Ajankohtaista 36

Ajankohtaista 36

8.12.2023

Paavo Väyrynen mukaan presidentinvaaleihin

Paavo Väyrysellä on enää muutama päivä jäljellä kerätä 20000 kannattajakorttia.

Toivon todella, että kortit saadaan kasaan, koska nykyiset ehdokkaat ovat kaikki samanmielisiä EU:n ja Naton kannattajia, jotka seuraavat Suomen ulkopuolelta tulevia ohjeita.

Jos Paavo olisi mukana keskusteluissa, hän olisi ainoa, joka toisi esille toisenkin näkökulman eli itsenäisyyttä, kansallismielisyyttä ja puolueettomuutta korostavan katsantokannan.

Auta Paavo mukaan vaaleihin täyttämällä ja tulostamalla oheinen kannattajakortti, jonka postimaksu on jo maksettu.

https://www.paavovayrynen.fi/wp-content/uploads/2023/.. .

22.11.2023

En olekaan mukana Jyväskylän Kirjamessuilla

Vastoin aiempaa ilmoitustani en olekaan mukana näytteilleasettajana Jyväskylän Kirjamessuilla 25.-26.11.2023.

Tuli minusta riippumattomia esteitä.

14.11.2023

8.11.2023

3.11.2023

Olen mukana Jyväskylän Kirjamessuilla 25.-26.11.2023

Olen mukana näytteilleasettajana Jyväskylän Kirjamessuilla 25.-26.11.2023. En ole ennen Jyväskylän Kirjamessuilla ollutkaan, joten kokemus on uusi minullekin.

Messut ovat osa huikeaa elämysviikonloppua Jyväskylän Kirjamessut, Jyväskylän Viinimessut & Jyväskylän Joulumessut, jotka järjestetään yhtä aikaa Paviljongissa, Lutakonaukio 12. Samalla lipulla pääsee kaikkiin tapahtumiin. Messut ovat auki lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina klo 10-17.

Minun osastoni on lähellä Valon esiintymislavaa kohdassa B-512. Tervetuloa tutustumaan 21 kirjaani ja tekemään myös ostoksia! Pöydällä on myös näytekappaleina kolme mukiani (presidenttimuki, profeettamuki ja liftarimuki), joista voi tehdä tilauksen.

30.10.2023

Tuttavan vaimo kuoli koronapiikin jälkeen

Helsingin Kirjamessuilla minua tuli tervehtimään sunnuntaina vuosien takainen tuttava, joka osti kirjani ”Outo tie” äidilleen.

Sitten mies kertoi järkyttävän asian, että hänen vähän yli 30-vuotias vaimonsa oli kuollut 9 kuukautta sitten koronarokotuksen otettuaan äkillisesti verisuonitukokseen.

Mies ei itse ottanut koronarokotetta ja varoitti vaimoaankin, ettei tämä ottaisi myrkkypiikkiä.

Vaimo ei kuitenkaan uskonut miestään, vaan poliitikkojen, virkamiesten ja median propagandaa, että koronarokote on tehokas ja turvallinen.

Sääliksi kävi mies. Hän teki parhaansa, mutta vaimo valitsi toisin – ja kuoli.

Suomen päättäjillä ja medialla on paljon verta käsissään.

29.10.2023

Helsingin Kirjamessut sunnuntai

Tänään oli Helsingin Kirjamessujen viimeinen päivä, joka oli todella hyvä. Kirjoja meni kaupaksi seitsemän, mutta sen lisäksi oli monia vaihtoja sekä annoin lahjaksi kirjojani. Yhteensä kirjoja meni messujen aikana 55 kappaletta joko myytyinä, vaihdettuina tai lahjoitettuina.

Messuilla oli yhteensä 88071 kävijää, joka on 14 % enemmän kuin viime vuonna.

Tänään kävin aamupäivällä tervehtimässä Ville Hytöstä, jota oli juuri sitä ennen haastateltu Töölön lavalla. Ville Hytönen on kirjailija, kustantaja ja tällä hetkellä Suomen kirjailijaliiton puheenjohtaja. Vaihdoimme joitakin vuosia sitten kirjoja keskenämme. Hytönen totesi tänään saamastaan Outo tie -kirjasta: ”Olihan se hauska kirja.”

Hytönen sanoi haastattelussa, että hän on kirjoittanut kaikenlaisia kirjoja, mutta ei vielä yhtään uskonnollista. Tartuin siihen ja sanoin Hytöselle: ”Kirjoita se uskonnollinen kirja, mutta tule sitä ennen uskoon, koska se auttaisi asiassa.”

Tänään tuli kosketuksia entiseen opettajan elämääni kahdesti. Ensin erään oppilaani äiti tuli tervehtimään ja sanoi, että hänen poikansa muistelee minua usein lämmöllä, koska olin huumorintajuinen, mutta samalla jämäkkä opettaja. Sitten tuli toinen entinen oppilaani vanhempiensa kanssa tervehtimään minua. Kävi ilmi, että poika seuraa tiiviisti kirjoituksiani somessa ja on samoilla linjoilla kanssani.

Osastolleni tulleen kirjailija-muusikko Juha Jyrkäksen kanssa teimme huikean vaihtokaupan: hän valitsi minulta kahdeksan kirjaa ja minä sain häneltä seitsemän kirjaa ja yhden CD-levyn.

No niin, kaikki loppuu aikanaan. Jos Herra suo ja elämme, niin aion osallistua myös ensi vuoden Helsingin Kirjamessuille. Tämä on kovaa työtä, mutta samalla erittäin antoisaa.

Kuvassa Juha Jyrkäs ja Jouko Piho vaihtokirjat käsissään Helsingin Kirjamessuilla 2023.

Juha Jyrkäs ja Jouko Piho vaihtokirjat käsissään Helsingin Kirjamessuilla 29.10.2023.

28.10.2023

Helsingin Kirjamessut lauantai

Tänään oli tosi hyvä päivä. Tom Anteroinen oli avustajana osan aikaa.

Kirjoja meni kaupaksi 11 ja yksi mukitilaus tuli. Eli tässä on nouseva käyrä, kun joka päivä on enemmän myyntiä kuin edellisenä päivänä.

Myös antoisia keskusteluja oli paljon, varsinkin kirjan ostajien kanssa.

Ensimmäinen vähän erikoisempi vierailu oli, kun kommunistien Tiedonantaja-lehden entinen päätoimittaja ja nykyinen kolumnisti Marko Korvela halusi jutella maailman tilanteesta. Totesimme, että olemme monista asioista eri mieltä, mutta toisaalta kyllä useista asioista samaa mieltä, kuten olemme molemmat rahavaltaa vastaan ja haluamme, että Suomi eroaa EU:sta ja Natosta.

Sitten oli myös lyhyitä tervehdyskäyntejä, kuten Markus Lehtipuu tyttärineen halusi käydä tervehtimässä sekä Tuomas Enbuske, joka sanoi ensi sanoikseen: ”Jumalan siunausta!” Tuomas halusi myös ehdottomasti ottaa selfien kanssani, joka on tämän jutun lopussa.

Oma lukunsa on STELKin mies Martti Issakainen, joka tuli päivän mittaan useasti omalta osastoltaan minun osastolleni keskustelemaan. Meillä olikin mielenkiintoisia ajatuksenvaihtoja monista eri aiheista.

Menin illalla klo 18.30 Suomenlinnan saliin kuuntelemaan Perttu Häkkisen muistokirjaan liittyvää keskustelua, jossa neljä kirjan toimittajaa avasi kirjan tekoprosessia, joka koostuu yli sadan kirjoittajan muistoteksteistä. Minunkin kirjotukseni on mukana sivulla 273.

Kun tulin saliin, yksi toimittajista tervehti heti ja alkoi esitellä minua viidelle muulle lähellä olleelle hänen ja Pertun ystävälle, jotka olivat kaikki lukeneet Outo tie -kirjani ja kehuivat sitä todella hyväksi. Sanoin lopuksi, että en ole kyllä ennen saanut näin ylitsevuotavan paljon kehuja, jolloin yksi mies totesi: ”Niin, mutta syystä.”

Tuomas Enbuske ja Jouko Piho Helsingin Kirjamessuilla 28.10.2023.

27.10.2023

Helsingin Kirjamessut perjantai

Tänään oli erinomainen päivä. Ari Pesonen oli osan ajasta avustajana.
Kirjoja meni kaupaksi seitsemän ja vaihtoja oli neljä.

Päivä alkoi mielenkiintoisesti, kun yhtäkkiä osastolleni tuli kaksi kurssikaveria eli Maila Ovaska ja Ali Sadik-Ogli. Me valmistuimme kansakoulunopettajiksi (silloinen nimitys) v. 1967 Helsingin Opettajakorkeakoulusta.

Kuulen koko päivän ajan, mitä vastapäätä olevalla Töölön lavalla puhutaan, mutta tänään kävin kuuntelemassa myös muilla lavoilla. Ensin menin Senaatintorin lavalle, koska siellä oli presidenttiehdokkaiden teemakeskustelu vallasta. Ihmisiä oli valtavan paljon niin, että suurin osa joutui tyytymään seisomapaikkoihin.

Minä olin kuitenkin eniten kiinnostunut siitä, olisiko Paavo Väyrynenkin mukana ehdokkaiden joukossa. Ei ollut, koska mukaan oli kutsuttu vain puolueiden hyväksymät ehdokkaat ja ne, jotka olivat jo keränneet 20 000 kannattajakorttia. Niinpä en jäänyt kuuntelemaan muiden puheita, vaan lähdin pois.

Toisen Töölönlahden lavalla käydyn puolen tunnin keskustelun ”Jeesus pitää laihoista tytöistä” minä sen sijaan seurasin alusta loppuun. Kyseessä on Janne Huuskosen tekemä podcast Tapani Koivuniemen Espoossa toimivasta uskonlahkosta Maitobaari, jossa esiintyy hyvien asioiden lisäksi myös kulttimaista manipulointia, alistamista ja yksityiskohtaisia määräyksiä, että kaikkien pitää olla solakoita niin, että naisten painoindeksin tulee olla 17 ja miesten 19. Lisäksi vaimojen on joka päivä ryömittävä miestensä edessä osoittaakseen alistumisensa.

Keskustelu oli ihan hyvä, vaikka olin tosin ollut tietoinen tämän lahkon olemassaolosta ja sen käsityksistä jo vuosien ajan.

Yhdessä vaiheessa Panu Rajala kulki osastoni läheltä. Pyysin häntä katsomaan kirjojani. Rajala oli hyvin vaikutettu ja sanoi: ”Olet ollut hyvin tuottelias. Taidat olla ainoa näytteilleasettaja, jonka pöydällä on vain omia kirjoja.”

Tänään tutustuin seinän takana olevaan näytteilleasettajaan Pauliina Laitiseen. Meillä olikin sitten monia syvällisiä keskusteluja eri aiheista päivän aikana. Pauliina on filosofian tohtori, taideasiantuntija ja tietokirjailija, jonka viimeisin kirja ”Onnellinen Taiteen Omistaja” oli esillä pöydällä.

Ensimmäinen kuva: Kurssikaverit Maila Ovaska, Jouko Piho ja Ali Sadik-Ogli yhdessä jälleen 56 vuoden jälkeen.

Toinen kuva: Pauliina Laitinen.

Kurssikaverit Maila Ovaska, Jouko Piho ja Ali Sadik-Ogli yhdessä 56 vuoden jälkeen.

Pauliina Laitinen.

26.10.2023

Helsingin Kirjamessut torstai

Ensimmäinen kirjamessupäivä on takana – ja hyvä päivä olikin. Ari Pesonen oli muutaman tunnin ajan avustajana.

Myyntiä ei ollut kovin paljon eli kaksi kirjaa meni ja neljä kirjaa meni vaihdossa siten, että sain vastaavasti toisen näytteilleasettajan kirjan.

Mutta tapaamiset ja keskustelut olivat erittäin antoisia ja mielenkiintoisia.
Vastapäätä olevan Antti Korhosen kanssa oli pitkin päivää monenlaista ajatustenvaihtoa.

Lähellä on myös kiinalaisen Falun Dafan (entinen Falun Gong) osasto, jonka erään henkilön kanssa oli aika paljon keskustelua eri asioista, mm. Israelin tilanteesta, jossa Kiinan hallitus, jota Falun Dafa vastustaa, kannattaa Hamasia. Kun tämä henkilö näki Israel-kirjojani, hän alkoi puhua myönteiseen sävyyn Trumpista, joka siirrätti Yhdysvaltojen suurlähetystön Tel Avivista Jerusalemiin. Sanoin silloin hänelle, että olin juuri siihen aikaan v. 2018 Jerusalemissa, ja näytin hänelle asiasta tekemäni raportin kirjassani Ihmeellinen Israel 3.

Monet uskovat kävivät tervehtimässä minua päivän mittaan, kuten Helena Kuusisto, Martti Issakainen, Liisa Nuutinen, James Hirvisaari ja Juha Kouri vaimonsa kanssa.

Oli mielenkiintoista käydä Salakirjat-kustantamon osastolla, jossa vaihdoimme kirjoja. Minä sain Perttu Häkkisen muistokirjan ”Valonkantaja”, jossa on myös minun kirjoitukseni Pertusta sekä valokuva Yle Puheen studiosta joulukuussa 2015, kun olin ensimmäistä kertaa Häkkisen vieraana hänen ohjelmassaan, jolloin aiheena oli profetiat. Minä annoin kustantamon johtajalle Jon Hällströmille kirjani ”Outo tie”, koska Perttu Häkkinen piti sitä niin mielenkiintoisena, että oli lukenut sen kahteen kertaan.

Koska osastoni on lähellä Töölö-lavaa, niin näen ja kuulen koko ajan, keitä kirjailijoita siellä haastatellaan. Muut olivat tuntemattomampia, mutta yhden tunsin hyvin ja menin jälkeenpäin juttelemaan hänen kanssaan. Kyseessä oli tunnettu jalkapalloilija Atik Ismail, joka on julkaissut myös runokirjan. Oli puhetta, että Atik tulisi käymään osastollani tulevina päivinä.

Juttelin samalla myös Atikia haastatelleen tanssija-runoilija Wilma-Emilia Kuosan kanssa, joka esitteli kirjaansa ”Häkkiooppera”.

Kävin myös tapaamassa hallissa 6 paikassa n14 Paavo Väyrystä, Seppo Hauta-ahoa ja Eero Paavolaa. Sanoin Paavolle: ”Kyllä se on niin, että sinä olet ehdokkaista kaikkein paras presidentiksi.” Paavo vastasi: ”Niin, mutta en ole valtavirran mielen mukainen”. Totesin siihen, että niin se on tällä hetkellä, mutta tilanteet voivat muuttua.

Kuvissa minä osastollani käsissäni Perttu Häkkisen muistokirja ja Paavo Väyrynen ja minä hänen osastollaan.

Jouko Piho omalla Neos-osastollaan Helsingin Kirjamessuilla 26.10.2023 kädessään Perttu Häkkisen muistokirja. Taustalla näkyy Falun Dafan osasto.
Jouko Piho Paavo Väyrysen osastolla Helsingin Kirjamessuilla 26.10.2023.

