Kuolan niemimaa tulevat osaksi Suomea.

Näiden esille tuomieni sanomien ja jo Tukholman profetiassa olleiden profetioiden, kuten Suomen osittainen miehitys ja profeetan nousu Suomessa, levittämisen lisäksi odotan kuitenkin vielä sitä, että Jumala antaa minulle tarkemman tiedon siitä, mitä minun tulee julistaa Suomen kansalle.

Yrjö Säkkinen viitaten lopunajan Suomen profeetan sanomaan: ”Tämä profetia tulee kertomaan Suomen kansalle ne ahdistuksen ajat, jotka ovat tulossa.”

Tätä etukäteen kertomista, varoittamista ja kehotusta parannukseen olen tehnyt vuodesta 2007 lähtien, kun avasin ensimmäiset profetiasivut kotisivullani. Vuodesta 2016 alkaen olen levittänyt tietoa julkaisemieni Profetioita-kirjojen kautta.

Jotkut ovat uskoneet. Suurin osa ei ole uskonut, vaan on valinnut pilkata minua mitä törkeimmillä sanoilla. Jumalan tuomio kuitenkin tulee, koska parannusta ei ole tehty, ja kaikki sanomani profetiat toteutuvat.

Suomen rangaistuksen vaikutuksesta tulee kuitenkin suuri siunauksen aika, koska suomalaiset käännyttyään vihdoinkin Jumalan puoleen saavat kokea historiamme suurimman hengellisen herätykseen, jolloin miljoona suomalaista tulee uskoon ja suuria ihmetekoja tapahtuu.

Silloin Jumalan siunaus näkyy myös siinä, että erittäin vahva Suur-Suomi syntyy, koska suomalaiset eivät enää turvaa Natoon vaan Kaikkivaltiaaseen Jumalaan, jolle kaikki maailman armeijat ovat yhteensäkin mitättömiä vastustajia eli yhtä tyhjän kanssa.

Ympäri maailman ihmetellään, mitä Suomessa oikein tapahtuu ja reporttereita virtaa maahan ottamaan asiasta selvää, joten Suomen heräämisestä ja suuresta muutoksesta raportoidaan kautta maailman.

Kuvassa tulevan Suur-Suomen kartta.

21.2.2024

Nimimerkin ”Saara” 1980-luvulla näkemä uninäky Pekkarisesta, Väyrysestä, Stubbista ja Vanhasesta kohtaamassa Suomen miehittäneitä venäläisiä sotilaita

Näyssäni Suomen itäinen raja katosi, ja nuori mäntymetsä jatkui yhtenäisenä itänaapuriin. Ilma oli lämmin ja aurinko paistoi. Metsästä marssi sotilaita vihertävissä kesäisissä sotilasasuissa ja aseistettuina, mutta paljain päin.

Leveän rivistön edessä tuli hymyssä suin vaalea pyöreäkasvoinen lyhyt mies. Hän sanoi: ”Tulemme ystävinä.” Oli selvää, että he tulevat ja heitä ei voinut estää.

Heitä oli Suomen puolella vastaanottamassa pieni totinen joukko pitkissä mustissa palttoissa mustat huopahatut kädessään. Kaikki seisoivat vähän etukumarassa. Siinä kohdassa ei aurinko paistanut. Taivas oli harmaa ja tunnelma oli synkkä.

Joukkiossa oli pieni ryhmä valtiollisia päättäjiä, joista silloin tunnistin Pekkarisen ja Väyrysen. Nykyisin tunnen joukosta myös Stubbin. Tästä joukosta vähän erillään seisoi silloin minulle tuntematon mies, Vanhanen. Suomalaiset eivät vastanneet tulijoiden ilmoitukseen sanallisesti, mutta kumarsivat vähän.

Jouko Pihon kommentti:

Mielenkiintoinen uninäky noin 40 vuoden takaa. Venäjän tuleva Suomen osittainen miehitys tulee toteutumaan.

Aika näyttää, onko uninäky totta myös siltä osin, että venäläisiä vastassa on Suomen delegaatio, jossa ovat Mauri Pekkarinen, Paavo Väyrynen, Alexander Stubb ja Matti Vanhanen.

Kuvassa venäläinen sotilas.

19.2.2024

Uskovan naisen v. 2014 saama profetia tuomioiden perumisesta

Martti Ojares lukee TV7:n ohjelmassa erään uskovan naisen hänelle jokin aika sitten lähettämän profetian, jonka mukaan Jumala voi peruuttaa aikomansa Suomen miehitystuomion, kuten hän teki Niinivessä, jos Suomen kansa tekee parannusta ja kääntyy Jumalan puoleen.

Tässä linkki ohjelmaan: https://youtu.be/bBqHZZupUA0 .

Kuvassa Niiniven asukkaat tekevät parannusta.

19.2.2024

Jukka Rokan puhe v. 2001

Minulle lähetettiin Jukka Rokan v. 2001 Helsingissä Kristillisessä Keskuksessa pitämä puhe ”Vakava profetia Suomelle mitä uskovien on syytä odottaa” Youtube-videona osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=0hGauwtWKmg .

Helluntaiherätyksen Kiinassa, Thaimaassa ja Japanissa toiminut lähetyssaarnaaja Jukka Rokka on minulle tietysti tuttu monella tapaa, mutta ennen kaikkea siksi, että menin 26.1.1973 naimisiin hänen tyttärensä Eva-Marian kanssa, mutta valitettavasti Eva-Maria päätti erota minusta keväällä 1982, joten Jukka Rokka on sen jälkeen ollut minulle ex-appi.

Vaikka olen tiennyt paljon Jukka Rokan ajattelusta ja mielipiteistä, niin täytyy sanoa, että tämä puhe, jonka hän piti vuosi ennen hänen v. 2002 tapahtunutta kuolemaansa, sisältää monia uusia ja minua yllättäneitä asioita.

Olen tänä päivänä hämmästynyt siitä, että Jukka Rokka puhui v. 2001 samoista asioista kuin mistä minä olen kirjoittanut viime vuosina. En erittele niitä nyt tässä, mutta jos olet seurannut kannanottojani ja kuuntelet Rokan puheen, niin huomaat runsaasti samankaltaisuuksia.

Rokan puheessa on myös huikeita paljastuksia siitä, että presidenttikautensa jälkeen Sveitsissä ollut Mannerheim luki Raamattua ja rukoili polvillaan joka päivä. Ja yhtä mahtava asia on se, että presidentti ja vapaamuurari Risto Ryti tuli uskoon vankilassa ollessaan Frank Mangsin vankilavierailun jälkeen.

5.2.2024

Hannan uni venäläisestä sotilaasta

Näin noin viisi vuotta sitten unen, että olin erään eteläsuomalaisen kaupungin kerrostalon ulko-ovella, kun näin maan alta tulevan panssarivaunun, josta tuli venäläinen sotilas ulos ja sanoi minulle: ”Tulin vain katsomaan, kuinka palava sinä olet rukouksessa.”

Ihmettelin sitä, miten panssarivaunu tuli maan alta ja kysyin siksi, onko tuon läheisen järvenkin alla tunneleita. Sotilas sanoi, että on ja on muuallakin Suomessa.

Sitten sotilas meni takaisin panssarivaunuunsa, joka painui jälleen maan alle.

Ymmärrän näin, että Jumala tahtoo meidän rukoilevan palavasti Suomen puolesta. Rukoillaan myös armoa ja viisautta Suomen puolustukseen.

4.2.2024

Jumala voi muuttaa mielensä

Kaikista Suomea kohtaavista Venäjän miehitysprofetioista huolimatta niin ei tapahdu, jos suomalaiset tekevät parannusta synneistään ja kääntyvät Jumalan puoleen, koska silloin Jumala voi muuttaa mielensä ja peruuttaa jo aikomansa tuomion.

Perustan ajatukseni seuraavaan Raamatun Sanan kohtaan (Jer. 26:13): ”Kääntykää vääriltä teiltänne, hylätkää pahat tekonne ja kuulkaa Herraa, Jumalaanne! Silloin Herra muuttaa mielensä ja säästää teidät onnettomuudelta, jolla hän teitä uhkaa.”

4.2.2024

Uskonveljen keväällä 2011 näkemä unisarja venäläisistä sotilaista Suomessa

Tämä unisarja näytti tapahtuma-aikaan erikoiselta, koska maailmantilanne oli silloin hieman toisenlainen.

Nyt kun suomalaiset luulivat Naton ja DCA-sopimuksen antavat Suomelle turvan, niin onkin tullut yhteiskuntaamme valtava pelko, ja valtion taholta provosointia ja vihaa Venäjää kohtaan.

Lisää provosointia tuo se, että puhutaan lehdistön ja asiantuntijoiden toimesta heikosta Venäjästä, joka on todellisuudessa aivan jotain muuta. Herra armahda Suomen kansaa!

Tämä uninäkyjen sarja tapahtui keväällä 2011 Länsi-Suomessa.

Olin unessa vanhan lapsuudenkodin pihamaalla maaseudulla, ja aurinko paistoi selkeältä taivaalta.

Yhtäkkiä taivaanrannan täytti iso laivue venäläisiä hävittäjäpommikoneita, jotka lähestyivät myös lapsuudenkotini aluetta.

Juoksin kauhuissani sisälle taloon, ja menin laittamaan nopeasti verhoja ikkunoiden eteen, jotta lentäjät eivät tietäisi olostani talon sisällä.

Osa koneista tulivat taivaalta alaspäin, ja ne leijuivat hetken päästä hieman irti maanpinnasta, ja lentäjät koittivat katsoa ikkunoista sisään. Huomasin vielä, että olin laittanut kaikki muut ovet lukkoon, mutta autokatoksen ovi oli lukitsematta.

Ryömin lattialla laittamaan ovea lukkoon, ja avatessani näin pihalla minuun selin venäläisiä sotilaita, jotka eivät huomanneet oven hiljaista sulkemistani. Pelko oli käsin kosketeltava, mutta sotilaat eivät kuitenkaan tulleet jostakin syystä sisälle.

Tästä tilanteessa minut vietiin suoraan samassa unessa kaupungin juna-asemalle, jossa etsin vaimoani ja lapsiani venäläisistä junavaunuista sekä kuorma-autojen pressulavoilta.

Ilmapiiri oli pelottava, ja koko alueella vallitsi hallitsematon pakokauhu.

Tämä perheeni etsiminen tuntui toivottomalta, koska venäläistä kalustoa oli alueella paljon.

Sillä hetkellä minut herätettiin, ja siinä hetkessä tuli selkeällä äänellä: ”Hakeudu armeijan reservistä pois.”

Olin aivan ihmeissäni unesta, koska uni oli hyvin todellinen, enkä ymmärtänyt siitä mitään.

Näin täysin saman unen uudestaan noin viikko ensimmäisestä unesta, ja sama kehotus tuli unen jälkeen taas kuultavalla äänellä. En tämänkään unen jälkeen tiennyt, miten tulisi toimia.

Jumalan armosta minulle tuli kolmannen kerran täysin sama uni taas noin viikko toisesta unesta, ja täysin sama kehotus.

Silloin kysyin Herralta rukouksessa, että näytä minulle, miten voin toimia kehotuksesi mukaisesti, koska en silloin ymmärtänyt, miten se edes olisi mahdollista.

Yrittäjänä luin usein aamupäivällä Uuden Suomen nettiversiosta uutisia, ja kuinka ollakaan, niin juuri kyseisenä aamuna, kun olin yöllä nähnyt unen kolmannen kerran, niin kyseisessä lehdessä oli erikoinen uutinen isolla otsikolla.

Ihan tarkkaa otsikkoa en enää muista, mutta siinä muistaakseni luki: ”Näin haet itsesi armeijan reservistä vapaaksi.”

Tämä oli Jumalan selkeää puhetta minulle, ja siitä paikasta toimin lehden kirjoituksen mukaisesti, ja hakeuduin armeijan reservistä pois ja kävin myöhemmin täydennyspalvelukoulutuksen Lapinjärvellä.

Kyseinen Venäjää koskeva uninäkyjen sarja päättyi siihen hetkeen, kun olin uskollinen kehotukselle, ja asiasta tuli täysi rauha.

Olen hyvin isänmaallinen ihminen, mutta tässä kehotuksessa minulla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin toimia Hänen kehotuksensa mukaisesti.

1.2.2024

Kaksi vastakkaista profetiaa Suomen tulevaisuudesta eivät ole ristiriidassa

Punk in Finland -foorumilla nimimerkki ”superlemmikki” kirjoitti tänään 1.2.2024 Syvän päädyn Jouko Pihon uudessa ketjussa sivulla 413 (https://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=6..) seuraavasti:

”Nyt siis Suomenniemen tulevaisuudesta on Syviksessä kaksi valtavirtaa: Tukholman profetian mukainen Pähkinäsaaren rauhan rajaa mukailevasti leikattu Tynkä-Suomi ja sit Suur-Suomi, joka tost noin vaan haukkaa naapureista omansa takaisin ja vähän ekstraakin että oppii olemaan.”

Koska monilla muillakin on vääriä käsityksiä ja epätietoisuutta asiasta, niin vastaan julkisesti eri foorumeilla ja toivon, että joku ystävällinen sielu toimittaa tämän vastaukseni punkkareiden sivulle.

Vastaus on yksinkertainen. Molemmat profetiat toteutuvat ajallaan. Ensin tulee Suomen osittainen miehitys eli syntyy tynkä-Suomi.

Kun tämä miehitys aikanaan loppuu ja Venäjän armeija poistuu Suomesta, sen jälkeen syntyy Suur-Suomi, koska Jumala tahtoo niin. Suur-Suomi ei synny sotimalla vaan neuvottelemalla ja silloisen Venäjän johdon hyvän tahdon eleenä.

Kukaan ei siis ole koskaan väittänyt, että nämä kaksi vastakkaista profetiaa toteutuisivat samanaikaisesti tai että vain toinen noista sanomista toteutuisi toisen ollessa väärä.

Molemmat profetiat ovat oikeita ja niiden kertomat asiat tapahtuvat peräkkäin, kumpikin omana aikanaan.

Kuvassa jälkimmäisen profetian mukainen kuva eli tuleva Suur-Suomi.

1.2.2024

Arto Lehkamon uni Venäjän tulosta

Me uskovaiset olemme tienneet tämän päivän tapahtumat jo 1980-luvulta asti. Itse näin 2014 tai 2015 unen, jossa Suomi on juuri liittynyt Natoon, ja hyvin pian sen jälkeen Venäjä tulee Suomeen. Löytyy Pihon sivuilta.

Muistaakseni joku syytti unessa minua, etten varoittanut, vaikka juuri sitä olin tehnyt, mutta ihmiset eivät uskoneet. Kannattaa myös huomioida, ettei Natolla ollut 2014 juurikaan kannatusta Suomessa.

Kuvassa Arto Lehkamo.

Arto Lehkamo.

1.2.2024

Veli-Matti Hämeenniemi: ”Herra näytti venäläisten hyökkäyksen minulle vuosia sitten. Posion läpi ajoi venäläinen panssarivaunu kohti Rovaniemeä.”

31.1.2024

Pekka Ensio Karttunen:

Minä olen kuullut sanoman, että Suomesta tulee Mooseksen kaltainen profeetta Siinä puhuttiin palavasta pensaasta ja kirkkaudesta. Tehtävä on siis Mooseksen kaltainen, mutta ei kuvailtu tehtävän yksityiskohtia. En kerro nimiä, enkä paikkaa. Profetoija oli luotettava saarnamies. Tämä Joukon kirjoitus pisti ajattelemaan. Mutta aika näyttää tuleeko tällaista henkilöä. Jotakin tulee tapahtumaan ja uskovia puetaan voimalla. Siunausta kaikille. Kuljetaan rauhassa eteenpäin!

Jouko Pihon kommentti:

Kiitos Pekka Ensio Karttunen viestistäsi, joka on erittäin vahvistava kaiken pilkan ja vastustuksen keskellä!

31.1.2024

Einin elokuussa 2022 näkemä uni neuvotteluista Putinin kanssa

Näin uninäyn elokuussa 2022. Putin oli neuvotteluhuoneessa kahden miehen ja yhden naisen kanssa. Minä olin myös huoneessa. Koin kuitenkin olleeni jotenkin sivustakatsojana.

Neuvottelu keskeytyi jostakin syystä ja lähdimme huoneesta. Menimme erääseen ruokapaikkaan, jossa kuulin tiukan käskyn palata takaisin neuvotteluhuoneeseen.

Palasimme takaisin, ja hetken päästä neuvottelu oli ohi ja lähdimme huoneesta.

Minulla oli ruoka-annos, jonka Putin otti kädestäni ja katsoi minua ylimielisesti, että näin se käy todeten vielä, ettei se tyttö mitään voi.

Onko tällä jokin yhteys Suomen miehitykselle?

Jouko Pihon kommentti:

Uskon, että Einin uni kuvaa tulevaa Suomen osittaista miehitystä, jota ennen käydään neuvotteluja Suomen ja Venäjän hallitusten välillä aivan kuten ennen Talvisotaa. Eini kuvaa Suomi-neitoa, johon Venäjä suhtautuu ylimielisesti.

Kuvassa ylimielinen Vladimir Putin.

Vladimir Putin.

30.1.2024

Suomessa nousee Mooseksen kaltainen profeettajohtaja

Suomessa tulee nousemaan profeettajohtaja, joka toimii monissa asioissa samalla tavalla kuin Mooses eli sekä hengellisenä että poliittisena auktoriteettina.

Mooses oli pitkään syrjässä ja maanpaossa. Hänen toimintansa alkoi vasta 80-vuotiaana, kun Jumala antoi hänelle kutsumustehtävän palavan pensaan ilmestyksessä.

Samoin Suomen johtaja on ollut ja on edelleen sivussa erämaassa, mutta kun aika koittaa, Jumala antaa hänelle kutsumusilmestyksen kuten Moosekselle.

Mooseksen tehtävänä oli vapauttaa Israelin kansa Egyptin orjuudesta ja johdattaa heprealaiset Jumalan jo Aabrahamille lupaamaan Kanaanin maahan, jonka asukkaat joutuisivat menettämään asuinalueensa syntivelkansa takia, kuten sitten tapahtui Joosuan aikana.

Tulevan Suomen johtajan tehtävänä on vapauttaa Suomi EU:n ja WEfin orjuudesta sekä Suomelle vahingollisesta NATO-liittolaisuudesta ja johdattaa Suomi itsenäiseen Suur-Suomeen, johon kuuluvat sodissa menetetty Petsamo, Karjala, Suomenlahden neljä saarta ja sen lisäksi myös Vienan ja Aunuksen Karjala sekä Kuolan niemimaa Arkangelin ollessa itärajana.

Mooses sai Jumalalta lain käskyt uskonnolliseen elämään, joten hänestä tuli juutalaisen uskonnon perustaja, jonka vuoksi juutalaisista puhuttiin aiemmin mooseksenuskoisina.

Suomen johtaja tulee myös saamaan paljon uutta ilmestystietoa Jumalalta. Hän tulee olemaan kuin auran kärki tulevassa Suomen herätyksessä, jossa tapahtuu suuria ihmeitä ja miljoona suomalaista tulee uskoon.

Mooses.

9.1.2024

Jukka Rokan näky v. 1959 osa 2

Video ex-appeni Jukka Rokan v. 1959 saamasta profeetallisesta sanomasta.

Instagram-video käyttäjältä Jouko Piho • 9. tammikuuta 2024 klo 0:32

9.1.2024

Jukka Rokan näky v. 1959 osa 1

Video ex-appeni Jukka Rokan v. 1959 saamasta profeetallisesta sanomasta.

Instagram-video käyttäjältä Jouko Piho • 8. tammikuuta 2024 klo 22:44

9.1.2024

Anna Kormanon sanomia

Osa 5

Koettelemukset ovat herätykseksi

Anna Kormano: ”Koettelemuksen vuodet ovat edessä Suomen kansalla. Lennämme kuin linnut vuorelta vuorelle turvaa hakemaan. Koettelemus on herätykseksi Suomen kansalle.”

Jouko Pihon kommentti:

Viimeksi Suomi on hakenut turvaa Natosta, mistä sitä ei tule.

Mutta vaikeudet ajavat suomalaiset etsimään apua Jumalalta. ”Kun on turva Jumalassa, turvassa on paremmassa.”

Silloin Jumala kuulee avunpyynnöt ja antaa Suomelle sen historian suurimman hengellisen herätyksen.

8.1.2024

Seppo Linnanlehdon näky EU:n hajoamisesta

Näin 1980-luvulla rukousnäyssä Etelä-Saksassa olevan pahan henkivallan, joka oli Alppeja korkeampi. Kyseessä oli EU:n takana oleva paha henki.

Näin näyssä, miten tämä EU:n henkivalta alkoi horjua ja pidellä päätään.

Sitten katseeni ohjattiin Suomeen ja Skandinaviaan. Sain tiedon, että suuri hengellinen herätys tulee Suomeen, Norjaan, Tanskaan ja Britanniaan, ja juuri tämä herätys oli syy siihen, että EU:n henkivalta piteli päätään.

Sen jälkeen näin, että tämä paha henkiolento alkoi nousta uudelleen ja kääntyi itäänpäin. Sain sanan, että Venäjä ja Saksa liittoutuvat, ja siinä vaiheessa EU hajoaa.

Sain lisäksi sanoman, että silloin kun Iraniin ollaan hyökkäämässä ja Suomea ollaan liittämässä Natoon, kaikki ryssähtää.

8.1.2024

Anna Kormanon sanomia

Osa 4

Venäjän hajoaminen

Anna Kormano: ”Ja vielä joku ajattelee: miten käy sen (NL/Venäjä), joka on meidät (karjalaiset) hajoittanut tänne vieraalle maalle (eri puolelle Suomea)? Mutta sekin on Herralla tiedossa. Vihollinen lukee oman tuomionsa aikanaan silloin, kun se hajoitetaan pieniin valtioihin, eikä se sen jälkeen enää milloinkaan ole meitä uhkaamassa.”

Jumala käyttää ensin Venäjää rangaistusruoskana muille kansoille, myös Suomelle. Sen jälkeen tulee rankaisijan oman tuomion vuoro, ja se on oleva todella kova, kun Venäjä kutistuu vain pieneksi alueeksi Moskovan ympärille.

Kiina ottaa koko Siperian, Ukraina laajenee suuresti itään, Suomi saa Vienan ja Aunuksen Karjalan sekä Kuolan niemimaan (Suur-Suomi syntyy), Kazakstan työntyy länteen päin ja jopa Pietari itsenäistyy irti Moskovasta omaksi kaupunkivaltioksi.

Kartta on suuntaa antava, ei joka kohdassa välttämättä tarkka.

7.1.2024

Anna Kormanon sanomia

Osa 3

Turvapaikat

Kirjoitin kaksi päivää sitten, että monien profetioiden mukaan Jumala tulee varjelemaan ja auttamaan omiansa lopunajan uskonvainojen aikana siten, että hän ohjaa uskovia jo ennalta valmistettuihin turvapaikkoihin, jotka Jumalan ääntä kuunnelleet kristityt ovat valmistaneet.

Vuonna 1942 Anna Kormano sai sanoman turvapaikoista: ”Sitä ennen kohtaa Herran viha tätä kansaa sen uskottomuuden tähden. Mutta omansa Herra suojelee sinäkin aikana. Hän kokoaa heidät erityisiin paikkoihin, joissa he saavat olla turvassa ahdistuksen aikana.”

Kuvassa Anna Kormano.

Anna Kormano.

6.1.2023

Anna Kormanon sanomia

Osa 2

Helsingin hävitys

Viimeisessä puheessaan ennen halvaantumista ja kuolemaa v. 1954 Anna Kormano sanoi: ”Ellei Suomen kansa käänny jumalattomuudestaan ja tee parannusta, niin tulet näkemään, että se suuri kaupunki menee maan tasalle.”

Jouko Pihon kommentti:

Suuri kaupunki on Helsinki, jonka tuhosta monet muutkin profeetat ovat saaneet sanomia Herralta.

5.1.2023

Anna Kormanon sanomia

Osa 1

Paluu Karjalaan

Sain divarista ostetuksi v. 1966 painetun kirjan ”Sanan tähti”, joka kertoo profeetan ja Karjalan evakon Anna Kormanon (1881-1954) elämästä ja sanomista.

Kirja on todella mielenkiintoinen, koska siinä tulee esille useita yhtymäkohtia monien muiden profeettojen saamiin sanomiin.

Teen näistä samanlaisuuksista viisiosaisen sarjan.

Aloitan profetioista, joiden mukaan pitkien aikojen jälkeen karjalaiset, ketkä ovat vielä elossa, voivat niin halutessaan palata takaisin kotikonnuilleen Karjalaan, koska alue kuuluu jälleen Suomelle.

Vuonna 1938 Kormano sai sanomia, että pian syttyy sota ja karjalaiset joutuvat pakenemaan evakkoina muualle Suomeen, mutta he voivat jonkin ajan kuluttua palata takaisin, mutta joutuvat sen jälkeen jättämään uudestaan kotikontunsa. Tiedämme kaikki, että juuri näin tapahtui.

Mutta sitten on profetia, joka ei ole vielä toteutunut, mutta joka tulee tapahtumaan: ”Kun kauan aikaa on kulunut, kokoaa Herra jälleen kansansa jäännökset siihen paikkaan, mistä ovat lähteneet.”

Vuonna 1954 Kormano sai seuraavan sanoman: ”Kun palajat sinne, mistä olet tullut, niin ihmettelet, kuinka surkeasti on käynyt ja mitenkä autiot ovat ne paikat. Vain yksi on siellä ja toinen täällä. Se harvalukuinen joukko, joka palajaa sen suuren hävityksen jälkeen, rakentaa alttarin Herralle. Harvalukuisina he palaavat ja monen sydän on murheella täytetty niiden rakkaimpiensa tähden, joita ei enää ole. Minä vihani kiivaudessa olen teidät hajoittanut itään, etelään, länteen ja pohjoiseen. Mutta minä oman käteni kautta kokoan teidät jälleen siihen paikkaan, josta minä teidät hajoittanut olen.”

Samana vuonna 1954 vähää ennen kuolemaansa Anna-täti, kuten häntä kutsuttiin, sanoi eräässä karjalaisten paluuta koskevassa puheessaan: ”Silloin on käynyt kova myrsky Suomen kohdalla ja monet ovat jo mullan alla.”

Monet muutkin ovat saaneet samansisältöisiä sanomia, joista tunnetuin on viipurilaisen kalastajan Mikko Reposen v. 1947 saama profetia: ”Hän, jolla on valta taivaassa ja maan päällä, vie meidät, Karjalan siirtokansan, vielä entisille kotimaille Karjalaan. Myrskyt lähenevät, ne vievät meidät Karjalaan. Enkelit pitävät kiinni vihan tuulia, mutta näky täyttyy ajallaan. Silloin, vihan tuulien puhaltaessa, aukee Karjalan maa takaisin. Sitten kuin suuret myrskyt, sekä itä- ja länsituulet käyvät, niin ne vasta siirtävät karjalaiset jäännökset vanhoille paikoille.”

Koska olen ollut tietoinen näistä muiden profeettojen saamista Karjalaan paluu -sanomista, olin todella iloinen ja hämmästynyt, kun luin tänään, että Herra oli puhunut samasta asiasta myös palvelijalleen Anna Kormanolle.

Totisesti Karjala palautuu vielä takaisin Suomelle, koska se on Jumalan tahto ja aivoitus.

2.1.2024

Karjalaisevakko Anna Kormanon profetia Suomen kohtalosta

Sain 2.1.2024 seuraavan viestin Anjuta von Esseniltä.

Tämä tapahtui Pohjanmaan Ilmajoella noin 1950-luvun puolivälissä. Isoisäni, paikkakunnan pappi Armo von Essen, äitini Katarina ja isäni, upseeri Herbert Lilius, olivat tuolloin paikalla kuulemassa tämän profetian.

Anna Kormano oli horrossaarnaaja. Hän kertoi isoista maanteistä, joita tullaan rakentamaan itä-länsisuunnassa halki koko Suomen, kuten sitten myöhemmin tapahtui.

Anna profetoi, että näitä teitä pitkin tulisi eräänä päivänä vyörymään suuria sotavaunuja idästä. Sitten koittaisi Suomessa vaikeat ajat. Helsinki tuhoutuisi niin, ettei kiveä jäisi kiven päälle.

Ihmiset lähtisivät pakoon, mutta vanhurskaille löytyisi paikka viimeisessä Helsingistä lähtevässä junassa.

Lopulta sota loppuisi, ja Neuvostoliitto hajoaisi niin pieneksi, että sen rajat olisivat nähtävissä Kremlin muurilta.

Jouko Pihon kommentti:

Monet myöhemmin tulleet profetiat ovat hyvin samansisältöisiä kuin tämä Anna Kormanon 1950-luvulla esiintuoma sanoma.

Venäjä (tai kukaties taas siinä vaiheessa Neuvostoliitto, jota haikaillaan) tulee miehittämään sotilaallisesti osan Suomesta eli Itä- ja Pohjois-Suomen.
Helsinki tuhotaan ja ilmeisesti myös Turku kärsii venäläisten pommitusten takia suuria vaurioita.

Lopulta kuitenkin Kolmannen maailmansodan aloittanut Venäjä/NL saa oman tuomionsa ja tuo ylpeän imperialistinen maa kutistuu hyvin pieneksi alueeksi Moskovan ympärillä.

Silloin myös Suomi saa oman osuutensa eli Suur-Suomi syntyy – ei omalla voimalla, ei saksalaisten avulla vaan Jumalan tahdosta ja vaikutuksesta.

Kuvassa Anna ja Johannes Kornamo.

Anna ja Johannes Kornamo.