25.10.2023

Helsingin Kirjamessut keskiviikko

Helsingin Kirjamessut alkavat taas huomenna 26.10.2023 ja kestävät sunnuntaihin asti. Messut ovat auki 10-20, paitsi sunnuntaina 10-18.

Olin tänään keskiviikkona 25.10.2023 laittamassa kuntoon osastoani Neos hallissa 7 paikassa b148 vastapäätä Töölön lavaa.

Kaikki tuli valmiiksi, paitsi tekniikan miehet eivät olleet ehtineet vielä laittaa valoja minun osastoni seinälle.

Jos tulet käymään messuilla, tervetuloa tutustumaan osastoni tarjontaan eli 21 kirjaani. Näytillä on myös kolme mukiani: presidenttimuki, profeettamuki ja liftarimuki, joista voi tehdä tilauksia.

21.10.2023

VKK muutti nimensä

VKK eli ”Valta kuuluu kansalle” -puolue on muuttanut tänään 21.10.2023 nimensä muotoon ”Valta kuuluu Kristukselle”.

Tuli mieleeni, että minä vielä ollessani mukana VKK:ssa ehdotin nimen muuttamista jo 28.12.2021, jolloin toin julkisuuteen mielipiteeni, että VKK:n olisi syytä muuttaa nimensä, koska valta ei kuulu kansalle vaan Jumalalle. Ehdotin uudeksi nimeksi ”Valta kuuluu Korkeimmalle”.

Silloin ehdotukseni ei saanut mitään vastakaikua.

Joten aika samanlaiseen ratkaisuun VKK on tänään lähes kaksi vuotta myöhemmin päätynyt.

20.10.2023

Gazan lopullinen tuomio ja tuho

Nykyisessä Israelin ja Hamasin välisessä sodassa Israelin tavoitteena on tuhota Hamas kokonaan ja muuttaa Gazan tilannetta niin, ettei sieltä vuodesta toiseen ammuta raketteja Israeliin.

Raamatussa on profetioita, että jossain vaiheessa näin tapahtuu.

Jesaja 11:14 sanoo, että Juuda ja Efraim eli juutalaiset ja israelilaiset ryntäävät rinta rinnan länteen, Filisteaan eli Palestiinan Gazaan. Palestiina on roomalaisten antama pilkkanimi Israelin alueelle juutalaisten ainaisen vihollisen eli filistealaisten mukaan sen jälkeen kun juutalaiset oli karkotettu pois Juudasta 136 jKr.

Eli sota ei ole uutta, vaan jo yli 3000 vuotta sitten Gazan alueella asuneet filistealaiset hyökkäsivät jatkuvasti Israelin kimppuun. Tunnetuin tapaus on filistealainen jättiläinen Goljat, jonka nuori paimenpoika Daavid voitti lingollaan ja Jumalan avulla.

Profeetta Hesekiel kirjoitti luvussa 25 ja jakeissa 15-17: ”Näin sanoo Herra Jumala: Filistealaiset (palestiinalaiset) ovat kostaneet Juudalle. Ikimuistoisen vihansa ajamina ja kaunaa ja inhoa täynnä (kuten tänä päivänä) he ovat levittäneet tuhoa. Sen tähden Herra Jumala sanoo: Minä kohotan käteni ja rankaisen filistealaisia, minä hävitän kreetit ja tuhoan kaikki merenrannan asukkaat. Minä kostan heille kovalla kädellä, ankarasti minä rankaisen heitä, ja silloin, kostoni kohdatessa heidät, he tietävät, että minä olen Herra.»

Profeetta Sefanja kirjoitti luvussa 2 ja jakeissa 4-7: ”Gaza jää tyhjäksi, Askelon autioksi, Asdodin asukkaat ajetaan pois keskellä päivää ja Ekron tuhotaan. Voi rannikon asukkaita, kreettien kansaa! Teistä Herra sanoo: – Minä nöyryytän sinut, Filistean (palestiinalaisten Gazan) maa, ja teen lopun asukkaistasi. Rantamaa jää laitumeksi ja lammasten tarhoiksi. Ja ne, jotka ovat jäljellä Juudan heimosta, saavat rannikon haltuunsa. He paimentavat siellä laumojaan ja majoittuvat iltaisin Askelonin taloihin. Herra, heidän Jumalansa, pitää heistä huolen, hän kääntää heidän kohtalonsa.”

Näin tulee tapahtumaan. Israelin ainaisten vihollisten, nykyisten palestiinalaisten, valta loppuu Gazassa ja juutalaiset saavat alueen haltuunsa.

19.10.2023

Kansojen asumisoikeus maassaan

Kansojen asumisoikeus jossain maassa ei perustu asumisen ikään tai väkivaltaan, vaan pelkästään Jumalan suvereeniin tahtoon. Paavali puhui tästä Ateenassa (Apt. 17:26), että Jumala on säätänyt kaikille ihmisille ja kansoille niiden asuma-alueiden rajat ja määräajat, jolloin ne voivat asua jollain alueella.

Esim. Kanaaninmaassa asuneet eri heimot menettivät siellä asumisen oikeutensa suuren pahuutensa takia (5. Moos. 9:5), kun niiden syntivelka oli täyttynyt (1. Moos. 15:16-21), jonka takia Jumala halusi antaa koko Kanaaninmaan Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin jälkeläisille.

3. Moos. 18:24-25 tarkentaa asiaa ja kertoo, että ennen israelilaisia Kanaaninmaassa eläneet 10 kansaa eli keniläiset, kenasilaiset, kadmonilaiset, heettiläiset, perissiläiset,, refalaiset, amorilaiset, kanaanilaiset, girgalisaiset ja jebuslilaiset menettivät asumisoikeutensa, koska ne harrastivat kiellettyjä sukupuolisuhteita, kuten insestiä, homoseksuaalisuutta ja eläimiin sekaantumista.

Raamattu sanoo suoraan: ”Älkää saastuttako itseänne tällaisilla teoilla. Niiden takia ovat tulleet saastaisiksi ne kansat, jotka minä ajan pois teidän tieltänne, ja myös se maa on tullut saastaiseksi. Siksi minä panen sen maan vastaamaan näistä pahoista teoista, ja se oksentaa ulos asukkaansa.”

Mutta myöhemmin myös Jumalan valitsema pappiskansa Israel menetti asumisoikeutensa heille annettuun maahan heidän monien syntiensä takia. Viimeinen pisara oli Jumalan Pojan tappaminen. Siksi juutalaiset ja israelilaiset joutuivat diaspora-nimiseen maanpakoon maailman eri maihin lähes 2000 vuoden ajaksi.

Tämä oli Jumalan rangaistus omalle kansalleen, koska Jumala ei ole puolueellinen, vaan tuomitsee myös valitsemansa kansan, kun siihen on aihetta.

Jumala ei ole kuitenkaan hylännyt omaa kansaansa (Room. 11:1-2), vaikka ns. korvausteologia niin väärin väittää. Kyseessä on vain väliaikainen kuritus. Raamatussa on monia profetioita, että aikojen lopulla Jumala vaikuttaa niin, että hänen valittu kansansa palaa muista maista takaisin omaan heille ikuiseksi perintöoikeudeksi luvattuun maahansa.

Me olemme nähneet näiden profetioiden toteutumisen, kun Israelin valtio syntyi v. 1948 ja sen jälkeen sinne on muuttanut koko ajan paljon valitun kansan jälkeläisiä kaikkialta maailmasta. Tämä exodus jatkuu yhä.

Arabit tulivat silloiseen Palestiinaan (roomalaisten antama pilkkanimi) paljon myöhemmin usein työntekijöinä. Nyt he väittävät, että heille vierastyöläisille kuuluu koko Israelin maa tai ainakin suuri osa siitä.

Ei todellakaan kuulu. Kuujumala Allahin seuraajilla ei ole mitään oikeutta maahan, jonka Kaikkivaltias ainoa oikea Jumala Jahve on luvannut Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin seuraajille.

Jos arabi/muslimit myöntäisivät tämän ja menisivät asumaan maailman 22 muslimimaahan ja sallisivat sen, että maailmassa voisi olla edes yksi juutalainen valtio, niin mitään sotia ja Lähi-idän kesto-ongelmaa ei olisi.

Mitä tulee vielä asumisoikeuteen, niin Jumala käyttää ensin Venäjää Kolmannessa maailmansodassa rangaistusruoskana lännen moraalittomia ja jumalattomia kansoja vastaan, mutta sen jälkeen tulee Venäjän oma tuomio ja sen maa-alue pienenee dramaattisesti vain pieneksi alueeksi Moskovan ympärillä.

Lopuksi haluan sanoa, että myös suomalaiset voivat menettää asumisoikeutensa maassamme, jos jatkuvasta ja lisääntyvästä Jumalan tahdon vastaisesta toiminnasta ei tule loppua.

17.10.2023

Yllättikö Hamasin hyökkäys Israelin?

Hamasin hyökkäyksen yllätyksellisyydestä on olemassa ainakin kolme eri mielipidettä. Mikä niistä vastaa omaa käsitystäsi? Vai onko sinulla täysin oma näkemys siitä mitä tapahtui ja miksi?

1. Hamas tosiaankin yllätti hyökkäyksellään Israelin poliittisen johdon, maailman parhaan tiedustelupalvelu Mossadin ja armeijan komentajat.

2. Israelilla oli kyllä tietoa, että Hamas suunnittelee isoa hyökkäystä, mutta sitä ei haluttu uskoa.

3. Israel ja Hamas toimivat yhteisymmärryksessä siten, että Israel antoi Hamasin hyökätä. Molemmat hyötyivät salaisesta sopimuksesta. Hamas sai taas asiaansa esille ja paljon tukimielenosoituksia maailmalla. Lisäksi Hamas sai paljon juutalaisia tapetuiksi ja runsaasti panttivankeja, joita voidaan käyttää neuvotteluvaltteina.

Israel sai uhrin aseman, paljon tukea, myötätuntoa ja tukimielenosoituksia sekä lisäksi syyn tai tekosyyn hyökätä suurella voimalla Gazan alueelle tuhotakseen Hamasin täydellisesti.

4. Jokin muu selitys.

Minulla ei ole varmaa tietoa siitä, mikä em. vaihtoehdoista on oikea. Olen Israelin ystävä, koska Jumala on käskenyt siunaamaan eikä kiroamaan Israelia ja koska Raamatussa on monta kohtaa, joissa tuodaan esille se, että Jumala on luvannut koko Israelin maan (myös Länsiranta eli Samaria)) ikuiseksi perintöosuudeksi Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin jälkeläisille.

Syntiensä ja Jumalan tuomion takia juutalaiset (Juuda ja Benjamin) ovat olleet maasta karkotettuja yli 1800 vuoden ajan ja israelilaiset (10 heimoa) yli 2600 vuoden ajan, mutta he ovat palanneet ja ovat koko ajan palaamassa Luvattuun maahan varsinkin v. 1948 tapahtuneen Israelin itsenäistymisen jälkeen.

Lähi-idän ongelman perussyy on siinä, että maahan paljon myöhemmin tulleet arabit (Ismaelin jälkeläiset) eivät tunnusta karkotettujen ja Israeliin nyt palaavien Jaakobin jälkeläisten ikuista perintöoikeutta isiensä maahan, vaan he väittävät, että koko Israel kuuluu heille.

Viime kädessä tässä on kyse Saatanan ja Jumalan välisestä taistelusta, koska Saatana vihaa Jumalaa ja hänen valitsemaansa pappiskansaa Israelia.

Mutta palatakseni nykyiseen sotaan Israelissa, niin Jumalan valinnasta huolimatta eivät kaikki toimi Israelissa Jumalan tahdon mukaan. Paavali kirjoitti, että Jumala on kyllä valinnut Israelin, mutta että se on paatumuksen vallassa, mutta lopulta koko Israel on pelastuva, koska Jumala ei ole hylännyt kansaansa, koska hän on uskollinen ja haluaa pitää Aabrahamille, Iisakille ja Jaakobille antamansa lupaukset.

Ennen kuin se tapahtuu, meidän on Israel-ystävyydestämme huolimatta oltava myös kriittisiä Israelin toimia kohtaan, koska kaikki eivät siellä ole Israelin Jumalan seuraajia.

Samalla meidän tulee rukoilla Israelin puolesta ja siunata sen kansaa, että he voisivat piankin löytää Messiaansa eli hylkäämänsä Jeesus Nasaretilaisen.

Aikojen lopulla näin tapahtuukin ja koko Israel itkee, kun he tajuavat, kenet he torjuivat pois luotaan – itsensä Jumalan Pojan.

14.10.2023

Kolmas maailmansota

Jo vuosien ajan jotkut ovat sanoneet, että Kolmas maailmansota on jo alkanut. Minusta sellaisen väittäminen on käsitteiden sotkemista. Kolmas maailmansota ei ole vielä alkanut. Kyse on Kolmanteen maailmansotaan johtavien asioiden ja syiden vähittäisestä esille tulemisesta. Itse sota on sitten jotain aivan muuta.

On myös sanottu, että Ukrainan sota olisi alku Kolmannelle maailmansodalle. Ei ole. Ukrainan sota pysyy paikallisena.

Nyt on väitetty, että sota Israelissa eskaloituu Kolmanneksi maailmansodaksi. Niin ei käy. Kolmannen maailmansodan aika ei ole vielä nyt.

Jos sota Israelissa laajenee, mikä on hyvin mahdollista, niin silloin kyse on Psalmin 83 (lue se) profetoimasta paikallisesta sodasta, jonka lopputuloksena sotaan mukaan tulleen Syyrian pääkaupunki Damaskos tuhoutuu kokonaan, kuten Jesajan kirjan luvun 17 jae 1 sanoo: ”Damaskos ei ole enää kaupunki, siitä on tullut rauniokasa.”

Kolmas maailmansota kyllä tulee, mutta ei tänä vuonna.

14.10.2023

Jumala lupasi koko Israelin maan Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin jälkeläisille ikuiseksi perintömaaksi. Myöhemmin tulleilla arabeilla ei ole mitään omistusoikeutta maahan. Jos palestiinalaiset ja muut arabit tunnustaisivat tämän, mitään sotia ja Lähi-idän ongelmaa ei olisi.

28.9.2023

Sairaanhoitajan kertomus seuraavan koronapiikin vaarallisuudesta

Meillä kävi eilen kotisairaanhoitaja, joka kertoi, että on irtisanoutunut ja lähtee meistä bussikuskeista idean saaneena bussikoulutuksen, koska hoitsuihin jatketaan korona- ja influenssapiikin vaatimusta lokakuussa.

Tämä nuori mies oli hyvin hereillä ja kysyi: “Oletteko tietoisia siitä, että nyt pistellään raakaa kamaa eikä plaseboa?”

Sanoimme tietävämme, niin hän jatkoi ja kertoi, miten Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella on huutava pula hoitajista jo nyt ja lääkärit plus hammaslääkäritkin irtisanoutuvat.