28.12.2023

Anne Löytösen 26.12.2023 saama sanoma Paavo Väyryselle

”Sinusta tulee presidentti, joskin tahtomattasikin. Mitään ei tapahdu, edes Suomessa, ilman Jumalan sallimista. Näen, että tulet joutumaan äärimmäiseen paikkaan ja saat siihen myös äärimmäisen viisauden, jos nöyrryt Herran kunnian edessä. Et koskaan enää voi ottaa kunniaa itsellesi Herran edessä.”

Jouko Pihon kommentti:

Olen kokenut samoin jo jonkin aikaa ja kirjoittanutkin siitä julkisuudessa. Olen tosin pitänyt myös mahdollisena, että Väyrysestä tulee presidentti tavalliseen tapaan vaalien kautta, mutta koska sellainen normaali tie meni jälleen tukkoon, niin näyttää siltä, että Väyrysen presidenttiyttä koskevat profetiat tulevat toteutumaan epätavalliseen tapaan eli Jumalan yliluonnollisen asioihin puuttumisen kautta.

LKS 20180201 Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen tiedotustilaisuudessa 1. helmikuuta 2018. Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen ilmoittaa asettuvansa ehdolle keskustan puheenjohtajavaaliin ensi kesän puoluekokouksessa. Väyrynen kertoo myös eroavansa keskustasta, jos häntä ei valita johtopaikalle. LEHTIKUVA / ALEKSI TUOMOLA

26.12.2023

Jouko Pihon 24.12.2023 näkemä uni Paavo Väyrysestä

Näin 24.12.2023 unta, että olin Paavo Väyrysen läheinen tuki ja ystävä. Keskustelimme eri asioista keskittyneesti, muun muassa siitä, mitä mieltä minä olen erään europarlamentaarikon lausunnosta.

Lähdimme sen jälkeen kävelemään, jolloin Paavo laittoi kätensä harteilleni. Ajattelin silloin unessani, että olen nähnyt tämän tapahtuvan myös aiemmissa unissani.

Tarkistin asian ja näin on. Näin 10.6.2016 unta, että laitoin yhtäkkiä käteni Paavon harteille ja hän laittoi kätensä minun harteilleni. Sen jälkeen aloin laulaa voitokasta taistelulaulua: ”Me kuljemme näin yhdessä eteenpäin, vihollinen voittaa ei voi, kun käymme vastustajaa päin.”

Näin unta myös 5.7.2022, että olimme molemmat puhujina jossain tilaisuudessa. Yhtäkkiä Paavo tuli istumaan viereeni ja laittoi kätensä harteilleni, jolloin minä laitoin käteni myös hänen hartioilleen.

Olen tukenut Väyrystä ja hänen vaalikampanjoitaan syksystä 2010 lähtien eli yli 13 vuoden ajan, mutta unissani on kyse jostain vielä tiiviimmästä ja läheisemmästä yhteistyöstä, johon Jumala tulee meidät aikanaan johdattamaan.

9.12.2023

Suomella on kolme vuotta aikaa jäljellä

Phlip Paul näki viime kesänä, että Suomella on kolme vuotta aikaa jäljellä. Paul näki myös, että Suomen rajat tulevat sulkeutumaan, kuten syksyllä sitten tapahtui itärajalla.

Paul näki myös, että Suomi on kuin juoksuhiekan päällä ja kuin teltta, jossa ei ole mitään kiinnikkeitä maahan.

14.11.2023

Ken Petersin v. 1980 näkemä uni lopunajoista

Vuonna 1980 Ken Petersillä oli pitkä ja yksityiskohtainen uni lopunaikojen suuresta ahdistuksesta. On tärkeä yksityiskohta, että Ken ei ollut uskossa siihen aikaan, kun hän sai tämän unen. Hän oli katolilainen, mutta hän ei ollut lainkaan tietoinen siitä, mitä Raamattuun on kirjoitettu viimeisistä päivistä ja ahdistuksen ajasta.

Ken Peters tuli uskoon kaksi viikkoa näkemänsä unen jälkeen. Mikäli olen (https://www.ilmestysblogi.fi ylläpitäjä Mikko) oikein ymmärtänyt, niin unella oli hänen uskoontulonsa kannalta merkittävä vaikutus. Tämä teksti perustuu videoon vuodelta 2005, jossa Ken Peters kertoo unestaan Prophecy Club -ohjelmassa.

Linkki alkuperäiseen englanninkieliseen tekstiin: http://z3news.com/w/ken-peters-tribulation/.

YLÖSNOUSEMUS

Kun uni alkoi, minä kuulin jotain, joka kuulosti auton torvelta. Sitten minä näin ihmisten tulevan ylös haudoistaan joka puolella maailmaa. Ihmiset eivät tulleet ulos jokaiselta hautausmaalta, vain joistakin niistä. Samassa hautausmaassa saattoi olla kokonaisia kohtia, joissa yksikään ihminen ei noussut ylös.

Nämä ylösnousemukset olivat hyvin rajuja. Se oli niin kuin haudassa olisi ollut pieni räjähdys, joka sai sen lentämään auki. Minä näin kirjaimellisesti maaperän lentävän ilmassa. Tämä tapahtui joka puolella maapalloa. Ne, jotka nousivat ylös, oli puettu valkeisiin kaapuihin. Heidän vaatteensa sekä heidän kehonsa näyttivät kirkkaammalta kuin aurinko. Heidän vaatteensa saivat miehet näyttämään hyvin miehekkäiltä ja naiset hyvin naisellisilta. He näyttivät aikuisilta, mutta eivät vanhoilta. Ne jotka olivat menettäneet hiuksensa, saivat ne takaisin. Nuoret ihmiset, jotka nousivat ylös, olivat edelleen nuoria, mutta heissä oli jotakin aikuismaista.

Kaikki ne, jotka tulivat ulos haudoista, vain katosivat. Minä en nähnyt heidän menevän pilviin. He vain katosivat. Minä en nähnyt yhdenkään ainoan elävän ihmisen muuttuvan uuteen kehoon. Minä en nähnyt mitään muutoksia tapahtuvan elossa oleville henkilöille.

Jouko Pihon kommentti:

Tässä kohtaa uni ei ole tarkka eli Petersille ei näytetty kaikkia asioita. Raamattu sanoo: ”Itse Herra laskeutuu taivaasta ylienkelin käskyhuudon kuuluessa ja Jumalan pasuunan kaikuessa, ja ensin nousevat ylös ne, jotka ovat kuolleet Kristukseen uskovina. Meidät, jotka olemme vielä elossa ja täällä jäljellä, temmataan sitten yhdessä heidän kanssaan pilvissä yläilmoihin Herraa vastaan.”

Eli ylösnousevat uskovat menevät pilviin Jeesusta vastaan, ensin kuolleet ja sitten elossa olevat uskovat.

Ken Petersin uni jatkuu.

JOUKKOHYSTERIA

Heti kun ylösnousseet ihmiset katosivat maan päältä, joukkohysteria levisi maan päälle jääneiden ihmisten keskuudessa. Ihmisillä oli täydellisen epätoivoinen olemus. Joka puolella oli sekasortoa. Oli ihmismassojen epäjärjestystä, laittomuutta sekä pelkoa joka puolella. Minä pystyin näkemään monia osa-alueita maailmasta. Tämä ei tapahtunut vain yhdessä maassa, vaan joka puolella maapalloa. Hysteria toi hämmennyksen melkein jokaiselle ihmiselle. Kaikilla ihmisillä oli toivottomuuden ilme kasvoillaan. Kukaan ei näyttänyt olevan iloinen elämisestä. Laittomuus ja pelko tunkeutuivat yhteiskuntaan täydellisesti. Kukaan ei ollut eristynyt siitä epätoivosta, joka kosketti maailmaa. Kukaan ei ollut piilossa siltä, vaan se peitti alleen koko maapallon. Pystyin näkemään eri alueita ja maanosia ja kaikki kokivat sen. Oli ikään kuin koko maailmasta olisi tullut kolmannen maailman kansakunta, joka on täysin aikaansa jäljessä. Oli niin kuin jokainen henkilö maan päällä olisi juuri lähtenyt oman äitinsä hautajaisista. Siltä ihmiset näyttivät. He olivat hyvin murheellisia ja alakuloisia.

KAHDEN VIIKON KATKOS

Sillä hetkellä kaikki elektroniset laitteet, televisiot, puhelimet, radiot ja tietokoneet joka puolella maailmaa sammuivat kahdeksi viikoksi. Minä en tiedä, mikä sai ne sammumaan. Katkos sai ihmiset joka puolella olemaan varuillaan. Se oli hyvin häiritsevää liiketoiminnalle.

Noin kahden viikon jälkeen elektroniset laitteet alkoivat jälleen toimia. Kuitenkin kaikki oli muuttunut. Lähetysten sisältö oli täysin erilainen. Lähetetty viesti kertoi tulevasta uudesta maailman hallituksesta ja johtajasta. He ilmoittivat, että mies, joka johtaisi uutta maailman hallitusta, tulisi ilmestymään pian.

UUDEN MAAILMAN JOHTAJA

Uuden maailman johtaja ilmestyi sitten televisioon. Hän puhui hyvin kaunopuheisesti ja karismaattisesti. Hän oli rauhoittava ja hän lupasi vastauksia kaikkiin nykyisiin ongelmiin. Hän oli sulava ja äärimmäisen vakuuttava. Hän kykeni ratkaisemaan lähestulkoon kaikki ongelmat. Hän tiedotti asioista ihmisille täydellisesti.

Hän selitti, kuinka ihmisten häviäminen oli ollut Jumalan tuomio heille. Kun Adolf Hitler puhui kansanjoukoille, hänellä oli demonista karismaa, joka veti ihmiset hänen viestinsä puoleen. Mutta se ei ollut mitään verrattuna tähän uuteen maailman johtajaan.

Koska minä en ollut uudestisyntynyt kristitty siihen aikaan kun näin tämän unen, kun minä kuulin tämän miehen puhuvan, hän alkoi saada minut vakuuttuneeksi. Tämä mies piti puheita ympäri maailmaa. Se oli hyvin pelottavaa. Lähestulkoon välittömästi hän alkoi kommunikoida isojen tv-ruutujen välityksellä, jotka oli sijoitettu strategisesti joka puolelle missä ihmiset kohtasivat. Kaikki televisiot lähettivät samaa viestiä. Kun minä näin tämän unen 1980-luvulla, isoja televisioruutuja ei ollut missään eikä löytynyt myöskään 24/7 uutiskanavia.

Tämän miehen viestit koskivat uutta aikakautta, joka oli tullut osaksemme ihmisinä. Hän antoi uudet ohjeet maailmanrauhaan. Hän puhui siitä, että ihmisten oli tarpeellista luopua oman maan kansalaisuudesta ollakseen maailman kansalainen.

Vaikka nämä asiat vaivasivat minua, myös minut vedettiin siihen mukaan unessani. Minä aloin todella ajatella kansalaisuudestani luopumista, ja tämä sai minut valpastumaan. Vaikka tämä viesti oli tullut raskaasti mieleeni, en jotenkin ollut täysin vakuuttunut tästä uudesta järjestyksestä.

Minä kuulin jatkuvasti käsitteitä uusi järjestys, maailman järjestys ja uusi aikakausi, mutta minä en koskaan kuullut hänen käyttävän käsitettä uusi maailmanjärjestys. Minä en tiedä miksi. Hämmästyttävällä tahdilla ihmiset rupesivat uskomaan tähän suunnitelmaan, jota tämä mies levitti ympäriinsä. Ei ollut minkäänlaista vastarintaa. Kukaan ei taistellut vastaan. Kukaan ei sanonut mitään julkisesti sitä vastaan.

Mies jonka näin telkkarissa, mies joka pystyi tekemään ihmeitä ja merkkejä ja korjaamaan kaikki ongelmat, minä en koskaan unohda hänen kasvojaan. Niin kauan kuin elän, en koskaan unohda hänen kasvojaan. Hänen kasvonsa olivat melkein yliluonnolliset olemukseltaan. Hän oli melkein liian täydellinen. Parempien sanojen puutteessa, hän oli kaikista komein mies, jonka olen koskaan nähnyt. Hänen kasvoillaan oli ikään kuin kulmikas ulkomuoto. Kaikki hänen olemuksessaan oli melkein täydellistä. Kun hän puhui, hänessä oli jotakin outoa.

Monta vuotta myöhemmin minä luin Kirjoituksista Herrasta Jeesuksesta Kristuksesta profeetta Jesajan kirjoittamana, jossa sanottiin, että hänellä ei ollut muotoa, johon me olisimme mielistyneet. Toisin sanoen, Jeesus ei ollut mikään komea näyte miehestä. Hän oli keskiverto, karski ja todennäköisesti erilaisen näköinen ihminen. Hän ei ollut henkilö, jota todennäköisesti äänestettäisiin ulkonäkönsä puolesta erilaisten listojen kärkeen. Mutta tämä mies, jonka näin, hän oli sellainen. Hän täytti sen täydellisesti. Eikö ole ihmeellistä, että Antikristus olisi aivan kuin Jeesuksen Kristuksen vastakohta?

Jouko Pihon kommentti:

Tässä kohtaa Ken Peters erehtyy. Jeesus oli komea mies, joten Antikristus matkii häntä. Ei Antikristus pyri olemaan erilainen kuin Jeesus vaan nimenomaan samanlainen kuin Jeesus, jotta ihmiset uskoisivat hänen olevan takaisin tullut Jeesus, kansojen Messias.

Jesajan kuvaus viittaa Jeesuksen kuoleman aikaan, jolloin Jeesus oli rankan ruoskimisen ja ristiinnaulitsemisen jälkeen niin ruhjotun näköinen, että hänellä ei todellakaan ollut miellyttävää ulkomuotoa.

Ken Petersin uni jakuu.

Vaikka tämä mies ei välttämättä ollut ylpeä, hän oli hyvin röyhkeä. Hänellä oli silti kykyä ja karismaa vedota ihmisiin. Tätä uutta johtajaa ei vastustettu missään hänen toteuttamassaan politiikassa, ei yhdessäkään. Kukaan Amerikassa ei aloittanut vallankumousta. Ei ollut minkäänlaista vastustusta häntä kohtaan, ei edes ruohonjuuritasolla, ei kansallisella tasolla, eikä millään muullakaan.

Televisio selitti meille jatkuvasti, lähes päivittäin, että jos me asettuisimme samaan linjaan tämän uuden järjestyksen kanssa, me pelastuisimme kaikilta elämän ongelmilta. Näin tämä mitä mies sanoi lähestulkoon joka kerta, kun hän esiintyi televisiossa. Uuden järjestyksen sanottiin olevan vastaus kaikkiin ongelmiimme. Johtajuus oli tarpeellista tuomaan muutoksen, josta seuraisi viimeinkin kauan odotettu rauha. Tämä on se, mitä me kuulimme uudestaan ja uudestaan. Minä aloin masentua vakavasti. Minä aloin kysellä itseltäni, oliko tämä maailmanloppu?

VANHEMPI EVANKELISTA

Minä törmäsin vanhempaan herrasmieheen. Hän oli ensimmäinen henkilö unessa, joka vaikutti olevan ystävällinen. Hän näytti siltä kuin hänellä olisi jotain toivoa tai että hän saattaisi tietää mitä on meneillään. Joten minä pysäytin hänet ja kysyin häneltä muutaman kysymyksen. Minä kysyin häneltä: ”Tiedätkö mitä maailmassa on tapahtumassa?” Hän kertoi minulle, että loppu on tulossa ja hän ei ollut valmistautunut Herran aikaan. Sanoessaan tämän suru täytti miehen olemuksen. Hän muuttui hyvin iloisesta hyvin surulliseksi. Hän sanoi minulle, että hänen välinsä eivät olleet kunnossa Herraan.

Sitten hän alkoi välittömästi kertoa minulle Jumalan suunnitelmasta ihmisen pelastamiseksi. Hän kurottautui varovasti kohti takataskuaan katsoen samalla molempien olkapäidensä yli nähdäkseen tarkkailiko kukaan häntä. Hän otti taskusta pienen kirjan, joka oli pienikokoinen Raamattu. Hän alkoi selata Raamatun sivuja näyttäen minulle erilaisia asioita Jumalan Sanasta. Hän osoitti minulle, että minulle oli tarpeellista, että Jeesus olisi minun Pelastajani. Hän kertoi minulle, että minun täytyisi pyytää Jeesusta antamaan anteeksi minun syntisyyteni ja synnillinen luonteeni. Hän kertoi minulle, että jos tekisin tämän, minä saisin ikuisen elämän ja Jumalan voima johtaisi minua tässä elämässä. Hän sanoi minulle, että Jumala antaisi minulle voitokkaan elämän.

Minä sanoin: ”No, tuo kuulostaa melko hyvältä.” Olin vakuuttunut asiasta, joten rukoilin ja vastaanotin Kristuksen sydämeeni unessani. Tämä oli hyvin outo tapahtuma minulle. Minä olin katolinen enkä tiennyt, kuinka löytää Kristus uudestisyntymisen kokemuksen ja parannuksen tekemisen kautta. Minä vastaanotin tämän tiedon unessa. Vielä mielenkiintoisempaa on se, että kun heräsin unesta, minä en kyennyt ymmärtämään sitä. Kesti kaksi viikkoa, kunnes minusta tuli kristitty.

Joten minä rukoilin vanhan miehen kanssa. Hän laittoi kätensä päälleni ja rukoili joitakin erilaisia rukouksia. Välittömästi kun tämä tapahtui, ilo alkoi täyttää minut. Minä tein juuri kuten hän oli neuvonut. Minä pyysin Jeesusta antamaan anteeksi syntiset tieni ja täyttämään sydämeni hänen läsnäolollaan. Tässä miehessä oli jotakin poikkeavaa, sillä pieni joukko ihmisiä seurasi häntä. Nämä ihmiset olivat niitä, jotka olivat ottaneet vastaan hänen sanomansa Jeesuksesta Kristuksesta.

Hyvin epätavallinen asia tapahtui tähän aikaan maailmassa. Vauvoja hylättiin kutakuinkin joka puolella. Melkein joka kadunkulmassa oli vauvoja hylättyinä lastenistuimiin tai koreihin. Tämä oli hyvin omituista, sillä vauvat olivat iältään aina imeväisestä 16 tai 18 kuukauden ikäisiin. Minä pystyin sanomaan, että yksikään näistä vauvoista ei ollut yli kahden vuoden ikäisiä. Me aloimme ottaa näitä vauvoja talteen ja pitää niistä huolta. Minä tavallaan liityin näiden ihmisten joukkoon, sillä he näyttivät olevan ainoita, joilla oli minkäänlaista rauhaa tähän aikaan maan päällä.

Joitakin hyvin epätavallisia asioita tapahtui näille ihmisille. Se hämmästytti minua, kuinka he pystyivät täyttämään ihmisten fyysiset tarpeet. He törmäsivät jatkuvasti ihmisiin, joilla oli tarpeita ja he täyttivät ne ja johtivat heidät jotenkin Kristukselle. Ei, minä en tiennyt kuinka tehdä samoin, sillä minä olin vasta juuri liittynyt heidän joukkoonsa.

Unessani myös minun vaimostani tuli kristitty, Jeesukseen Kristukseen uskova. Me molemmat liityimme tämän miehen seuraan ja autoimme häntä. Tässä vaiheessa minä ja minun vaimoni aloimme todella kytkeytyä tähän mieheen ja hänen seuraajiinsa. Yksi asia, joka oli minulle hyvin omituista, oli se, että jotenkin kaikki asiat näyttivät järjestyvän tälle miehelle ja sille ihmisryhmälle mitä ihmeellisimmillä tavoilla.

Unen aikana minä en tiennyt mitä oli meneillään. Minä en tiennyt, että Jumala osallistui ihmisten asioihin. Minä sain hyvin uskonnollisen kasvatuksen enkä nähnyt Jumalaa tällaisessa valossa. Mutta minä näin hyvin epätavallisia asioita tapahtuvan tälle ihmisjoukolle. Ruoka moninkertaistui. He rukoilivat ihmisten puolesta ja sairaat tulivat terveiksi.

MAAILMANLAAJUINEN HERÄTYS

Nämä niin sanotut kristityt tulivat tämän vanhan miehen ja hänen ihmisryhmänsä luokse ja he selittivät, kuinka heillä oli kerran ollut suhde Jeesuksen kanssa, mutta kuinka heistä oli tullut kylmiä heidän uskossaan. He kertoivat, kuinka he olivat langenneet pois kiinnostuksestaan pyhään elämään ja intohimoiseen Jumalan tavoittelemiseen.

Lyhyen aikaa ihmiset tulivat Jeesuksen luokse täydellisesti antautuneena. Minä kykenin jälleen näkemään maapallon yläpuolelta ja minä näin jotain hyvin epätavallista. Minulle näytettiin tietyt osat maapallosta, mistä valonsäteet tulivat ulos ja ulottuivat korkealle ilmakehään. Ne olivat melkein niin kuin isot valonheittimet, mutta nämä olivat hyvin kirkkaita valoja, lähestulkoon yliluonnollisia olemukseltaan.

Sen jälkeen kun minä näin näiden valojen tulevan maasta jokaiselta suunnalta, minulle annettiin kyky katsoa alas näihin alueisiin ja nähdä omin silmin mitä siellä tapahtui. Annas kun kerron sinulle, se oli kaikista jännittävin asia mitä minä olen ikinä nähnyt. Tämä on juuri se asia, joka antaa minulle päättäväisyyttä tehdä sitä mitä minä teen tällä hetkellä. Ilman tätä osaa unesta minä en olisi palvelustyössä Amerikassa enää. Minä siirtyisin kokonaan muualle.

Näin tapahtui seuraavaksi. Minä näin kaksitoista aluetta Yhdysvalloista ja muualta päin maailmaa, siellä missä nämä valonsäteet olivat tulleet ulos ja alkaneet loistamaan ilmakehään. Kun minä lähestyin niitä, minä näin kuinka valtava herätys osui maahan. Minä en nähnyt yhtään Ken Petersiä. Minä en nähnyt yhtään tunnetun nimistä evankelistaa, profeettaa, apostolia tai kuuluisaa tv-persoonallisuutta, en yhtäkään.

Minä näin kuinka tavalliset Jumalan lapset palvelivat sen kaltaisessa voimassa, millä Jeesusta ja hänen opetuslapsiaan kuvataan Raamatussa. Tämä tapahtui joka puolella. Ihmiset rukoilivat sairaiden puolesta ja sairaat paranivat välittömästi. He rukoilivat sokeiden silmien puolesta ja ne rupesivat näkemään. He rukoilivat kuolleiden ihmisten puolesta ja kuolleet virkosivat eloon. He rukoilivat, että kadonneet tulisivat sisälle Jumalan valtakuntaan. Se mitä näin, oli mahtavin asia mitä minä olen koskaan todistanut elämäni aikana. Tämä aikakausi kesti noin kolme tai neljä kuukautta, ehkä kuusi kuukautta maksimissa. Se oli niin mahtavaa! Kokonaisia alueita voitettiin täydellisesti Jeesukselle Kristukselle.

Se mitä minä näin, oli niin mahtavaa, että se oli melkein uskomatonta. Jeesus sanoi Johanneksen evankeliumissa, että me teemme samoja tekoja kuin Jeesus ja suurempiakin. Minä en nähnyt yhtään suurempaa tekoa, mutta minä näin niitä suuremman määrän. Minä en nähnyt mitään suurempaa kuin kuolleen ihmisen herättämisen, mutta minä näin ihmeitä määrältään suurempana. Oli melkein kuin jokainen kristitty oli Jeesuksen kaltainen kävellessään ympäri tekemässä näitä tekoja. Unessa sinun ei tarvinnut seisoa puhujapöntön takana tehdäksesi näin. Itse asiassa minä en koskaan nähnyt ketään seisovan puhujapöntön takana. Minä luulen, että ihmiset viimeinkin ymmärsivät, että palvelutyön tarkoitus on varustaa ja lähettää sinut ulos ja olla Jumalan supertähti.

Tämä vuodatus kesti lyhyen aikaa ja joissakin osissa oli täydellisen valoisaa, kun taas aivan vieressä, joka oli melkein kuin kaupunki siinä vieressä, oli täysin pimeää. Hengen maailmassa alkoi olla liikettä, joka oli uskomatonta.

MAANJÄRISTYKSIÄ JA NÄLÄNHÄTÄÄ

Kun minä olin matkalla tehdäkseni liiketoimintaan liittyvää rahasiirtoa, hyvin epätavallinen asia tapahtui. Tuli maanjäristys ollessani matkalla pankkiin. Minä olin juuri menossa sisälle pankkiin. Toisella puolen katua oli iso, seitsemän kerroksinen rakennus. Se oli lasinen ja kolmiolta näyttävä. Tuli maanjäristys, joka alkoi ravistella tätä lasista rakennusta. Se kaatui ja tappoi noin 200 ihmistä. Tämä maanjäristys oli massiivinen. Minä tiesin sen perusteella, kun näin maan tärisevän, että kyseessä oli maailmanlaajuinen maanjäristys. Maanjäristys iski ja niitä oli monta. Miljoonia ihmisiä kuoli.

Koko maailma oli täysin tyrmistynyt. Omaisuuteen ja ihmishenkiin kohdistunut tuho oli jotain niin suurta, että sitä ei pystynyt käsittämään. Tuhon laajuutta ei pystytty mittaamaan. Jotkin alueet olivat niin tuhoutuneita, että niihin ei koskaan vaivauduttu edes lähettämään pelastusryhmiä etsimään ihmisiä. Niin tuhoutuneita ne olivat. Tämä tuho oli maailman laajuinen. Se saavutti koko maailman.

Maanjäristys aiheutti valtavat muutokset sääoloissa. Normaalit sääolot muuttuivat täydellisesti. Talven sääolot muuttuivat kesäksi ja kesä muuttui talveksi. Saattoi olla luminen päivä ja sitten kuuma päivä. Maailma oli täydellisessä kaaoksessa näissä sääoloissa. Sään ennustamisesta tuli täysin mahdotonta. Oli täysin hyödytöntä yrittää ennustaa tulevaa säätä. Sääennusteet eivät toimineet. Jotain hyvin epätavallisia asioita alkoi tapahtua lähestulkoon välittömästi, kun säät alkoivat muuttua. Sadot alkoivat hävitä kuivuuden takia. Minä pystyin näkemään kaikkialle maailman viljavimpiin viljelysalueisiin. Nämä alueet olivat täysin kuivuuden ja nälänhädän tuhoamia. Paikat, jotka olivat ennen hedelmällisiä, olivat nyt kuivia aavikoita. Minun oli melkein liian vaikeaa ymmärtää kaikkea näkemääni. Tämä tapahtui melkein välittömästi. Oli niin kuin joku olisi ottanut asiat käsiinsä ja ravistanut koko järjestyksen.

Oli outoa, että säällä näytti olevan oma mielensä. Maa, joka oli järkkynyt pois akseliltaan, kontrolloi säätä. Minä olin maan yläpuolella ja näin sen tärisevän. Minä näin maan keinuvan puolelta toiselle niin kuin se olisi ollut juopunut henkilö, joka yritti kävellä. Tämä oli hyvin pelottavaa minulle.

Minä en pysty kertomaan sinulle, kuinka toivottomalta tai tyhjältä minusta tuntui nähdä näiden asioiden tapahtuvan. Monta kertaa toivoin, että minä voisin vain herätä ja teeskennellä, että näitä asioita ei todella tapahtunut.

MILITARISOITU POLISIIVOIMA

Suunnilleen sillä hetkellä kun tämä maanjäristys oli iskenyt, hyvin epätavallisia asioita alkoi tapahtua lakien suhteen. Pystyin näkemään paikallisia kuntia, joissa poliisit eivät enää valvoneet lakia. Lakia valvoi sotilaspoliisi, joka ajoi hyvin epätavallisen näköisillä kulkuneuvoilla, joiden nyt tiedän olevan Hummereita. Näkemäni kulkuneuvot olivat mustia ja niitä oli melkein jokaisella pääkulkuväylällä ja niiden läheisyydessä. Niiden takaosassa seisoi miehiä mustissa univormuissa ja sinisissä lippalakeissa tai kypärissä. Minä tein hieman tutkimusta ja opin, että vuonna 1980 mikään armeija maan päällä ei pitänyt sinisiä kypäriä tai lippalakkeja.

Hummerin takana oli iso radioantenni tai jokin muu laite. Toisella puolella takaosassa oli lippu. Näytti siltä, että miehellä, joka seisoi Hummerin takaosassa, oli jonkinlainen iso ase. Pystyin katsomaan auton sisälle ja kojelaudalla oli jotain, minkä minä nyt tiedän olevan kannettavan tyyppinen tietokone. Siinä oli tietokonenäyttö, joka näytti hyvin paljon lentokoneen ohjaamolta, jonka kyydissä olin tänään. He pystyivät katsomaan tähän tietokoneeseen ja se antoi heille kaikenlaista informaatiota.

Mikä oli epätavallista oli se, että he olivat rauhanomaisia. He eivät olleet töykeitä. He eivät olleet ilkeitä ihmisille. He eivät olleet ärsyttäviä. Minä en nähnyt ryöstelijöitä enkä ketään ammuttavan tai mitään muutakaan sellaista. He näyttivät olevan rauhanomaisia. Yksi asia mikä tapahtui oli se, että sinä et pystynyt ylittämään osavaltion rajoja ilman papereita. Nykyisiä papereita tarvittiin ylittämään osavaltion väliset rajat. Tämä oli hyvin outoa minulle. Samaan aikaan minä näin katuvaloja, jonka päällä oli soikean muotoisia kameroita. Tässä unessa minulle paljastettiin, että nämä kamerat tiesivät jokaisen kulkuneuvon sijainnin.