Mies kertoi myös, miten taukotiloissa putoo työkavereita, joita joudutaan elvyttämään ennen ambulanssin tuloa. Myös poissaoloja on hurjasti.

Mies sanoi, että nyt alkava kierros on nopea. Sen näkee siitä, kun hoitajia haetaan piikitykseen vaan kahden viikon sopimuksella.

Jokaisen pitäisi nyt olla ottamatta noita kuratujauksia. Nyt ne on tehty päättämään päivät. Viikatemiehellä aukeaa urakka.

Eipä kuulu mediassa tällaiset uutiset. Henki pois vaan, vaikka jo elokuun tilastosta näkee, että yli 4 000 on muuttanut yläkertaan.

Tämä hoitajamies sanoi, että nyt peli kovenee. Pitäkää itsestänne hyvää huolta. Jumala teitä suojatkoon.

Jouko Pihon kommentti:

Jos aiot pysyä hengissä, älä ota seuraavan aallon koronarokotetta. Poliitikot, viranomaiset ja valtamedia joutuvat vielä vastuuseen ja tuomiolle myrkyllisen piikin voimakkaasta suosittelemisesta ja hoitajille pakottamisesta tai muutoin he menettävät työpaikkansa.

Kuvassa Gustave Dorén taulu Kuolema.

27.9.2023

Ilmaisia pääsylippuja Helsingin Kirjamessuille

Voin lähettää halukkaille ilmaisia yhden päivän pääsylippuja Helsingin Kirjamessuille 26.-29.10.2023.

Jos haluat lipun, ilmoita siitä minulle. Kerro myös joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi, niin koodi lähetetään sinulle. Pääset sisään näyttämällä portilla kännykässä olevaa koodia.

Jos tulet messuille, olisi mukava, jos tulisit tervehtimään minua osastolleni Neos halli 7 paikka b148 vastapäätä Töölön lavaa.

26.9.2023

Jussi Halla-aho ei ole turvallinen presidenttiehdokas
Jussi Halla-aho ei ole turvallinen presidenttiehdokas hänen jyrkän Venäjä-vastaisuutensa takia, koska se tulee aiheuttamaan Venäjän sotilaallisen reaktion eli sodan. Ensin sodanuhan, mutta myös sodan, jos Suomi ei taivu Venäjän ositttaisiin miehitysvaatimuksiin.

Jussi Halla-aho.

26.9.2023

Elina Valtonen – globalismin asianajaja
Ulkoministeri Elina Valtonen muuttui täysin käytyään Bilderberg-kokouksessa, jossa hänestä tuli entistäkin kiihkeämpi globalismin kannattaja. Suomen pitäisi hänen mukaansa olla globalismin edistämisen kärkijoukossa. Tämä on paha tie, joka vie Antikristuksen globaaliin hallintoon.

Elina Valtonen.

26.9.2023

Klaus Härön uusi elokuva “Ei koskaan yksin”

Luin tänään Loviisan Sanomista, että porvoolaisella elokuvaohjaajalla Klaus Häröllä on työn alla suurelokuvan “Ei koskaan yksin” kuvaukset.

Elokuva kertoo Suomesta Saksaan Jatkosodan aikana luovutetun kahdeksan juutalaispakolaisen auttajan, suomenjuutalaisen Abraham Stillerin, tarinan. Pääroolia näyttelee Ville Virtanen.

Elokuva perustuu vapaasti Rony Smolarin kirjoittamaan elämäkertaan “Setä Stiller”. Muuten, toimittaja Ruben Stiller on Abraham Stillerin lapsenlapsi.

Elokuvan ensi-ilta on vuoden kuluttua syksyllä 2024.

Odotan elokuvaa mielenkiinnolla. Olen lukenut kyllä paljon kahdeksan juutalaispakolaisen Saksaan luovuttamisesta, mutta en ole koskaan ennen tiennyt mitään Abraham Stilleristä.

Kuvassa Klaus Härö.

Klaus Härö.

24.9.2023

Pitäisikö Sinimusta Liike poistaa puoluerekisteristä?

Sinimusta Liike julistaa omilla sivuillaan: “Päämääränä suomalainen Suomi on radikaali ja kriittinen julistus valkoisen, suomenkielisen ja suomenmielisen Suomen puolesta nykyistä juuretonta massakulttuuria vastaan.”

Sinimusta Liike on myös avoimesti myöntänyt olevansa rasistinen ja fasistinen puolue.

Nyt Oikeusministeriö on ilmoittanut, että se haluaa Sinimustan Liikkeen pois puoluerekisteristä, koska sinimustat muuttivat yleisohjelmaansa nykyisen lain vastaiseksi neljä kuukautta sen jälkeen, kun yhdistys oli hyväksytty kesäkuussa 2022 puolueeksi.

Koska Oikeusministeriö ei voi itse purkaa omaa päätöstään, se on lähettänyt Korkeimmalle hallinto-oikeudelle hakemuksen, jossa Oikeusministeriö pyytää lainvoimaisen päätöksensä purkamista.

Kyse on esim. seuraavista ohjelman kohdista: “Sinimusta Liike asettaa tavoitteekseen etnisesti yhdenmukaisen Suomen, etnisen rekisterin perustamisen ja maassa olevien vierasmaalaisten oleskeluoikeuden välittömän uudelleenkäsittelyn.”

Olen joistakin Sinimusta Liikkeen ajatuksista samaa mieltä, mutta monista ohjelman kohdista täysin eri mieltä enkä voisi koskaan äänestää heitä.

Olen silti sitä mieltä, että mikäli puolue ei syyllisty väkivaltaisuuksiin eikä edes yritä aseellista vallankumousta, niin tällaisenkin puolueen tulisi saada demokratian sananvapauden nimissä julistaa sanomaansa ja osallistua puolueena vaaleihin.

Sittenhän vaaleissa nähtäisiin, onko Sinimustan Liikkeen ideologialla kannatusta.

En itse usko, että sinimustat saisivat merkittävästi ääniä, mutta olen sitä mieltä, että heilläkin on oikeus tuoda esiin sanomansa ja katsoa, saavatko he vastakaikua ajatuksilleen. Minusta se on demokratian ydintarkoitus, että kaikki voivat tuoda esiin mielipiteitään, vaikka se olisi vastoin vallitsevia näkemyksiä.

24.9.2023

Vivek Ramaswamy pyrkii Yhdysvaltain presidentiksi

Luin 23.9.2023 Helsingin Sanomista Susanne Salmen kolumnin “Villi kortti hämmentää vaaliasetelmaa”, joka kertoo 38-vuotiaasta Vivek Ramaswamysta, joka pyrkii republikaanisen puolueen presidenttiehdokkaaksi vuoden 2024 presidentinvaaleissa.

Ramaswamyn intialaiset vanhemmat muuttivat Yhdysvaltoihin Intian Keralasta. Ramaswamy kasvatettiin perinteiseen tapaan hinduksi, mutta hän kävi katolisen St. Xavierin high schoolin.

Ramaswamy kävi Harvard Collegen ja suoritti tutkinnon biologiassa. Hänestä tuli yrittäjä, joka on kerännyt omaisuutensa biotekniikalla. Ramaswamy opiskeli myös Yalen yliopistossa oikeustiedettä. Forbes nimesi Ramaswamyn yhdeksi Yhdysvaltain rikkaimmista alle 40-vuotiaista yrittäjistä.

Ramaswamysta olisi paljon muutakin kerrottavaa, mutta riittäköön tämä taustatiedoista, joten menen nyt suoraan asiaan.

Ramaswamy ilmoittautui helmikuussa 2023 ehdokkaaksi valittaessa republikaanisen puolueen presidenttiehdokasta vuoden 2024 presidentinvaaleihin.

Ramaswamy sanoo vaalikampanjassaan haluavansa yhdistää amerikkalaiset yhteisten ihanteiden taakse. Hän korostaa uskoa, isänmaallisuutta ja ahkeruutta, ja hän arvostelee COVID:iin, ilmastonmuutokseen, sukupuoleen ja monimuotoisuuteen liittyviä vasemmistolaisia ideologioita, joita hän kutsuu maallisiksi uskonnoiksi.

Ramaswamy vastustaa positiivista syrjintää, puolustaa sananvapautta ja haluaa rajoittaa suurten teknologiayritysten valtaa sensuroida alustojaan.

Ramaswamy haluaa Yhdysvaltojen irrottautuvan taloudellisesti Kiinasta, jota hän pitää suurena uhkana. Ramaswamy haluaa myös vähentää Yhdysvaltain tukea Ukrainalle ja antaisi Donbassin alueen Venäjälle.

Hyvänen aika sentään, minähän olen kaikista asioista samaa mieltä. Ramaswamy on täydellinen uskonnollis-konservatiivis-kansallismielinen ehdokas.

Toimittaja Salmi kutsuu tätä aatemaailmaa trumpismiksi ja kirjoittaa: “Siinä missä muut kandidaatit (republikaaniset) tekevät pesäeroa Trumpiin, Ramaswamy on tehnyt trumpismista itselleen tavaramerkin. Hän suitsuttaa entistä presidenttiä estoitta ja lupaa viedä tämän harjoittaman politiikan vielä pidemmälle.”

On mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon kannatusta Ramaswamy saa. Jos Trump itse ei voita republikaanien presidenttiehdokkuuskisaa, toivon, että trumpismin vankkumattomasta kannattajasta Vivek Ramaswamysta tulee republikaanien presidenttiehdokas ja lopulta Yhdysvaltain presidentti.

Kuvassa Vivek Ramaswamy.

Vivek Ramaswamy.

21.9.2023

Runoja-kirjani on ilmestynyt

Uusin eli 21. kirjani “Runoja” on ilmestynyt tänään 21.9.2023.

Itse asiassa kyseessä on jo toinen runokirjani. Ensimmäinen runokokoelmani nimeltään “Jouko Pihon psalmeja” julkaistiin v. 2017.

Olen ryhmitellyt runot osioihin usko, elämä, rakkaus ja politiikka. Mukana on myös kaksi profeetallista runoa.

Useissa runoissa on alussa taustaselvitys siitä, milloin ja missä elämäntilanteessa ne ovat syntyneet. Lisäksi kirjassa on paljon runoihin liittyviä kuvia.

Kirjan etu- ja takakannessa on vaimoni Ritvan maalaama taulu “Mielenmaisema”.

Jos haluat ostaa minulta tämän kirjan, niin tilauksen voi tehdä lähettämällä minulle viestin Messengerissä tai sähköpostitse (jouko.piho@kolumbus.fi). Kirjan hinta on 12 euroa + postimaksu.

21.9.2023

Victoria ja Daniel Loviisassa 

Tänään torstaina 21.9.2023 Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel kävivät Suomen vierailunsa yhteydessä myös Loviisassa.  

Olin paikalla kun arvovieraat kävelivät Raatihuoneelta torin ohi kohti Vanhaa rantaa ja sieltä kelluvaa Kruununsiltaa pitkin Kuningattarenrantaan, jossa Victoria vihki siellä sijaitsevan aukion Victorianaukioksi. 

Mediaa oli paljon paikalla samoin kuin valtavasti innostuneita ihmisiä, jotka yrittivät ottaa kuninkaallisista valokuvia ja videoita. En ole ennen nähnyt tällaista kansanmäärää Loviisassa. 

Victoria hymyili kaiken aikaa kauniisti ja vilkutti ystävällisesti reitin molemmilla puolilla oleville ihmisille pysähtyen välillä juttelemaan joidenkin kanssa. 

Olin noin kuuden metrin päässä, kun huomasin, että Victoria jäi keskustelemaan pitkäksi aikaa erään vanhan miehen kanssa. En tiennyt, mistä oli kysymys, mutta luin sitten lehdistä, että kyseessä oli entinen sotalapsi Pauli Ahvonen,88, joka oli kuusivuotias, kun hänet vietiin junalla turvaan Ruotsiin. Ahvonen sanoi Victorialle: “Haluan kiittää kuninkaallisia siitä, että ruotsalaiset auttoivat meitä sodan aikana.” Prinsessa oli selvästi liikuttunut ja halusi kysellä lisää Ahvosen rankoista kokemuksista sotavuosina. 

Ilmassa oli suuren kansanjuhlan tuntua. Kruununprinsessa Victoria on todella suosittu Suomessa. 

Victoria ja Daniel Loviisassa 21.9.2023.

18.9.2023

En halua presidentiksi

Kun olen somessa julkaissut unia ja muita sanomia siitä, että minusta tulee Suomen johtaja, presidentti tai kuningas, niin monet ovat käsittäneet asian väärin, että minä muka TOIVON sellaista.

Sanon nyt selvästi (olen tämän sanonut kyllä monta kertaa ennenkin), että minä EN HALUA PRESIDENTIKSI ENKÄ KUNINKAAKSI, joten EN minä sellaisia asemia tietenkään myöskään TOIVO.

Minusta tulee Suomen johtaja, oli nimitys mikä tahansa, vain siinä tapauksessa, että Jumala määrää ja asettaa minut yliluonnollisesti sellaiseen tehtävään ilman vaaleja.

Toivon hartaasti, että kaikki ymmärtäisivät, että jostakin asiasta kertominen ei tarkoita sen asian toivomista.

18.9.2023

En toivo Suomen miehitystä

Kun olen tuonut esille eri ihmisten saamia sanomia siitä, että Venäjä tulee lähitulevaisuudessa miehittämään osan Suomesta eli koko Lapin ja Itä-Suomen linjalla Kotka-Kouvola-Kuopio-Oulu, niin jotkut ovat somessa väittäneet, että minä TOIVON sellaista miehitystä.

Haluan tehdä selväksi, että minä EN TODELLAKAAN TOIVO Venäjän suorittamaa miehitystä. Minä vain kerron ihmisille tiedoksi asiasta tulleita profetioita, koska se on tehtäväni ja velvollisuuteni.

Eli voisivatko kaikki vääristelijät vihdoinkin tajuta, että jostain asiasta kertominen ei tarkoita, että sitä asiaa toivoo?

15.9.2023

Avoin kirjeeni Helsingin Sanomien vastaavalle päätoimittajalle

Helsingin Sanomissa julkaistiin 10.9.2023 lehden vastaavan päätoimittajan Erja Yläjärven kolumni ”Hesarin lukija osaa ajatella itse”.

Olen Helsingin Sanomien tilaaja ja ahkera lukija. Osaan myös ajatella itse.

Yläjärven kirjoitus oli hyvää ja kannatettavaa tekstiä paperilla – mutta entä käytännössä?

Päätoimittaja kirjoitti esim. näin: ”Enemmän aidosti erilaisia ajatuksia sisältävää yhteiskunnallista keskustelua.”

Miksi tällaista avointa keskustelua ei sitten sallita Helsingin Sanomissa?

Tähän asti ainakin tilanne on ollut se, että Hesari on tuonut esille monissa asioissa voimakkaasti vain yhtä eli liberaalia ja globalistista näkemystä eikä muilla, kuten konservatiivisilla ja patrioottisilla mielipiteillä ole ollut juurikaan mahdollisuutta saada julkisuutta. Minulla on tästä paljon omaa kokemusta.