Muutokset astuivat voimaan melkein välittömästi, ja se tapahtui hyvin helposti. Rauhallinen sotatilalaki oli voimassa. Sotilaskulkunevoja oli joka puolella. He tiesivät jokaisen ihmisen sijainnin. Minä sain selville, kuinka he tiesivät tämän, mutta en ymmärtänyt sitä ennen kuin se paljastettiin minulle. Kaikista maailman kansakunnista tuli yhtä. Ei ollut enää yhtään itsenäistä valtiota. Maanosia ei jaettu enää maihin vaan alueisiin.

Kun aika meni eteenpäin unessa, minun tietooni annettiin, että televisioilla ei pystynyt pelkästään vastaanottamaan ohjelmia, mutta nyt niillä pystyi myös itse asiassa lähettämään signaaleja siitä, mitä sinä teit sinun olohuoneessasi. Minä pystyin näkemään, kuinka televisiot tarkkailivat ihmisiä heidän kodeissaan seuraten heidän liikkeitään ja kuunnellen heidän keskusteluitaan. Minulle näytettiin unessa, että television ei tarvinnut edes olla päällä. Riitti että se oli kytketty kiinni sähköverkkoon.

Jumalan läsnäoloa maailman näyttämöllä oli melkein mahdotonta havaita. Maailmanlaajuisella järjestyksellä ei ollut minkäänlaista Jumalan läsnäoloa. Pahuus alkoi tunkeutua joka puolelle yhteiskuntaa. Pimeys oli joka puolella. Oli selkeä raja siinä, kuka kuului Jumalan kansaan ja kuka ei. Sinä pystyit kävelemään kadulla ja tietämään välittömästä kuka kukin oli. Tämä ero oli aivan ilmiselvää. Hengellinen rajaveto oli selkeästi nähtävissä.

ENNENNÄKEMÄTÖN VAINO

Sillä hetkellä kun kaikki nämä ihmeet alkoivat tapahtua, tämä maailmanjärjestys tuli vihaiseksi siitä, sillä kaikki se mitä tapahtui, ei ollut heidän hallinnassaan. He eivät pystyneet vaikuttamaan siihen tai lopettamaan sitä tapahtumasta. Tämä saa paholaisen hyvin vihaiseksi. Hän tulee hyvin vihaiseksi, kun me alamme toimia oikeassa elävän Jumalan voimassa. Silloin hän tekee kaikkensa pysyttääkseen Jumalan työn. Tämä oli tapahtumassa. Minä aloin nähdä ennennäkemättömissä mittasuhteissa esiintyvää vainoa.

Tässä vaiheessa toinen epätavallinen asia tapahtui. Tämä siunauksien vuodatus ja vainon vuodatus alkoi voimistua ja ihmisiä otettiin kiinni. Minä näin monia rangaistuslaitoksia kaikkialla Yhdysvaltoja, erityisesti Kaliforniassa. Unessa minä näin monia valtion vankiloita. Vuonna 1983 Pyhä Henki kertoi minulle, että hän on sallinut paholaisen rakentaa Kalifornian osavaltioon vankiloita, joita tultaisiin käyttämään erityisesti kristittyjen rangaistuslaitoksina. Nämä vankilat rakennettiin etäisille paikoille, jotka olivat normaalisti 24-40 km pois pääteiltä. Minä kysyin Häneltä, mistä tämä johtui ja Hän sanoi: ”Jotta ne ihmiset voitaisiin viedä pois öiseen aikaan.”

Unessa jokin puhui minulle sisimmässäni ja käski minun lähteä pois niin nopeasti kuin mahdollista. Aloin ajatella itsekseni: ”Tämä on maailmanloppu.” Minä aloin juosta kotiani kohti niin nopeasti kun vaan pystyin. Kun juoksin, minä kuulin hengessäni seuraavan sananpaikan:

”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.” (Ilm 13:16-17).

Aloin juosta takaisin kohti kotiani niin nopeasti kuin vain suinkin kykenin, sillä tajusin, että minun vaimoni oli siellä ja hän oli yksin. Tartuin ovenkahvaan ja aloin vetää ovea auki. Henkeeni tuli toinen sananpaikka, joka käskee ihmisiä olemaan menemättä takaisin kotiin:

”Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa – joka tämän lukee, se tarkatkoon – silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille; joka on katolla, älköön astuko alas noutamaan, mitä hänen huoneessansa on, ja joka on pellolla, älköön palatko takaisin noutamaan vaippaansa.” (Matt 24:15-18).

Avasin oven ja näin kaikista demonisimman olemuksen mitä olen ikinä nähnyt. Tämä olento, jonka minä kohtasin avatessani etuovea, oli hyvin synkkä ja hänet oli ympäröity pimeydellä. Ei pelkästään hänen ihonsa ollut tumma, vaan pimeys ympäröi tätä olentoa. Tämä olento oli hyvin pahan näköinen. Pelkästään hänen läsnäolonsa täytti minun sydämeni suurella pelolla. Sillä hetkellä aloin kirkua niin lujaa kuin pystyin.

Sitten heräsin unesta. Uni oli kestänyt tuntikausia. Nukahdin myöhemmin, ja uni alkoi välittömästi samasta kohdasta mihin se oli jäänyt.

Minä olin taas kasvokkain erittäin pahan olion kanssa. Kokemus oli hyvin voimakas, että se riipaisi minua sydämestäni. Paiskasin oven kiinni ja juoksin pois. Tajusin että minun vaimoni ei ollut kotona vaan hän oli poissa. Tiesin sen tuon olennon kautta. On vaikeaa kuvailla kenellekään, miten peloissani minä olin.

Minä olen sen jälkeen oppinut taistelemaan demoneita vastaan, joten minä en pelkää enää mitään tällaista. Ne yleensä jättävät minut rauhaan, sillä minä tiedän kuinka rukoilla. Mutta tähän aikaan minulla ei ollut ymmärrystä, kuinka käsitellä tuota pahaa olentoa. Joten minä aloin juosta ja minä juoksin juoksemistani. Minä juoksin muutaman kilometrin. Minut sai kiinni yksi sellainen oudon näköinen poliisiauto. He tiesivät minun nimeni, vaikka en kertonut sitä heille.

RANGAISTUSLAITOS

He veivät minut virkavallan rakennukseen. Se oli iso rakennus. He veivät minut huoneeseen ja siellä oli minun vaimoni ja tämä vanhempi herrasmies, jota kutsuin aikaisemmin evankelistaksi. He olivat jo jääneet kiinni minua aikaisemmin. Nämä ihmiset tiesivät tarkalleen mihin minut tulisi viedä. Tämä hämmästytti minua sillä minä ihmettelin, kuinka he pystyivät tietämään kaikki nämä asiat ihmisistä.

Poliisi alkoi kuulustella meitä kohteliaasti. He aloittivat pyytämällä meitä olemaan yhteistyössä heidän kanssaan ja tulemaan yksimielisyyteen uuden hallituksen kanssa, niin kaikki tulisi olemaan hyvin meidän kohdallamme. Minun vaimoni ja tämä vanha mies alkoivat saarnata näille ihmisille, jotka yrittivät vakuuttaa meille, että meidän tulee olla samalla linjalla tämän hallituksen kanssa.

He veivät meidät ulos siitä huoneesta ja sitten meidät vietiin toiseen huoneeseen. Toisessa huoneessa oli paljon mielenhallintakuulustelua. Minä pystyin tuntemaan, kuinka minun mieltäni vedettiin tähän uuteen maailmanjärjestykseen. Minä aloin ajatella, että jos me vain emme aiheuttaisi mitään ongelmia, me tulisimme olemaan kunnossa. Näin minun mieleni alkoi toimia. Mutta vanhempi herrasmies ja minun vaimoni alkoivat taistella tätä vastaan kaikella heidän hengellisellä voimallaan ja he haastoivat sen Kirjoituksilla.

Minusta oli hyvin ihmeellistä, että meidän kiinniottamisemme oli melkein niin kuin he olisivat suunnitelleet sen. Kun meitä kuulusteltiin, mielenhallinta oli ilmiömäistä. Se ei ollut mitään mitä yksikään ihminen kykenisi tekemään kuulustelussa. Minun mieleni alkoi todella täyttyä ahdistuksella ja pelolla. Mutta koska minun vaimoni ja tämä vanhempi herrasmies jatkoivat rohkeana olemista ja heidän vastustamistaan, meidät vietiin pois tuosta huoneesta sellaiseen hyvin pitkään käytävään. Tässä käytävässä oli tuhansia ihmisiä jonossa. Käytävä näytti olevan noin 90 metriä pitkä. Se oli todennäköisesti jopa pidempi. Joka viides tai kuudes minuutti tässä pitkässä jonossa olevat ihmiset ottivat askeleen eteenpäin.

Me olimme olleet tässä jonossa pitkän aikaa, kun ihmisiä ryntäsi sisään käytävien sivuilla olevista ovista. He alkoivat painostaa ihmisiä kieltämään uskonsa. He eivät koskaan käyttäneet nimeä Jeesus. He eivät koskaan käyttäneet nimeä Jeesus Kristus. He eivät koskaan näyttäneet nimeä Jumala. He sanoivat, että sinun tulisi kieltää sinun uskosi Häneen vielä kun sinä olet elossa. He sanoivat, että sinun uskosi on tyhjä. Se oli pilkallinen haaste, jonka nämä ihmiset nostivat jonossa olevia ihmisiä vastaan. Vähän väliä joku jonossa ollut murtui. He vain romahtivat maahan ja nämä ihmiset raahasivat heidät pois. He kielsivät heidän uskonsa Kristukseen.

Tunsin oloni erittäin epämukavaksi ollessani tässä jonossa, sillä minä en ollut varma, mitä he tulisivat tekemään meille. Mietin että he saattaisivat laittaa meidät vankilaan tai pahoinpidellä meitä. Lopulta me selvisimme ja me menimme kolmen tuplaoven läpi. Kun me menimme viimeisen tuplaoven läpi, meidät laitettiin vankiselliin. Siellä oli vanha mies etulinjassa sekä minun vaimoni ja minä. He ottivat tämän vanhan herrasmiehen huoneeseen ja he sulkivat oven hyvin pikaisesti. Minä en tiedä mitä hänelle tapahtui.

VIIMEISET HETKET MAAN PÄÄLLÄ

Noin kuusi minuuttia myöhemmin he avasivat ovet ja näkemäni sai minut kokemaan tyhjimmän tunteen, jota olen koskaan kokenut koko elämäni aikana. Minä näin miehen, joka oli hyvin isokokoinen. Hän oli pitkä kuten ammattilainen koripallon pelaaja, mutta hän oli kookas kuten ammattilainen amerikkalaisen jalkapallon pelaaja. Hänellä oli iso satiininen huppu päässään, jossa oli silmänreiät, josta hän näki ulos.

Minun vaimoni oli minun edessäni, ja he alkoivat kertoa hänelle, että hänen tulisi kieltää uskonsa ja elää. Nyt minä tajusin mitä oli tapahtumassa, sillä tämä mies seisoi siellä ison miekan kanssa. Se oli hyvin pelottavan näköinen miekka. Minä näin tämän pöydän, joka oli hieman pidempi ja leveämpi kuin keskiverto ihminen. Minun vaimoni sanoi, ettei hän kieltäisi uskoaan Jeesukseen. Sitten hän alkoi saarnata heille voimallisesti. Hän alkoi nuhdella paholaista. He tulivat vihaiseksi ja sitoivat hänet kiinni pöytään kasvot ylöspäin. Tämä mies seisoi hänen takanaan miekan kanssa. Hän otti miekkansa ja leikkasi hänen päänsä irti suoraan siinä minun edessäni.

Tämä miekka jätti pysyvän jäljen minun elämääni. Minä näin myöhemmin saman miekan punaisessa hatussa, jota vapaamuurarit pitävät päässään. Heidän hattujaan kutsutaan nimellä fez. Ne ovat punaisia, koska he ovat luvanneet kastaa ne kristittyjen veressä. Miekkaa kutsutaan nimellä scimitar.

Minä olin enemmän peloissani siitä, mitä minulle tulisi tapahtumaan seuraavaksi kuin siitä tosiasiasta, että minun vaimoni oli juuri kuollut. Minä olin enemmän huolissani omasta elämästäni kuin hänen kuolemastaan. Olin hyvin peloissani ja tiesin, että tulisin kuolemaan. Tiesin mielessäni, että en tulisi selviämään. Olin täysin halvaantunut. Mieleni alkoi tuottaa minulle niin paljon kärsimystä, että menetin melkein tajuntani. Vatsani alkoi huutaa melkein ääneen Jeesusta avuksi. Viesti ei tullut ulos, koska mieleni oli halvaantunut. Oli niin kuin olisin ollut flunssassa. Hampaani kalisivat yhteen ja minulla oli vilunväristyksiä. En pystynyt käsittelemään ajatuksia millään tavalla. Oli kuin olisin menettänyt kaikki mieleni kyvyt, minun kykyni olla älyllisesti tietoinen siitä mitä ympärillä tapahtuu. Se oli kauheaa. Vaikka sitä kesti vain viisi tai kuusi minuuttia, se tuntui useilta tunneilta johtuen tämän minuun kohdistuneen hyökkäyksen painosta.

Yritin todella huutaa Jumalan puoleen vatsastani. Tänään tiedän, että se oli minun henkeni, joka huusi, mutta unessa se näytti ikään kuin sodalta vatsassani. Viimein tuntui siltä kuin jotain pääsi lävitse vatsastani minun mieleeni, ja minä pystyin hengellisesti kutsumaan Jeesusta ja sanomaan: ”Minä olen peloissani Jeesus. Ole kiltti ja pelasta minut. Auta minua.”

Juuri sillä hetkellä kun olin sanonut tämän, minä tunsin käden tarttuvan kiinni minun hartioistani. Lyhyen aikaa olin enemmän kiinnostunut kädestä, joka tarttui minuun, kuin siitä mitä minulle tapahtui. Minulle tuli hyvin lämmin, ja kylmänväristykset loppuivat. Oli kuin minun mieleni pystyi nyt näkemään ja minä pystyin ymmärtämään selvästi mitä oli meneillään. Minä en koskaan unohda tuota kättä. Se oli hyvin vankka käsi. Se näytti siltä kuin se olisi nähnyt paljon työtä. Se oli niin kuin duunarin käsi, niin kuin mekaanikon, rakennusmiehen tai putkimiehen. Se oli hyvin paksu käsi. Se oli hyvin jämerä käsi.

Pienen hetken jälkeen minä käännyin ympäri ja siinä oli Herra Jeesus Kristus seisomassa minun takanani. Yhtäkkiä hän katsoi minua suoraan silmiin. Hän katsoi minua hyvin ankarasti. Se ei ollut nuhde tai tuomio. Se oli enemmänkin niin kuin hän olisi vain katsellut minun elämääni. Sillä hetkellä minä katsoin häneen, hänen silmänsä eivät olleet ruskeat, vihreät tai siniset. Ne näyttivät olevan punaiset niin kuin tuli. Ne katsoivat suoraan minun elämäni lävitseni. Jotenkin sillä hetkellä minä ymmärsin, että kun hän katsoi minua, hän itse asiassa katsoi minun lävitseni. Hän tiesi kaiken minusta. Hän tiesi minun vahvuuteni ja heikkouteni. Hän tiesi jokaisen valheen syvällä sisimmässäni. Hän tiesi jokaisen petoksen. Hän tiesi jokaisen paikan, jota pelkäsin ja jonka olin lokeroinut. Kun hän katsoi minuun, minun koko olemukseni oli paljastettu minulle. Se oli hyvin pelottavaa. Se oli hyvin voimallinen hetki. Toivon että pystyisin kertomaan, että Jeesuksen näkeminen sillä hetkellä teki minut hyvin iloiseksi. Se ei tehnyt minua iloiseksi. Se sai minut hyvin pelokkaaksi. Tämän kokemuksen takia minä ymmärrän nyt, mitä Herran pelko on.

Hieman sen jälkeen kun olin ymmärtänyt oman alhaisuuteni, Hän puhui minulle. Hän katsoi minua ankarasti silmiin ja sanoi: ”Älä pelkää poikani, sillä kuolema ei koskaan tule pitämään sinua.” Saman tien oli niin kuin rohkeus olisi tulvinut lävitseni. Toivon että voisin kertoa sinulle, että minusta tuli hyvin rohkea ja minä saarnasin hienon saarnan ja kaikki pelastuivat. Mutta minä en tehnyt niin. Se oli rohkeutta mennä sen läpi mikä oli edessäni.

Minä tiesin, että hän oli pelastanut minut sen rukouksen takia, jonka olin rukoillut vanhan miehen kanssa. Kun minä katsoin Häneen, tiesin että Hän oli kaiken Herra ja jokaisen kuninkaan Kuningas. Kun minä näin hänet, tiesin että ei olisi yhtään ihmistä, joka ei kumartaisi hänelle. Ei ollut yhtään kieltä, joka ei tunnustaisi häntä Herraksi, siitä huolimatta millä puolella kolikkoa he ovat, kun hän paljastaa itsensä heille Herrana. Jokainen polvi tulee notkistumaan hänen edessään. Tämä läsnäolo, jossa Hän seisoi, oli niin voimakas, niin mahtava, niin voideltu ja niin kauhea, että sinä tiesit, ettei maan päällä ollut voimaa, joka olisi voinut haastaa Hänet.

Sitten nämä miehet kiinnittivät minut pöytään ja he sanoivat: ”Sinä voit kieltää Hänet.” Minä sanoin: ”Ei, minä en voi kieltää Häntä, sillä hän on kaiken Herra ja Hänen pitäisi olla sinunkin Herrasi.” Tämä oli minun suuri saarnani. Minä toivon, että se olisi voinut olla paljon pidempi, mutta jos olisin jatkanut sitä, minä olisin todennäköisesti mokannut sen niin kuin olin mokannut kaiken muunkin.

VAPAUS KUOLEMASTA

Sillä hetkellä kun tämä mies katkaisi minun pääni, minä näin että kun miekka osui minun kaulaani, minä olin poissa. Minä en tuntenut kuolemaa millään tavalla. Minä seisoin siinä pitäen kiinni jonkun kädestä ja katselin tapahtunutta. Se oli hyvin irvokas näkymä. Minun pääni oli katkaistu irti ruumiistani ja minä vuosin verta runsaasti. Vaikka tämä käsi piti minua ilmassa, minä olin itse asiassa enemmän kiinnostunut näkemään itseni kuolleena kuin siitä tosiasiasta, että minut oli juuri vapautettu kuolemasta.

Katsoin alas ja tajusin, että se oli toinen samanlainen vankka käsi, joka piti nyt minun kädestäni kiinni. Näin että siinä oli Herra jälleen. Se oli Herra Jeesus Kristus. Tuona hetkenä ankarasta, voimakkaasta ja kaikkitietävästä Jumalasta tuli Jumala, joka piti minun kädestäni kiinni, ja antoi minulle ymmärryksen, että minä olin nyt hänen poikansa. Minä olin hänen veljensä. Hän ei hävennyt kutsua minua veljekseen.

Yhtäkkiä minulla oli ymmärrys, että minä olin tasavertainen hänen kanssaan. Ei Jumalana tai Jeesus Jumalan poikana, mutta Jumalan poikana. Minä en ollut Jumalan poika, niin kuin ainokainen Jumalan poika, vaan minä olin Jumalan poika. Siinä hetkessä oli tasa-arvoa siinä mielessä, että me olimme veljiä nyt. Enää ei ollut pelottava asia seisoa hänen läsnäolossaan. Siinä hetkessä oli valtava hyväksyminen ja ymmärtäminen. Minulla oli selkeä ymmärrys asioista, joista voin nyt saarnata palavasti.

Kirjoituksissa sanotaan, että Herran silmissä on kallisarvoista Hänen pyhiensä kuolema. Minä tiedän nyt, että kun Hänen lapsensa tulevat Hänen luoksensa kuoleman kautta, se on kallisarvoista Jumalalle. Kun Hän keräsi minut itselleen kuolemassa, Hän näytti minulle Kirjoituksista, että kun Hän ilmestyy, meistä tulee niin kuin Hän. Sillä hetkellä, minä olin niin kuin Jeesus. Minä olin niin kuin Hän heijastuksena, kyvyssä ja ymmärryksessä. Minä en enää nähnyt minun omaa heikkouttani. Mitkään minun heikkouteni eivät enää olleet minun tiedossani. Minut vapautettiin täysin kaikesta siitä. Totisesti Herran läsnäolossa oleminen on olla niin kuin Hän.

Yhtäkkiä teloittaja otti huppunsa pois päästä, heitti sen maahan ja sanoi: ”Minä en tapa enää yhtään toista näistä ihmisistä.” Siihen uni päättyi.

Kuvassa Tonya ja Ken Peters.

Tonya ja Ken Peters.

7.11.2023

Katjan 7.11.2023 näkemä uni Venäjän karhusta

Näin unen viime yönä. Oltiin porukalla leikkimökissä, joka oli pellon laidalla. Näin metsän reunalla yhtäkkiä ison komean karhun. Ensin ihailtiin karhua ja sitten osa nauroi, oli söpö karhu ja kaikenlaista kommenttia ja huoletonta. Karhu kuuli ja vaistosi naurun ja tuli lähemmäs ja oli tosi vihainen.

Sitten karhu tuli niin lähelle, että oli leikkimökin ikkunan takana. Leikkimökissä oli vain yksikerroksinen ikkuna ja vielä tosi suuri ikkuna, joka oli maahan asti.

Karhu tuli vihaisena puskien yhtäkkiä ikkunalasin läpi ja karhun pää oli muuttunut ikään kuin todella jykeväksi.

Leikkimökki kuvaa Suomen varautumista ja luottamista ohueen yksinkertaiseen lasiseinään. Ei mitään todellista suojaa. Karhu eli Venäjä oli iso ja vahva, voittamaton.

Jouko Pihon kommentti:

Suomi luottaa lasiseinään eli Naton 5. artiklaan, jota ei ehditä laittaa käytäntöön, koska Venäjä tulee tekemään yllätyshyökkäyksen Helsinkiin painostaakseen Suomen hallitusta luovuttamaan Itä- ja Pohjois-Suomen Venäjän armeijalle puskurialueeksi Naton joukkoja vastaan, mihin hallitus tulee profetioiden mukaan suostumaan, mikä on siinä tilanteessa aivan oikea ratkaisu, koska Venäjän armeija poistuu Suomesta jonkin ajan kuluttua. Eli viisas myöntyväisyys säästää Suomen varsinaiselta sodalta ja lukuisilta kuolonuhreilta.

4.11.2023

Venäjä tulee reagoimaan

Suomen Natoon liittymisen takia ja erityisesti sen vuoksi, että Suomi ja Yhdysvallat ovat sopineet amerikkalaisten aseitten varastoimisesta Suomeen ja amerikkalaisten joukkojen oikeudesta käyttää Suomen alueita, kuten Rovaniemen lentokenttää ja Upinniemen laivastoasemaa, Venäjä tulee reagoimaan kokemaansa lisääntyneeseen uhkaan sotilaallisesti lähivuosien aikana, viimeistään v. 2026.

Tällöin Tukholman profetia ja monet muut samansisältöiset profetiat Suomen osittaisesta miehityksestä tulevat toteutumaan. Tällöin myös pilkkaajien suu vaiennetaan tehokkaasti kun juuri niin käy, mitä he eivät ikinä uskoneet tapahtuvan.

Jumala tietää asioita etukäteen ja ilmoittaa niistä palvelijoilleen profeetoilleen.

20.10.2023

Heikin näky vanhanaikaisista puimakoneista

Näin vuosia sitten näyssä vanhanaikaisia puimakoneita, sellaisia 50 cm leveitä ja siirrettäviä. Jyvät menivät säkkiin, mutta näyssä oli putki ylöspäin eli jyvät menivät Herran laariin eivätkä säkkiin.

Kävelin viljan seassa, jolloin vastaan tuli ampiaispesä, mutta heitin sen hangolla metsän puolelle.

Pitkä sarka oli valmista viljaa, mutta kun otin tähkän käsiini ja tunnustelin, niin jyviä ei ollutkaan. Minulle heräsi kysymys, onko hukkaviljaa enemmänkin.

Näin sitten toisen lyhyemmän saran, jota vartioi mies odottaen oikeaa puintiaikaa.

16.10.2023

Heikin näky padosta

Etenin näyssä kaunista virtaa seuraten yläjuoksulle päin, kun vastaan tuli pato. Mieleeni tuli Jes. 59:19: ”Se, mikä tulee, tulee kuin patonsa murtanut virta, jonka Herran tuuli on ajanut liikkeelle.”

Jouko Pihon kommentti:

Pato kuvaa estettä, että Jumalan tuomiot eivät vielä tule ennen kuin aikanaan.
Pato voi kuvata myös estettä, että Jumalan siunaukset eivät tule ennen kuin aikanaan.

Molemmissa tapauksissa, sekä tuomiossa että siunauksessa, vaikutus on nopea ja voimakas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


15.10.2023

Heikin käynti taivaassa 25.9.2023

Olin rukoillut voimakkaasti kielillä erään henkilön kanssa puhelimessa. Kun menin nukkumaan, koin Herran käden kosketuksen oikeaan käteeni.

Sitten olin taivaan esipihalla ja näin Pietarin. Tunnelma oli kuninkaallinen.

Tunsin itseni alhaiseksi, mutta huonous katosi, kun sain kuulla sanat: ”Olet sukua”.

Kuvassa Pietari.

Pietari.

15.10.2023

Heikin 25.9.2023 näkemä näky puidusta viljasta

Näin traktorin, jonka peräkärry oli täynnä puitua viljaa. Näin myös korjuuväen palkaksi tarkoitettuja hopeisia ja kultaisia voittopalkintoja.

Mieleeni tuli Niilo Yli-Vainion näky hevosvetoisista vankkureista, joihin kerättiin kiireellä lyhteitä tarkoittaen vanhanaikaista sielujen sadonkorjuuta. 

Jouko Pihon kommentti:

Näin tapahtuu. Suuri hengellinen sadonkorjuu on tulossa kaikkialle maailmaan, myös Suomeen. Ihmisiä pelastuu ja tulee uskoon valtavat määrät.


12.10.2023

Nimimerkin ”Sisar Oulusta” 5.10.2023 näkemä näky turvapaikasta

Olin illalla 5.10.2023 juuri nukahtamaisillani, mutta vielä hereillä, kun näin seuraavan näyn. Havumetsäalueen keskellä oli vaalea linnamainen rakennus. Metsäalue oli tiheää eikä muita taloja ollut lähistöllä eli rakennus oli siellä metsän suojassa. Sain sanan ”Turvapaikka”. Sitten näky häipyi pois.

Ajattelin, ovatkohan vaikeat ajat lähestymässä ja olisiko Herraan uskovien aika etsiä yhdessä turvapaikkoja tulevaisuutta ajatellen. Jumala armahtakoon meitä.

Jouko Pihon kommentti:

Kyllä, vaikeat ajat eivät ole vain lähestymässä, vaan ne ovat jo alkaneet. Jumala on laittanut monien uskovien sydämeen ajatuksen turvapaikan hankkimisesta ja varustamisesta.

Uskovat joutuvat nimittäin antikristillisen pahuuden lisäännyttyä suuren vainon kohteiksi ja he joutuvat yhteiskunnan ulkopuolelle, koska he eivät suostu ottamaan tulevaisuudessa vaadittavaa pedonmerkkiä. Silloin osa uskovista vangitaan ja osa teloitetaan, mutta osa säilyy hengissä näissä vainotuille uskoville tarkoitetuissa turvapaikoissa, joita ei voida löytää ja paikantaa, koska Jumala sekoittaa ihmisten etsintälaitteet. Ja vaikka poliisipartiot kulkisivat turvapaikan vierestä, ne eivät näkisi taloa.

23.9.2023

Raetuomiot tulevat

Jos lukemisen sijasta mieluummin kuuntelet sanomani, se on mahdollista Youtubessa https://youtu.be/arN6GAP8GrQ .

Näin viime yönä 23.9.2023 unta, että olin ulkona jonkin kaupungin ulkokahvilassa. Sää oli mitä parhain, aurinko paistoi ja kaikkialla oli rauhallista.

Yhtäkkiä näin sieluni silmillä ylhäällä taivaalla suuren jäävaraston ja rakeita ja kuulin äänen: “Nämä rakeet ovat valmiina tulemaan pian alas maan päälle.”

Ei mennyt kauaakaan aikaa, niin näky toteutui: aurinko pimeni ja alkoi hurja raesade. Ihmiset juoksivat pakoon kuka minnekin kykeni menemään.

Pääsin itse lopulta kotiin, jossa minua odotti yllätys: ihmisiä tuli tulvimalla sisään asuntooni, jossa he asettuivat piiriin ja jäivät odottamaan, mitä sanottavaa minulla olisi.

Siihen heräsin.

Raamatussa on mainintoja raetuomioista. Vanhassa testamentissa Mooseksen aikaan seitsemäs vitsaus Egyptissä oli tuhoisa raesade. Hesekielin kirjassa (luvussa 38) mainitaan, että Israelin kimppuun hyökkäävän Googin (Venäjä) ja sen liittolaisten päälle sataa Jumalan toimesta tulta ja tulikiveä sekä rankkasateita ja raekiviä ruton ja keskinäisen sekaannuksen lisäksi, jossa hyökkääjät alkavat taistella toisiaan vastaan.

Uuden testamentin puolella Ilmestyskirjassa ensimmäisen pasuunan tuomio on rankka raesade samoin kuin seitsemännen vihanmaljan tuomio, jossa sataa leiviskän (21-53 kg) painoisia järkälemäisiä rakeita.

Uskon, että muiden rangaistusten ohella raetuomiotkin tulevat kohtaamaan myös Jumalasta luopunutta Suomea, jos katumusta, parannuksentekoa ja Jumalan puoleen kääntymistä ei tule, vaan entinen syntielämä, välinpitämättömyys ja suoranainen Jumalan pilkkaaminen vain jatkuvat.