Sama koskee tiedekysymyksiä. Hesari on valinnut tukea ilmastonmuutospropagandaa, vaikka maailmassa on hyvin paljon tiedemiehiä, joiden mielestä nykyinen ilmastonmuutospelottelu ei perustu tosiasioihin.

Hesari valitsi myös tukea järjettömiä sulkuja, rajoituksia ja koronarokotteita, jotka ovat osoittautuneet erittäin vaarallisiksi ja selvästi nousseen kuolleisuuden ainoaksi selittäjäksi.

Erja Yläjärvi, jos sinä haluat oikeasti tehdä Helsingin Sanomista lehden, jossa voidaan käydä aidosti erilaisia ajatuksia sisältävää yhteiskunnallista keskustelua, niin lopeta Hesarin yhden totuuden ajamisen agenda (EU, Nato, Ukrainan sota, ilmastonmuutos, energia, maahanmuutto ja korona).

Lopeta myös Hesarin politisoituminen, niin että Hesari ei enää politikoi eikä ole enää varsinkaan yhden poliittisen mielipiteen propagoija, vaan on puolueeton ei-poliittinen uutisten välittäjä, joka sallii yhtä lailla erilaisten mielipiteitten tulla esiin suosimatta mitään näkemystä sen takia, että Helsingin Sanomien taustalla olevat rahavoimat niin tahtovat.

Erja Yläjärvi. Lehtikuva/Vesa Moilanen.

11.9.2023

Antikristuksen diktatuuri on kommunismia

Lopunajan Antikristuksen maailmandiktatuuri on samaa kommunismia, mitä kokeiltiin Neuvostoliitossa eli harvalukuinen ja etuoikeutettu eliitti johtaa ja köyhyydessä elävät ihmiset, jotka eivät omista mitään (WEFin iskulause), koska kaikki on valtion omistuksessa, tekevät kaikki työt ja ovat muka onnellisia ja kuuliaisia mille tahansa johdon antamille määräyksille protestoimatta millään tavoin, koska erimielisyys johtaisi vankilaan tai teloitukseen. Historia toistaa itseään, mutta seuraavalla kerralla maailmanlaajuisesti.

Nykyään ei vain haluta käyttää sanaa kommunismi, koska sillä on paha kaiku ainakin lännessä. Sen takia lännen kansallisvaltioita tuhoavat globalistit ja federalistit (kuten Suomen syöjä Alexander Stubb) puhuvatkin mieluummin liberalismista, joten nykyinen arvoliberalismi on itse asiassa salapukuista kommunismia. Mutta niinhän päätettiin jo Frankfurtin kokouksessa, jossa kulttuurimarxismi suunniteltiin.

Kulttuurimarxismi, joka haluaa tuhota kansallisvaltiot, kristillisen moraalin, konservatiiviset arvot ja perinteisen perheen mallin, on onnistunut myyräntyössään täydellisesti, koska se on saanut myös oikeistopuolueet omaksumaan paljolti näkemyksiään ja kaiken huipuksi myös kirkko on mennyt pitkälti tähän hullutukseen mukaan.

Kuvassa globalisti ja federalisti Alexander Stubb, joka haluaa tuhota kansallisvaltio Suomen ja asettaa sen tilalle Euroopan unionin supervallan.

4.9.2023

Media ja vallanpitäjät valehtelevat pahan hyväksi

Media ja vallanpitäjät saavat pahatkin juonensa läpi siten, että he kehuvat, että heidän ajamansa asiat ovat hyväksi ihmisille – ja suurin osa uskoo.

Tulee mieleeni esim. koronarokotteet ja Natoon meneminen, joista ensimmäinen on nostanut huimasti Suomen kuolleisuuslukuja ja joista toinen on jo ajanut Itä-Suomen yrittäjiä epätoivoon ja konkursseihin ja tulee ajamaan turvan sijasta koko Suomen konfliktiin Venäjän kanssa.

Kaiken huippu tulee olemaan viimeisen diktaattorin eli Antikristuksen vaatima 666-pedonmerkki, jota ilman ei ole asiaa kauppoihin eikä mihinkään. Pedonmerkkiäkin tullaan markkinoimaan vain hyvänä asiana, joka parantaa rahaliikenteen turvallisuutta ja on kaikin puolin kätevä.

Merkin puolustajat jättävät kuitenkin sanomatta, että samalla luodaan maailmanhistorian pahin sorto- ja valvontajärjestelmä, jossa kaikki eri mieltä olevat ja merkkiä ottamattomat ihmiset vangitaan ja osa tapetaan puhumattakaan Jumalan tuomiosta, jonka mukaan kaikki pedonmerkin ottaneet ihmiset heitetään helvetin tulijärveen.

Älkää siis uskoko median ja poliitikoiden kauniita ja lipeviä puheita milloin minkin asian erinomaisuudesta, vaan tutkikaa itse, mistä on kysymys. Usein mahtavien kehupuheiden takaa löytyykin petosta, valheita ja täyttä pahuutta. Ei kaikki ole kultaa mikä kiiltää.

1.9.2023

Hallitus tekee velkaa kuten edellinenkin hallitus

Hallitus ottaa 10 miljardia euroa velkaa, vaikka se moitti edellistä hallitusta liiallisesta velanotosta.

Hallitus on selittänyt velanottoa eri tavoin, mutta minun mielestäni pääongelma on siinä, että hallitus leikkaa vääristä kohteista, joiden takia se antaa vain aseita oppositiolle eikä vähennä rohkeasti menoja sieltä mistä pitäisi.

Budjetissa olisi erittäin paljon sellaisia menoeriä, jotka pitäisi poistaa sieltä kokonaan. Jos näin olisi tehty, niin ei olisi ollut tarvetta 10 miljardin lisävelalle.

En mene yksityiskohtiin, koska niitä on liian paljon. Tärkeintä on periaate, että valtionkin, kuten meidän kansalaisten, pitäisi elää tulojen mukaan eikä elää vain jatkuvan lisävelan varassa.

Mitä mieltä sinä olet?

Kuvassa Petteri Orpon hallituksen neljän puolueen puheenjohtajat.

31.8.2023

Pahuuden suunnitelmat

Video suunnitelmista orjuuttaa ihmisiä pelolla ja myrkyttää ja tappaa ihmisiä sekä saada heidät sotimaan keskenään. Ja samalla maailman hallitsijoiden valta ja varallisuus kasvaa.

Tämä paha suunnitelma on jo täydessä vauhdissa ja huipentuu Antikristuksen diktatuuriseen aikaan.

https://www.facebook.com/realityrevealed/videos/1344745196116080

31.8.2023

Trump salamurhataan

Amerikkalainen toimittaja Tucker Carlson on sanonut, että vasemmisto eli demokraatit suunnittelevat Donald Trumpin salamurhaa, koska he eivät kestä ajatusta, että Trumpista tulisi taas presidentti.

Kuvassa Tucker Carlson.

Tucker Carlson.

27.8.2023

En perusta OnlyFans-sivustoa

Kysyin somessa 12.8.2023: ”Perustaisinko OnlyFans-sivuston?”

Kaksi viikkoa asiaa mietittyäni olen tullut siihen tulokseen, että en perusta OnlyFans-sivustoa.

Syyt ratkaisuuni ovat seuraavat.

Minulla ei olisi kaikkien muiden töitteni lisäksi sittenkään aikaa tuollaisen fanisivuston jatkuvaan ylläpitoon.

Aloin epäillä myös sitä, että minä en kuitenkaan saisi sinne tarpeeksi fanijäseniä.

Minua alkoi suuresti tympiä se, että kommenteissa oli liian paljon vihjauksia seksuaaliseen suuntaan, vaikka olin nimenomaan sanonut, että minun sivustoni ei olisi eroottinen.

Joten OnlyFans ei ole minua varten.

26.8.2023

Jussi Halla-aho:

”Tuntuu, että kirkko ja seurakunta haluaa olla yleisvasemmistolainen ja yleishumanistinen kaikkia syleilevä maailmanparannusorganisaatio, jonka tärkein tehtävä on hehkuttaa erilaisia mikroskooppisia vähemmistöjä tai muiden uskontokuntien edustajia.

Omaa kristillistä perinnettä ja uskonnollista sisältöä häpeillään ja halutaan lakaista kokonaan pois – paheksutaan ihmisiä, joille uskonto on oikeasti uskonnollinen kysymys.”

Jouko Pihon kommentti:

Vaikka Jussi Halla-aho on itse uskonnoton ihminen, niin edellä oleva teksti on terävää ja oikeaa havainnointia luterilaisen kirkon alennustilasta. Luterilaisesta kirkosta on tullut pitkälle tämän maailman mielipiteitä seuraava luopiokirkko.

Jussi Halla-aho.

25.8.2023

Donald Trumpin pidätys

Donald Trump pidätettiin tänään. Hänestä otettiin naamakuva (mug shot) poliisin rekisteriin, mutta vapautettiin heti 200 000 dollarin takuita vastaan.

Trump julkaisi sen jälkeen somessa poliisilaitoksella otetun kuvan ja tekstin, että ei pidä koskaan antautua. Kuvassa on myös paljon poliittisten vastustajien nimiä.

24.8.2023

Keskustelu kuolemasta

Olin mukana 24.8.2023 klo 21 alkaneessa Samuel Gryningin livestriimausohjelmassa Youtubessa keskustelemassa kuolemasta.

Oli ihan hyvät ja monipuoliset keskustelut. Paitsi kuolemasta tuli puhetta myös elämän tarkoituksesta.

Valitettavasti Heikki Karppisen mikrofoni reistaili koko ajan, joten hän ei ollut paljoakaan mukana keskustelussa. Kävi ilmi, että Heikki ei usko mihinkään tuonpuoleiseen, vaan kun ihminen kuolee, niin se on sitten siinä.

Juho Lyytikäinen, joka on Kristallipuolueen puheenjohtaja, toi esille New Age -tyylistä uushenkisyyttä, jossa uskotaan kyllä Jumalaan ja tuonpuoleisuuteen, mutta uskotaan myös jälleensyntymiseen ja siihen, että mitään helvettiä ei ole.

Minä toin esille Raamatun opin kuolemasta, mutta myös sen, että kristikunnassa on kolme pääkäsitystä siitä, millainen helvetti on ja ennen kaikkea, onko se ikuinen.

Sain myös lukea kaksi kuolemasta tekemääni runoa, ”Kalman noutaja” ja ”Kellot ne soi, kirkonkellot”. Ohjelman päätti tekemäni laulu ”Den sista porten”, jonka sanat luin sitä ennen myös suomeksi.

22.8.2023

21.8.2023

Runokirjani

Kirjani ”Runoja – Runoja uskosta, elämästä, rakkaudesta, politiikasta ja kaksi profeetallista runoa” ilmestyy tämän syksyn aikana.

Luulin, että kirjani oli jo valmis, mutta sain tänään kaksi profeetallista runoa, joista julkistan jo nyt ennakkoon toisen eli ”Venäjän pata kiehuu”.

Venäjän pata kiehuu

Kolmas maailmansota riehuu,
Venäjän pata kiehuu,
Venäjän lippu liehuu,
osassa Suomea heiluu.

Vaan kohta on miehitys loppu,
Iivanalle tulee suuri hoppu
päästä kotiin Moskovaan,
Venäjä pienenee alaltaan.

Suomi kasvaa lisää vaan,
Suomi syntyy uudestaan,
Suur-Suomeksi nyt sanotaan,
siniristilippu on kunniassaan.

20.8.2023

Ano Turtiainen presidenttiehdokkaaksi

VKK:n puheenjohtaja Ano Turtiainen ilmoitti 19.8.2023 oheisella videolla, että hän lähtee mukaan presidenttikisaan ja ryhtyy presidenttiehdokkaaksi. Edessä on 20 000 kannattajakortin kerääminen. Venäläiset kysyivät äskeisessä Moskovan turvallisuuskokouksessa, jossa Turtiainen oli mukana osanottajana, miten he voisivat auttaa Turtiaista presidentinvaalissa.

15.8.2023

Toinen runokirjani on valmis

Sain tänään valmiiksi 21. kirjani ja toisen runokirjani ja lähetin aineiston taittajalle, joten kirja ilmestyy piakkoin tämän syksyn aikana.

Olen kirjoittanut runoja aina silloin tällöin elämäni aikana.

Vuonna 2017 ilmestyi ensimmäisen runokirjani ”Jouko Pihon psalmeja”, jossa on 120 psalmirunoa, joita aloin kirjoittaa 18.10.2016 julkaisten niitä aluksi Facebookissa ja kotisivuillani.

Tässä toisessa runokirjassani on runoja nuoruudestani asti eli yli 50 vuoden ajalta.

Olen ryhmitellyt runoni neljään osioon eli usko, elämä, rakkaus ja politiikka, jonka takia kirjan nimi on Runoja ja alaotsikkona Runoja uskosta, elämästä, rakkaudesta ja politiikasta.

Rakkausrunoissa on se erikoisuus, että mukana on minua koskeneiden rakastumisten lisäksi myös ihastumisrunoja, joita olen tehnyt julkisuuden henkilöistä, kuten Liana Kaarinasta, Tabe Slioorista ja Marilyn Monroesta.

Olen laittanut runojen alkuun myös selvityksen siitä, missä elämäntilanteessa ja milloin ne ovat syntyneet. Uskon, että tällainen taustoitus on mielenkiintoista tietoa lukijoille.

Tämä runokokoelma on myös sen lisäksi poikkeuksellinen, että kirjassa on 31 runoihin liittyvää kuvaa.

Kuvat: Liana Kaarina, Tabe Slioor ja Marilyn Monroe.

Liana Kaarina.

Tabe Slioor.

Marilyn Monroe.

12.8.2023

Rasistinen RKP ulos hallituksesta

RKP:n olisi syytä katua ja pyytää anteeksi oppi-isänsä Alex Freudenthalin suomalaisia halventavia lausumia 1930-luvulla. Freudenthal oli svekomaanisen liikkeen johtava ideologi, joka katsoi, että ruotsalaisuus oli Suomessa länsimaisen kulttuurin etuvartioasema ”idän barbariaa” vastaan suomalaisten edustaessa henkiseltä kehitykseltään alempaa tasoa germaanikansoihin verrattuna.

RKP:n olisi samoin syytä katua ja pyytää anteeksi Karjalan evakkojen syrjimistä sodan jälkeisen asuttamisurakan aikana, kun ruotsinkieliset eivät halunneet kaiken menettäneitä karjalaisia omaan kuntaansa, ettei vain kielisuhde muuttuisi suomenkielisten hyväksi.

Suomen valloittajien ruotsalaisten jälkeläiset suhtautuvat siis edelleen maan suomalaiseen väestöön rasistisesti, koska edellä mainittuja syrjintöjä ei ole pahoiteltu eikä niistä ole vieläkään irtisanouduttu.