Mitä tulee asuntooni tulleisiin ihmisiin, jotka odottivat minun puhuvan, niin se viittaa lopunajan profeetalliseen julistus- ja opetustehtävääni.

20.9.2023

Jouni Hakanpään 20.9.2023 näkemä uni Venäjän hyökkäyksestä, Helsingin pommituksesta ja Jouko Pihosta presidenttinä

Eilen myrsky tuiversi täällä Kuopiossa. Menin nukkumaan ja sain unen päästä kiinni.

Unessa Venäjä hyökkäsi Suomeen. Helsinki pommitettiin tuhkaksi.

Silloin taivaalta jyrähti Jumala: “Tämä sota on turha.”

Venäjä hyväksyi Jouko Pihon presidentiksi, ja sota loppui.

Siihen heräsin ja rauha valtasi sydämeni. Jumalan siunausta.

Jouko Pihon kommentti:

Kun näin Jouni Hakanpään minulle sähköpostitse lähettämän unen, ajattelin, että taasko näitä huijausviestejä tulee.

Päätin kuitenkin tutkia asiaa.

Ensin selvisi, että Jouni Hakanpää on oikea nimi ja 58-vuotias mies, joka asuu Kuopiossa.

Sitten löytyi tiedustelusta 0100100 hänen puhelinnumeronsa, joten soitin Jounille. Meillä oli äsken illalla yli tunnin hyvä keskustelu, jolloin sain kuvan erittäin rehdistä suomalaisesta miehestä.

Kaikkein merkillisintä on, että Jouni ei ole ollenkaan somessa, joten hän ei tiedä mitään ennen tulleista Venäjä-profetioista eikä sanomista koskien Helsingin pommitusta. Eikä Jouni ole koskaan kuullut tai lukenut mistään minua koskevista presidenttiunista.

Sekin on ihmeellistä, että Jouni sai tällaisen unen, vaikka hän ei ole uskova eli hän ei usko ollenkaan Jumalaan.

Siitä huolimatta Jumala antoi Jounin nähdä tällaisen profeetallisen unen, jossa on kolme asiaa (Venäjä, Helsinki ja minä), joista hyvin monet muut ihmiset ovat myös saaneet sanomia.

Kaiken huipuksi Jumala, joka vaikuttaa ihmisissä tahtomista ja tekemistä, laittoi Jounin mieleen tämän aamun kahvipöydässä, että hänen yöllä näkemänsä uni tulee toimittaa tiedoksi jollekin Jouko Piholle, josta hän ei tiennyt mitään.

Koska monet uskovatkin arvostelevat minua eivätkä usko mihinkään Venäjän taholta tulevaan hyökkäykseen tai miehitykseen eikä Helsingin pommitukseen eikä minun presidenttiyteeni, niin ilmeisesti Jumala näki hyväksi ilmoittaa profeetallisen sanoman unen kautta täysin uskomattomalle ihmiselle.

Jumala voi puhua monella eri tavalla. Aika sitten näyttää, ovatko nämä profetiat tosia.

20.9.2023

Suomen ja Venäjän tuomio

Jumala käyttää Venäjää Suomelle rangaistusruoskana. Lopuksi Jumala tuomitsee myös rankaisijan sen synneistä. Venäjän kohdalla tuomio on suuri.

19.9.2023

Nato toi turvattomuutta

Natoon liittyminen toi Suomelle vaaran, että Venäjä reagoi sotilaallisesti. Näin käy. Nato ei tuonut turvaa vaan turvattomuutta.

Oman turvallisuutensa takia Venäjä tulee miehittämään Itä-ja Pohjois-Suomen lähivuosien aikana.

15.9.2023

Minulle lähetetyt valesanomat

Minulle on lähetetty viime päivinä seitsemän erinimisen henkilön toimesta valesanomia eli muka profeetallisia unia, joissa minä olen ollut merkittävässä asemassa, usein presidenttinä tai jopa kuninkaana.

Osan olen tunnistanut heti huijauksiksi, mutta osan olen tarkistusteni jälkeen hyväksynyt oikeiksi ja julkaissut ne.

Nyt on käynyt ilmi lisätutkimusten valossa, että myös ne aidoiksi uskomani unet ja niiden takana olevat henkilöllisyydet ovat olleet feikkejä.

Olen siksi tänään poistanut kaikki näiden seitsemän ”henkilön” lähettämät viestit somen eri alustoilta.

Kuusi viestiä (miesten nimillä) tuli minulle sähköpostissa ja yksi (naisen nimellä) tuli VKontaktessa.

Kyseessä on ehkä yksi ja sama ihminen, joka on joko mielenterveyspotilas eli esim. skitsofreenikko, jolla on jakautunut persoonallisuus, tai sitten aivan normaali ihminen, joka on taitava tietotekniikan osaaja ja haluaa sen turvin yrittää jostain syystä huiputtaa minua ehkä jotain sairasta mielihyvää saadakseen.

Tai sitten tässä on ollut mukana useampia eri ihmisiä.

En tiedä. Mutta minulle tämä on ollut kova oppitunti siitä, että vaikka haluaisin luottaa ihmisiin, niin tässä pahassa ja kierossa maailmassa ei sittenkään pidä olla liian hyväuskoinen, vaan pitää näköjään lähtökohtaisesti epäillä kaikkia.

On tämä surullista, kun miehen sanaan ei voi enää luottaa. Eikä naisenkaan.

Edellä kerrottu ei tarkoita sitä, ettei edelleen olisi olemassa monia minun presidenttiyteen liittyviä sanomia, jotka olen saanut sellaisilta ihmisiltä, jotka minä tunnen. Kyse on siitä, että minun pitää varoa tuntemattomien ihmisten viestejä.

13.9.2023

Onko oikein, että julkaisen myös itseeni liittyviä sanomia?

Olen julkaissut vuosien mittaan itseni tai muiden saamia unia, näkyjä ja profetioita myös silloin, kun ne koskevat minua itseäni.

Joidenkin mielestä tällainen toiminta on ylpeää ja itserakasta eli minun ei tulisi julkistaa minuun liittyviä sanomia, vaan olla niistä vain nöyrästi hiljaa.

Olen eri mieltä. Minusta kaikki Jumalalta tulleet viestit ovat arvokkaita, ja ne on syytä saattaa ihmisille tiedoksi, jotta he voivat esim. rukoilla asioiden puolesta.

Otan esimerkin. Olen saanut itse ja myös monet muut sellaisia unia ja profetioita, että minusta tulee joskus Suomen presidentti. Jos niin käy, niin mitä ihmiset sanoisivat silloin, kun ilmoittaisin, että niin muuten, minä sain sanomia tulevasta presidenttiydestäni jo vuosia sitten? Tuskinpa monikaan uskoisi vaan sanoisi: ”Hyvähän se on nyt niin sanoa, kun olet presidentti, mutta miksi et julkaissut uskottavuuden takia profetioita jo aikaisemmin, silloin kun ne tulivat?”

Joten tuon ilmi jatkossakin profetioita, vaikka ne liittyisivät minuun enkä välitä kateellisten ja pikkusieluisten ihmisten nurinasta ja arvostelusta. Olkoot pyhempiä ja nöyrempiä kuin minä, mutta muistakoot, että monesti ns. nöyryys ei ole aitoa, vaan pikemminkin ylpeää nöyristelyä, jotta ihmiset huomaisivat, miten erinomaisen vaatimaton henkilö on kyseessä ja kehuisivat.

Muistakoot kivien heittäjät myös sen, että Jumala on lopullinen tuomari, joka tutkii ihmisten sydämet ja tuo kaikki tilille jokaisesta sanasta, minkä he ovat puhuneet tai kirjoittaneet.

11.9.2023

Liisa Nuutisen 7.9.2023 näkemä näky Suomen tulevasta nälänhädästä

Näin 7.9.2023 näyn, jossa panssarivaunut lanasivat suomalaisten peltojen kaiken viljan. Ne toimivat järjestelmällisesti, jotta kaikki vilja lakoontui, ja koko sato meni pilalle.

Sitten yksi panssarivaunu vielä ampui räjähteen. Koin sen tuhonneen Suomen varmuusvarastot.

Kuulin äänen: ”Vihollinen on tuhonnut Suomen viljasadon.” Vihollisella tarkoitettiin pimeyden henkivaltoja ja niiden ihmispalvelijoita.

Sitten näin, kuinka hätääntyneelle naiselle, jonka koin edustavan Suomen kansaa, laitettiin kahle kaulaan ja kuulin sanat: ”Suomalaiset joutuvat nälkäorjuuteen.”

Suomeen tulee nälänhätä.

Jouko Pihon kommentti:

Näin tapahtuu. Ylpeät ja Jumalasta piittaamattomat ihmiset tulevat kokemaan ruokapulan, kauppojen tyhjät hyllyt ja nälästä kurnivan vatsan. Jumala pitää omistaan huolen eikä heiltä puutu mitään.

7.9.2023

Hannan 7.9.2023 saama Herran sana: 

“Minä annan uuden hallituksen ja uuden presidentin, Jouko Pihon, koska hän kunnioittaa minun Sanaani ja puhuu totuutta.” 

3.9.2023

Nimimerkin ”Laps Suomen” heinäkuun alussa 2022 näkemä uni katovuodesta

Olin erään naapurini kanssa lenkillä läheisellä harjulla. Kotiinpäin kävellessämme päivittelimme sitä, kuinka Suomen ja Kyproksen tilanne on samanlainen, että molempien maiden pohjoisosaa hallitsee toinen valtio.

Itse menin sisälle, ja naapurini jäi pihaan rupattelemaan muiden asukkaiden kanssa. Olihan hyvin kaunis ja lämmin päivä, niin kuin oikeastikin oli sää viime heinäkuun alkupuolella.

Hetken kuluttua tulin vilkaisseeksi ulos. Kaikki oli muuttunut äkisti ihan harmaaksi ja satoi räntää. Ajattelin, kuinka ihmiset kylmettyvät ja sairastuvat, jos he vähänkään kauemmin jäävät pihalle kesävaatteissaan. Katsahdin järvelle ja järkytyksekseni näin rantojen jo menneen riitteeseen. Tiesin, että kaikki sato menee.

Jouko Pihon kommentti:

Suomen ja Kyproksen tilanteen samanlaisuus viittaa siihen, että Turkki miehittää Kyproksen pohjoisosaa ja Venäjä tulee lähivuosina miehittämään jonkin aikaa Itä- ja Pohjois-Suomea, mistä on tullut eri ihmisiltä yli 100 sanomaa.

Ilmaston äkillinen kylmeneminen kesken lämpimän heinäkuun (ehkä ihmisten säämanipulaatioiden takia) tarkoittaa katovuoden tuloa ja vakavaa ruokapulaa Suomessa, mistä on tullut monia muitakin sanomia.

Vehnäsato on tuhoutunut.


31.8.2023

Uskovan naisen uni Raamatun merkityksen mitätöimisestä

Vuosia sitten näin unen, jossa eteeni näytettiin televisio, jossa Sauli Niinistö oli antamassa lausuntoa. Siinä hän sanoi suunnilleen näin: ”Raamattuja ei toki kielletä, mutta sen merkitys on enää sama kuin muidenkin tarukirjojen.”

Tämä on nyt ollut mielessä Päivi Räsäsen oikeudenkäynnin aikana. Toivon todella, ettei uni käy toteen. Käykö niin, että Euroopan ihmisoikeustuomioistuin saa tämän Raamattuun ja sananvapauteen liittyvän oikeudenkäynnin ratkaistua Raamatun pyhyyden mitätöimiseen?

Jumala armahtakoon Suomen maata!

29.8.2023

Chris Reedin näkyjä

Chris Reed kertoo haastattelussa muutamia näkyjään.

Yhdysvaltoja kohtaa ankara maanjäristys. Koko manner halkeaa kahtia rangaistuksena siitä, että USA tukee Israelin jakoa eli kahden valtion ratkaisua Israelin ja Palestiinan välillä, mikä tulee siis toteutumaan.

Yhdysvalloissa monet osavaltiot eroavat liittovaltiosta. Syntyy uusi valtio ja dollarin tilalle uusi valuutta.

Etelä-Kiinan merellä syttyy konflikti Kiinan ja USAn välillä, koska Kiina hyökkää Taiwaniin. Tulee myös sisäisiä myllerryksiä Kiinassa, kun kommunistinen puolue menettää yksinvaltansa ja Kiinasta tulee demokraattinen maa.

Israel tulee tuhoamaan Iranissa laitoksen, jossa kehitetään ydinasetta.

Vladimir Putin tulee kuolemaan lähiaikoina.

Harry ja Meghan eroavat. Harry tajuaa tehneensä väärän ratkaisun ja palaa takaisin kuninkaalliseen perheeseen.

27.8.2023
Karoliina Brummerin 26.8.2023 näkemä järkyttävä näky Luterilaisesta kirkosta

Minulle näytettiin 26.8.2023 aamulla erikoinen kuva. Näin hengessäni Helsingin Vanhankirkon penkillä nojailevan humaltuneen ja turvonneen naisen, jolla hiukset oli ajeltu lähes kaljuksi. Hänen olemuksensa oli kääritty pitkään takkiin, hänen ihonsa oli rusehtava, ja kun hän hymyili, huomasin että häneltä puuttui hampaita. Ihmettelin tätä kuvaa ja Pyhä Henki alkoi selittää, että se kuvaa Suomen kirkon tilaa tällä hetkellä, ja millaisena ihmiset sen näkevät.

1) Hiukset oli ajeltu lyhyeksi tarkoittaa, että kunnia on mennyt Suomen luterilaiselta kirkolta. Lesbomaisuus, joka alkoi naispappeuden hyväksymisellä ja kärjistyi lesbojen vihkimiseen, kuvaa nykyistä kirkkoa.

2) Hampaattomuus merkitsee, että Suomen luterilainen kirkko ei pureksi Jumalan sanalla enää sitä, mitä sille syötetään eli nielee sen pureksimatta. Jumalan Sanan terävyys puuttuu. Esim. Pride ym. niellään osaksi kirkkoa.

3) Nainen nojaili penkissä epäkunnioittavalla tavalla, melkein kaatuneena, on kuva siitä, että Suomen luterilainen kirkko on kaatumassa. Kirkko on juopunut tästä maailmasta, vaikka sen kasvot vielä ovatkin alttaria kohden. Maailma, eivätkä edes kirkossa kävijät, ei enää kunnioita Jumalan temppelin pyhyyttä. Kirkkoa ei enää kunnioiteta, se on kadottanut myös tietyn sivistyksen.

4) Nainen oli turvonnut ja peitti vartalonsa pitkällä takilla ilmaisee sitä, että Suomen luterilaisen kirkon keskellä on tultu pöyhkeiksi eli nöyryys on kadonnut. Kirkko pukeutuu edelleen pitkään kaapuun, jolla se yrittää peittää häpeänsä. Silti maailma näkee kaavun läpi ikään kuin jonkinlaisen petoksen.

5) Naisen kasvot olivat rusehtavat tarkoittaa sitä, että synti on tahrannut Suomen luterilaisen kirkon.

6) Miksi juuri Helsingin Vanhakirkko? Se on symboli sille, että Suomen luterilainen kirkko on vanha, mutta se ei enää vastaa nykyajan ihmisten hengellisiin tarpeisiin.

Henki itkee ja itkee ja itkee.

Silti tuon Luterilaisen kirkon sisällä on vielä etsintää Jumalan puoleen – mutta näyssäni penkit olivat tyhjiä. Väki tulee vähenemään niissä kirkoissa, joissa hyväksytään Jumalan tahdon vastaiset asiat.

Herra Suomen Luterilaista kirkkoa armahda!

Kuvassa Karoliina Brummer.

26.8.2023

Tuomio tulee

Näin sanoo Herra: ”Minulla on suunnitelma teitä vastaan, minä valmistan teille onnettomuutta. Kääntykää siis kaikki pahoilta teiltänne, tehkää hyvää ja eläkää oikein!”

Mutta he vastasivat: ”Vielä mitä! Me elämme niin kuin itse haluamme! Jokainen meistä tekee oman pahan ja paatuneen sydämensä mukaan.”

Näin oli Jeremian aikaan Juudassa ja Jerusalemissa. Ja tuomio tuli.

Sama on meno Suomessakin. Ja tuomio tulee.

23.8.2023

Eläkeläisen uni Helsingistä pakenemisesta

Näin vuosia sitten unen, jossa olin Helsingissä Sokoksen nurkalla. Näin keskellä Mannerheimintietä kahden juoksevan miehen jalat, jotka näkyivät vain polvien alapuolelta.

Oli pimeän hämärää. Valoja ei ollut missään. Rakennukset olivat pimeinä eikä katuvalojakaan ollut.

Mannerheimintie oli autio. Mitään liikennettä eikä ihmisiä ollut noiden kahden miehen lisäksi.

Kuulin sanottavan: ”Perussuomalaiset lähtivät viimeisinä.”

Oli selvää, että miehet juoksivat pakoon. Suunta oli eduskuntatalolta Erottajalle päin.

Jouko Pihon kommentti:

Uni viittaa Helsingin tulevaan tuomioon, jolloin ihmiset pakenevat Helsingistä eikä sähköä enää ole. Helsingin, Suomen Sodoman, rangaistus tulee tulen ja veden kautta.

21.8.2023

A.L:n 21.8.2023 näkemä uni Suomesta

Olin jonkinlaisessa yhteiskäytössä olevassa varastohuoneessa. Se oli täynnä tavaraa, pahvilaatikoita ym. Huone oli niin täynnä, ettei siellä pystynyt kulkemaan. Eräs mies kiipesi laatikoiden yli. Eräs nainen oli tehnyt polun, joka kulki seinän viertä.

Yhtäkkiä kaikki laatikot olivat poissa, ja huone täytettiin kiireellä noin kaksi metriä korkeilla metallikaapeilla. Viivasuorat rivit ja olinpa näkevinäni yhden sotilashenkilönkin töissä siellä. Kaikkien kaappien päälle nostettiin sinivalkoisia ruumisarkkuja. Samoja arkkuja oli myös huoneen ulkopuolella pinottuna.

A.L:n tulkinta: Suomi on sekaannuksen tilassa. Kaikki (puolueet, seurakunnat, ihmiset) kulkevat omia polkujaan eivätkä kuitenkaan pääse mihinkään. Kansallista yhteishenkeä ei ole. Mutta kaikki loppuu äkisti, hajaannus poistuu ja tilalle tulee sotilaallinen järjestys ja valmistautuminen sotaan. Näin Suomi saa rangaistuksensa vääristä valinnoista kuten EU, parisuhdelaki, NATO ym.

16.8.2023

Helenan 6.8.2023 näkemä karhupilvi

Näin 6.8.2023 erikoisen muotoisen pilven, kun katsoin olohuoneemme ikkunasta.

Pilvi oli valtavan korkea ja se oli aivan kahdella jalalla seisovan karhun näköinen. Päässä oli karhun kuono ja korva. Karhu seisoi sivusuunnassa ja toinen etutassuista näytti suoraan itään. Etutassu oli laitettu normaalia pidemmäksi ja siihen oli laitettu pitkä sormi osoittamaan itään päin.

Katselin sitä hurjaa pilveä ja pyysin miestäni siihen ja vaikka hänellä on Alzheimer, niin hän myös sanoi, että karhu tuo on.

Sitten rukoilin ja sanoin sille pilvikarhulle, että tänne et tule ja piirsin hengessä Jeesuksen verisen ristin sen joka puolelle ja myös ylös ja alas. Kun olin sen tehnyt, niin tuo karhupilvi hämmästyksekseni alkoi kaatua. Yksi tassu vielä jäi vähän pystyyn, niin kuin kaatuessa selälleen yleensä käy, että jalat heilahtaa ylöspäin. Ja kun se oli siinä kaatuneena, niin karhupilvi alkoi hajota tosi nopeasti. Noin kolmen minuutin päästä siitä ei ollut mitään jäljellä.

Helenan tekemät piirrokset:

Kuva 1: Karhun tassu osoittaa itäänpäin.
Kuva 2: Karhu makaa maassa lyötynä ja rangaistuna.

Jouko Pihon kommentti:

Karhu on Venäjä, joka tähyää itäänpäin ja haluaa itselleen takaisin v. 1867 Yhdysvalloille myymänsä Alaskan. Venäjä ei tyydy Alaskaan, vaan tulee hyökkäämään myös USAn kimppuun yhdessä Kiinan kanssa Kolmannen maailmansodan aikana. Kun Venäjä hyökkää myös Israelin kimppuun, niin sen jälkeen tulee Jumalan tuomio ja Venäjä romahtaa, kaatuu maahan ja lakkaa olemasta suurvalta.

Venäjän karhun tassu osoittaa kohti itää eli kohti Alaskaa ja Yhdysvaltoja.

Venäjän karhu maassa Jumalan tuomitsemana.

27.7.2023

Henrin v. 1981 näkemä uni Helsingin tuhosta

Näin v. 1981 unen venäläisestä suihkupommittajasta Helsingin yllä. Se lensi matalalla kohti Itäkeskusta, ja sitten mässähti. Olin silloin seisomassa Herttoniemen liikenneympyrässä. Hetken kuluttua Itäkeskuksesta nousi sienen muotoinen pilvi. Huusin sille, joka oli kanssani: ”Juokse ja juokse lujaa.”

Jouko Pihon kommentti:

Tämä on viides tietooni tullut profeetallinen sanoma Helsingin tuhosta. Näyttää siltä, että Venäjä tulee iskemään Helsinkiin taktisella ydinaseella taivuttaakseen Suomen hallituksen suostumaan Venäjän pyyntöön, että sen armeija saisi miehittää Itä- ja Pohjois-Suomen, jotta sen sotilaat voisivat marssia kohti Pohjois-Norjan rannikkoa.

Profetioiden mukaan Suomen hallitus suostuu vaatimukseen, mikä on oikea ratkaisu, koska on tyhmää uhota ydinasevaltaa vastaan, varsinkin kun Nato ei tule auttamaan, koska sen jäsenmailla on tarpeeksi omia ongelmia.

Ydinräjähdyksen muodostama sieni.

25.7.2023

Helsingin tuho

Olen julkaissut v. 2016 ilmestyneessä kirjassani ”Profetioita” neljän eri henkilön saamia sanomia siitä, että Jumalan tuomio tulee kohtaamaan Suomen synnin pääkaupunkia eli Helsinkiä, joka joutuu pommitusten ja ydinyökkäyksen kohteeksi ja tuhotaan.

Olen usean päivän aikana kokenut, että minun tulee tuoda näitä profetioita uudestaan esiin, koska kaikki eivät ole niistä tietoisia ja koska rangaistuksen aika on lähempänä kuin silloin kun sanomat on saatu.

Ensimmäinen sanoma on erään lähetyssaarnaajan (valitettavasti minulla ei ole tiedossa nimeä) 1930-luvulla saama sanoma, että koko Suomen etelärannikko peittyy tuleen, mutta erityisesti Helsinki, jonka keskeltä kohoaa liki taivaisiin saakka ihmeellinen pilvi, joka salamoi, jylisee ja pyörteilee kuin suunnaton pyörremyrsky. Pilvi häviää noin viikossa. Kaikki pilven sisällä on lyöty matalaksi. Missään ei näy ihmisiä eikä elämää.

1930-luvulla atomipommia ei ollut vielä keksitty. Mielestäni lähetyssaarnaajan kuvaus tappavasta pilvestä sopii hyvin myöhemmin kehitettyyn ydinpommiin, jota amerikkalaiset käyttivät ensimmäisen kerran elokuussa 1945 Hiroshimassa ja Nagasakissa.

Toinen sanoma on Heli Karhusen 2000-luvun alussa näkemä uni Helsingin pommittamisesta.

Kolmas sanoma on nimimerkin ”suomenkuningas” 31.7.2008 näkemä näky mustuneesta ja raunioituneesta Helsingistä. Ainoastaan eduskuntatalo oli pystyssä.

Neljäs sanoma on Rene Wallin toukokuussa 2015 saama näky Helsingin tuhosta, kun kaikki rakennukset olivat valkoisen pölyn peittämiä eikä missään näkynyt enää puita, kasveja eikä lintuja. Kauhu oli vallannut kaikki ja koko kaupungissa oli täyshiljaisuus. Tunnelma oli kuin Helsinkiin olisi isketty jollain tuhoaseella kuten vetypommilla.

Voit nyt valita, uskotko näiden neljän henkilön saamiin sanomiin vai et. Minä uskon, mutta odotan, että Jumala antaa minulle itselleni tulevaisuudessa vielä Helsingin tuhoa koskevan vahvistavan viestin.

Jos uskot, että kyseessä on Jumalan ennakkovaroitus ja asut Helsingissä, niin rukoile hartaasti Jumalaa ja kysy häneltä johdatusta, pitäisikö sinun, perheesi ja sukusi muuttaa pois Helsingistä. En kehota ketään muuttamaan. Pyydän vain vakavasti rukoilemaan asian puolesta ja toimimaan sitten saamansa varmuuden mukaisesti.

Helsingin tuomioon liittyy vielä sekin asia, että rangaistus pilkkaavasta ateismista, jumalattomuudesta ja röyhkeästä ylpeydestä (Pride) voi tulla tulen (Sodoma) lisäksi myös veden kautta (Nooan aikainen vedenpaisumus), kun valtava tsunami iskeytyy Helsinkiin, kun lähimerialueisiin on pudonnut ydinpommi tai jokin suuri taivaankappale.

Mikä maa sitten tuhoaa Helsingin?

Helsingin maan tasalle laittaja on Venäjä, joka on Jumalan rangaistusruoska Jumalan hylänneelle Suomelle. Helsingin tuhon jälkeen Tampereelle muuttanut Suomen hallitus suostuu viimein Venäjän pyyntöön, että se saisi oman turvallisuutensa takaamiseksi miehittää Itä- ja Pohjois-Suomen puskurivyöhykkeeksi Natoa vastaan ja jotta Venäjän armeija voisi marssia läpi itäisen Suomen ja Lapin kohti Norjan rannikkoa Muurmanskin sotilastukikohdan turvaamiseksi. Näin tapahtuu eikä Nato tule Suomen avuksi, koska sen jäsenmailla on suuria ongelmia omissa maissaan.

Myöhemmin Jumala tulee sitten antamaan tuomionsa rangaistusruoska Venäjälle sen syntien takia, ja Venäjä kutistuu vain Moskovan ympärillä olevaksi pieneksi alueeksi.

Kuva: Helsingin tuhoja Talvisodassa marraskuussa 1939. Seuraavalla kerralla on kyseessä täystuho.

Helsingin pommitus Talvisodassa marraskuussa 1939.

11.7.2023

N.K:n joitakin vuosia sitten näkemä uni jengiväkivallasta

HERRAN SANA

Puhalla pasuunaan viimeisen kerran. Puhu niin selkeästi, että kaikki ymmärtää mistä on kyse. Puhu niin että sitä ei voi sekoittaa vihaan tai katkeruuteen vaan anna välittämisen kuulua äänessäsi. Anna äänessäsi kuulua se, kuinka tämä on parasta kaikkia ajatellen. Anna sen kuulua äänessäsi. Vielä on hetki aikaa, älä tuudittaudu uneen! Näe mitä tapahtuu ympärilläsi ja mihin se lopulta vie.

UNI

Näin vuosia sitten unen, jossa paniikissa juoksin alueella missä oli rakennuksia. Muistan sekasorron, palavia tulia, ja sain käsityksen/tunsin, että moottoripyöräjengit hallitsevat näitä alueita. Unesta jäi erityisesti mieleen pelon ja sekasorron tunne sisimpääni. Siitä lähtien minulla on ollut käsitys ja tunne siitä, että jengisotien alkaminen on hyvin todennäköinen tapahtuma jopa myös järjellisesti ajatellen. Näemme näitä merkkejä nyt, Herra armahda, että tämä ei menisi niin pitkälle!

SANOMA

6.6.2023 laskeutui sisimpääni uudestaan nämä aatokset mitä vuosia sitten koin. Sana jengisotien alkamisesta. Koen että tämä alkaa purkautumaan ensi vuonna 2024. Näemme uutisissa erillisiä yksittäisiä tapahtumia mutta silti yhteneviä. Monin paikoin kuuluu tapauksia levottomuuksista. Bussikuski, perheenisä tai satunnainen perjantaibilettäjä. Oletko sinä kenties seuraava tai läheisesi? Jos olet, niin kuinka toimit? Herra pitää huolen omistaan tämä tulee muistaa, mutta sinun maallisella kaverillasi ei ole mitään turvaa muuta kuin järkensä. Kuinka hän aikoo puolustaa perhettään tai itseään, mitä luulet mihin hän turvaa? Minkälaiseen voimaan? Nyt on Suomen kansan ja seurakunnan aika nähdä nämä asiat, rukoilla ja vaatia muutosta eikä tuudittautua tässä uneen. Tämä on isompi asia kuin yksittäiset päätökset.

SYY

Mistä tämä johtuu? Rahasta ja hyvinvoinnista on tullut yhteiskuntamme kulmakivi ja se vaikuttaa erityisesti nuorissa levottomuutta. Ryöstöjen motiivina kuullaan olevan usein vaatteet, kalliit tavarat ja rahallinen hyöty. Ihannoidaan hyvinvointia ja oikein sellaista prameata sikari-samppanja menoa kalliissa vaatteissa. Huomatessaan hyvinvoinnin puuttuvan sitä yritetään hakea väkisin. Media antaa jatkuvaa kuvaa siitä minkälaista elämän tulisi olla ja se luo eriarvoisuutta. Ei ole mahdollisuutta työhön ja jos on niin siitä ei tule tarpeeksi hulppeaa elämää varten, siksi rikollisuus on houkuttavampaa. Huumeet ja väkivalta tuo toivon tästä elämästä. Tulee muistaa tässä yhteydessä, että normaaleja ihmisiä löytyy niin maahanmuuttajista kuin suomalaisistakin, eivät kaikki ole väkivallassa kiinni mutta tämä voi muuttua, jos väkivalta purkautuu, sotaan on lähdettävä, sillä muuten olet potentiaalinen uhri.

VALLITSEVA TILANNE

Poliisi antaa tänä päivänä mm. kehotuksen/kehotuksia olla liikkumatta tietyllä alueella, kuulemme nuorten teräaseisiin liittyvistä tapahtumista ja muistamme aikaisemmat levottomuudet. Tiedämme mitä Ruotsissa tapahtuu ja on tapahtunut. Ruotsissa maahanmuuttaja äidit kokoontuvat turvakävelyille auttaakseen nuoria sillä valtio on tehoton auttamaan. Tämä on siis myös heidän hätähuutonsa ja tämä ääni on mahdollista kuulla tämän näyn/profetian mukaan myös Suomessa, ja tämä aika koittaa, jos Suomen oikea vastarinta ei nouse.

RUOTSI JA SUOMI

Tämä kaikki liittyy siihen, kuinka maamme on ottanut maahanmuutosta liikkeen, joka on muuttanut suuntaamme. Ruotsista olemme voineet nähdä mitä siellä on tapahtunut, kuinka paljon asioita on mennyt pieleen. Silti emme usko sitä emmekä ainakaan sitä, että meille voisi käydä samoin. Osittain tässä ollaan oikeassa siinä, että meille ei käy samoin sillä me emme ole Ruotsi. Suomessa on luonteessa vahva periksiantamattomuuden henki vaikeuden edessä. Katsomme kyllä aikamme mutta ennen pitkää sanomme, että tähän asti voit kulkea mutta et milliäkään edemmäs. Tämä on myös Jumalalta tullut asenne kansallemme, tietynlainen talvisodan henki.

MILAN JAFF JENGINUORI HELSINGISTÄ

Sama viha ja henki mikä on/oli (Herra tietää sydämentilan) maahanmuuttaja jenginuoren Milan Jaffin päällä tekee työtään myös muiden nuorten kohdalla. Se ei kunnioita naista yksilönä tai persoonana eikä mitään mitä oikeusvaltioon liittyy. Varas on tullut vain tappamaan ja tuhoamaan. Se nauraa kohdatessaan tuomion niin kuin näemme videolta, jossa hän on oikeudenkäynnissä. Meidän on vaikea uskoa totuutta, että katumus ei asu kaikkien sydämessä ja tämä johtaa sinisilmäisyyteen. 1. Joh. 5:16, 2. Tess. 3:2. Tähän sinisilmäisyyteen annan nämä sananpaikat tarkasteltavaksi, jolla EN viittaa siihen, että Milan olisi pelastuksen ulkopuolella, Herra sen tietää, me julistamme pelastusta kaikille luoduille tekemättä erotusta.

Eduskunta ei ole ottanut huomioon tapahtuneita asioita. Eduskunta ymmärtää osaltaan mutta ei tee kaikkeansa. Hätähuuto ei kuulu voimakkaana kaikkien suusta, sitä ohennetaan vedellä ja vähätellään, kunnes purkautuu onnettomuus maan ylle, sitten ajatellaan mutta nyt ajatellaan, että kaikki menee ohi ja että mitään kovin pahaa ei tapahdu. Näin minäkin toivon. Koen hengessäni, että suomalainen mies ei taistelematta taivu! Ei tässäkään asiassa. Tämä on syytä muistaa. Luuletko että Suomen leijona nöyrtyy ja antaa kaiken viholliselle, joka ryöstää ja raiskaa? Tekikö se niin talvisodassa? Mietipä uudestaan.

VASTARINTALIIKE

Levottomuuksien vuoksi kansalaiset toimivat valtion toimettomuuden edessä. Kehittyy oma oikeus ja puolustusjärjestelmä. Tämä lisää vain olemassa olevaa levottomuutta, vihaa ja jengien rivejä. Viha nostaa vihaa.
Viha ja vastarinta, joka nousee suomalaisten sydämestä, nostattaa myös kohtuuttoman vihan monia muita maahanmuuttajia kohtaan. Sanomatta selvää mitä tämä aiheuttaa heidän kohdallansa.

Moottoripyöräjengit, uusnatsiliikkeet saavat kannatusta tavallisen kansan riveistä, kun huomataan poliisivoimamme voimattomiksi. Poliisivoimaa syytetään toimettomuudesta. Ihmiset joutuvat hakemaan apua moottoripyöräjengeiltä, kun eivät itse pärjää levottomuuksien keskellä, ja syntyy kansanliike.

Kaikki eivät haluaisi vihata mutta aina muuta vaihtoehtoa ei ole. Yleisellä tasolla tilanne halutaan pois mutta se ei tule ratkaisemaan sitä. Vain anteeksianto, parannuksenteko, suunnanmuutos ja lopulta rakkaudella välittäminen on ainoa ratkaisu muutokseen. On huomioitavaa, että rakkauden tulee osua nimenomaan myös maahanmuuttajia kohtaan koska muuten tilanne ei tule muuttumaan. Suurin osa meistä muistaa kuinka Jumala David Wilkersonin kautta kohtasi Nicky Cruzia, joka oli maahanmuuttaja Puerto Ricosta vieraassa maassa. ”Voit paloitella minut tuhanneksi palaksi ja jokainen pala silti rakastaisi sinua.”

Poliisivoimat ovat kykenemättömiä toimimaan, tapahtumia on aivan liikaa ja se näkyy jo nyt. Resurssit ovat pienet. Tämä kaikki tapahtuva on tarkka, pimeydestä nouseva suunnitelma, jota vastaan tulee taistella. Mikäli oikeisiin päätöksiin eduskunnassa ja valtion tasolla ei päästä kaikki tämä tulee tapahtumaan aivan niin kuin Ruotsissa. Kaikki menee vain pahemmin nousevan vastarinnan takia. Painotan edelleen sitä, että ei kannata aliarvioida suomalaisen sisukkuutta.

Koska Suomi, Eduskunta ja kristillinen yhteisö (joka ensi sijassa taistelee pimeyttä vastaan) ei ole toiminut, syntyy myös viha heitä kohtaan. Osansa saa valtion päättäjät, jotka ovat tehneet huonoja päätöksiä. Heitä kritisoidaan menneistä päätöksistä, tuomitaan siitä mitä ovat tehneet ja he pysyvät hiljaa koska eivät tiedä mitä sanoa. Voimme nähdä merkkejä tästä Ruotsin historiassa esimerkiksi Olof Palmen toimintakauden aikana. Kaikkialla voimme nähdä jo nyt turvattomuutta, jos ajattelemme tämän pysyvän vain Helsingin alueella, olemme sinisilmäisiä ja olemme uskoneet valheen.

ANTISEMITISMI JA KAIKENLAINEN VIHA

Antisemitismi nousee sillä uusnatsismi nostaa päätään ja sen ohella viha erityisesti kristittyjä kohtaan, jotka ovat toimineet lepsusti. Heitä kohtaan, jotka ovat hyväksyneet kaiken tapahtuneen sormiensa läpi. Heikkoutta vihataan ja halveksutaan koska nousee vahvana olemisen aika, ihmisistä tulee kylmempiä.

Nyt on aika rukoilla, nyt on aika tehdä päätöksiä sillä ei ole kauan aikaa ennen kuin vihollinen saa niskaotteen ja muutosta ei hetkeen tule. Joudumme keräämään tämän hengen ja vihan palasia pitkän aikaa, ja keräämme niitä jo nyt. Pelko tekee työtään ja jäytää sisuksissa.
Jumala ei ole antanut meille pelkuruuden henkeä vaan voiman, rakkauden ja raittiuden hengen. 2. Tim. 1:7.
Meidän on noustava hengellisenä rintamana ja vaadittava muutosta, tämä ei voi jatkua näin! On noustava rukous ja palo sitä kohtaan, että meillä voisi olla turvaisa maa ahdingon aikoina.

SUOMEN ARMEIJA

Suomen armeijan on vaikea toimia auktoriteettina koska sen sisällä on liikehdintää mikä sisältää samoja vihan elementtejä mitä muussakin kansassa. Suomesta on tehty persoonaton ja isänmaaton kansakunta. Veteraaniemme poistuessa heidän kaikunsa poistuu, isänmaasta ja taisteluistamme tulee ja on tullut huono vitsi, joka on menneen talven lumia. Sodan kohdatessa suomineito voi nousta voimakkaana mutta tässä asiassa siitä ei ole apua. Olemme päästäneet vihollisen keskuuteemme taistelutta! Vihollisemme on ollut väärät päätökset ja liian lepsu asenne, eivät maahanmuuttajat. Ei heillä ole samaa ymmärrystä ja kokemusta niin kuin meillä. Maahanmuuttajat tulevat täysin eri kulttuurista. Yhteiskunnista, joissa yksilöillä ei ole merkitystä. Kuinka voisimme vaatia heiltä yhtään mitään? Tyhjästä on paha nyhjäistä.

EDUSKUNNALLE

Nyt on aika soittaa pasuunaan viimeisen kerran. Nyt pitää seisoa siinä muurinaukossa mikä sinulle on varattu. Vieressä on sotilaita, jotka voivat jakaa vastuuta tästä tehtävästä ja viisaat johtajat, jotka voivat sinua auttaa. Yritä saada mahdollisimman selkeä ääni. Kerro niin että rakkaus (Hänen rakkautensa) kuuluu äänessäsi eikä viha. Ihmiset haluavat kuulla tämän rakkauden pasuunan väärällä tavalla. Se halutaan sekoittaa vihaan. Tämä on vihollisen valhe ja aina ollut, hän puhuu omaansa älä sinä häntä kuuntele. Herran henki antaa sinulle viisauden puhua oikein, puhu vain se minkä ymmärrät oikeaksi mutta pue se mahdollisimman rakkaudellisiin sanoihin niin ettei sitä voi sekoittaa vihaksi. Loppuvuosi on erikoisen tärkeä. Vielä viimeisen kerran puhalla, sinä olet tehtäväsi tehnyt.

Totuuden huulet pysyvät iäti, mutta valheen kieli vain tuokion. Snl. 12:19.
Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä. Joh. 8:44.
Niin minä otin kirjasen enkelin kädestä ja söin sen; se oli minun suussani makea kuin hunaja; mutta sen syötyäni minun vatsaani karvasteli. Ilm. 10:10.

LOPPUSIUNAUS

SIUNAUSTA SINULLE HERRASSA! Hän antakoon sinulle Voiman puhua mitä Hän kielellesi laittaa, älä ennalta mieti mitä sanot vaan luota Häneen (Luuk. 12:11)! Jos sinulla on Jeremian kutsu, niin älä arkaile virassasi.
Herra kanssasi, vahvistu Hänessä ja Hänen läsnäolossaan, vietä aikaa Sanan äärellä jatkuvasti. Me muutumme Hänen kaltaiseksi, kun katselemme Häntä. Jopa Mooses säteili jo laista, kuinka emme me muuttuisi Jeesuksen läsnäolosta!
Mutta me kaikki, jotka peittämättömin kasvoin katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kuvan kaltaisiksi kirkkaudesta kirkkauteen, niin kuin muuttaa Herra, joka on Henki. 2. Kor. 3:18.

Kuvassa Milan Jaff.

Milan Jaff.

7.7.2023

Kaksi miestä Suomen johdossa

Monet profetiat ovat puhuneet Suomen tulevasta hengellisestä johtajasta. Tukholman profetian saanut Yrjö Säkkinen puhui Suomen profeetasta ja helluntailainen saarnamies Tauno Rantala auran kärjestä.

Vapaakirkon 105-vuotiaaksi elänyt evankelista Hilja Aaltonen sai kuitenkin näyn KAHDESTA miehestä, jotka Jumala ottaa huutavan ääneksi (viittaus Johannes Kastajaan) Suomessa. Tuleva hengellisen herätyksen aika on oleva lyhyt, mutta erittäin ihana, väkevä ja raitishenkinen.

Olen ajatellut tähän asti, että kyseessä olisi kaksi profeettaa, mutta tänään tuli mieleeni, että ei sen niin tarvitse olla, vaan ilmeisesti kyse on siitä, että toinen on hengellinen johtaja eli profeetta ja toinen on maallinen johtaja eli uskova presidentti.

Tämä käsitys liittyy hyvin yhteen sen kanssa, että luterilainen diakoni Fritjof Ojansuu profetoi 1960-luvulla, että Suomessa alkaa uskonnollis-kansallinen herätys. Ei siis vain hengellinen herätys, vaan myös poliittinen herätys, ja kummankin johdossa olisi oma miehensä.

Aika näyttää, käykö näin. Itse uskon, että juuri näin tulee tapahtumaan.

Kuvamontaasin tekijä: Anne Lindell.

29.6.2023

Tulevat tapahtumat Suomessa

Jos mieluummin kuuntelet lukemani kirjoituksen videolta, niin osoite on: https://youtu.be/qTkDy17ssbs .

Venäjä miehittää oman turvallisuutensa takia ja reaktiona Suomen Nato-jäsenyyteen Suomen itä- ja pohjoisosan Suomen hallituksen luvalla eikä Nato tee mitään. Myöntyväisyyspäätös on erittäin viisasta ja Jumalan tahdon mukaista politiikkaa, koska se säästää Suomen Kolmannen maailmansodan varsinaisilta ja hyvin verisiltä taisteluilta. Miehitys kestää jonkin aikaa, mutta loppuu aikanaan ja venäläiset sotilaat poistuvat Suomesta.

Suomi tulee kokemaan ankaraa ruokapulaa, kun kauppojen hyllyt ammottavat tyhjyyttään, kuten kaikkialla maailmassa.

Suomessa koetaan ennen täällä näkemättömiä luonnonkatastrofeja, kuten epätavallisen voimakkaita tulvia ja maanjäristyksiä.

Suomessa syttyy erittäin voimakas hengellinen herätys, jonka seurauksena miljoona suomalaista tulee uskoon. Tämä hengellinen herääminen ulottuu koko yhteiskuntaan ja myös politiikan korkeimmille tasoille, niin että Suomessa aletaan säätää Jumalan tahdon mukaisia vanhurskaita lakeja.

Suomi eroaa Natosta ja Euroopan unionista ja palaa takaisin puolueettomuuteen ja täyteen itsenäisyyteen.

Suomi saa rauhanomaisesti sopien Karjalan ja muut meiltä ryöstetyt alueet takaisin ja sen lisäksi myös Itä-Karjala eli Viena ja Aunus sekä Kuolan niemimaa liitetään Suomeen. Viron kanssa Suomi solmii valtioliiton. Suomella tulee olemaan hyvä naapuruussuhde Venäjän kanssa, jonka johdossa tulee silloin olemaan Jumalaa kunnioittava hyväntahtoinen tsaari.

Näin tulee totisesti tapahtumaan! Kunnia Jumalalle!

Jumala Suomea ja suomalaisia siunatkoon!

29.6.2023

Osallistuin marraskuussa 2004 ProKarelian julistamaan Karjala-aiheiseen runokilpailuun profeetallisella runollani ”Karjala saadaan takaisin”.

Karjala saadaan takaisin

Karjala saadaan takaisin.
Viipurin linnassa liehuu
lippumme sinivalkoisin.
Laatokan rannoilla lauletaan.

Karjala saadaan takaisin.
Antrea, Koivisto, Seiskari,
Karjalan pitäjät elävät taas.
Karjalan kunnailla riemuitaan.

Karjala saadaan takaisin.
Suomi on ehyt maa,
helmansa taas mukaan saa.
Valamon pihoilla rukoillaan.

Karjala saadaan takaisin,
jos ei nyt, niin huomenna kuitenkin.
On Karjala meidän taas,
kuten ennen, niin iäti Suomen on.

Viipurin linnassa liehuu vielä Suomen lippu.

29.6.2023

Miljoona suomalaista tulee uskoon

Jos kuuntelet mieluummin kirjoituksen luettuna Youtube-videota katsoen, niin linkki on: https://youtu.be/CUlLS2dyFVM .

Antero Laukkasen maaliskuussa 2023 näkemä uninäky

”Vuosia sitten näin uninäyn. Minut vietiin taivaaseen. Siinä näyssä seisoin jonkun kirkkaan henkilön vierellä. Katselin valtavaa näkyä. Oli silmänkantamattomiin ihmisiä.

Yhtäkkiä erotin tuon ihmismäärän keskeltä yhden ihmisjoukon. Kun katsoin näitä ihmisiä, he tulivat lähemmäksi minua, jolloin huomasin, että heillä kaikilla oli sinivalkoinen hattu. Kysyin vieressä olevalta henkilöltä, keitä olivat nämä, joilla oli nämä sinivalkoiset hatut? Tämä henkilö katsoi minua, hymyili ja kysyi: ”Etkö SINÄ tiedä?” Olin hiljaisen ja kysyvän näköinen, jolloin henkilö jatkoi: ”Nämä ovat ne miljoona sielua, jotka tulevat siitä viimeisestä Suomen kansan herätyksestä.” Ja siihen minä heräsin.

Hyvä ystävä, minä uskon, että miljoona suomalaista tulee vielä löytämään Kristuksen. Tulee niin valtava herätys tähän maahan, että se pyyhkii kuin myrskytuuli, kuin tsunami meidän ylitsemme. Se pyyhkii jokaisen virastorakennuksen yli, jokaisen ministeriön yli. Se menee presidentinlinnaan, valtioneuvoston kokoushuoneeseen. Se menee kaikkialle, se on Jumalan tuuli, joka pyyhkäisee tämän maan yli. Miljoona suomalaista tulee kääntymään kristinuskoon, sydämestänsä Kristuksen Jeesuksen puoleen.

Tämä on se viimeisten aikojen valtava herätys. Tämän takia minä nyt huudan niin lujaa kuin jaksan: nöyrtykäämme, kääntykäämme, polvistukaamme kodeissa, polvistukaamme seurakunnissa ja antakaamme elämämme uudestaan Jeesukselle.

Nyt on uudistuksen aika. Nyt on herätyksen aika. Nyt on se hetki yöstä, kun meidän tulee vakavoitua ja kääntyä Jumalan puoleen.

Meidän Herramme tulee!”

Jouko Pihon kommentti:

Uskon että näin käy lähivuosien aikana. Uskon että miljoona suomalaista tulee uskoon.

Antero Laukkanen.

24.6.2023

Suomen tuleva tärkeä tehtävä

Uskon, että alla olevat ennustukset Suomen merkittävästä tehtävästä tulevat toteutumaan eli Suomi tulee olemaan Euroopan valo ja pelastaja sekä alkuperäisen todellisen kristinuskon omaksuja.

En kannata muutoin Ervastin ja Blavatskyn okkultistisia ja teosofisia oppeja, mutta joskus väärässä hengessä toimivat ihmiset voivat kuitenkin tuoda esiin oikeaa tietoa, kuten Filippissä ollut orjatyttö, jossa oli demoninen tietäjähenki, sanoi aivan oikein Paavalista ja Silaksesta, että nämä ovat Korkeimman Jumalan palvelijoita, jotka osoittavat ihmisille pelastuksen tien.

Nostradamus oli 1500-luvulla elänyt ranskalainen lääkäri ja astrologiennustaja, jonka juutalaiset vanhemmat oli pakkokäännytetty katoliseen kristinuskoon, joten Nostradamus oli kastettu lapsena kristityksi. Ilmeisesti myös Nostradamuksessa vaikutti sama okkultistinen tietäjähenki kuin Ervastissa ja Blavatskyssa.

Mutta, kuten sanoin, uskon, että heidän Suomea koskevat ennustuksensa tulevat toteutumaan, koska se on Jumalan tahto ja suunnitelma.

21.6.2023

Diakoni Ojansuun profetia

Olen iloinen, että diakoni Fritjof Ojansuun sanoma tuli julki TV7:n kautta 18.6.2023 Martti Ojareksen ja Hannu Grönroosin keskustelussa. Tässä linkki: https://www.tv7.fi/arkki/naky-ennen-heratysta_p95304/ .

Kirjoitin itse Ojansuun profetiasta jo v. 2018 julkaistussa kirjassani ”Profetioita 2” seuraavasti: ”Luterilaisen kirkon diakoni Fritjof Ojansuu sai näyn 50-60 vuotta sitten, että Suomeen tulee lopunajan suuri herätys, joka on Kristus-keskeinen ja uskonnolliskansallinen herätys.”

Olen sen jälkeen maininnut tästä Ojansuun profetiasta useissa viime vuosina tehdyissä ohjelmissa radiossa ja netin livestriimauksissa.

TV7:n ohjelmassa tuli esille minulle uusi tieto, että ilmeisesti vapaamuurarit murhauttivat Ojansuun 1960-luvulla, koska hän oli kolme kertaa kieltäytynyt kutsusta tulla vapaamuurarien jäseneksi. Ojansuun ruumista ei koskaan löydetty.

21.6.2023

Venäjän suorittama Suomen osittainen miehitys

Jos katsot mieluummin videon, niin osoite on: https://youtu.be/bxiWOWnP3jQ .

Kun maailmantilanne edelleenkin kiristyy tulevina vuosina, Venäjä tulee oman turvallisuutensa takia pyytämään Suomen hallitukselta lupaa armeijansa kauttakulkuun Itä- ja Pohjois-Suomen kautta kohti Pohjois-Norjan rannikkoa.

Jumala on ilmoittanut profeetoilleen, että tässä tilanteessa Suomen on viisainta ja parasta olla myöntyväinen eikä lähteä Natoon luottaen soitellen sotaan ydinasevaltaa vastaan.

Tällainen hetken myönnytys on Suomelle lopulta suuri siunaus, koska se estää Suomea joutumasta varsinaisiin taisteluihin mukaan. Sitä paitsi miehitys ei kestä kauaa aikaa. Kolmannen maailmansodan loppuvaiheissa Venäjän armeija poistuu Suomesta, koska se on kärsinyt suuria tappioita kaikilla rintamilla eri puolilla maailmaa.

Olen lähettänyt tämän kehotuksen sanan tiedoksi maamme tämän hetken poliittisille johtajille sekä Puolustusvoimain komentajalle.

Jumala Suomea ja suomalaisia varjelkoon ja siunatkoon!

7.6.2023

Rik Hanskin v. 2013 saama sanoma tulevasta Suomen profeetasta

Haluan kertoa tässä, että se tuleva Suomen profeetta on vielä tuntematon ja piilossa ja yllätys monille. Tämä profeetta tulee merkkien ja ihmeitten kera ja on todella väkevästi Jumalan käytössä, mutta on myös maksanut kalliin hinnan, jota kukaan ei osaa edes arvatakaan tai ymmärrä. Tällä profeetalla on Elian ja Elisan voitelu ja kaksoisvoitelu.

Jumala ei anna sitä vielä tiedoksi, kuka se on, mutta kun hän tulee, sen tietää kaikki uskovat. He näkevät ja varsinkin ne jotka odottavat herätystä. Joukossa on myös pessimistejä ja epäuskoisia, jotka eivät odota tällaista profeettaa tai henkilöä. Jotkut kyllä luulevat, että se on se ja se, mutta tämä henkilö on vielä piilossa.

Kuvassa Elia ja Elisa.

Elia ja Elisa.

6.6.2023

Nimimerkin ”Hippo” 11.10.2006 saama sanoma Jumalan aseesta Suomessa

Jumalan ase nousee kohta Suomesta. Hän tulee julistamaan Jumalan auktoriteetilla. Hän sanoo: ”Kuulkaa taivaat, kuulkaa maa, sillä Herran suu on puhunut!” Hän ei ole ihmisten silmissä mitään. Hän on astioista halvin. Hän on ollut ”erämaassa” jo aika kauan.

Kohta hänelle tulee Herran, Jumalan, maan ja taivaan Luojan sana, jonka hän tulee julistamaan heikkona, mutta täynnä Jumalan Pyhää Henkeä. Hän tulee ilmoittamaan Suomelle sen synnit, ja Jumalan seurakunnalle sen synnit voimalla, mitä ei ole nähty meidän sukupolvessamme.

Jesaja 58:1: ”Huuda täyttä kurkkua, älä säästä, korota äänesi niin kuin pasuuna, ILMOITA MINUN KANSALLENI HEIDÄN RIKOKSENSA JA JAAKOBIN HUONEELLE HEIDÄN SYNTINSÄ.” Hän tulee julistamaan: ”TEHKÄÄ PARANNUS JA USKOKAA EVANKELIUMI.”

6.6.2023

Serbialaisen Mitar Tarabichin profetia

Serbialainen Mitar Tarabich (1829-1899) profetoi: ”Pohjoisessa olevan kansan keskuudesta tulee nousemaan pieni mies, joka opettaa rakkaudesta ja myötätunnosta.

Miehen ympärillä tulee olemaan monia juudaksia ja tekopyhiä, minkä takia hänellä tulee olemaan paljon myötä- ja vastoinkäymisiä.

Ei yksikään näistä teeskentelijöistä halua tietää, mitä todellinen inhimillinen armahtavaisuus on, mutta hänen sanomansa sanat ja viisaat kirjansa säilyvät.

Silloin ihmiset tulevat tietämään, millaisessa itsepetoksessa he olivat eläneet.”

Kuvassa Mitar Tarabich.

5.6.2023

Vladimir Solovjevin profetiat maailmansodista, Euroopan unionista ja Antikristuksesta

Venäläinen filosofi Vladimir Solovjev (1853-1900) ennusti hämmästyttävän tarkasti 1900-luvun tapahtumia. Osa hänen ennustuksistaan koskee 2000-lukua. Niiden aika ei ole vielä tullut mutta tulee pian.

1900-luvusta Solovjev profetoi v. 1900: ”Seuraavasta vuosisadasta tulee suurten sotien aikaa. Maailmansotien kautta mennään väistämättä yhtyneeseen Eurooppaan, eräänlaiseen Euroopan Yhdysvaltoihin, jolle syntyy yhteinen hallintoelin, Euroopan neuvosto. Kun löyhää liittoa on mahdotonta johtaa, lujitetaan turvallisuussyistä yhtynyt Eurooppa liittovaltioksi ja valitaan vanha kenraali sen johtoon. Koska hänellä on suursijoittajana yhteydet niin rahamaailmaan kuin sotilasvoimiinkin, hän onnistuu tehtävässään erinomaisesti. Lopulta Euroopan johtoon nousee suuri ihmiskunnan hyväntekijä – Antikristus.”

Solovjevin mukaan Antikristus tulee olemaan vakaumuksellinen spiritualisti, ihailtu hyväntekijä, asialleen omistautunut aktiivinen pasifisti, kasvissyöjä ja päättäväinen eläinten oikeuksien puolustaja.

Antikristus ei ole ”periaatteessa” vihamielinen Kristusta kohtaan. Itse asiassa Antikristus arvostaa Kristuksen opetuksia.

Mutta Antikristus tulee hylkäämään Kristuksen ainutlaatuisuuden eli että hän on Jumalan Poika, ristinkuoleman pelastusmerkityksen, ylösnousemuksen ja sen, että Jeesus elää tänä päivänä eli kaikki kristinuskon tärkeimmät perusopit.

On myös syytä tietää, että Antikristus ei tule olemaan aidosti hyväntekijä, kuten Solovjev sanoo, vaan hyväntekijää esittävä Saatanalta voimansa saava pahantekijä, joka tekee kyllä aluksi hyviä tekoja, mutta joka osoittautuu sittemmin julmaksi diktaattoriksi kaikkia toisinajattelijoita ja varsinkin Jeesuksen uskollisia seuraajia kohtaan ja alkaa vangita ja surmata heitä.

Lisäksi Antikristus tulee vaatimaan, että kaikkien on kumarrettava häntä jumalana ja otettava hänen pedonmerkkinsä tai muutoin ei ole asiaa kauppaan eikä minnekään.

1900-lukua koskeneet ennustukset, kuten kaksi maailmansotaa ja Euroopan Unioni ovat jo toteutuneet.

Solovjevin profetia tulevasta Antikristuksesta tulee toteutumaan yhtä varmasti kuin hänen 1900-lukua koskeneet ennustuksensakin, koska Raamatussa on profetioita samasta asiasta.

Kuvassa Vladimir Solovjev.

Vladimir Solovjev.

4.6.2023

Suomi saa Karjalan takaisin

Jos haluat mieluummin kuunnella kirjoitukseni luettuna, niin Youtube-linkki on:
https://youtu.be/gyA7sLxfQYM .

Mieleeni tuli tänään herättyäni lause: ”Suomi saa Karjalan takaisin.” Samalla tuli voimakas tunne, että asiasta pitää jälleen kirjoittaa.

Sanon ”jälleen”, koska olen kirjoittanut Karjalan ja muiden menetettyjen alueiden, kuten Petsamo, Salla ja neljä Suomenlahden saarta, palautumisesta Suomen yhteyteen jo vuodesta 2004 lähtien, jolloin minusta hämäläisestä tuli Karjalan palauttaja.

Kun puhun jatkossa Karjalan palautuksesta, tarkoitan sillä kaikkien Suomelta ryövättyjen alueiden takaisinsaamista.

Tänään olen miettinyt erityisesti sitä, miten, milloin ja missä olosuhteissa Karjalan palautus tapahtuu.

Olen päätynyt kahteen vaihtoehtoon.

Ensimmäisessä skenaariossa asiat menevät seuraavasti. Kiristyvän kansainvälisen tilanteen takia Venäjä vaatii Suomelta Itä- ja Pohjois-Suomea itselleen turva- ja puskurialueeksi, jotta Nato ei tule liian lähelle Pietaria ja Muurmanskin sotilastukikohtaa.

Suomen hallitus näkee parhaaksi suostua, koska muutoin syttyisi paljon kuolonuhreja vaativa sota.

Sen jälkeen Venäjän armeija marssii Itä- ja Pohjois-Suomen läpi kohti Pohjois-Norjaa.