Miksi tällainen muita rasismista syyttävä ja perusteellista katumusta Perussuomalaisilta vaativa puolue, joka ei itse tee parannusta suomalaisten syrjimisestä, on hallituksessa ja on ollut jokaisessa hallituksessa vuosina 1979–2015 ja vuodesta 2019 lähtien eli 50 vuoden ajan?

Miksi RKP:sta on tullut tällainen ainainen hallituksen jäsen?

Olen sitä mieltä, että katumattoman rasisti-RKP:n paikka ei ole hallituksessa, vaan ikuisessa oppositiossa siihen asti, kunnes RKP nöyrtyy pyytämään anteeksi suomenkielisten ylimielistä syrjimistä ja väheksyntää.

Kuvassa Axel Freudenthal.

Alex Freudenthal.

8.8.2023

Miksi televisiossa ja Youtubessa on paljon dokumentteja natseista?

Jos mieluummin kuuntelet tämän kirjoitukseni, niin linkki on https://youtu.be/05NQTHZJmhM .

Olen huomannut jo usean vuoden ajan, että sekä televisiossa että Youtubessa on paljon enemmän natsidokumentteja kuin vastaavia ohjelmia muista diktatuureista ja diktaattoreista.

Selasin äsken Youtubea. Noin 20 minuutin aikana vastaani tuli yksi video Leninistä, yksi video Stalinista, yksi video Maosta, mutta 31 ohjelmaa Hitleristä, Eva Braunista, Göbbelsistä, Magda Göbbelsistä, Himmleristä, Hössistä, Mengelestä, Frankista ja monista muista natseista.

En jatkanut selailemista, koska alkoi vaikuttaa siltä, että natsivideoiden tulva on loppumaton.

Miksi näin on?

Miksi meille näytetään käsittämättömän paljon natsidokumentteja, jos kerran natsit edustavat äärimmäistä pahuutta?

Tähän on varmaan useita eri syitä, mutta mielestäni tärkein motiivi on valmistella näiden natsiohjelmien avulla ihmisiä ja kansoja ottamaan vastaan seuraava Hitler eli lopunajan viimeinen diktaattori, joka tulee olemaan Raamatussa kerrottu Peto eli Antikristus.

Vaikka natsivideoissa tuleekin esille natsien raaka väkivaltaisuus, diktatuuri eli muiden puolueiden lakkauttaminen sekä juutalaisten, slaavien, mustalaisten, homojen ja kehitysvammaisten tietoinen tappaminen, niin ohjelmista välittyy myös natsismin retorinen, audiaalinen ja visuaalinen tunteisiin voimakkaasti vetoava lumovoima, jonka massiivisen valtavat joukkokokoukset, sykähdyttävät soihtukulkueet, tunnelmaa nostattavat Sieg heil -huudot, uljaat lippurivistöt, komeat univormut, mahtava musiikki sekä Hitlerin ja Göbbelsin vaikuttavat puheet saavat yhdessä aikaan.

Viimeisellä pian maailman politiikan näyttämölle ilmestyvällä diktaattorilla tulee olemaan samanlaista tenhovoimaa kuin Hitlerillä, mutta paljon enemmän, sanoisin potenssiin tuhat.

Ja taas ihmiset hurmautuvat ja lähtevät täysillä mukaan.

Hitlerin tapauksessa on ihmetelty jälkeenpäin, miten lähes koko Saksan kansa sekosi niin täydellisesti.

Me opimme historiasta sen, että historiasta ei opita mitään, joten sama hullaantuminen toistuu uudestaan, mutta tällä kertaa niin, että lähes koko planeetta sekoaa ja hurraa uudelle Messiaalle, vaikka hän onkin Saatanalta voimansa saava valemessias, kuten Hitlerilläkin oli demonisia voimia.

Myös uskonsa hylänneet juutalaiset ja tähän maailmaan mukautuneet kristityt menevät täysillä mukaan lopunajan viimeiseen suureen petokseen uskoen tosissaan, että tässä on nyt maailmaan ilmestynyt Messias ja Kristus on tullut takaisin.

Vain Jumalalle uskolliset juutalaiset ja Jeesusta seuraavat kristityt eivät kumarra Antikristusta, jonka takia Peto vainoaa heitä, vangitsee ja teloittaa osan, mutta heidän osansa on lopulta hyvä eli he pääsevät taivaaseen, kun taas Antikristuksen pedonmerkin itseensä ottaneet ihmiset joutuvat helvettiin.

Tämän takia, kuuntele varoitustani: älä kumarra tulevaa Hitleriä äläkä ota hänen pedonmerkkiään. Älä mene joukkopsykoosiin mukaan, koska se hulluus vie sinut kadotukseen.

Laitan tähän loppuun yhden linkin lukemattomista Hitler-videoista:
The Rise of Adolf Hitler | Germany’s Fatal Attraction: Part 1 | Free Documentary History: https://www.youtube.com/watch?v=oenHZd8H0XA&t=12s .

Hitler hurmasi Saksan massat kuten tuleva Antikristuskin tekee – ja silloin koko planeetta sekoaa.

6.8.2023

Putin allekirjoitti sukupuolenvaihtoleikkaukset kieltävän lain

Venäjän presidentti Vladimir Putin on allekirjoittanut lain, joka kieltää sukupuolen vaihtoleikkaukset. Poikkeuksena ovat vakavat lääketieteelliset syyt, kuten lasten sukupuolielinten epämuodostumat, kun vastasyntyneellä voi esim. joskus olla sekä miehen että naiset sukuelimet.

Transihmiset eri puolilla maailmaa ovat raivoissaan ja väittävät, että laki vähentää venäläisten transihmisten oikeuksia.

Olen sitä mieltä, että viime kädessä ihmisten Luoja päättää sen, mitä oikeuksia ihmisillä on, eivät ihmiset itse. Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi. Saatana luo sen sijaan kaikenlaisia perversioita. Ja koska ihmiset ovat pahan vallassa, he haluavat seurata mieluummin omia himojaan kuin noudattaa Jumalan tahtoa ja moraalilakia.

Putin ja Venäjä ovat tässä asiassa oikeassa. Nostan hattua ja kiitän Jumalaa. Ja toivon, että Suomi lähtee vielä jonain päivänä samalle järjen ja Jumalan tahdon tielle.

Tämä ei ole tuenantoa Putinin ja Venäjän monille muille toimille, joita en hyväksy vaan tuomitsen. Elämä ei ole mustavalkoista, kuten Suomessa tällä hetkellä on.

4.8.2023

Suomen nuoret

Jotkut Suomen nuoret miehet ovat alkaneet ahdistella ja raiskata naisia ja käydä porukalla yhden ihmisen (jopa vanhusten) kimppuun, joka on hakattu ja lopuksi ryöstetty.

Mitä Suomen nuorille on tapahtunut?

Kysyn näin, koska valtamedian tietojen mukaan nuoret tekevät näitä pahoja tekoja.

Kaikki rehelliset ja asioista perillä olevat ihmiset tietävät kuitenkin, että tässä ei ole kyse siitä, että suomalaiset olisivat alkaneet käydä suomalaisten kimppuun. Toki yksittäisesti sellaista voi tapahtua, kuten on aina tapahtunut, mutta nyt ei ole siitä kyse, vaan lisääntyvästä väkivallan ilmiöstä Suomessa, mikä ei johdu suurimmalta osin suomalaisista nuorista, vaan Suomessa asuvista nuorista, joista jotkut voivat olla Suomen kansalaisia.

Miksi valtamedia ei kerro sitä yhteiskunnallisesti merkittävää tietoa, mitkä nuoret näitä rikoksia oikein tekevät?

Tiedän kyllä vastauksen, mutta haluan kuulla muidenkin mielipiteen.

Valtamedia on hiljaa, koska se pelkää syytöksiä rasismista ja koska se pelkää, että kohta paukkuvat pommit toimituksissa.

Valtamedia ei siis hoida journalistista tiedonvälittäjän tehtäväänsä, koska toimittajat ja varsinkin päälliköt ovat pelkurimaisia lieroja.

4.8.2023

Mika Aaltola ja Suomen etu

Mika Aaltola sanoi, että hänet erottaa muista presidenttiehdokkaista se, että hän ajaa Suomen etua. Niinhän kaikki sanovat, mutta ajavat EU:n, Naton ja lännen rahaeliitin etuja.

Mika Aaltola.

2.8.2023

En liity ”Peruuta Hesarin tilaus” -kampanjaan

Viime aikoina on somessa levinnyt kampanja ”Peruuta Hesarin tilaus”.

En lähde mukaan.

Ymmärrän toki niitä, jotka haluavat tällä tavalla protestoida Helsingin Sanomien valitsemaa yksipuolista agendajournalismia vastaan. Se on heidän oikeutensa.

Minä en liity joukkoon siksi, että Hesarin pitkäaikaisena tilaajana olen saanut lukea lehdestä erittäin hyvin tehtyjä kirja-arvioita ja artikkeleita eri aiheista. Niinpä olen someenkin tehnyt useita referaatteja Helsingin Sanomien juttujen pohjalta. Ja onhan siellä hauskoja sarjakuviakin, kuten Fingerborg ja Viivi ja Wagner.

En lähde kampanjaan mukaan senkään takia, että en usko, että tällaisilla irtisanomisilla on mitään vaikutusta lehden linjaan.

Toivon kuitenkin, että Helsingin Sanomat harkitsisi vakavasti paluuta objektiiviseen tiedonvälitykseen ja luopuisi puolueellisesta yhden totuuden ajamisesta ikään kuin lehden toimittajilla olisi jo sataprosenttinen totuus kaikista asioista hallussaan.

Sanon muutaman esimerkin. Toivon, että Hesari voisi julkaista sekä ilmastonmuutoksen kannattajien että vastustajien kirjoituksia, sekä maahanmuuton kannattajien että vastustajien näkemyksiä, sekä koronarokotteiden kannattajien että vastustajien viestejä, sekä EU:n kannattajien että vastustajien mielipiteitä, sekä Naton kannattajien että vastustajien käsityksiä sekä homo/gender -ideologian kannattajien että vastustajien ajatuksia.

Nyt tilanne on se, että Hesari julkaisee pääsääntöisesti vain ensiksi mainitsemiani kannanottoja. Ja jos joskus myös toisenlaisia katsantokatoja tuodaan esille, niin se tapahtuu kriittisessä ja tuomitsevassa hengessä, jotta lukija ymmärtäisi, miten vääriä tällaiset ajatukset ovat.

Saa nähdä miten käy.

Olen nähnyt Suomen median alistumisen itsesensuuriin, kun kaikkien piti kumartaa idän suuntaan ja olla vaiti monista asioista.

Nyt olen vanhempana joutunut näkemään saman, mutta vain ilmansuunta on muuttunut.

Toivon silti vielä ennen kuolemaani näkeväni itsenäisen Suomen ja vapaan median, joka ei kumarra itään eikä länteen eikä varsinkaan rahavaltaa, vaan joka kumartaa vain totuutta.

https://www.youtube.com/watch?v=_VuwZ48tLKM&t=18s .

2.8.2023

Algoritmit ovat sensuuria

Eri nettialustojen, kuten Facebookin ja Youtuben, algoritmit ovat sensuuria ja rikkovat sananvapautta vastaan.

Lisäksi algoritmit ovat mielivaltaisia, koska ne tunnistavat vain sanoja, mutta eivät yhteyttä eli kontekstia, mikä on hyvin tärkeä asia viestin oikean ymmärtämisen kannalta.

Algoritmit eivät myöskään erota eri tyylilajeja, kuten sarkasmi, liioittelu, vitsi ja huumori.

Algoritmit ovat yhtä tosikkoja ja vain kirjaimeen takertuvia kuin vihervasemmistolaiset maailmanparantajat.

Algoritmien käyttö pitäisi kieltää, koska se on monille ihmisille vääryyttä tekevää perusteetonta ennakkosensuuria. Jos muu ei auta, niin algoritmien käyttö tulee kriminalisoida eli tehdä rikokseksi.

31.7.2023

Sanaa ”ääri” ei pitäisi käyttää kevyesti

Venäjällä kaikkia, jotka ovat eri mieltä kuin Putin, sanotaan rikollisiksi ekstremisteiksi eli ääriajattelijoiksi, mistä voi seurata elämän ja toiminnan estämistä ja hankaloittamista monin eri tavoin, vankeutta tai murha.

Suomessa tilanne ei ole ihan noin paha, mutta kehitys meilläkin on todella huolestuttava, kun ihmisiä leimataan äärioikeistolaisiksi olemattomilla perusteilla, joilla ei ole mitään tekemistä äärioikeistolaisuuden kanssa.

Kyse onkin selvästi politiikasta eli Perussuomalaiset halutaan ulos hallituksesta ja koko hallitus nurin eli etuliitteen ”ääri” käyttö on vain vihervasemmistolaisen valtamedian tarkoitushakuista propagandaa, ei asiallista tiedonvälitystä.

Kuvassa Venäjän presidentti Vladimir Putin.

30.7.2023

Satanistit saapuivat Suomeen

Jos mieluummin katsot ja kuuntelet tämän kirjoitukseni, niin linkki on https://youtu.be/u1Me6XHotoo .

Helsingin Sanomissa oli 30.7.2023 Tuomo Väliahon asioita hyvin selventävä kirjoitus ”Satanistit saapuivat Suomeen”, joka kertoo amerikkalaisen v. 2013 perustetun The Satanic Temple (Saatanan temppeli) -nimisen hyvin äänekkään ”kirkon” ja yhteiskunnallisen toimijan saapumisesta Suomeen v. 2019 ja näkyvän toiminnan (Päivi Räsäsen vastustaminen) alkamisesta tammikuussa 2023.

Suomen järjestöllä on kymmenkunta jäsentä. Kannattajajäseniä on noin sata ja Instagramissa seuraajia on tuhansia. Logossa näkyy saatanallisia symboleja, kuten ylösalaisin käännetty pentagrammi eli viisikanta, vuohenpää, revontulia ja kolme kuusta, josta saadaan sanaleikkinä 666 sekä teksti The Satanic Temple Finland. Järjestö oli mukana omalla teltallaan tämän vuoden toukokuussa Jyväskylän kaupunkifestivaalilla.

Saatanan temppelin ideologia on lyhyesti sanottuna rationaalista satanismia, jossa ei uskota Jumalan tai Saatanan olemassaoloon, mutta käytetään siitä huolimatta Raamatusta ja kristinuskosta lainattuja sanoja ja symboleja niiden voimakkaan merkitysarvon takia. Tärkeintä on heidän mukaansa se, että ihminen saa tehdä mitä tahansa, kunhan ottaa toisetkin huomioon. Tämän takia aatetta on kutsuttu empaattiseksi eli myötätuntoiseksi satanismiksi.

Tässä asiassa Saatanan temppeli eroaa voimakkaasti satanismin perustajan Anton LaVeyn ideologiasta. LaVey perusti 1960-luvulla Saatanallisen kirkon Kaliforniaan ja kirjoitti myös Saatanallisen Raamatun. LaVeyn satanismi oli äärimmäistä itsekkyyttä, jossa heikompia ei pidä auttaa ja ihminen saa toteuttaa omia nautinnonhalujaan muista välittämättä.

Nyt Suomen tulleen Saatanan temppelin aatemaailma on päinvastainen, koska siinä otetaan nimenomaan huomioon myös muut ihmiset.

Sitten on olemassa myös teististä satanismia, jota kutsutaan yleisemmin saatananpalvonnaksi, jossa Saatanan uskotaan olevan todellinen henkilö, jota rukoillaan ja palvotaan ja jolle uhrataan mm. lapsia.

Jos palataan taas Suomeen tulleeseen Saatanan temppeliin, niin se on siis Jumalan ja Saatanan kieltävä järjestö, joka kristinuskon vastaisista ajatuksista huolimatta sanoo olevansa uskonnollinen yhteisö, jolla on omat pyhäpäivänsä ja uskonnolliset tekstinsä. Kannattajat pitävätkin uskontoa enemmän yhteisönä samanmielisille, jossa uskoa yliluonnollisen ei tarvita.

Minusta kristillisen sanojen ja käytäntöjen hyödyntäminen kertoo jokaisen ihmisen sisimmässä olevasta Jumalan ja pyhyyden kaipuusta, joka on olemassa, vaikka Jumalan persoonallinen olemassaolo kiellettäisiinkin.

Tällaisen satanismin perusajatus on kiteytettynä: ”Ei jumalia, ei valtiaita. Tee niin kuin haluat, mutta älä ole kakkapää.”

Toivottavasti tällainen jumalaton ideologia ei leviä sen kummemmin Suomessa. Ihminen saa kyllä tehdä vapaan tahdon periaatteen vuoksi mitä tahansa, mutta ei ilman seurausta. Mitä ihminen kylvää, sitä hän niittää. Jokainen tekee vielä kerran tiliä elämästään elämän antajalle, Korkeimmalle Jumalalle, joka totisesti on ja jonka eteen jokaisen satanistinkin on kerran astuttava. Olen varma, että silloin puntit tutisevat.

Kuvassa Suomen Saatanan Temppelin entinen logo. En saanut jostain syystä liitetyksi nykyistä logoa.

30.7.2023

Suomessa ei ole äärioikeistoa

Jos mieluummin katsot ja kuuntelet tämän kirjoituksen, kun luen sen videolle, niin linkki on https://youtu.be/CAtASWvAn78 .

Valtamedia on viime aikoina käyttänyt paljon sanaa ”äärioikeisto”.

Sana on väärä, koska Suomessa ei ole äärioikeistoa. Korkeintaan Sinimustat on jossain määrin määritelmän sisään mahtuva, mutta ei sekään puolue ole joka asiassa äärioikeistolainen.

Sanan väärä käyttö johtuu paljolti siitä, että entinen arvokonservatiivinen puolue Kokoomus on nykyään arvoliberaali puolue, joten Kokoomuksessa on oikeistolaisuutta vain talousasioissa ja siinä, että valtion liikaa puuttumista joka asiaan rajoitetaan.

Tässä tilanteessa Perussuomalaiset edustaa enemmän perinteistä koti-uskonto-isänmaa -linjaa, joten jos vasemmalta katsottuna Kokoomusta pidetään edelleen oikeistopuolueena, niin siihen verrattuna Perussuomalaiset vaikuttaisi olevan Kokoomuksesta oikealla eli äärioikeistoa.

Mutta termi on siis väärä. Perussuomalaiset ei kannata väkivaltaa, rasismia (epäkohtien kritisointi ei ole rasismia) eikä muiden puolueiden lakkauttamista, vaan on pohjoismaisen demokratian kannalla.

Suomessa on vain yksittäisiä väkivaltaa ihannoivia ja käyttäviä äärioikeistolaisia henkilöitä.

Valtamedian pitäisi lakata leimaamasta demokratiaa kannattavia Perussuomalaisia äärioikeistolaisiksi, mikäli valtamedia haluaa säilyttää uskottavuutensa, jonka se on jo monien silmissä pitkälle menettänyt harjoittamansa yksipuolisen agendajournalismin takia.

Kuva on Pohjoismaisen vastarintaliikkeen mielenosoituksesta, joka voisi olla äärioikeistoa, mutta sen toiminta on nyttemmin kielletty Suomessa.

27.7.2023

Maasta taivaaseen – kirjoituksiani uskosta, elämästä, politiikasta ja vähän kaikesta

Viimeisin eli 20. kirjani ”Maasta taivaaseen” on tullut tänään 27.7.2023 kirjapainosta.

”Maasta taivaaseen” on kooste vuosina 2007-2023 kirjoittamistani artikkeleista, jotka on julkaistu vanhemmilla nettisivullani www.jouko-piho.fi, uudemmilla nettisivuillani www.joukopiho.fi ja Facebook-sivullani, mutta jotka eivät ole mahtuneet sisältönsä puolesta edellisiin kirjoihini.

Aiheet ovat hyvin moninaisia liittyen uskoon, elämään, Raamattuun, Jumalaan, Jeesukseen, Saatanaan, politiikkaan, mediaan, musiikkiin sekä moniin muihin aiheisiin eli todellakin maasta taivaaseen.

Olen laittanut mukaan myös kirjoituspäivämäärän, koska silläkin voi olla oma merkityksensä.

Toivon, että nämä kirjoitukseni voivat olla rohkaisuksi, opetukseksi ja kehotukseksi uskoon ja Jumalan kunnioittamiseen kaikille ihmisille.

Kirjan etu- ja takakannessa on osia vaimoni Ritvan v. 2005 maalaamasta taulusta ”Tie taivaaseen”.

Kirjaa voi tilata minulta sähköpostitse (jouko.piho@kolumbus.fi). Hinta on 12 e + postimaksu 4,60 e eli yhteensä 16,60 e.

22.7.2023

Feministien epäjohdonmukaisuus

Feministit kannattavat naisten oikeuksia, mutta musliminaisten osalta he antavat tukensa miesten patriarkaalisen ylivallan jatkumiselle.

20.7.2023

Samuel Gryningin dokumenttivideo minusta

Samuel Gryning haluaa tehdä minusta elämäkertadokumentin videon muodossa.

Kuvaukset alkoivat tänään 20.7.2023 Lahdessa.

Oli todella mielenkiintoinen päivä, kun kävimme tutustumassa minuun vuosina 1961-1965 liittyviin paikkoihin ja asuntoihin sekä käymääni kouluun ja seurakuntaan ja sen leirikeskukseen. Loppuhuipennus oli Levon hautausmaa, jossa on vanhempieni hauta ja Tapio-veljeni hauta, jossa on ilmeisesti myös minun viimeinen leposijani.

Kuvaukset jatkuvat lähiaikoina muillakin minuun liittyvillä paikkakunnilla, kuten Riihimäellä, Hausjärvellä, Helsingissä, Espoossa ja Loviisassa. Monia muitakin paikkoja olisi, mutta on mahdotonta mennä niihin kaikkiin.

Gryning julkaisee makupaloja tallennuksista jo etukäteen, mutta lopullinen dokumentti ilmestyy vasta johonkin aikaan syksyllä.

Kuvassa Jouko Piho ja Samuel Gryning 20.7.2023 videokuvausten jälkeen.

20.7.2023

Raporttini Suomi-reissusta

Tein 17.-20.7.2023 neljän päivän matkan Keski-Suomeen ja Lahteen käyttäen samalla minulle omaishoitajana kuuluvat vapaapäivät.

Maanantaina 17.7. menin kyläilemään Hankasalmelle Mika Schwachin luo, joka on VKK:n kolmas varapuheenjohtaja. Emme olleet tavanneet aikaisemmin, mutta mielenkiintoisten keskustelujen jälkeen totesin, että me olemme lähes joka asiasta samaa mieltä.

Kävin samalla myös katsomassa Hankasalmen kirkkoa ja sen lähellä olevaa sankarihautaa, joka oli hyvin vaikuttava paikka monine muistopatsaineen.

Menin sen jälkeen Mikan ehdotuksesta kuvaamaan Konneveden erikoista linnamaista kirkkoa, joka olikin todella erikoisen näköinen pyhättö.

Suuntasin sitten Sumiaisiin, joka oli ensimmäinen opettajapaikkani vuosina 1968–1970. Oli nostalgista muistella Rautionmäen entisen kansakoulun pihalla menneitä aikoja. Nykyään kansakoulu on yksityisomistuksessa.

Kävin myös Sumiaisten hautausmaalla katsomassa setäni Pentti Pihon (kuollut 1996) ja hänen vaimonsa Kaarinan (kuollut 2009) hautaa, koska olin ollut mukana molempien hautajaisissa, mutta en ollut ennen nähnyt hautapaikkaa sellaisena kuin nyt eli hyvin kauniina ristineen, kukkineen, lintuineen ja enkeleineen.

Ajoin sitten Suolahteen autopesuun, jossa pihalla ollut mies kysyi minulta: ”Oletko sinä Pentti Liimatainen?” Vastasin kieltävästi, jolloin mies jatkoi: ”Mutta kun sinä olet ihan Pentti Liimataisen näköinen.”

Aloimme sitten jutella kaikenlaisia ja kävi ilmi, että mies tiesi paljon myös Sumiaisiin liittyviä asioita. Kun kerroin, että Sumiaisissa ollessani ajoin aina Jyväskylän Siionin (helluntaiseurakunta) kokouksiin, vaikka Suolahdessakin olisi ollut helluntaiseurakunta, koska minulla oli siellä tyttöystävä, niin mies oli ymmärtäväinen ja sanoi, että hän ei ole uskovainen, mutta hänen vaimonsa kuuluu Suolahden helluntaiseurakuntaan.

Sen jälkeen jatkoin matkaa kohti Kyyjärveä, jossa sain nauttia Urpo ja Anne Löytösen suurenmoisesta vieraanvaraisuudesta. Sauna, ruoat ja keskustelut olivat todella hyviä.

Tänään eli torstaina oli suunnitelmana tavata Ano Turtiaista yhteisen ohjelmanteon merkeissä, mutta koska siitä ei tullut mitään, meninkin Lahteen, jossa tapasin Samuel Gryningin, joka haluaa tehdä minusta videolle elämäkertadokumentin.

Kiersimme pitkin Lahtea monissa paikoissa, mutta teen siitä erillisen raportin.

Kuvassa Mika Schwach.

Mika Schwach.

12.7.2023

Sananvapaus uhattuna

Suomessa, kuten kaikkialla maailmassa, sananvapaus on kaventunut viime vuosina hälyttävää vauhtia.

Usein tulee tunne, että kohta ei juuri mitään voi sanoa, ettei joku jo valita loukkaantumistaan anteeksipyyntöä ja irtisanoutumista vaatien.

Tähän liittyy läheisesti cancel (peruutus) -kulttuuri, jossa vanhoja taideteoksia, kirjoja, kuvia, patsaita ja elokuvia sensuroidaan ahtaan ja hysteerisen nykykäsityksen painostuksesta, joka ei kunnioita menneiden aikojen historiaa, vaan haluaa muokata sitä tämän päivän ahtaiden näkemysten mukaiseksi.

Vilhelm Junnilan eron, mitä ei mielestäni olisi tarvinnut tapahtua ja Riikka Purraan liittyvän kohun takia kysymys sananvapaudesta ja rasismista on tullut entistä ajankohtaisemmaksi.

Olin iloinen, kun Purra kirjoitti, että hän ei aio pyytää anteeksi 15 vuotta vanhoja kirjoituksiaan, koska osan kohdalla hän kirjoittaisi tänään toisin, mutta osan kohdalla hän on edelleen samaa mieltä. Purra totesi, että olisi liian hankalaa lähteä käymään lukuisia kirjoituksia läpi ja sitten ilmoittaa, mistä viesteistä hän irtisanoutuu ja minkä kirjoitusten kohdalla hän on yhä samoilla linjoilla. Purra totesi myös, että tällaiseen ryhtyminen olisi loputon upottava suo, joka jatkuisi ikuisesti.

Olinkin siksi hyvin pettynyt, kun Riikka Purra ilmoitti kuitenkin tänään anteeksipyynnöstään eli hän taipui median, vihervasemmiston, presidentin ja pääministerin painostuksen alla.

Voi olla, että panoksena oli hallitusyhteistyön jatkuminen eli jos Purra ei nöyrry anteeksipyyntöön, niin Perussuomalaiset lentävät ulos hallituksesta. Jos näin oli tilanne, niin Purra olisi silloin valinnut henkilökohtaisen uhrautumisen ja päivää aiempien sanojensa syömisen pelastaakseen puolueensa, jotta se voisi jatkaa hallituksessa.

Joidenkin mielestä tällainen itsensä unohtaminen isompien päämäärien vuoksi oli jaloa käytöstä, ja he ovat kehuneet valtionvarainministeriä oikeasta ratkaisusta.

Toisten mielestä Purran käytös oli ryhditöntä ja matelevaa eli olisi ollut parempi pysyä edellisenä päivänä ilmaistulla kannalla.

Jos sitten järkähtämättömyys olisi johtanut hallituksen hajoamiseen, niin monien mielestä sekin eli PS:n oleminen oppositiossa olisi parempi asia kuin tällainen vain hallituspaikan säilymisen takia alistuminen lähinnä median ja vihervasemmistolaisten vaatimuksiin, jotka muutenkin vihaavat Perussuomalaisia ja haluavat heidät pois hallituksesta.

Koska yhteiskunnassa on hyvin erilaisia käsityksiä kaikista asioista, niin silloin on parempi antaa kaikkien kukkien kukkia eli sananvapauden tulisi olla mahdollisimman laaja.

Suuri sananvapaus tarkoittaa sitä, että uskovat voivat julistaa Raamatun sanaa ilman sensurointia. Nyt tätä vapautta on yritetty rajoittaa, kuten nähtiin Päivi Räsäsen kohdalla, joka sai Luojan kiitos lopulta vapauttavan tuomion.

Myös ateisteilla on oikeus julistaa omaa näkemystään ilman rajoituksia.

Politiikassa on myös yritetty rajoittaa sananvapautta varsinkin niiden kohdalla, jotka kritisoivat maahanmuuton monia haittavaikutuksia, jolloin tullaan tähän päivään eli Riikka Purran tapaukseen ja sitä ennen Jussi Halla-ahon kirjoituksiin, joita minä aikoinaan puolustin ja kirjoitin, että Halla-ahon saama tuomio uskonrauhan rikkomisesta oli täysin väärä ja perustui siihen, että tuomarit eivät käsittäneet Halla-ahon poleemista tyyliä lainkaan.

Minun mielestäni poliittisessa kirjoittelussa tulee hyväksyä erilaisia tyylikeinoja, kuten liioittelu, sarkasmi, poleemisuus, huumori, vihainen puhe ja vertauksien käyttö tarttumatta yksittäisin sanoihin ja sanontoihin vaan pikemminkin yrittäen ymmärtää, mitä kirjoittaja on tahtonut perimmältään sanoa. Mutta kun takerrutaan joihinkin sanoihin, niin sen jälkeen koko asia unohtuu, että mistä tässä olikaan oikeastaan kysymys.