Venäjä tulee kuitenkin häviämään aloittamansa Kolmannen maailmansodan, jonka jälkeen venäläiset sotilaat poistuvat Suomesta.

Sitten syttyy Venäjällä sisällissota ja syyttely, kuka on syypää sotilaalliseen tappioon.

Voittajaksi selviytyy taho, joka kannattaa tsaarinvaltaa ja ystävällisiä suhteita muihin maihin. Uusi tsaari haluaa antaa Karjalan takaisin Suomelle, koska hän on hyvin tietoinen Stalinin ajan rikoksesta.

Toisessa skenaariossa Karjala palautuu Suomelle jo aikaisemmin eli samaan aikaan kun Suomen osittainen miehitys alkaa. Venäjän hallitus lupaa nimittäin Karjalan takaisin Suomelle, jos Suomi suostuu Itä- ja Pohjois-Suomen miehitykseen.

Suomi suostuu ja näin Karjalasta tulee osa virallista Suomea. Tosin Karjala ja osa Suomesta ovat silloin Venäjän miehittämiä.

Mutta kun Venäjä joutuu poistumaan Suomesta, niin Karjala pysyykin osana Suomea.

Tämän näkemyksen puolesta puhuisi Viipurin profeetan Mikko Reposen v. 1947 saamat profeetalliset sanat: ”Myrskyt lähenevät, ne vievät meidät Karjalaan. Vihan tuulien puhaltaessa aukee Karjalan maa takaisin. Sitten kun suuret myrskyt, sekä itä- että länsituulet käyvät, niin ne vasta siirtävät karjalaiset jäännökset vanhoille paikoille.”

Pidin aiemmin vaihtoehtoa yksi todennäköisimpänä, mutta olen tänään kallistunut enemmän vaihtoehto kahden puoleen.

Kävi nyt sitten kummin päin tahansa, niin lopputulos on sama eli kaikki Suomen viime sodissa menettämät alueet palautuvat takaisin Suomen yhteyteen.

Tein v. 2010 aiheesta laulun ”Karjala Suomen taas on”.

Karjala Suomen taas on

1. Mielessäin Karjala säilyy,
muistoissa kimmeltäin,
kalliorantoja päin,
Laatokan aallot päilyy.

Kerto:

Karjala Suomen taas on,
helma Suomen neidon.
Liehuu lippu Suomen,
alkaa uusi huomen.

2. Karjalan laulu nyt raikaa,
lavoilla laulujen.
Sydämis ihmisten
tunnetaan laulun taikaa.

3. Viipuri helmenä hohtaa,
kieletkin sorisevat,
ihmiset porisevat,
toinen toisensa kohtaa.

4. Maat ja talot jo vuottaa
paikkoja korjaamaan
omia poikiaan,
joihin voi aina luottaa.

Lauloin laulun v. 2016 Tampereen vanhassa kirjastotalossa. Tässä linkki Youtube-lauluuni: https://www.youtube.com/watch?v=H8wNcmc9npQ .

Kuva: Viipurin linnassa liehuu vielä Suomen lippu.

Viipurin linna.

1.6.2023

Jouko Pihosta tulee presidentti v. 2026

Herättyäni tänään 1.6.2023 mieleeni tuli voimakkaasti ja monta kertaa lause: ”Jouko Pihosta tulee tämän maan presidentti v. 2026.”

Aika näyttää, onko profeetallinen väittämä Jumalasta, Saatanasta vai minusta itsestäni.

1.6.2023

Chris Reedin profetiat

Chris Reed toi 11.5.2023 esille useita profeetallisia sanomia vieraillessaan Sid Rothin ohjelmassa.

Reed sanoi mm., että Putinin kuolema on lähellä, Israel tuhoaa Iranin ydinrikastamon, Kiinassa tulee vallankumous ja kommunistinen Kiina muuttuu demokratiaksi sekä että lopunajan suuri hengellinen herätys, josta Jooelin kirjan toinen luku puhuu, tulee tapahtumaan.

Katso ja kuuntele koko sanoma: https://www.youtube.com/watch?v=mBTgFcjYt-0&t=1331s .

28.5.2023

Philip Paulin Suomi-profetian jatko

23.5.2023

Suomella on kolme vuotta aikaa jäljellä

Philip Paul sai Herralta sanoman kesäkuussa 2022: ”Kerro minun kansalleni Suomessa, että heillä on neljä vuotta jäljellä.” Eli tällä hetkellä toukokuun lopulla 2023 Suomella on kolme vuotta jäljellä.

Jäljellä mihin?

Paulin saaman sanoman mukaan tämä jäljellä oleva aika tulee käyttää tuleviin vaikeuksiin valmistautumiseen, kuten ruokavarastojen keräämiseen Joosefin tavoin, joka keräsi viljaa seitsemän vuoden ajan, jotta sitä sitten riitti, kun tuli seitsemän vuotta kestänyt kuivuus ja nälänhätä.

Paul sai myös selvän kehotuksen, että ihmisten olisi syytä muuttaa pohjoisemmaksi vähintään Tampereen seudulle.

Jumala kehottaa Suomen uskovia tulemaan yhteen häntä palvomaan unohtaen samalla politiikan ja opilliset erimielisyydet. Silloin Jumala voi antaa Suomelle Asuza-kadun tapaisen suuren Pyhän Hengen vuodatuksen.

Linkki Philip Paulin profetiaan:

Jouko Pihon kommentti:

Vahvistan Philip Paulin sanoman Jumalalta tulleeksi. Se on linjassa monien muiden samansisältöisten profetioiden kanssa.

16.5.2023

Taina Herukan 16.5.2023 näkemä uni venäläisten osittain miehittämästä Suomesta

Näin viime yönä unta, että Putin oli tullut Suomeen sotilaineen. Vihreäasuisia sotilaita oli paljon kaikkialla.

Putin vaati Suomesta pohjoisosaa eli 40 % itselleen. Loput 60 % eli eteläosa jäisi Suomelle.

Ruoasta oli pulaa. Kaupasta sai vain leipää rajoitetusti.

Venäläiset rakensivat ja korjasivat teitä.

Suomalaisia miehiä ei näkynyt unessa, vaan naisia, jotka tekivät miesten töitä. Minäkin tein halkoja.

Ilmapiiri oli jäinen ja vihamielinen venäläisiä ja meitä kohtaan, jotka olimme jääneet Venäjän valloittamalle alueelle.

Jouko Pihon kommentti:

Näin tulee tapahtumaan.

En ole asiasta varma, mutta pidän todennäköisempänä, että Putin ei toteuta Suomen osittaista miehitystä, koska hänet syrjäytetään, vaan hänen jälkeensä tuleva vieläkin pahempi diktaattori, joka aloittaa myös Kolmannen maailmansodan hyökkäämällä Euroopan, Yhdysvaltojen ja Israelin kimppuun.

Paha ruokapula tulee. Kauppojen hyllyt ovat enimmäkseen tyhjiä.

10.4.2023

Selvennys presidenttiuneen

Minulla ei ole mitään halua eikä pyrkimystä päästä presidentiksi. Olen sanonut sen monta kertaa.

Olen nähnyt itse mahdollisesta tulevasta presidenttiydestäni useita unia ja saanut sisäisiä sanomia, mutta myös muiden ihmisten taholta on tullut samansisältöisiä viestejä, kuten tämä viimeksi tänään 10.4.2023 julkaisemani unikin on toisen henkilön näkemä.

Mutta jos Jumala niin määrää ja asettaa minut Suomen presidentiksi, niin minä en halua asettua Kaikkivaltiaan tahtoa vastaan.

Minusta ei tule koskaan presidenttiä normaalijärjestyksen mukaan eli siten, että jokin puolue tai valitsijamiesyhdistys valitsisi minut ehdokkaakseen ja sitten vaaleissa ihmiset äänestäisivät minut presidentiksi.

Minusta voi tulla presidentti – jos Jumala niin tahtoo – vain poikkeusoloissa, kuten sodan tai miehityksen aikana, jolloin normaaleja vaaleja ei voida järjestää.

Tällöin Suomen hallitus voi pyytää jotain henkilöä, vaikka minua, suostumaan ottamaan presidentin tehtävän vastaan eduskunnan säätämän poikkeuslain nojalla, kuten Urho Kekkosen kohdalla tehtiin 1970-luvulla, jolloin hän sai poikkeuslailla ilman vaaleja neljän vuoden lisäajan toimia presidenttinä.

10.4.2023

Erään uskovan 10.4.2023 näkemä uni Jouko Pihosta presidenttinä

Tiedän unen nähneen uskovan, mutta en voi paljastaa hänen henkilöllisyyttään. Unessa oli aluksi paljon muutakin, mutta se loppui seuraavasti: ”Olin lumisella parkkipaikalla ja sanoin eräälle kaverille, että et vielä sitä usko, mutta Jouko Pihosta tulee Suomen presidentti.”

7.4.2023

Tauno Rantalan 1.6.1999 saama profetia Suomen ottamisesta puskurialueeksi ja Suomen hallituksen suostumisesta venäläisten vaatimuksiin verenvuodatuksen välttämiseksi

Herätessäni 1.6.1999 aikaisin Herra alkoi puhua minulle ja sanoi: ”Nouse ylös, ota kynä ja paperia ja kirjoita, sillä minä annan sinulle sanoman.”
Venäjän puolelta tuli yli rajan tiedustelujoukkoja, joita suomalaiset sotilaat lähtivät jäljittämään. Kun he kohtasivat heidät, he alkoivat ampua suomalaisia tuliaseilla. Joku suomalaisista sotilaista kuoli.

Toisia joukkoja Venäjän puolelta tuli yli rajan taas uudelleen. Suomalaiset sotilaat lähtivät heidän jälkeensä. Tällä kerralla heidän kesken ei syntynyt tulitaistelua. He veivät nämä venäläiset sotilaat rajavartioasemalle. Kun heiltä kysyttiin, minkä tähden he tulivat Suomen puolelle, he sanoivat, että heille sanottiin Venäjän puolella, ettei mitään rajaa enää ole olemassakaan – Suomi kuuluu Venäjään.

Tästä alkoi kovat kyselyt ja neuvottelut. Kuka näin on käskenyt ja sanonut? Mutta hallitusmiehet alkoivat syytellä toisiansa sanoen ”Sinä sen olet sanonut” ja toinen taas ”Eipä, sinä sen olet sanonut”. Lopuksi ei mitään selvää tullut, kuka sen oli sanonut.

Jonkin ajan kuluttua tuosta Vaalimaan rajapuomi avattiin kokonaan ja venäläiset sotilaat tulivat Suomen puolelle – mitään lupaa kysymättä! Suomalaiset sotilaat yrittivät heitä pysäyttää rauhanomaisin keinoin, mutta eivät he mitään välittäneet, vaan jatkoivat matkaansa aina Kouvolan kaupunkiin asti. Sinne saavuttuaan he laittoivat leirinsä pystyyn
ja alkoivat asumaan teltoissansa.

Nyt alkoivat neuvottelut taas hallitusten kesken. Mitä tämä tarkoittaa? He vain sanoivat: ”Me olemme pakotetut ottamaan Suomi sellaiseksi puskurialueeksi, etteivät NATOn joukot tule meidän rajamme taakse. Samalla me vartioimme myös teitä.

Suomen hallituksessa käytiin neuvotteluja, mitä nyt tehdään. Amerikka jo antoi venäläisille uhkavaatimuksen, mutta venäläiset sanoivat, että Suomen on itse vastattava heille – kyllä tai ei! Suostutaanko vapaaehtoisesti?

Suomen hallituksessa nähtiin parhaaksi suostua, koska kieltäytyminen olisi merkinnyt sotaan joutumista. Edelleen käytiin neuvotteluja Venäjän hallituksen ja Suomen välillä. Miten se toteutetaan?

Heillä oli valmis suunnitelma: Hankoniemi, Kotka rannikkokaupungeista, myös Helsinkiin pieni puolustuspaikka. Sitten Lahteen ja Tampereelle puolustus- ja tutka-asemat. Jyväskylään varuskunta panssariosastoineen. Siitä ylöspäin kaupungit Kokkola ja Kemi. Ilmavoimat Rovaniemelle ja Sallaan.

Tämä oli Suomen hallitukselle kova sana otettavaksi vastaan. Mutta toinen vaihtoehto olisi ollut sotatantereeksi muuttuminen.

Tämä on osa Jumalan rangaistusta, kun olemme menneet Euroopan unioniin.

Jouko Pihon kommentti:

Eri miehitysprofetioissa on hiukan eroja sen suhteen, miehittääkö Venäjä vain Itä- ja Pohjois-Suomen vaan myös joitakin paikkoja muualta Suomesta. Aika näyttää miten käy.

Uskon, että juuri noin asiat etenevät, että Venäjän hallitus painostaa ja lopulta Suomi suostuu Venäjän armeijan kauttakulkuun, koska toinen vaihtoehto olisi liian kova ja paljon uhreja vaativa. Tällainen myöntyvyys on tulevassa kriisitilanteessa viisautta, koska jonkin ajan kuluttua Venäjän armeija poistuu Suomesta.

Rantala mainitsi Suomen liittymisen Euroopan unioniin Jumalan tahdon vastaisena asiana. Nyt Suomi on liittynyt myös Natoon, mikä ei myöskään ollut Jumalan mieleen (pitäisi turvautua Jumalaan) eikä viisasta turvallisuuspolitiikkaa, vaikka niin kuvitellaan ja väitetään. Päinvastoin on käynyt, eli Suomen asema on tullut uhanalaisemmaksi.

Kuvassa Tauno Rantala.

Tauno Rantala.

7.4.2023

Karoliina Brummerin näky Suomen eduskunnasta

”Aamen!! Samoin, Henki iloitsee! Tämä on suuri voitto henkivalloissa ja pohjustaa sitä läpimurtoa, joka seuraavan eduskunnan ja hallituksen aikana (ei siis vielä tämän uuden eduskunnan aikana) tulee näkyvälle tasolle – silloin on herätys Suomessa – ja varustuksen kausi tulevia maailman kriisejä varten.

Suomi joutuu taloudellisesti ahtaalle niittämään Marinin hallituksen mukanaan tuomaa tuhoa, mutta tuo ahdinko painaa ihmiset etsimään apua Herralta, ja seuraavissa eduskuntavaaleissa kristityt ehdokkaat saavat murskavoiton ja Jeesuksen nimi nostetaan kunniaan tässä maassa.

Tämän uuden, nyt voimaan tulevan eduskunnan aikana tapahtuu myös herätystä eduskunnan sisällä eri puolueissa, jolloin valmistellaan hengessä sitä seuraavaa eduskuntaa, jossa suurin osa edustajista tulee olemaan tunnustavia kristittyjä. Silloin toteutuu myös näkyni siitä, miten demoninen valta eduskunnassa kiskotaan pois, ja Juudan Leijona saa vallan, mikä johtaa esim taloudelliseen tasaukseen ja yleisen hyvinvoinnin paranemiseen Suomessa.

Tämän uuden eduskunnan aikana myös ulkomaalaisia ja erityisesti muslimitaustaisia tulee herätykseen ja kääntyy kristityiksi. Jotkut heistä nousevat politiikkaan ja heillä on vaikutusta muslimien keskuudessa tapahtuvaan herätykseen Suomessa.

Valta on vaihtumassa ja on jo vaihtunut Suomen eduskunnassa, siksi Henki iloitsee. Perinteiset arvot – kristilliset arvot – nousevat taas kunniaan, ja seuraavan eduskunnan aikana tullaan kumoamaan joitakin Jumalan Sanan vastaisia lakeja. Herra antaa vielä armon aikaa tälle maalle ja kutsuu sitä puoleensa. Hän on nähnyt ja kuullut tuhansien suomalaisten uskovien rukoukset näitten eduskuntavaalien alla. On ollut Jumalalle erotettuja astioita, jotka ovat itkeneet, rukoilleet, paastonneet ja taistelleet. Sota on voitettu heidän rukouksiensa vuoksi, ja heitä on paljon enemmän kuin tiedämme. Jopa ne, jotka eivät itseään uskoviksi ole kutsuneet, ovat rukoilleet ja turvautuneet Jeesukseen eduskuntavaalien alla.”

6.4.2023

Venäjän tuleva miehitys

Olen nähnyt somessa mielipiteitä, että profetioiden mukainen Venäjän tuleva Suomen miehitys Itä- ja Pohjois-Suomen osalta merkitsisi Suomelle hyvin pahoja asioita, kuten ryöstämistä ja raiskauksia.

Tapasin tänään miehen, jolla oli samanlainen käsitys, että jos Venäjä miehittää osittainkin Suomen, niin niiden alueiden asukkaat joutuisivat kokemaan samaa kuin Ukrainassa.

Näin ei kuitenkaan tapahdu. Kyseessä on suuri väärinkäsitys. Suomi ei tule olemaan sodassa Venäjän kanssa, kuten Ukraina, vaan tilanne on aivan toinen eli Venäjän kannalta siviiliväestöön puuttumaton läpikulkuoikeus Suomen kautta Ruotsiin ja Norjaan.

Venäjällä ei ole kiinnostusta ryöstää Suomea, jonka kanssa se ei ole sodassa. Päinvastoin Venäjä on kiitollinen siitä, että Suomen hallitus suostui tällaisen turvapuskurialueen antamiseen heille.

6.4.2023

Jukka Rokan v. 2001 näkemä näky Suomen ruumisarkusta

Järkyttävä näky

Aamulla 16.03.2001 näin järkyttävän näyn. Heräsin kuin joku olisi tönäissyt minua olkapäähän. Katsoin kelloa, se oli tasan 06.00. Vaimoni nukkui vielä sikeästi; minä sen sijaan tuijotin eteeni ilmestynyttä järkyttävää näkyä. Näky oli seuraava:

Metsäaukeamalta työnnettiin esiin mustaan verhottua ruumisarkkua, jossa jalat tulijaan päin oli ”ruumis”, jonka rinnassa luki: Finland!

Arkun päälle laskeutui Suomen siniristilippu. Arkun takaosaan ilmestyi sirppi ja vasara -tunnus, joka muutti Suomen lipun värit niin, että sininen risti muuttui mustaksi ja lipun valkoiset värit veripunaisiksi, sillä punainen kangas laskettiin arkun päälle.

Kun sitä kauhuissani tuijotin, sen läheisyyteen – arkun oikealle puolelle – ilmestyi puolitankoon lasketut kolme kansallislippua: Ruotsi, Norja ja Tanska. Samassa näin arkun vasemmalle puolelle ilmestyvän Viron, Latvian ja Liettuan surun täyteiset liput. Kaikki nämä liput olivat kuin ukkosmyrskystä nousseet, tankojensa puoliväliin lasketut suruliput. Tangot lippuineen taipuivat kohti arkkua, kuin kunniaa tehden…

Katselin kauhistuneena edessäni olevaa näkyä. Sitten yhtäkkiä arkun pääpuolelle ilmestyi kaksi suurta kirjainta: EU. Kirjaimissa oleva näkymätön voima yritti riuhtaista arkussa olevan Suomi-neidon mukaansa, mutta ei voinut, sillä sirppi ja vasara iskivät niihin murskaavan kuolettavalla voimalla…, EU katosi näyttämöltä. Kuului vain tuskasta huokaava, masentunut ääni, joka englanniksi huusi:
”Hopeless! – Woe unto You, Finland…! We cannot help You! But maybe NATO can…” (Toivotonta! – Voi sinua, Suomi…! Me emme voi auttaa sinua! Mutta – ehkä NATO voi …”)

Samassa venäläiset sotilaat ympäröivät ”Suomi-neidon” arkun, käänsivät sen kohti itää ja lähtivät menemään rumpujensa pauhatessa – se oli kuin mahtavaa tuliaseitten jylinää… Samankaltainen aseiden jylinä kuului kaikilta ilmansuunnilta…!

– Voi Herra, mitä tämä näky tarkoittaa? tuskailin vapisevin äänin. Tähän hätääni Herra sanoi:
”Varoita kansaasi, sillä apu ei tule sieltä, mistä kansasi uskoo sen tulevan. Ellei Suomen kansa tee totista parannusta, se joutuu jälleen kokemaan kuoleman kauhut.

Apua ei tule Idästä eikä Lännestä, vaan yksin Minulta, sanoo Herra. Kääntykää kansana Minun puoleeni… Minä vapautan teidät tästä nyt uhkaavasta vaarasta…! Tehkää parannus synneistänne. Minä annan anteeksi, Minä pelastan, Minä parannan haavat, Minä täytän kansani Pyhän Hengen voimalla ja kirkkaudella. Katso, minä tulen pian – pikemmin kuin luulettekaan – sanoo Herra.”

Vaimoni heräsi ja kysyi: ”Jukka, mikä sinua vaivaa…?

Katsoin kelloa. Se oli tasan 07.00; näky kaikkine kauhuineen oli kestänyt tasan tunnin. Kerroin näyn myös vaimolleni, jota hän suuresti kauhisteli. Sitten nousimme ylös vuoteesta Herraa kiitellen…

Lahdessa maaliskuun 16. päivä 2001.

Jukka Rokka

Jouko Pihon kommentti:

Edesmenneen Jukka Rokan (joka oli ennen avioeroani appeni vuosina 1973-1982) järkyttävä näky vuodelta 2001 on tänä päivänä entistäkin ajankohtaisempi, koska Suomen Natoon liittymisen seurauksena Venäjä tulee reagoimaan itselleen sopivaksi katsomana aikana, mikä tulee merkitsemään Tukholman profetian ja yli sadan muun samansisältöisen sanoman mukaan sitä, että Venäjä tulee miehittämään Itä- ja Pohjois-Suomen itselleen puskurialueeksi oman Nato-pelkonsa ja turvallisuutensa takia.

Näyssä Jumala sanoi: ”Apu ei tule sieltä, mistä kansasi uskoo sen tulevan. Ellei Suomen kansa tee totista parannusta, se joutuu jälleen kokemaan kuoleman kauhut.”

Juuri näin on käynyt, nyt kun Suomi on hakenut apua ja turvaa Natosta eikä Jumalalta. Suomen kansa ei ole myöskään tehnyt parannusta, vaan on tullut entistäkin jumalattomammaksi vuoden 2001 jälkeen, joten tuomion ja rangaistuksen tulo on varma asia.

EU ei kykene auttamaan eikä myöskään Nato, vaan Jumalan rangaistusruoskana toimiva Venäjä saa miehittää Suomen osittaisesti suomalaisten syntien ja jumalattomuuden takia.

Rokan näyssä arkun takaosaan ilmestyi sirppi ja vasara -tunnus, mikä merkitsee sitä, että Venäjä palaa Neuvostoliitoksi ja vanha sirppi ja vasara -tunnus otetaan jälleen käyttöön. Tai vaikka nimi ei muuttuisi Neuvostoliitoksi, niin vanha kommunistinen tunnus näkee uuden tulemisensa.

Muiden profetioiden mukaan miehitys ei kestä kuitenkaan kuin jonkin aikaa, jonka jälkeen Venäjän (tai Neuvostoliiton) armeija poistuu Suomesta.

Sen jälkeen on vuorossa rankaisijan rankaisu eli Jumala tuomitsee venäläiset heidän synneistään. Sen seurauksena Venäjän alue pienenee huomattavasti joka ilmansuunnalta.

Kolmannen maailmansodan aloittaneen Putinin jälkeen valtaan tulevan julman diktaattorin sijaan nousee Venäjän johtoon uskova ja oikeamielinen tsaari, joka haluaa hyvittää Suomen Neuvostoliiton taholta kokemat vääryydet ja antaa Suomelle takaisin Petsamon, Karjalan, Sallan alueen sekä Suomenlahden neljä saarta. Sen lisäksi Venäjä antaa Suomelle myös Itä-Karjalan ja Kuolan niemimaan niin, että tämä silloin syntyvän Suur-Suomen alue ulottuu aina Arkangeliin asti.

Suomi ja Venäjä tulevat olemaan läheisessä yhteistyössä vastustaessaan Uuden maailmanjärjestyksen mukaista yhtä maailmanhallitusta ja sen johdossa olevaa diktaattoria eli Raamatun petoantikristusta. Näistä kahdesta Suomen leijona tulee olemaan silloin vahvempi kuin Venäjän karhu, mutta yhdessä maat ovat merkittävä vastavoima Antikristuksen pahalle imperiumille, varsinkin kun niiden tukena on Kaikkivaltias Jumala, kun taas antikristillinen valtakunta tukeutuu Saatanan voimaan.

Kuvassa Jouko Piho haastattelemassa appeaan Jukka Rokkaa 11.7.1974.


3.4.2023

Nimimerkin ”nainen Pohjanmaalta” 3.4.2023 näkemä uni pakkorokotuksesta

Viime yönä näin unen, että ajelin erään miehen kanssa autolla valtatiellä, ja poliisi pysäytti meidät.

Kysyivät rokotepassia. Ja koska sitä ei meillä ollut, niin annettiin väkisten koronarokotus siinä tien varrella.

Nuori poliisimies, joka piikitti minua oikeaan olkavarteen, yritti antaa rokotteen niin pinnallisesti ihon alle kuin vain oli mahdollista. Näin että hän teki sen kyyneleet silmissä eikä katsonut minua silmiin. Yritti rauhoitella minua. Jäin siihen itkemään. Siihen uni loppui.

Jouko Pihon kommentti:

Näin tulee käymään. Tämä ensimmäinen koronarokotekierros oli vasta harjoittelua.

1.4.2023

Johanneksen 1.4.2023 näkemä uni Jouko Pihosta

Näin oudon, mutta toden tuntuisen ja ehkä profeetallisen unen Jouko Pihosta.

Jouko Piho saapui eduskuntatalolle mustalla mutta kullanhohtoisella limusiinilla (ministerikyyti?), jota näytti ajavan Herran Enkeli.

Piho astui varmoin askelin portaita ylös kultainen viitta liehuen.

Eduskuntatalon fasadissa oli iso risti, joka hohti kultaisena.

Jouko Piholla oli iso kultainen Raamattu kädessään ja valtikka toisessa kädessä sekä päässään kultakruunu.

Voisiko tämä todella merkitä, että 2.4.2023 tapahtuu suuria ihmeitä ja Jouko Pihosta tulee ministeri tai joku muu korkea-arvoinen valtiomies.

Tai voihan se tapahtua myöhemminkin. Suuria muutoksia on tulossa. Näin uskon vahvasti. Rukoilkaamme, että näin käy.

Jouko Piho kuninkaana.

31.3.2023

Jouko Pihon uni Urho Kekkosesta

Näin viime yönä 31.3.2023 unta, että kävelin tietä pitkin presidentti Urho Kekkosen kanssa. Olin hänen rinnallaan. Oli sellainen tuntu, että olin Kekkosen lähin ja luotetuin avustaja ja neuvonantaja.

Kysyin yhtäkkiä Kekkoselta, ketä aikaisempaa presidenttiä hän arvosti eniten. Kekkonen naurahti, mutta ei maininnut kenenkään presidentin nimeä, vaan jonkun muun miehen nimen, jota en muista.

Jonkin ajan kuluttua mukaan tuli paljon oppilaita ja minä olin heidän opettajansa (olen eläkkeellä oleva luokanopettaja). Kekkonen katseli asioita sivusta.

Kun oppilasjoukosta kuului häiritseviä musiikin ääniä, sanoin kovalla äänellä: ” Nyt rintamalla täysi hiljaisuus!” Silloin kaikki äänet vaikenivat.

Sen jälkeen huomasin, että taivaalle alkoi kertyä tummia pilviä. Sanoin kaikille: ”Katsokaa, koko ajan tulee lisää tummia pilviä. Kohta alkaa sataa.”

Katselin ympärilleni ja näin vähän matkan päässä talon. Sanoin silloin kaikille: ”Mennään tuolla olevaan taloon turvaan.” Näin teimme ja pääsimme alkanutta sadetta pakoon talon sisälle.

29.3.2023

Robin Bullockin sanoma Suomelle

Amerikkalainen profeetallinen julistaja Robin Bullock sai yhtäkkiä kesken puheensa sanoman Suomelle.

Bullock sanoi: ”You are going to win in Finland.” Eli “Te tulette voittamaan Suomessa”.

Sitten Bullock puhui Suomea koskettavasta ravistelusta ja sen jälkeisestä hengellisestä herätyksestä ja siitä, että monia salassa olleita asioita tulee julkisuuteen.

Uskon, että kyseessä on Jumalalta tullut sanoma, joka vahvistaa sen, mitä olen sanonut jo vuosien ajan, että ensin Jumala rankaisee eri tavoin suomalaisia heidän syntiensä takia, mutta siitä johtuvan parannuksenteon takia Jumala siunaa Suomea sen historian suurimmalla hengellisellä herätyksellä.

Ja tosiaan niin tulee tapahtumaan, että monia salassa tehtyjä pahuuden tekoja tulee ilmi ja niiden tekijät joutuvat häpeään ja tuomittaviksi. Suomessa alkaa oikeuden, totuuden ja vanhurskauden aika.

Kun Bullock sanoi, että te Suomessa tulette voittamaan, niin uskon, että hän tarkoitti ateismia ja maallistunutta arvoliberalismia vastustavien kristillisten ja arvokonservatististen tahojen voittoa.

https://www.facebook.com/watch/?v=246417331111899

Войдите на Facebook

www.facebook.com

29.3.2023

Raimo Hynysen v. 2014 näkemä uni taloudesta

Näin vuoden 2014 alussa kahtena yönä unta taloudesta.

Olin unessa Osuuspankin henkilöiden kanssa. Jossakin pankin rahastossa oli epäselvyyttä, millainen sen tuotto on. Tällöin joku taloutta tunteva sanoi: ”Mikäli USA:laiset joukkovelkakirjalainat alkavat vuotaa, vettyä, niin mikään valtio ei voi välttyä luottotappioilta.”