Loppujen lopuksi kysymys on vähemmistön diktatuurista, sen vähemmistön, joka väittää olevansa suvaitsevainen, mutta joka on suvaitsevainen vain samaa mieltä olevia kohtaa, mutta erittäin suvaitsematon ja sen takia sananvapautta suitseva eri mieltä olevia kohtaan.

Nyt on vielä sellainen erikoinen tilanne, että tämä vähemmistön woke ja cancel -kulttuuri on saanut myös suurimman osan enemmistöstä eli keskustan ja oikeiston kannattajat valtaansa eli he ovat menneet moniin heidän hullutuksiinsa mukaan, koska he luulevat siten olevansa oikealla asialla ja hyviä ihmisiä.

Minun mielestäni he ovat vain sinisilmäisiä petettyjä ihmisiä, jotka kannattavat sellaista ideologiaa, joka johtaa lopulta sananvapauden totaalisen rajoittamiseen ja täydelliseen diktatuuriin, jossa kaikkien on oltava sama mieltä kuin Iso veli eli tuleva maailmanhallitsija Antikristus.

Kuvassa Riikka Purra.

Riikka Purra.

8.7.2023

Maailma on pahan vallassa

Maailma on Raamatun mukaan pahan vallassa. Siis tilapäisesti, kunnes Jumala panee pahuudelle lopun, mikä tapahtuu pian.

Kaikissa maissa ja valtioissa on monenlaista vääryyttä, mutta ei yhtä paljon. Jotkut maat ovat selvästi enemmän pimeyden vallassa kuin toiset. Käytän niistä nimitystä roistovaltiot.

Nimeän seuraavaksi neljä roistovaltiota ja sen, mikä taustataho määrää niissä politiikan suunnan. Muitakin siis on, mutta nämä ovat pahimmasta päästä.

1. Venäjä. Venäjän roistovaltiota johtaa FSB ja entinen FSB:n tiedustelu-upseeri Vladimir Putin. Duuma eli Venäjän parlamentti on vain kumileimasin ja vaalit ovat täyttä teatterifarssia. Eri mieltä olevat vangitaan tai tapetaan.

2. Yhdysvallat. USAn roistovaltiota johtavat CIA, pankkieliitti ja vapaamuurarit ja niiden kontrolloima vasemmistolainen media. Demokratia on näennäistä, kun raha ratkaisee kaiken. Vaalien tuloksia peukaloidaan. Eliitin kanssa eri mieltä olevat tapetaan, kuten John ja Robert Kennedy.

3. Kiina. Kiinan roistovaltiota johtaa ateistinen kommunistipuolue, joka ei suvaitse uskontoja, muita puolueita eikä puoluetta kritisoivia mielipiteitä. Kommunistipuolue on siirtänyt Kiinan kapitalismiin, mutta säilyttänyt kommunismista yhden asian eli diktatuurin.

4. Pohjois-Korea. Pohjois-Korean roistovaltiota johtaa Kimien sukudynastia, jonka perustaja ja seuraajat on korotettu jumalalliseen palvonta-asemaan, kun usko oikeaan Jumalaan on kielletty. Jos on eri mieltä, joutuu vangituksi tai tapetuksi.

Tuleeko sinulle mieleen muita roistovaltioita?

Kuvassa roistovaltio Yhdysvallat.

5.7.2023

Kiukuttelevat lapset

Suomen media, poliitikot ja monet suomalaiset ovat tulleet kiukutteleviksi lapsiksi, koska he ovat demonien vallassa. Mutta muutos tulee.

5.7.2023

Palaute minulle Twitterissä

Aapo Järvimäki kirjoitti 5.7.2023 Twitterissä: ”Vituttaa niin tää poliitikkojen jatkuva saivartelu ja valehtelu omista mielipiteistä, ajatuksista ja kannanotoista, että alkaa olla valtava ikävä @JoukoPiho twiittejä. Se mies seisoo sanojensa takana, vaikkei aina olisikaan oikeassa. Arvostettava piirre!”

Vastasin: ”Kiitos! Minäkin olen ihmetellyt joidenkin perussuomalaisten poliitikkojen kiemurtelua ja matelua median ja vihervasemmiston myllytyksessä. Mutta kai siinä on kyse vain pelko oman ministerinpaikan menetyksestä.”

4.7.2023

Väestönvaihtoa todella tapahtuu

Viime aikoina jotkut perussuomalaiset ovat vähätelleet tai selitelleet aiempia väestönvaihtoon liittyviä puheitaan tai kirjoituksiaan.

Kyseessä on taas taipuminen vihervasemmiston hallitseman median ja yleisen mielipiteen painostukseen. Myös Supo on kirjoittanut väestönvaihdosta puhuvista ihmisistä äärioikeistolaisina salaliittoteoreetikkoina, mikä on täysin väärä osoite. Supon pitäisi olla pikemminkin huolestunut Suomen väestön tietoisesta muuttamisesta toisenlaiseksi.

Tällainen alistuminen on täysin turhaa, koska väestönvaihto ei ole mikään salaliittoteoria vaan tilastoista nähtävä selvä tosiasia. Ulkomaalaisten määrä Suomessa kasvaa sekä suhteessa suomalaisväestöön että absoluuttisesti. Samaan aikaan suomalaisten syntyvyys on hyvin pientä. Edellinen oli lainaus Jiri Keroselta, joka jatkaa: ” Toinen kiistaton fakta on, että jos tämä kehitys jatkuu tällaisena, niin ennemmin tai myöhemmin ulkomaalaisia tulee olemaan Suomessa enemmän kuin suomalaisia. Tämä on se tapa, jolla kulttuurit ja kansakunnat kuolevat.”

Kielitieteilijä Janne Saarikivi kirjoittaa, että oikeistopopulistit puhuvat väestönvaihdosta, mikä on tapana kuitata vihamieliseksi salaliittoteoriaksi. Fakta on silti, että väestö vaihtuu. Saarikiven mukaan massiivinen maahanmuutto muuttaa koko yhteiskunnan, ja Suomesta tulee sen myötä monikielinen, moniuskontoinen ja monikuplainen.

Väestönvaihdos-käsitettä ovat muuttoliikkeestä käyttäneet Suomessa myös Jussi Halla-aho ja Riikka Purra. Halla-ahon mukaan on ”epärehellistä sanoa, että väestönvaihdos ei olisi käynnissä”. Väestönvaihdokseen viitataan myös perussuomalaisten vuoden 2019 maahanmuuttopoliittisessa ohjelmassa.

Kyseessä on maailman raha- ja valtaeliitin tahto tuhota kansallisvaltiot, jotta niiden tilalle voidaan aikanaan rakentaa koko maailmaa käsittävä Uuden maailmanjärjestyksen mukainen Maailman unioni, jonka johdossa on yksi maailman diktaattori eli Antikristus.

Kun sitten jotkut valveutuneet ihmiset varoittavat tästä vaarasta, niin tämän saman eliitin omistama valtamedia leimaa tällaiset ihmiset salaliittoteorioiden kannattajiksi.

Surullisinta tässä kaikessa on se, että suurin osa ihmisistä uskoo heitä manipuloivan median väitteet, koska he luottavat mediaan eivätkä tajua, mitä median takana on ja varsinkin, mitä median omistajat ajattelevat ja tahtovat. He tahtovat nykyisen maailman täydellistä tuhoa, jotta he voivat sen jälkeen rakentaa tilalle oman dystooppisen hirmuvaltansa.

1.7.2023

Avoin kirjeeni Vilhelm Junnilalle

Olen seurannut ympärilläsi vellonnutta keskustelua ja syytöksiä tyrmistyneenä, koska mielestäni tässä on nyt tehty kärpäsestä härkänen.

Lisäksi mukana on täysin vääriä väitteitä ja vihjailuja.

Olet joutunut todella ikävän poliittisen ajojahdin uhriksi.

Mutta tuohan on nähty ennenkin, että vihervasemmistolaiset ovat hirveitä tosikkoja, jotka eivät ymmärrä huumoria ollenkaan.

Lisäksi jouduit väärän argumennoinin kohteeksi, kun olit puhumassa samassa tilaisuudessa eli Turun puukotusuhrien muistotilaisuudessa, jossa oli mukana myös PVL:n natseja. Sinuun sovellettiin väärämielisesti guilt by association -nimellä tunnettua väärää argumenttia.

Sinua on kiitetty suoraselkäisyydestä ja ainoasta oikeasta ratkaisusta. Minun mielestäni sinun olisi pitänyt jatkaa ministerinä. Ymmärrän kyllä sinua, että taivuit hysteeristen hyeenoiden kiljunnan takia, mutta jos olisit vain jatkanut ministerinä, nuo loanheitot olisivat vähitellen loppuneet.

Jos mahdollista, toivon, että perut eroilmoituksesi.

Joka tapauksessa toivon sinulle kaikkea hyvää ja Jumalan siunausta!

Kuvassa Vilhelm Junnila.


27.6.2023

Kannanottoni Loviisa Pridea koskien

Jos kuuntelet mieluummin viestini Youtube-videota katsoen, niin linkki on: https://youtu.be/TlGAmh2lvFo .

Loviisassa järjestetään 30.6.2023 Loviisa Pride, jonka yksi järjestäjä Meri Lohenoja sanoi Loviisan Sanomien uutisen mukaan: ”Miten toisen henkilökohtainen elämä tai ketä hän rakastaa kuuluu kenellekään toiselle tai on syy minkäänlaiselle syrjinnälle.”

Jokainen voi rakastaa ketä haluaa, myös samaa sukupuolta olevaa henkilöä rakkaana ystävänä, mutta seksi ja avioliitto kuuluvat vain miehen ja naisen väliseen luonnolliseen ja Jumalan tahdon mukaiseen suhteeseen, jonka yksi tärkeä tarkoitus on lisääntyminen, mikä ei homosuhteessa toteudu.

Kenenkään henkilökohtainen elämä ei kuulu muille, mutta seksuaalinen poikkeavuus on myös yhteiskunnallinen kysymys, koska tällainen julkea ja ylpeä (Pride = ylpeys) Jumalan tahdon vastaisen synnin avoin juhliminen ei tuo maalle ja kansalle siunausta, vaan Jumalan tuomion.

Uskovat tulevat aina syrjimään ja karttamaan sitä, mikä on pahaa Jumalan silmissä, koska Raamattu kehottaa toimimaan niin. Homoa tai lesboa kohtaan on oltava rakkaudellinen, mutta itse homoutta vastaan on taisteltava eikä tätä Jumalan luomisjärjestystä pilkkaavaa perversiota pidä millään tavoin hyväksyä.

24.6.2023

Prigozhin haastaa Putinin

Venäjällä kuohuu. Kyse ei ole vielä sisällissodasta, jossa koko kansa taistelisi toisiaan vastaan, vaan asevoimien sisällä tapahtuneesta kapinasta Putinia ja Venäjän sodanjohtoa vastaan.

Wagnerin palkka-armeijan johtaja Jevgeni Prigozhin on saanut tarpeekseen tehottomuudesta ja korruptiosta ja haluaa syrjäyttää Putinin. Wagnerin armeija on marssimassa kohti Moskovaa.

Putinin mielestä kyseessä on maanpetos. Prigozhinin mielestä hän ei ole maanpetturi, vaan isänmaallinen patriootti.

Minunkaan mielestä Prigozhin ei ole pettänyt Venäjää, vaan ainoastaan Putinin. Tietysti Putin ajattelee, että hän on sama kuin Venäjä, mutta siitä asiasta voidaan oikeutetusti olla täysin eri mieltä, eli että hallinnot tulevat ja menevät, mutta maa ja kansa pysyy eivätkä ne siten ole mitenkään yhteneviä käsitteitä.

Olen julkaissut viime vuosien aikana useita profetioita Putinin kukistumisesta. Tässä niistä muutama.

Vuonna 2016 julkaistussa kirjassani ”Profetioita” on John Paul Jacksonin 20.3.2009 saama sanoma, että Putin syrjäytetään ja taustalta nousee uusi petollinen johtaja.

Samassa kirjassa on Jyrki Mannisen heinäkuussa 2011 näkemä uni 4-5 isokokokoisesta sudesta, jotka kiersivät vihaisina Putinin ympärillä ja lopulta tappoivat Putinin.

Mainitsen vielä kolmannenkin samansuuntaisen sanoman. ”Profetioita”-kirjassa on Sharon Roachin elokuussa 2011 näkemä uni, jossa hän luki sanomalehteä, jossa luki suurin kirjaimin otsikko ”PUTIN ON KUOLLUT”.

Näyttää siltä, että näiden profetioiden toteutumisen aika lähestyy.

Kuvassa Jevgeni Prigozhin.

Jevgeni Prigozhin.

23.6.2023

Tekoäly ja uusi raamattu

Yuval Noah Hararin mukaan tekoäly saattaa luoda uuden raamatun ja tosi uskonnon. Näin tulee tapahtumaan. Lopunaikana syntyy yksi maailmanuskonto, jota kaikkien tulee tunnustaa. Jeesukseen uskovien ei tule mennä tähän eksytykseen mukaan, joka johtaa Antikristuksen palvomiseen jumalana.

22.6.2023

Tiina Wiik on kuollut

Tiina Wiik pohti joulukuussa 2021 koronarokotteen riskejä ja päätti ottaa kuitenkin piikit, koska hän oli väsynyt kaikkiin rajoituksiin, jotka kohdistuivat ilman koronapassia oleviin henkilöihin.

Nyt Tiina Wiik on yhtäkkiä kuollut. Yhteiskunnan mieletön koronahulluus ja täysin väärät toimenpiteet tappoivat Tiina Wiikin.

Osanottoni läheisille ja varsinkin Junes Lokalle.

https://wiiktiina.blogspot.com/2021/12/tyhmyydesta-sakotetaan-miksi-otin.html?fbclid=IwAR13zy-V_LNPXRDBY4FnER3cT_E4r_eW7aNVjD0PAQdR_uv37o98T2LoIkw

22.6.2023

Hoitohenkilökunnalle kuuluu omantunnonvapaus

Jos mieluummin katsot ja kuuntelet, kun luen kirjoitukseni, niin linkki on: https://youtu.be/8zDZBPgIaew.

Siri Lindholm sanoo mielipidekirjoituksessaan (HS 21.6.) ”Omantunnonvapaus ei sovellu raskaudenkeskeytyksiin”: ”Käytännössä kieltäytyminen hankaloittaisi entisestään ajallisesti rajoitetun toimenpiteen toteutusta. Hoito voisi viivästyä kriittisesti tai jäädä kokonaan saamatta, mikä voisi tarkoittaa paluuta vaarallisiin kotiabortteihin, vammautumisiin ja kuolemiin.”

On mielestäni aika kornia sanoa elävän ihmisenalun tietoista tappamista hoidoksi.

Abortin viivästyminen voisi (huomaa ehdollinen konditionaali) aiheuttaa Lindholmin luettelemia ongelmia, mutta sikiön surmaaminen ja kuolema on ehdottoman varmaa.