Uni tarkoittaa suoraan tulkittuna, että useat tai kaikki USA:laiset velkakirjamuodot, velkapaperit, alkaisivat menettää arvoaan ja uskottavuuttaan ja kaikki maailman valtiot kärsisivät luottotappioita. Näin todennäköisesti olisi, sillä tällöin kyseessä olisi monta kertaa suurempi ongelma kuin mitä v. 2007 alkaneet talouden ongelmat ovat olleet.

Vaikka joukkovelkakirjalainat on virallinen termi, niin sen sijasta käytetään yleisesti nimitystä velkapaperi tai englanninkielessä bond, josta suomen kielessä bondi.

Vielä erikoisempia olivat sanat ’vuotaa’ ja ’kostua’. En tiedä tarkoittavatko ne mitään pörssislangissa enkä muista niitä koskaan kuulleeni. Unessa nuo termit tarkoittivat, että jos USA:laiset velkapaperit, bondit, menettävät arvoaan, niin kaikki valtiot kärsivät luottotappioita.

USA:laisten velkapapereitten kokonaisarvo, n. 40.000 mrd dollaria, on yli kaksi kertaa USA:n bruttokansantuotteen, 16.500 mrd dollaria/v suuruinen.

Minua hämmästytti, että Herra oli näyttänyt jo 9 vuotta sitten varoituksen tästä ajasta missä nyt olemme. Kaksi pankkia on kaatunut bondien eli joukkovelkakirjojen tuottojen takia. Kiinassa on vaikeuksia bondien kanssa.

En mene tarkemmin nykyiseen bond-ongelmaan muuten kuin että syynä on se, että USA:n keskuspankki ja sen mukana muutkin ovat joutuneet nostamaan korkoa inflaation takia. Tästä on vuorostaan tullut se, että lyhyt korko (2 vuotta) on korkeampi kuin 10 vuoden lainan korko. Viimeisen 30 vuoden käytännössä joka kerta kun 2 vuoden paperin korko on ollut korkeampi kuin 10 vuoden, niin seurauksena on ollut talouden lama/taantuma.

En osaa sanoa kuinka lähellä rysähdys on. Joka tapauksessa Herra ainakin varoittaa tulevasta. Se on selvää, että USA:n dollari tulee menettämään reservivaluutan aseman. Loppujen lopuksi koko maailma tulee siirtymään keskuspankkien digitaaliseen valuuttaan.

21.3.2023

Uneni hengellisestä herätyksestä

Näin viime yönä 21.3.2023 unta Suomessa syttyvästä hengellisestä herätyksestä.

Näin useita eri huoneita, joihin tulvi koko ajan lisää ihmisiä. Sen lisäksi myös ulkopuolella avoimella nurmella oli sadoittain ihmisiä laulamassa Jumalan kunniaa.

Kyse oli jostakin hengellisestä tapahtumasta, joka oli järjestetty jo kerran aikaisemmin, mutta nyt toisella kerralla tuli tunne, että nythän tänne tulee aivan valtavasti enemmän ihmisiä kuin ensimmäisellä kerralla.

Menin unessa erääseen huoneeseen, jossa oli hiljaisia ihmisiä, mutta kun aloin laulaa, niin kaikki tulivat heti mukaan Jumalan ylistykseen.

Yhdessä vaiheessa unta kävelin tai melkein juoksin alueen ulkopuolella ja huusin ympärillä oleville ihmisille: ”The awakening is here!” eli ”Herätys on täällä!”

Koko unen ajan oli hyvin vahva tunne Jumalan siunauksesta.

Koin myös selvästi, että minä olin tuon herätyksen johdossa jonkinlaisena aurankärkenä.

21.3.2023

Urho Kekkosen viesti minulle

Kuulin sielussani valveilla ollessani viime yönä 21.3.2023 seuraavat sanat: ”Urho Kaleva Kekkonen haluaa sinut tänne.” Ilmeisesti joku enkeli välitti tämän viestin.

Odotan tapaamista innolla, koska olen nähnyt vuosien mittaan monia unia, joissa on selvä viittaus siihen, että minä tulen toimimaan Kekkosen työn jatkajana.

Nyt kun Suomi on luopunut Kekkosen puolueettomuuslinjasta, jota minä taas ajan vahvasti, niin voi olla kyse siitä, että minun tulee tavata Kekkonen taivaassa saadakseni häneltä ohjeita, miten tässä kannattaisi edetä, jotta Suomi pääsisi takaisin Paasikiven-Kekkosen-Väyrysen-Pihon linjalle.

Kuvassa presidentti Urho Kekkonen.

15.3.2023

Sharon Roachin elokuussa 2011 näkemä uni Putinin kuolemasta ja näky hänen seuraajastaan

Näin elokuussa 2011 unta, että katsoin sanomalehteä, jossa luki suurin kirjaimin otsikko PUTIN ON KUOLLUT. Otsikon alla oli Vladimir Putinin kuva. Sen jälkeen uni loppui yhtä äkkiä kuin se oli tullut.

Ennen edellä kerrottua unta Jumala oli antanut minulle näyn tulevasta Venäjästä, joka näytti kuin natsi-Saksan Kolmannelta Valtakunnalta. Tulevan Venäjän johtaja on oleva hyvin kylmä, rautanyrkkinen ja erittäin kurinalainen diktaattori.

Näin unen Putinin kuolemasta siinä vaiheessa, kun Venäjän presidenttinä oli Dmitri Medvedev. Koin, että Putinista tulee jälleen presidentti hänen jälkeensä, kuten kävikin v. 2012. Tämä Putinin kolmas presidenttikausi ennen hänen kuolemaansa tulee olemaan siirtymävaihe, joka tasoittaa tietä tulevalle diktaattorille.

Jouko Pihon kommentti:

Jokainen meistä kuolee aikanaan, mutta Putin on sen verran nuori, että hänen kuolemansa tulee olemaan suuren luokan sensaatiouutinen.

Roachin unessa ei sanota, miten Putin tulee kuolemaan. Yksi mahdollisuus on salamurha. Putin tullaan mahdollisesti salamurhaamaan sen takia, että hän on ottanut niin voimakkaan kannan länttä ja Uutta maailmanjärjestystä vastaan, mutta Ukrainan huonosti sujuneen sodan takia murhaajat ovat todennäköisimmin venäläisiä, jotka haluavat päästä Putinista eroon.

Jyrki Manninen näki murhasta heinäkuussa 2011 unen, jossa Putinin ympärillä kiersi viisi vihaa täynnä olevaa terävähampaista sutta, jotka hyökkäsivät Putinin kimppuun ja tappoivat hänet.

Sen jälkeen Venäjän näyttämölle astuu uusi ja häikäilemätön yksinvaltias, joka alkaa kiristää naapurivaltioita takaisin Venäjän valtapiiriin. Venäjällä pääsee valtaan äärimmäisen kansallismielinen ja natsityyppinen hallinto, josta myös Nita Johnson ja Arto Palmroth ovat nähneet näkyjä. Palmrothin näyssä Lieksassa olleet venäläiset sotilaat tekivät natsitervehdyksiä.

Suomi kuuluu Venäjän mielestä sen etupiiriin, mikä johtaa neuvotteluihin Suomen ja Venäjän välillä. Lopputuloksena Suomi luovuttaa Venäjän armeijalle kauttakulkuoikeuden Itä- ja Pohjois-Suomeen, mikä merkitsee sitä, että maittemme välille ei synny varsinaista sotatilaa kuten tulee käymään muualla maailmassa.

Kolmannen maailmansodan loputtua Venäjän armeija poistuu Suomesta, mainittu paha diktaattori kukistetaan ja Venäjällä alkaa uusi aika, Pyhän Venäjän aika.

14.3.2023

Putin tapetaan

Julkaisen oheisen unen uudestaan, koska se on tänä päivänä entistä ajankohtaisempi. Putinin loppu lähestyy.

Jyrki Mannisen heinäkuussa 2011 näkemä uni Vladimir Putinista

Näin heinäkuun lopulla 2011 unen Vladimir Putinista.

Ensin tässä unessa Vladimir Putin oli yksin, ja hän hymyili itsevarmaan tyyliinsä. Hän koki olevansa Venäjän johtaja, kaikin puolin. Ja hän oli omasta mielestään täysin turvassa. Hän seisoi yksin puku päällä ja hymyili itsevarman näköisenä, Venäjän johtajana.

Yllättäen hänen ympärilleen ilmestyi neljä-viisi sutta, jotka olivat isokokoisia, ja ne alkoivat kiertää ympyrää Vladimir Putinin ympärillä. Sudet olivat todella pahan ja murhanhimoisen näköisiä. Niillä oli petomaiset ilmeet ja terävät hampaat paljastettuina. Niiden silmistä huokui suunnaton viha.

Sudet murisivat uhkaavasti ja kiersivät kehää Vladimir Putinin ympärillä yhä nopeammin, ja Putin seisoi niiden keskellä. Näytti siltä, että Vladimir Putin ei huomannut näitä susia, vaikka ne selvästi kiersivät hänen ympärillään yhä nopeammin ja nopeammin. Lopulta nämä sudet kävivät yhtä aikaa Vladimir Putinin kimppuun ja tappoivat hänet. Tähän uni päättyi.

Jouko Pihon kommentti 19.11.2014:

En tiedä, tullaanko Putin jossain vaiheessa murhaamaan. Pidän kuitenkin Mannisen unta luotettavana, koska tiedän unennäkijän taustoista tarpeeksi paljon. Aika näyttää sitten lopulta, käykö näin kuin Manninen on nähnyt.

Näen itse Mannisen synkän unen Putinin murhasta täysin mahdollisena sen takia, että Putin on ollut jo niin pitkään vallassa Venäjällä, että ei olisi mikään ihme, että Venäjällä olisi syntynyt jo suurta kateutta ja politiikan sisällön linjaerimielisyyksiä, jolloin Putin halutaan pois vallasta hinnalla millä hyvänsä, vaikka sitten tappamalla. Oppositio ei luultavimmin ole kansan parissa syntyvää spontaania oppositiota, vaan pikemminkin muiden mahtitekijöiden halua päästä Putinin tilalle ohjaamaan Venäjän politiikkaa heidän haluamaansa jyrkempään suuntaan.

Kun on ollut runsaasti profetioita ja myös maallisten asiantuntijoiden arvioita siitä, että Venäjä voi jossain kireässä kansainvälisessä tilanteessa katsoa olevansa pakotettu oman turvallisuutensa takia miehittämään Baltian maat, Itä- ja Pohjois-Suomen sekä Ruotsin ja Norjan pohjoisosat, niin hyökkääjä voi olla Putin, mutta mahdollisesti myös Putinin kukistumisen jälkeinen uusi johtaja.

Vladimir Putin.

10.3.2023

Markon tammikuun lopulla 2023 näkemä näky kaksikaistaisesta tiestä

Näin tammikuun lopulla 2023 näyn kaksikaistaisesta tiestä. Oikeanpuolisen kaistan nimeksi sanottiin pyhitys.

Vasemmanpuolisen kaistan huomasin ja ymmärsin olevan maailmallisuutta myötäilevää. Sen voisi ikään kuin myös rinnastaa kevyen liikenteen väyläksi, koska siellä harrastettiin kevyttä kristillisyyttä. Se oli kevyen kristillisyyden kaista. Myöhemmin sille annettiin nimeksi viihdytyskaista. Tällä kaistalla Raamattua pyrittiin mukauttamaan ajan henkeen, maailmallisuuteen, eikä itse pyritty mukautumaan Sanan mukaan, niin kuin Sana (Room. 12:2) kehottaa.
Sanottiin, että me nykyajan uskovat olemme sellaisia, että voimme hyvin sujuvasti vaihtaa näiden kaistojen välillä, toisinaan useita kertoja päivässä.

Tämän jälkeen kuulin hyvin voimakkaat ja painokkaat Sanat: ”Tästä tulee loppu! Minä itse otan kansani johdon ja ravistelen heistä pois ne, jotka eivät minua tahdo tuntea. Minä kokoan laumani, joka on hajalleen lyöty, niin, että on vain yksi lauma, jota minä paimennan. Minä poistun saleista, joissa minä en saa johtaa. En tule jättämään yhtään lammastani näihin saleihin. Noudan heidät, jopa yksitellen ja kokoan heidät. Vien heidät vihreille niityille, pois loppuun kalutuilta laitumilta.”

Tämän jälkeen kaistojen väliin alkoi rakentua valtavalla voimalla keskikaide. Kaistojen välistä, maasta nousi kuin vahvoja rautaisia tolppia, niin kuin teidenkin keskikaiteilla on, mutta paljon jykevämpiä. Ihmiset vasemmalla kaistalla eivät juuri kuitenkaan tuntuneet huomaavan tätä, koska heidän mielensä oli kiinnittynyt aivan toisenlaisiin asioihin. Oikealla kaistalla olevat huomasivat ja aistivat tämän paljon herkemmin. Henkinen välimatka tuntui kasvavan, mahdollisesti erittäin hyvänkin ystävän kanssa, jonka kanssa aiemmin oltiin jaettu ilot ja surut.

Samalla näin kuitenkin muutamia vasemmalla kaistalla olijoita, jotka tässä vaiheessa palasivat nopeasti oikealle kaistalle. Se tapahtui aivan viime hetkellä. Hetken päästä taivaalta laskeutui ikään kuin näkymättömiä seinämiä näiden maasta nousseiden pystytolppien väliin. Alhaalta maasta nousseet rautatolpat ja ylhäältä tulevat seinämät sulautuivat kuin yhdeksi. Tämän tapahtuman jälkeen ei ollut enää mahdollista palata, koska heidän aikansa oli loppunut. Niistä rakentui Raamatussa (Luuk. 16:26) mainittu näkymätön juopa. Se tuntui erottavan ihmisestä jonkin osan, joka ei voinut kulkea tuon seinämän lävitse. Se läpäisi kyllä ihmisen fyysisen olemuksen, mutta jokin ihmisyyden osa näytti jäävään toiselle puolelle. Näyssä vaikutti siltä, kuin tuo Raamatussa mainittu juopa, olisi alkanut vaikuttaa jo täällä ajallisessa elämässä.

Näkyä kesti vielä hetkisen, ja näin kuinka vasen kaista rupesi irtoamaan ja kaartumaan enemmän vasemmalle irti pyhityskaistasta. Lopuksi ikään kuin näkymätön käsi tuli ja repi ja lopuksi riuhtaisi vasemman kaistan hyvin voimakkaasti irti pyhityskaistasta ja heitti sen pois luotaan. Mieleeni tuli Sanan kohta Ilm. 3:16.

Pyhityskaistalla oli tämän jälkeen hyvin rauhaisaa ja siellä vallitsi Jumalan tunteminen ja Israelin Pyhän pelko.

Näyssä painotettiin, että tämän keskikaiteen pystytys on alkamassa näinä päivinä.

Lopuksi sain kolme Raamatun jaetta.

3 Ms. 19:2
”Puhu kaikelle israelilaisten seurakunnalle ja sano heille: Olkaa pyhät, sillä minä, Herra, teidän Jumalanne, olen pyhä.”

3 Ms. 20:26
”Olkaa siis minulle pyhät, sillä minä, Herra, olen pyhä, ja minä olen teidät erottanut muista kansoista olemaan minun omani.”

Ilm. 22:11
”Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen, ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen vanhurskautta, ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen.”

8.3.2023

Markon loppuvuodesta 2021 näkemä näky suurikokoisesta viikatemiehestä

Viikatemies oli saanut käskyn ja luvan lähteä tekemään sille kuuluvaa tehtävää.

Näin kuinka se uhkui elopellolla täydessä voimassaan, täyttäessään suurta kutsumustaan. Laajoin vedoin se kylvi kuolemaa viikatteensa kanssa ja ihmisiä kaatui runsain joukoin. Se oli aivan kuin humaltunut tehtävästään, jota se vihdoinkin oli päässyt tekemään. Tuntui kuin se olisi odottanut tätä kutsumuksensa huipennusta maailman perustamisesta lähtien, ja vihdoinkin se oli totta sille.

Elopellolta tuntui kuitenkin puuttuvan jotain hyvin oleellista. Huomasin muutamia pienikokoisia ihmisiä huivit päässään, käsissään pienet käsisirpit sen jalkojen juuressa tekevän omaa työtänsä. Pelottomana he tekivät omaa työtänsä, vaikka viikate toisinaan lähes osui heihin. Ymmärsin näyssä, että taivaallisen Isännän palveluksessa olevat työmiehet, elonkorjaajat loistivat poissaolollaan näyssä. He eivät näytä tunnistavan aikaamme ja viettävät aikaansa, omissa askareissa.

Tähän annettiin Sanan paikka Luuk. 14:18-20: ”Mutta he rupesivat kaikki järjestään estelemään. Ensimmäinen sanoi hänelle: ’Minä ostin pellon, ja minun täytyy lähteä sitä katsomaan; pyydän sinua, pidä minut estettynä’.”

Toinen sanoi: ”Minä ostin viisi paria härkiä ja menen niitä koettelemaan; pyydän sinua, pidä minut estettynä.”

Vielä toinen sanoi: ”Minä otin vaimon, ja sen tähden en voi tulla.”

Turhaan ei Jeesus sano Luuk. 10:2: ”Eloa on paljon, mutta työmiehiä vähän. Rukoilkaa siis elon Herraa, että hän lähettäisi työmiehiä elonkorjuuseensa.”

On viimeisen elonleikkuun aika ja he, jotka kutsuvat itseään Jumalan kansaksi, näyttävät puuttuvan elovainiolta.

Minun annettiin ymmärtää vuoden 2022 aikana, että tämä viikatemies on jo liikkeellä. Kuolintilastojen nousu v. 2022 näyttää tämän olevan totta. Vauhti tulee kiihtymään vielä hurjasti.

7.3.2023

Timon 19.8.2021 näkemä uni käärmeistä

Pienet käärmeet

Olimme unessani menossa tapaamaan erästä tunnettua helluntaipastoria. Eräs toinen henkilö oli seurueessamme ja tilanne tuntui siltä kuin olisimme menneet tekemään jonkinlaista haastatteluohjelmaa tästä pastorista.

Yhtäkkiä paikalla oli pitkä musta käärme, jonka pastori tappoi rohkeudella ja esitteli sitä sitten meille roikkuvana. Pastori oli varman oloinen ja ymmärrettävästi aivan kuin ”mieheltään” tapahtuneen jälkeen. Oli selvää, että käärme piti tappaa.

Sitten hän alkoi kaivaa sen sisältä tiukan nipun pieniä käärmeitä, jotka yhteen nivoutuneena muodosti tavallaan kokonaisen ison käärmeen. Ne olivat pieniä ja ohuita ja niitä oli varmaan ainakin 50 kpl siinä. Nippu oli tikkusuora, kuin nuolia yhteen niputettuina, mutta niiden päät pystyi tunnistamaan pieniksi käärmeen päiksi.

Pastori sanoi: ”Katsokaas mitä täältä löytyy, nyt on muuten valtavan arvokas setti, näissä on HYVÄ TILI!” Hän päätti antaa sen minulle lahjaksi ja sanoi, että ne ovat vielä ”horroksessa”. Käärmeitä ympäröi jonkinlainen nahkainen sinetti, joka piti nipun koossa. Ihmettelin tässä tilanteessa, että miksi näihin suhtaudutaan niin positiivisesti, mutta en kehdannut kunnioituksesta pastoria kohtaan asiaa kyseenalaistaa. Itselläni oli kuitenkin epäilevä ja paha tunne tästä nipusta.

Minä otin ne kuitenkin mukaan, vein ne kotiseudulle ja mietin epäilevänä, että mitä noille tulisi nyt tehdä. Ne olivat meidän asunnossa aluksi lattialla ja lopulta asia vaivasi minua ja vein ne pihalle ja ajattelin, että illan viileys on riittävä pitämään ne horroksessa. Astuin ojan yli pellolle ja asetin ne maahan, lakoon menneiden erilaisten heinien ja niittykasvien päälle ja hyppäsin takaisin omalle pihalleni.

Sitten paikalle tuli kaksi miestä aivan kuin poliiseja, mutta jotenkin he vaikuttivat ystäviltä. Minulla oli olo, että nämä olivat Herran enkeleitä. He sanoivat: ”Meidän tulee nyt kiireesti lähteä, me tulimme hakemaan sinua.” Minä sanoin siihen: ”Odottakaas, kun minulla on nuo pastorilta saadut käärmeet tuolla, pitäisikö ne laittaa ihan kylmään?”

Toinen miehistä pudisti päätään huolestuneena ja sanoi: ”Ne olisi pitänyt tappaa välittömästi, heti alkujaan katkaista pää poikki.”

Minä juoksin kiireesti nipun luokse, ja kun katsottiin miesten kanssa sitä kohtaa, mihin olin käärmeet jättänyt, niin sinetti oli murtunut ja lähes kaikki käärmeet olivat karanneet ja luikerrelleet peltoon. Muutamalta jäljelle jääneeltä lyötiin pää poikki, mutta tiesimme, että hetken päästä kaikkialla on isoja mustia käärmeitä. Ja siihen uni loppui.

Jouko Pihon kommentti:

Uni on symbolinen. Käärmeet tarkoittavat syntiä, pahaa ja jotain vahingollista. Se että helluntaipastori suhtautui pieniin käärmeisiin myönteisesti, tarkoittaa helluntaikirkossa tapahtunutta ja jatkuvasti edistyvää luopumusta terveestä opista ja mukautumista tämän maailmanajan mielipiteisiin. Viimeksi tämä nähtiin helluntaijohtajien positiivisena asennoitumisena haitallisiin ja joillekin tappaviin koronarokotteisiin.

6.3.2023

Markon alkukesällä 2021 näkemä näky uskovien harvennushakkuusta

Johannes Kastaja huusi erämaassa: ”Jo on kirves pantu puitten juurelle; jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, siis hakataan pois ja heitetään tuleen.”

Näin tuon kirveen ylös kohotetuksi, ikään kuin iskukorkeudelle valmiiksi, johon se jäi odottamaan kaatolupaa. Näyssä sanottiin: ”Harvennushakkuut alkavat.”

”Jo on kirves nostettu puiden juurelta ja valmiina hakkuutöihin.” Samalla minulle avautui näkymä metsään, joka kuvasi kansamme sitä osaa, joka kutsui itseään Jumalan kansaksi. Eli uskovia tai kristittyjä.

Näkemässäni metsän osassa oli käynnissä puiden leimaaminen. Ne puut, jotka säästettiin tältä harvennushakkuulta, leimattiin verenpunaisella merkillä (sinetillä). Kirves ei saanut koskea näihin puihin. Puita tutkittiin ja mitattiin hyvin tarkoin ja perusteellisesti eri kohdin. Se oli hyvin hidasta ja aikaa vievää toimintaa, siinä ei kiirehditty lainkaan. En tiedä tarkkaan, milloin tuo oli alkanut, mutta jonkin aikaa se oli ollut jo käynnissä.

Jouko Pihon kommentti:

Juuri näin käy. Raamatun mukaan Jumalan tuomio alkaa ensin uskovista, jonka jälkeen tulee uskomattomien tuomion vuoro.

4.3.2023

Jumalan tuli

Jumalan tuli iskee pian Suomeen, ensin tuomiona, sitten siunauksena.

2.3.2023

Tainan 2.3.2023 saama sanoma EU:n tuhosta

Viime yönä Jeesus puhui minulle ja sanoi: ”EU muuttuu tuhkaksi.”

Ei mitään muuta.

Sanoma oli niin selvä ja vakuuttava, että jotain se merkitsee, joko EU:n hajoamista tai sotaa EU:n alueella.

Jouko Pihon kommentti:

Uskon, että kyse on molemmista eli että EU hajoaa ja EU:n alueella käydään kovia Kolmannen maailmansodan taisteluita.

1.3.2023

Tuija Sunin uni: 14 VKK:n kansanedustajaehdokasta tulee valituksi

Näin 27.2.2023 unta, jossa laitoin vaalimainoksia teiden varteen. Mainoksia oli valtava kasa ja työtä paljon.

Seuraavaksi katsoin VKK:n vaalivalvojaisia. Istuin eduskuntatalon lehterillä ja seurailin tulosten saapumista. Unessa VKK:sta läpimenneitä lueteltiin 14 kpl, kun yhtäkkiä eduskuntatalosta meni sähköt poikki, jonka jälkeen istuin yksin pimeässä lehterillä.

Minulle ei näytetty kuin nuo 14 ehdokkaan nimet. Nimien luetteleminen kylläkin jatkui, mutta sähköjen poismenon takia en nähnyt enempää nimiä.

Ehdin nähdä seuraavat valituksi tulleiden VKK:n ehdokkaiden nimet: Ano Turtiainen (Kaakkois-Suomi), Sanni Maria Seppänen (Uusimaa), Mika Schwach (Keski-Suomi), Anu Östman (Savo-Karjala), Mari Makkonen (Kaakkois-Suomi), Suvi Ahonen (Keski-Suomi), Olli Hakala (Satakunta), Jani Kuusela (Kaakkois-Suomi), Seppo Hakulinen (Uusimaa), Anne Nivukoski (Vaasa), Pauli Puustinen (Kaakkois-Suomi), Marko Hiltunen (Oulu), Lisbeth Palmroth (Varsinais-Suomi) ja Nico Giansanti (Helsinki).

Sen jälkeen olin jossain kahvitilaisuudessa, jossa oli paljon ihmisiä.

Jouko Pihon kommentti 1.3.2023:

Julkaisen Tuija Sunin unen sen mielenkiintoisuuden takia. Minulla itselläni ei ole yliluonnollista tietoa siitä, miten eduskuntavaaleissa tulee käymään. Olen sillä linjalla, että kaikki on mahdollista ja tapahtukoon Jumalan tahto.

Jos käy niin kuten Suni kertoo unessa nähneensä, että VKK saa ainakin 14 kansanedustajaa, niin se on parempi kertoa nyt etukäteen eikä vaalien jälkeen, koska jos tämän toisi julkisuuteen vasta vaalien jälkeen, niin pilkkaajat eivät uskoisi sitä, vaan pitäisivät ilmoitusta petkutuksena.

Jos taas käy niin, että VKK ei saa 14 kansanedustajaa, niin siinä tapauksessa Tuija Sunin uni ei ollut Jumalalta tullut merkitsevä uni.

Pianhan se nähdään. Elämme jännittäviä aikoja.

Kuvassa Tuija Suni.

Tuija Suni.

1.3.2023

Ilona Martikaisen 23.10.2021 näkemä näky Suomesta

Henki nosti esirukouksessa rukoilemaan Suomen armeijan kuolleitten luitten puolesta. Joku rukoili ääneen, minä otin suuren Suomen lipun ja tanssin rukouksen auki.

Tämän jälkeen minut vietiin lattialle vatsalleni, ja Suomen lippu oli kokonaan päälläni, ja minä olin sen alla. Todella syvältä nousi suuri, voimakas itku, enkä itkenyt minä, vaan Henki itki Suomen kuolleita sotureita, niitä luita, jotka olivat kuolleessa tilassa.

Näin kolme näkyä. Ensimmäinen oli pääni oikealla puolella oleva, noin puolen metrin korkuinen, ylöspäin suippeneva esine. Luulin ensin sen olevan torvi ylösalaisin, mutta hetken kuluttua näin sen olevan alttarin kulma. Tajusin itse makaavani tuolla alttarilla – ei, vaan siinä makasi Suomi. Suomi, anna itsesi puhdistettavaksi Jumalan kirkkauden alttarille! Anna hänen polttaa pahat tekosi pois!

Sen jälkeen näin itseni ylhäältä päin lipun alla ja siinä oman selkärankani. Näin, miten olin jäänyt lattialle makaamaan pohjois-eteläsuunnassa kuin Suomi-neito kartalla. Suomen selkärangan on alettava nyt linjautua Herraan, suoristuttava. Hesekiel 37:7 ”luut lähenivät toisiaan” merkitsee samaa kuin linjautuminen. Näin nikamien liittyvän yhteen. Suomi, linjaudu Jumalan Sanaan!

Kolmanneksi näin vasemman kainaloni alla kankaaseen käärityn pitkänomaisen esineen. Minulle sanottiin, että se on Goljatin miekka. Vasta seuraavana päivänä sain tähän selityksen, kun Herra sanoi minulle englanniksi yhden lauseen: ”The sword is a witness.”

Sodan aikana Herra pelasti Suomen kansan oman nimensä tähden suuren vihollisen kädestä. Goljatin miekka on todistaja tästä kaikesta Herran nimen kunniaksi. Suomi on kuitenkin tahtonut kääriä tämän pelastumisihmeen todistajan ja merkin kankaaseen, pois näkyvistä. Meidän on muistettava, mitä Jumala on hyväksemme tehnyt. Se on tehtävä ennen kaikkea tulevien sukupolvien tähden. Suomi, katso entistä pelastumistasi ja näe, että sinut pelasti sodasta Herra! Omin voimin et sitä saanut aikaan, se oli yksin Jumalan armoa. Suomi, kääri kangas auki ja katsele pelastumisesi merkkiä!

Kaksi päivää tämän jälkeen minulta vielä tämän jälkeen katkesi kultasormus. Meni poikki, ja keskimmäinen viidestä kivestä putosi ja hävisi. Se löytyi lopulta, ja Jumala jatkoi aiemmin alkanutta näkyä. Suomi on rikkonut liittonsa. Sormus on vietävä kultasepälle. Herra sulattaa katkenneen kohdan takaisin yhteen; heikot ja voimattomat soturit on palautettava liittoon. Kivi on Herran kunnia, ja se tullaan istuttamaan omalle paikalleen.

Nouskoon Hengen huuto Suomen kuolleitten luitten ja voimattomien soturien puolesta nyt!

14.2.2023

Jouko Piho:

Myrsky nousee idästä

Näin eilen 14.2.2023 unta, että kävelin jollain Helsingin kadulla, kun näin, että idän taivaalle alkoi nousta hyvin tummia ja pahaenteisen näköisiä pilviä, jotka liikkuivat kohti Helsinkiä.

Ei aikaakaan, kun nuo synkät pilvet olivat aivan Helsingin yläpuolella. Silloin alkoi tuulla valtavan voimakkaasti, kyse oli todellakin myrskytuulesta.

Herättyäni mieleeni tuli Niilo Yli-Vainion v. 1956 saama näky, että tuuli nousi idästä ja toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, jotka laskeutuivat alaspäin. Yli-Vainiolle tuli tunne, että tulossa oli hirmumyrsky.

Muistin myös viipurilaisen kalastaja-profeetan Mikko Reposen v. 1947 saaman sanoman siitä, että Jumala vie karjalaiset takaisin Karjalaan vihan tuulien puhaltaessa, silloin kun suuret myrskyt, sekä itä- että länsituuli raivoavat, mikä on selvä viittaus Kolmanteen maailmansotaan, jossa itä eli Kiina, Venäjä ja Pohjois-Korea sotivat länttä eli Yhdysvaltoja, Israelia ja Eurooppaa vastaan. Reposen profetian mukaan Karjala palautuu Suomelle joko jo suuren sodan riehutessa tai viimeistään sen jälkeen.

14.2.2023

Jouko Pihon 14.2.2023 näkemä uni Sauli Niinistöstä

Näin unta 14.2.2023, että olin presidentti Niinistön apulainen ja menin hänen luokseen, kun Niinistö istui pöydän ääressä ympärillään muita ihmisiä.

Sanoin Niinistölle: ”Herra presidentti, milloin voisimme lähteä, nyt vai parin tunnin kuluttua?” Olin unessa Niinistön autonkuljettaja ja minun piti huolehtia presidentin viemisestä johonkin seuraavaan paikkaan.

Niinistö ei vastannut mitään, vaan jatkoi syömistä ja juomista.

Sitten uni siirtyi seuraavaan vaiheeseen, jossa Niinistö istui tilavalla sohvalla. Yritin edelleen kysellä, josko meidän tulisi jo lähteä, mutta ilman tulosta.

Sen sijaan Niinistö sanoi: ”Tule istumaan tähän viereeni.”

Menin, jolloin Niinistö sanoi: ”Heti kun tulit tähän, kaikki alkoi tuntua paremmalta.”

Vastasin Niinistölle: ”Olen nähnyt vuosien mittaan useita unia siitä, että meidän tulisi olla työyhteydessä.”

Siihen heräsin.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

7.2.2023

Jouko Pihon uni humalaisesta Sauli Niinistöstä

Näin viime yönä 7.2.2023 unta presidentti Sauli Niinistöstä. Kuljin jonkin kaupungin kadulla ja näin vieressä olevan kerrostalon alakerran asunnossa Sauli Niinistön. Koska verhoja ei ollut, niin näin selvästi, että Niinistön edessä oli iso vodkapullo, jonka hän nosti huulilleen ja joi ison kulauksen. Silloin näin pullon etiketin, jossa luki Smirnoff.

Uneni siirtyi seuraavaan vaiheeseen, jossa olin jossain huoneessa, jossa oli muitakin ihmisiä sekä Niinistö, joka jatkoi juomistaan iloisena. Silmät jo viinasta kiiltävinä Niinistö sanoi minulle, miten hyvää on välillä nauttia alkoholia ja rentoutua.

Kolmannessa uneni tilanteessa näin Niinistön hoipertelevan jo huomattavan humaltuneena juuri ja juuri pystyssä pysyen. Kuitenkaan kukaan ympärillä olevista ihmisistä ei kiinnittänyt Niinistön voimakkaaseen humalatilaan mitään huomiota. Tuli tunne, että minä olin ainoa, joka sen huomasin ja olin huolestunut.

Siihen heräsin.

Tietääkseni Sauli Niinistöllä ei ole alkoholiongelmaa, joten untani ei tule tulkita kirjaimellisesti.

Kyseessä on symbolinen uni, jossa vodka ja vielä venäläinen vodka viittaa Niinistössäkin, kuten lähes kaikissa Suomen päättäjissä, vaikuttavaan demoniseen voimaan, joka sai heidät luopumaan vuosikymmenien aikana rakennetusta hyvästä naapuruussuhteesta ja liittymään mukaan hyvin sotaisasti lännen globalistien sotaan Venäjää vastaan, kun Suomen olisi ollut parempi pysyä tässä kiistassa puolueettomana.

Viina viittaa siihen, että nyt ei ole enää kyseessä järkevä ajattelu, vaan täysin huumattu ajattelu, jonkinlainen joukkopsykoosi, jonka vallassa myös valtamedia ja suurin osa kansasta on.

Kuvassa Sauli Niinistö.

Sauli Niinistö.

2.2.2023

Niinistölle Rydin kohtalo

Kristiina lähetti minulle seuraavan viestin.

Ennen viimeistä presidentinvaalia Alfa-tv:n Dosentti-sarjassa haastateltiin Keskustan entistä puoluesihteeriä Jarmo Korhosta. Hän kertoi, että Sauli Niinistö tulee kohtaamaan Risto Rydin kohtalon. Presidentti Ryti tuomittiin Jatkosodan jälkeen sotasyyllisyysoikeudenkäynnissä 10 vuodeksi vankilaan.

Tutustuin vuosi sitten erääseen henkilöön, jolla on vahva profetoimisen kyky. Hän kertoi nähneensä, kuinka Venäjä uhkasi ampua ohjukset Suomeen, jos Suomi ei antaudu. Myös hänen mielestään Niinistö ja muutama kenraali vietiin Venäjälle tuomittaviksi.

Kuvassa presidentti Risto Ryti.

29.1.2023

JW:n saama sanoma sineteistä

Herra kertoi minulle aikanaan, kun ihmisluku on 6,66MRD (pasuunoiden varoitusääniä kuullaan kaikkialla maailmassa) ja siitä 12 vuotta eteenpäin, niin ihmisluku on täynnä 7,77MRD, jolloin alkoi plandemia-valhe.

Vuonna 2020 ”AHDISTUS ALKAA”.

1. SINETTI:
Valkoinen valhe, jonka kädessä on ruisku ja sille annettiin korona ja se lähtee voittajana voittamaan. (90% maailman väestöstä eksytetään ja peitetään demonisen pilven alle).

2. SINETTI:
Verinen hevonen, jolle annetaan valta ottaa rauha pois maanpäältä (nyt on rauha pois ja maailmansota päällä, joka on nyt fyysisesti vielä Ukrainassa). Rokotettujen äkilliset kuolemat lisääntyvät nopeasti, suuri joukko alkaa epäilemään hallituksia ja päättäjiä.

3. SINETTI:
Nälänhätä, joka alkaa aivan pian (varautukaa). Moni luopuu uskosta, kun saa kuulla että on myrkytetty. Ihmiset syyttävät Jumalaa, kuinka Hän on antanut minun eksyä. Vuosi 2023 on ratkaisun vuosi. Roikkukaa Kristuksessa kiinni.

4. SINETTI:
Motha ja sheol (myrkkykuolema ja tuonela), kun neljäsosa maan väestöstä kuolee sodassa, nälässä, myrkkypiikkeihin ja maan petojen tappamana. Alkutekstin mukaan motha myrkky on väriltään vaaleanvihreä sama kuin lusiferase-myrkky johon Bill Gatesilla on patentti.

5. SINETTI:
Uskovat, jotka ottivat myrkkyä ja kuolivat, huutavat Jumalan alttarin alla kysyen, koska Hän kostaa heidän kuolemansa niille, jotka vielä maan päällä asuvat. Vielä tulee suuri määrä uskovia kuolemaan niin kuin hekin kuolivat, jotka laittoivat toivonsa myrkkypiikkeihin.
Missä sinun toivosi on?

6. SINETTI:
Israelin sukukuntien jäljellejääneet uskolliset merkitään sinetillä. Sen jälkeen tapahtuu kuten Jeesus sanoi opetuslapsille, Matteus 24:29 (sama kuin tässä sinetissä): Herramme Jeesus tulee noutamaan uskolliset, jotka kaiken toivonsa ovat Kristukseen laittaneet. Herramme sanoi tulevansa, kun aurinko muuttuu mustaksi ja kuu menee verenpunaiseksi ja tähdet putoavat ja siihen loppuu uskovien ahdistus. Suuri joukko uskovia temmataan hirmuisesta ahdistuksesta.

7. SINETTI
murretaan ja käärö avataan, sisällä oleva kirjoitus on täynnä Jumalan vihaa niille, jotka Häntä vihaavat.

Ilmestyskirja jälkeenpäin kuvaa tapahtumia mitä muuta tapahtuu ahdistuksen ajassa, jolloin lopullinen antikristus ilmestyy Jerusalemin temppeliin sanoen olevansa jumala mutta tempausta ennen ahdistusta ei ole, vaan ylösotto on juuri ennen vihaa.

Väärät profeetat julistavat, että ei hätää, kaikki on kunnossa ja meidät temmataan ennen ahdistusta. Tämä saa aikaan myös suuren luopumuksen, kun ihmiset huomaavat, että ahdistus vain pahenee eikä ylösottoa näy.

Pitkään minä rukoilin ja kyselin, kuka Sinä Herra Jeesus olet ja Hän vastasi: ”Minä Olen näkymättömän Jumalan näkyvä kuva, kaikki mitä on ollut, on ja tulee olemaan, on ISÄ minun kauttani luonut.”

Suomen Siion on syvällä pimeydessä paksun demonisen peitteen alla kuten muukin kansa luottaen valtiovallan aivopesuun ja valheeseen, mutta tämä vuosi on ratkaisun vuosi.

15.1.2023

Apostoli Johannes on ehkä toinen lopunajan kahdesta todistajasta

Kun julkaisin 12.1.2023 amerikkalaisen profeetan Chris Reedin helmikuussa 2022 näkemän unen Jeesuksen opetuslapsesta apostoli Johanneksesta, että hän ei kuollutkaan, vaikka perimätiedon mukaan Johannes olisi kuollut noin 100 jKr. Efesossa, vaan on elänytkin Turkin eri luolissa sen jälkeen ja elää edelleen, niin suurin osa ihmisistä ei sitä uskonut.

Sitten näin, että Twitterissä nimimerkki Sammore4u (tiedän kuka hän on) kirjoitti, että hän on ollut aina samaa mieltä, että Johannes ei kuollut, vaan hänessä tulee toteutumaan Jeesuksen sanat (Matt. 16:28): ”Totisesti: tässä joukossa on muutamia, jotka eivät kohtaa kuolemaa ennen kuin näkevät Ihmisen Pojan tulevan valtakuntansa kuninkaana.”

Yleensä ja minäkin olen tulkinnut tämän tarkoittavan Matteuksen seuraavassa luvussa 17 kerrottua Jeesuksen kirkastusvuorikokemusta, jossa kolme opetuslasta, Pietari, Jaakob ja Johannes, saivat nähdä Jeesuksen kuninkaallisessa hahmossaan.

Mutta en halua kieltää tätäkään tulkintaa, että tosiaan olisi kyse siitä, että esim. Johannes ei todellakaan kuolisi, vaan eläisi siihen asti, kunnes Jeesus tulee perustamaan oman valtakuntansa maan päälle.

Mainittu nimimerkki on myös sitä mieltä, että elossa oleva Johannes olisi toinen Ilmestyskirjan luvussa 11 mainituista kahdesta lopunajan todistajasta.

Aika näyttää miten on. Yleisimmät tulkinnat ovat, että ne kaksi todistajaa ovat Mooses ja Elia tai Elia ja Eenok (Hanok tai Henok).

Kuvassa Johannes Patmoksella.


Johannes Patmoksella.

14.1.2023

Uneni Putinista ja Suomen miehittämisestä

Näin viime yönä 14.1.2023 unta, että Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoi minulle, että minun tulisi nähdä tärkeä teksti.

Sitten Putin ojensi minulle kirjan, jonka eräällä sivulla oli englanniksi kirjoitettuna kolme lausetta venäläisten suorittamasta Suomen osittaisesta miehityksestä. Englanniksi varmaankin siksi, että en osaa venäjää.

Minun oli vaikeaa sitä lukea, koska se oli kirjoitettu pienellä ”Times New Roman” -kirjasintyypillä, mutta sain lopulta tekstistä selvää.

Ihmettelin kuitenkin sitä, että lukemissani viesteissä ei ollut mitään Suomen miehitykseen viittaavaa ja sanoin sen Putinille.

Siihen heräsin, jonka jälkeen olen miettinyt sitä, että ehkä kyseessä oli salakielinen koodi, joka ei aukene ulkopuoliselle sellaisenaan ilman selitystä.

No, minun annettiin ymmärtää unessa, että lauseet tarkoittavat Venäjän suorittamaa Suomen osittaista eli Itä- ja Pohjois-Suomen miehittämistä lähitulevaisuudessa.

12.1.2023

Apostoli Johannes elää edelleen keskellämme

Amerikkalainen profeetta Chris Reed näki helmikuussa 2022 unen nuotiota sytyttävästä vanhasta miehestä.

Reed kysyi mukana olleelta enkelioppaalta, kuka tämä mies on. Enkeli vastasi: ”Mies on Jeesuksen rakkain opetuslapsi Johannes, joka kirjoitti yhden evankeliumeista, kolme kirjettä ja Ilmestyskirjan.”

Johannes kirjoitti paljon rakkaudesta, ja nytkin hänen siniset silmänsä hehkuivat tulisina rakkaudesta.

Enkeli selitti edelleen, että Johannes ei koskaan kuollut, vaan on ollut elossa ja asunut Turkin luolissa jo noin 2000 vuotta.

Lopunaikana vähää ennen Jeesuksen takaisintuloa Johannes ilmestyy julkisuuteen ja kertoo ihmisille, mitä hänen aikanaan Patmoksella saamansa apokalyptiset näyt, jotka ovat silloin parhaillaan toteutumassa, oikein tarkoittavat.

Kuvassa Pyhän Kolminaisuuden kirkossa Helsingissä oleva ortodoksinen ikoni Johanneksesta.

Katso ja kuuntele koko uni linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=cmr_hpfOwkM

Apostoli Johannes.

10.1.2023

Profeetta näki kaksi vuotta aiemmin, että Trumpilta viedään vaalivoitto

Profeetta Joseph Z. kertoi eilen 9.1.2023 It´s Supernatural -ohjelmassa, että hän näki vuosina 2018 ja 2019 samanlaisen näyn, että seuraavana päivänä marraskuun 2020 Yhdysvaltojen presidentinvaalien jälkeen käy ilmi, että presidentiksi on valittu Joe Biden eikä Donald Trump, jolta vaalivoitto tullaan varastamaan teknologian keinoin. Kuten sitten tapahtui. Päivää aikaisemmin Trump oli vielä selvässä johdossa.

Joseph Z. puhui ohjelmassa monista muistakin asioista, mutta tärkeintä oli se, että tämä vuosi 2023 tulee olemaan oikeuden ja oikeudenmukaisuuden (justice) aikaa, jolloin Jumala paljastaa monia salassa tehtyjä petoksia, valheita ja vääryyksiä.

Uskon, että näin käy. Odotan siksi, että myös vuoden 2020 USAn presidentinvaalien törkeät vaalivilpit tulevat vihdoinkin niin voimakkaasti esille, että niitä ei enää kukaan voi kumota. Uskon, että Korkeimmalla Oikeudella on tässä ratkaiseva rooli.

Kun näin käy, niin maailman ja Suomen valtamedialla on häpeäpaalun paikka ja syytä katsoa todella syvälle peiliin.

Samoin tulee tehdä valtamediaa uskoneiden ihmisten, jotka ovat pilkanneet rankasti meitä, jotka olemme tienneet alusta asti, että Donald Trump voitti v. 2020 vaalit, mutta Amerikassa tapahtui sen historian ylivoimaisesti räikein vaalipetos.

Kuvassa profeetta Joseph Z.

Ohessa linkki ohjelmaan, jonka alussa on Trumpiin ja Bideniin liittyvä näky:
https://www.youtube.com/watch?v=9UwzLW1Iunw&t=552s

Profeetta Joseph Z.

8.1.2023

Profeetan tehtävä ON julistaa tuomiota

Minulle sanotaan, että älä julista tuomiota, vaan puhu armosta ja evankeliumista.

Olen minä armosta ja evankeliumista puhunut ja kirjoittanut paljonkin, mutta profeetan päätehtävä ON varoittaa tuomiosta, jos parannusta ei tehdä. Suomen tuomio tulee, koska mielenmuutosta ei näy.

Kuvassa voi olla taivas ja tekstissä sanotaan JUDGEMENT IS COMING

3.1.2023

Kahden Babylonin tuho

Raamatun Ilmestyskirjan luku 17 kertoo lopunaikana tapahtuvasta Babylonin tuomiosta. Kyseessä on Vatikaanin ja roomalaiskatolisen kirkon tuomio, koska se on luopiokirkko. Raamattu puhuu jopa suuresta portosta, jonka otsassa on nimi ”Suuri Babylon, maailman porttojen ja iljetysten äiti”. Sana ”portto” on symbolikieltä ja tarkoittaa uskottomuutta Jumalalle ja Raamatulle ja sen sijaan pakanallisten oppien omaksumista.

Johannes näki myös, että nainen oli juopunut pyhien ja Jeesuksen todistajien verestä, mikä viittaa roomalaiskatolisen kirkon synkkään historiaan katolisen kirkon ulkopuolella olevien tosiuskovien vainoajana, kiduttajana ja surmaajana erityisesti jesuiittojen ja inkvisition valtakautena.

Ilmestyskirjan luvussa 18 puhutaan myös Babylonin tuhosta, mutta tällä kertaa on kyse taloudellisen mahtikaupungin eli New Yorkin tuhoutumisesta, jolloin maailman hallitsijat valittavat Raamatun mukaan seuraavasti: ”Voi sinua, suuri kaupunki! Voi sinua, Babylon, mahtava kaupunki: hetkessä tuli sinun tuomiosi.” Näin tapahtuu kirjaimellisesti, kun vihollisen (Kiina, Venäjä tai Pohjois-Korea) ydinpommi tuhoaa äkisti koko New Yorkin.

2.1.2023

Pekka Eskelin 30.12.2022 näkemä uni Venäjän laukaisemasta ydinaseesta

Nyt SE tapahtui, sittenkin. Venäjä laukaisi atomipommin.

Suuruudesta en tiedä. Enkä tuhoista. Ei ihmiskunta ole mitään oppinut. Ajattelin unessa, mikä on lännen vastaus.

Siihen uneni päättyi.

2.1.2023

Oton 4.12.2022 näkemä uni joidenkin seurakuntien rahabisneksistä ja Pohjois-Koreasta

Näin 4.12.2022 unen, jossa minulle näytettiin, kuinka monessa seurakunnassa on hienosäädetty loppuun asti huijaustekniikoita, millä saadaan yleisö luulemaan, että tehty ihme olisi Jumalasta, ja siinä mainittiin, että se on iso rahabisnes.

Sitten minulle näytettiin pitkä lista kuudesta amerikkalaisesta julkkiksesta, jotka olivat luopuneet uskostaan rahan ja menestymisen myötä ja eronneet ensimmäisistä puolisoistaan.

Sen jälkeen näytettiin kuvaa Pohjois-Korean rikkaista vanhahtavine hienoine vaatteineen (siellähän kaikki on vähän ajassa jäljessä sulkeutuneisuuden takia) ja heille pidettiin tiedotustilaisuutta. Eteeni laitettiin paikallinen sanomalehti, ja siinä mainittiin, että Kim Jong-unilla on aivokasvain. Sanomalehdessä kerrottiin, että sen johdosta Kim on aloittamassa sodan 19.5.2023. Pohjois-Korean kansalaisia kehotettiin menemään väestönsuojiin turvaan.

Sen jälkeen näin vielä joitakin kuvia sodasta ja amerikkalaisesta sotilaasta, mutta sitten uni loppui.

Kun heräsin, minulle tuli sanat kuin annettuna mieleen: ”Jotka kyynelin kylvävät, ne riemuiten niittävät.”

Minulla oli samalla rauha, vaikka uni oli ahdistava.

Kim Jong-un.

2.1.2023

Seppo Linnanlehdon kirjoitus ”Kultainen hohde pohjoisesta”

Luin artikkelin ”Aurinkokunnassa loistaa outo valo eikä kukaan osaa selittää sen alkuperää. Kirjoitus sävähdytti, koska olin Herran puhuttelussa 1990-luvun alussa Jobin kirjan 37. luvun loppujakeista, joissa puhutaan Kultaisesta hohteesta, joka tulee pohjoisesta, siis Jerusalemista katsottuna, ja Herran tulemisesta, jonka edellä kulkee peljättävä valtasuuruus.

Tämä on myös yhtenevä Sakarjan kirjan 6. luvun pohjoiseen menevien mustien hevosten aiheuttamasta Hengen lepäämisestä siellä.

Noin kolme vuotta sitten sain Sanan, että siitä lähtien tuo Kultainen hohde lähtee liikkeelle ja leviää etelään aina lopulta Jerusalemiin asti valmistaen uskovia tuomaan esille profetioita ja evankeliumia diasporassa eli Israelin ulkopuolella asuville juutalaisille ja israelilaisille, kun Jumala on näin alkanut yhdistämään Juudan ja Efraimin sauvat Jeesuksessa Kristuksessa, kunhan nöyrtyvät Hänen pelastukseensa Hänen sauvansa alitse kuljettuaan, mistä Hes 37:34 kertoo.

Suurin Exodus on edessä. Ja pyhä, pieni jäännös pelastuu.

Linkki mainittuun artikkeliin: https://www.findance.com/uutiset/62873/aurinkokunnass..

29.12.2022

H. Jussilan v. 1978 kolme eri kertaa näkemä sama uni Venäjän hyökkäyksestä Eurooppaan

Olin unessa Etelä-Suomessa Suomenlahden rannikolla tähystämässä kypärä päässä ilman asetta. Olin kallioisella rannikolla ja tähyilin Suomenlahdelle.

Huomasin hetken päästä, että kaakosta ilmestyi sotilaskone, joka lähestyi uhkaavan näköisesti. Siirryin taaksepäin kivikkoon piiloon. Huomasin vähän ajan päästä, että kone kaarsi Euroopan suuntaan.

Sen jälkeen näin, että Euroopan suunnasta ilmestyi useita sotafregatteja eri maiden lippujen alla. USA:n, Kanadan, Englannin, Saksan ja Ranskan liput näin värillisinä. Tähän uni päättyi.

Jouko Pihon kommentti 26.12.2022

Uni kuvaa Venäjän (joka on kaakossa) aloittamaa Kolmatta maailmansotaa, jonka ulkopuolelle Suomi kuitenkin jää, mihin viittaa venäläisen hävittäjän kaartaminen pois Suomesta kohti muuta Eurooppaa.

Suomen jäämistä varsinaisten taisteluiden ulkopuolelle ilmentää myös se, että unennäkijällä oli kyllä kypärä päässä, mikä tarkoittaa varustautumista, mutta hänellä ei ollut asetta, mikä ilmaisee sen, että Suomi ei joudu mukaan verisiin ja paljon kuolonuhreja vaativiin Kolmannen maailmansodan taisteluihin.

Venäjä kyllä miehittää osan Suomesta vähäksi aikaa, mutta se on paljon parempi vaihtoehto kuin hirmuisia miestappiota vaativat sodat, varsinkin kun Venäjän miehitys loppuu aikanaan eli silloin kun Venäjä häviää aloittamansa maailmanpalon kaikilla rintamilla, mutta viimeiseksi Israelissa, jossa itse taivaan Jumala tuhoaa Venäjän Israeliin hyökänneen armeijan liittolaisineen niin maan perusteellisesti, että koko Venäjän valtio luhistuu. Tästä tulevasta taistelusta kertoo muuten Hesekielin kirjan luvut 38 ja 39.

Oton helmikuussa 2018 näkemä uni meteoriitista

Olin unessa vaimoni ja joidenkin muiden kanssa Latvian kaltaisessa paikassa (Riika). Oli todella hämärää eikä ihmisiä juuri näkynyt missään ja ravintolatkin olivat melkein tyhjillään.

Käännyin oikealle vielä pimeämmälle kujalle, missä oli iso mies (yli kaksi metriä pitkä), joka kiusasi kolmea häntä lyhyempää miestä, jotka olivat kauempana kujaa. Toruin isoa miestä näiden miesten kiusaamisesta.

Paikka vaihtui väestönsuojan kaltaiseen paikkaan ja oli paljon valoisampaa. Siellä oli kirkasvesinen allas, joka säihkyi valossa kristallimaisesti. Myös nuo kolme miestä olivat siellä ja yksi nainen kahden pienen lapsen kanssa, toinen noin 3-4 -vuotias poika ja toinen sylivauva. Julistin heille evankeliumia ja he kuuntelivat.

Sitten, kuin Herralta Jeesukselta, sain ilmoituksen, että on tulossa suuri räjähdys. Aloin julistamaan tästä tulevasta räjähdyksestä.

Ikkunan ohi ajoi hetken kuluttua Suomen puolustusvoimien ajoneuvoja, jolloin tuo nainen pienten lasten kanssa säikähti ja halusi kääntyä ja tulla kasteelle. Nainen ajatteli, että räjähdys tulisi olemaan Venäjän armeijan tuottama. Nainen jätti lapset minulle vahdittavaksi, kun hän meni vaihtamaan kastevaatetta ylleen.

Nainen alkoi kuitenkin empimään ja tuli katumapäälle vaihtaessaan vaatteita ja meni ilmoittamaan minusta viranomaiselle (joka oli nainen): ”Tuolla on joku hullu, joka julistaa jostain räjähdyksestä.”

Naisviranomainen oli väestönsuojan vieressä olevalla käytävällä ja sen erotti lasillinen ovi suorasta yhteydestä väestönsuojaan, missä minä olin. Näin, että tuo naisviranomainen lähti tulemaan minua kohti, joten piilouduin tuon lasillisen oven alaosan taakse kyyryyn. Lasi ei ylettynyt ovea alareunaan asti, vaan jätti noin 70 cm:n kaistaleen oven alaosaan, peittävälle puupinnalle, minne saatoin piiloutua pitäen sylivauvaa sylissäni. Viranomainen ei löytänyt minua. Tämä hetki ei ollut pitkä.

Kuva muuttui niin, että seisoin taas pystyssä, tietääkseni edelleen väestönsuojassa. En nähnyt enää muita ihmisiä ympärillä eikä vauva ollut sylissäni. Pohdin sitä, eikö räjähdystä tulekaan. Sitten mieleeni nousi kysymys, uskonko silti yhä Jeesukseen, vaikka räjähdystä ei tulisi. Pohdiskelin ja totesin, että kyllä uskoisin ja sille on varmaan hyvä syy, kun se ei tule.

Sitten meni pieni hetki aikaa.

Ja sitten BHUTUMMM! Näin kuvan Suomen puolustusvoimien komentokeskuksesta, jossa sotilasviranomaiset tuijottivat monitorejaan ja huoneen täytti monitoreista tulviva kirkas punainen valo. Näin sotilasviranomaisten järkyttyneet kasvot!

Heräsin unesta. Tajusin, että ei se räjähdys ollutkaan mikään Venäjän pommi, vaan meteoriitti, joka osui maapalloon. Ymmärsin samalla hetkellä myös, kuinka pieni ihminen on, kuin hiekanjyvänen Jumalaan verrattuna ja kuinka mitättömiä ydinpommit ovat, kun Jumala alkaa sotimaan meteoriitein. Olin kolmisen päivää järkyttynyt näkemästäni.

Oton selitys unelle:

Uskon, että pimeys, joka kahdessa ensimmäisessä osiossa oli ennen valoisampia hetkiä väestönsuojassa, kuvaa hengellistä pimeyttä maailmassa ja myös sitä, kuinka vähän sen tähden Jumalan sanaa otetaan vastaan. Väestönsuoja kuvaa selkeästi jotain kriisiä, joka myös parantaa ihmisten vastaanottavaisuutta Jumalan sanalle.

Se, että uskalsin torua isoa miestä pimeällä kadulla, on selkeää Jumalan työtä minussa, joka on ollut koko ajan prosessissa, että uskallan puhua rohkeasti Herrassa kenelle tahansa niin ettei ihmispelko vaivaa. Teen katuevankeliointia ja olen huomannut, että alan olemaan melko lähellä tuota, että kykenisin toimimaan unen kaltaisella tavalla oikeassa elämässä.

Lapsia, jotka nainen antoi minulle, olen pitänyt luottamuksen osoituksena naiselta minulle, että hän jopa luotti lapsensakin haltuuni, vaikka sitten kääntyy pois. Mutta samalla olen pitänyt lapsia kaksoisilmoituksena myös minun omista lapsistani. Unen näkemisen aikaan minulla ei ollut vielä yhtään lasta, mutta nyt minulla on kolmevuotias poika ja toinen syntyy tulevana kesänä.

Naisviranomainen, joka koetti ottaa minut kiinni, voisi viitata lyhyeeseen vainoon. Uskoakseni hallinto Suomessa on silloin nykyisen arvomaailman kaltainen, eli naiset hallitsevat.

Vainoon vielä vahvistuksena toinen myöhemmin näkemäni uni syksyllä 2019, jossa minä ja vaimoni sekä eräs tuttava pariskunta juoksimme metsässä seuraten enkeliä ja meitä jahdattiin. Molempien pariskuntien vaimot pitävät syleissään pieniä vauvoja.

Lopuksi tuo ensimmäinen kohta, jossa olin Latvian näköisessä paikassa. Koin noin 1,5 vuotta sitten kehotuksen mennä Latviaan tekemään pieni evankelioimisreissu. Sain toteutettua sen viime kuussa vaimoni ja muutaman veljen kanssa.