Mielestäni on olemassa vielä sekin vaihtoehto, että aborttia haluavalle naiselle tuodaan esille se myönteinen näkökulma, että jos hän ei voi pitää lastaan, niin Suomessa on paljon lapsettomuudesta kärsiviä perheitä, jotka adoptoisivat ilomielin hänen lapsensa. Tärkeintä on se, että jo alkanutta elämää ei tahallaan sammuteta, koska muutoinkin terveydenhuollossa pyritään aina elämän säilyttämiseen.

Minusta tilanne vertautuu siihen, että joku ei voi omantunnonsyistä ottaa asetta, koska hän ei voi tappaa toista ihmistä. Miksi hoitohenkilökunnan on pakko tappaa tuleva lapsi, vaikka surmaaminen on täysin heidän moraalinsa vastaista?

21.6.2023

Voisiko Pride suvaita uskon takia eri mieltä olevia?

Haluan sanoa muutaman kommentin Helsingin Sanomissa 21.6.2023 julkaistuun mielipidekirjoitukseen ”Kirkko on ongelmallinen Pride-kumppani”, jossa viitattiin joihinkin kirkon sisällä oleviin järjestöihin, joiden mukaan homous on synti.

Ymmärrän, että näin on Priden kannattajien näkökulmasta, jossa homous käsitetään ihmisoikeutena ja yhdenvertaisuusasiana.

Osa kirkon jäsenistä ei kuitenkaan näe homoutta ihmisoikeutena, vaan kartettavana asiana, koska Raamatussa on Jumalan antama ilmoitus siitä, että homous on vastoin Jumalan alkuperäistä luomisjärjestystä ja sen takia synti. Eikä heidän mielestään synti ole tietenkään mikään kannatettava ihmisoikeus.

Haluaisinkin kysyä kirjoituksen tekijöiltä Johanna Korhoselta ja Sari Roman-Lagerspetziltä, haluavatko he, että Raamatun sanaan uskovat luterilaiset eroavat kirkosta, jotta Priden kumppanina voisi olla sellainen kirkko, jossa ei ole häiritseviä järjestöjä ja mielipiteitä.

Vai olisiko mahdollista, että suvaitsevaisuutta haluava Pride-yhteisö olisi suvaitsevainen niitä kohtaan, jotka uskonnonvapauden nimissä ovat hengellisesti asiasta eri mieltä? Eivät he halua syrjiä ketään. He haluavat vain seurata Raamatun opetusta.

21.6.2023

Globalismi

Meille on kerrottu, että globalismi on ihmisten ja kansojen onnellista yhteiseloa. Käytännössä globalismi on pienen eliittipiirin diktatuuria.

21.6.2023

Hallituksen puutteet

Jos katsot mieluummin kirjoitukseni luettuna videolle, niin osoite on: https://youtu.be/VSRo-OnXzgc .

Kehuin muutama päivä sitten uuden hallituksen ohjelman monia kohtia hyväksi.

Nyt on mitalin toisen puolen vuoro.

Olen huolestunut siitä, että useissa kysymyksissä mikään ei muutu edellisen hallituksen politiikkaan verrattuna.

Kyse on sellaisista asioista, joissa minun ja monen muun mielestä pitäisi tapahtua muutosta eli ilmastonmuutospropaganda, joka syyllistää turhaan hiilidioksidia, haitalliset ja hyödyttömät koronatoimet, kuten sulut, passit, testit, maskit ja varsinkin vahingolliset koronarokotteet, globalismi eli tanssiminen EU:n, YK:n, WHO:n, WEF:n ja Naton pillin mukaan itsenäisyyttämme koko ajan menettäen sekä Ukrainan aseellinen tukeminen, mikä on tehnyt Suomesta Venäjän silmissä vihollismaan ja sodan osapuolen.

Koska nykyhallituksella on em. asioissa samansuuntaiset näkemykset kuin edellisellä hallituksella, niin mitään muutoksia ei ole odotettavissa, vaan Suomi-laiva seilaa koko ajan kohti yhä suurempaa Suomen ulkopuolisten voimien määräysvaltaa.

Näissä mainitsemissani asioissa eduskunnassa ei ole oppositiota. Edellisessä hallituksessa toista linjaa piti esillä edes yksi mies, Ano Turtiainen, mutta nyt ei ole ketään.

Tähän surkeaan asiaintilaan on kyllä tulossa muutos, mutta se ei tapahdu hallituksen toimesta, vaan siitä huolimatta.

Jumala Suomea ja suomalaisia varjelkoon ja siunatkoon!

17.6.2023

Uusi hallitusohjelma

Suomi on saanut uuden hallituksen, joka julkisti perjantaina 16.6.2023 hallitusohjelmansa.

Ohjelma on neljän puolueen eli Kokoomuksen, Perussuomalaisten, RKP:n ja KD:n seitsemän viikon aikana pusertama yhteiscocktaili, kuten RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson kuvaili aikaansaatua kompromissia, johon jokainen puolue sai omia tavoitteitaan, kuten Kokoomus talousnäkemyksiään, jotta 6 miljardin säästötavoitteeseen päästäisiin, Perussuomalaiset tiukennuksia maahanmuuttopolitiikkaan, RKP saamelaiskäräjälain valmistelun vuoden loppuun mennessä ja KD parannuksia lapsiperheiden asemaan.

Hallitusohjelmassa on 240 sivua eli se on varsin yksityiskohtainen. Kokoomuksen puheenjohtajan Petteri Orpon mukaan syy tarkoin sovittuun ohjelmaan on se, että asioita päästäisiin nopeasti tekemään.

Suuria muutoksia onkin tulossa, kuten Helsingin Sanomien pääkirjoitus (17.6.) toteaa: ”Uusi hallitus vie Suomea selvästi oikealle.” Kyse on taloudellisesta oikeistolaisuudesta, ei isänmaallisesta Suomen itsenäisyyttä ajavasta oikeistolaisuudesta, koska kaikki hallituspuolueet liputtavat EU:n ja Naton puolesta.

On selvää, että hallitusohjelma tulee saamaan sekä ruusuja että risuja. Erityisesti vihervasemmistolaisille ja keskustalaisillekin monet ohjelman kohdat ovat vastenmielisiä heidän arvomaailmansa takia, kuten Sanna Marin kommentoi: ”Orpon oikeistohallituksen työelämälinjaukset ovat karua luettavaa.”

Voi olla, että tulossa on lakkoja ja mielenosoituksia, mutta aika sen näyttää.

Minun mielestäni hallitusohjelmassa on paljon hyvää, kuten pyrkimys jatkuvan velkaantumisen pysäyttämiseen, liiallisen sääntelyn purkamiseen, tuloveron alentamiseen, maahanmuuton järkeistämiseen, lakko-oikeuden rajoittamiseen, jengirikollisuuden suitsemiseen, yrittäjien aseman helpottamiseen, välistävetäjien taskuun menevän kehitysavun vähentämiseen sekä lopulta sellainenkin yksityiskohta, että maanviljelijöitä suuresti haitanneiden ja kaupunkien puistoja pahasti sotkeneiden valkoposkihanhien metsästys vihdoinkin sallitaan, kuten saaristoissa vahinkoja aiheuttaneiden merimetsojenkin metsästäminen.

On mielenkiintoista nähdä, kuinka monet hallitusohjelman kohdista lopulta toteutuvat. Eräs kokoomuslainen arveli, että hyvä on, jos yksi kolmasosa päätyy laiksi. Syy tähän on se, että hallitus ei päätä laeista vaan eduskunta ja lisäksi se, että jotkin kohdat voivat aiheuttaa perustuslaillisia ongelmia. Hallitusohjelma onkin kuin toiveiden tynnyri, että tällaisiin päämääriin ainakin pyritään.

En ole kaikista hallitusohjelman linjauksista samaa mieltä, mutta varsin monista kuitenkin. Olen sitä mieltä, että oikeistohallitus on Suomelle aina parempi kuin vihervasemmistohallitus.

Odotan kuitenkin sitä päivää, jolloin Suomeen syntyy Jumalan tahdon mukainen kristillis-kansalliskonservatiivinen hallitus, joka ei aja kovaa talouspolitiikkaa, vaan ottaa huomioon myös heikommassa elämäntilanteessa olevat ihmiset kuitenkin siten, että sellaista asemaa väärinkäyttävät epärehelliset huijarit paljastetaan, ettei heille makseta turhaan suuria sosiaalitukia.

Kuvassa neljän puolueen puheenjohtajat: KD:n Sari Essayah, PS:n Riikka Purra, Kokoomuksen Petteri Orpo ja RKP:n Anna-Maja Henriksson.

8.6.2023

Schwarzenegger: kuoleman jälkeen ei ole mitään

Arnold Schwarzenegger on sanonut, että taivas on fantasiaa ja kuoleman jälkeen ei ole mitään ja joka muuta väittää on vitun valehtelija.

Mahtaa Iso-Arskalle olla kova yllätys, kun hän huomaa, että hänen sielunsa on kuoleman jälkeen elossa. Vain ruumis on haudassa.

En ota kantaa siihen, missä paikassa Arska on, kun hän havaitsee elävänsä.

Kuvassa Arnold Schwarzenegger.

30.5.2023

Salaliittoteoriat eivät ole minulle huumetta

Joku väitti, että salaliittoteoriat ovat minulle huumetta.

Eivät ole. Minä vain etsin totuutta enkä siksi usko kaikkia salaliittoteorioita, koska niidenkin joukossa on huuhaata, jotta paikkansa pitäviä salaliittoteorioitakaan ei uskottaisi. En esim. usko, ettei kuussa olisi käyty ollenkaan enkä usko litteän maan teoriaan. Jopa niin hullu salaliittoteoria on olemassa, että Australiaa ei ole olemassa ollenkaan.

Mutta on tosiasia, että maailmassa on kautta historian ollut salaliittoja, jotka eivät olleet eivätkä ole mitään teorioita, vaan täyttä totta. Kyse on vain salassa tehdyistä pahoista suunnitelmista ja niiden toteutuksista, joista sitten annetaan julkisuuteen täysin toisenlainen versio, jota juonessa mukana oleva media toistaa ja hyväuskoinen yleisö tyhmyyttään uskoo, varsinkin Suomessa, jossa 69 % ihmisistä luottaa mediaan.

Miksi ihmisten on vaikeaa uskoa, että tietyillä valtatahoilla on usein tarvetta tehdä omien etujensa takia pimeyden tekoja, kuten vaikka salamurhia (esim. John ja Robert Kennedy tai Marilyn Monroe) tai valehyökkäyksiä (esim. Mainila tai natsi-Saksan hyökkäys Puolaan), mutta samalla valehdella suurelle yleisölle, jolle samojen valtatahojen omistama media kertoo aivan toisenlaista tarinaa väittäen syyksi jotain tekosyytä tai syyllisiksi niitä, jotka eivät ole syyllisiä? Miksi ihmiset ovat niin sinisilmäisiä?

Sitten raha- ja valtaeliitin omistama media haukkuu totuutta esiin tuovia ihmisiä salaliittoteoreetikoiksi tai foliohatuiksi, ja ihmiset uskovat taas kaikki väärät väitteet luullen olevansa niin fiksuja ja viisaita.

Oi pyhä yksinkertaisuus!

Kuvassa ylinnä raha- ja valtaeliitti, sen alla valtamedia ja alimpana kaikkien sätkyteltävinä olevat hyväuskoiset ja helposti huijattavat ihmiset.

Pyramidal management of people, silhouette vector

28.5.2023

Venäjälle vallankumous

Venäläinen äärinationalisti Igor Girkin varoittaa, että Wagnerin palkka-armeijan johtaja Jevgeni Prigozin suunnittelee vallankumousta.

Profetioiden mukaan Putinin valta loppuu ja tilalle tulee jyrkkä ja kansallismielinen diktaattori. Aika näyttää, onko kyseessä Jevgeni Prigozin vai joku muu.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2db6f089-3dac-4dda-968b-a41a0a5c0337?fbclid=IwAR2-wL9ViQnnPTWsCf5RhsOwVXLcl19PKtJ8W9jHSQ1N-lJS3EXnlVzttAE .

24.5.2023

Olin AtomiStudion vieraana

Olin 24.5.2023 AtomiStudion vieraana livestriimausohjelmassa. Vaikka joku irvaili minulle Twitterissä, ettei kukaan halua kysyä minulta mitään, niin kysymyksiä tuli niin paljon, ettei kaikkiin ehtinyt edes vastata, vaikka suunniteltu yhden tunnin ohjelma venyi lopulta yli kahden tunnin mittaiseksi.

Puheenaiheita oli laidasta laitaan. Ohjelman juontaja Juuso sompaili taitavasti kysymysten ja eri aiheiden aallokossa, joten ohjelmasta tuli lopulta huikean hyvä kokonaisuus. Eräs seuraaja kirjoittikin chattiin: ”Tämähän jää kesken. Pyytäkää Jouko Piho vieraaksi uudestaan heti huomenna.”

No, niin ei tehdä, mutta Juuso oli sitä mieltä, että Totuuden Etsijät 3 -kanava haluaa minut ehdottomasti uudestaan ohjelmaan joskus tulevaisuudessa.

Tässä Youtube-linkki ohjelmaan: https://www.youtube.com/watch?v=c7IMZtLkOYM .

23.5.2023

Jouko Piho ATOMIstudion vieraana

Olen keskiviikkona 24.5.2023 klo 18 alkaen ATOMIstudion vieraana Totuuden Etsijät 3 -kanavalla Youtubessa. Vastaan yleisön chattikysymyksiin.

21.5.2023

Paavo Väyrynen presidentiksi

Paavo Väyrynen ilmoitti tänään 21.5.2023, että hän peruuttaa antamansa suostumuksen olla mukana Keskustan esivaalissa presidenttiehdokkaan löytämiseksi.

Sen sijaan Väyrynen on valmis harkitsemaan Kansanliikkeen ehdokkuutta, jos tukijat ovat valmiit keräämään siihen tarvittavat kannattajakortit.

Kannatan. Paavo Väyrynen presidentiksi.

Paavo Väyrynen.

20.5.2023

Onko Jussi Halla-aho natsi?

Ano Turtiainen haukkui 19.5.2023 julkaisemassa videossaan Jussi Halla-ahoa natsi-Jussiksi.

Koska minulta on pyydetty asiasta kannanottoa, niin tässä se nyt tulee.

Tuomitsen Venäjän aggressiiviset ja barbaariset sotatoimet samoin kuin Ukrainankin sotarikokset vuodesta 2014 lähtien, joten pidän Halla-ahon sotauhoa yksipuolisena, liiallisena ja Suomelle vahingollisena, mutta en pidä myöskään Turtiaisen natsi-Jussi nimittelyä asiallisena edes poliitikon suuhun.

Itse asiassa natsiksi sanominen on täysin väärää argumentointia, koska Halla-aho ei nosta Suomea kaikkien muiden yli, kuten Saksa teki Hitlerin aikana, eikä Halla-aho halua lopullista ratkaisua eli kaikkien venäläisten tappamista.

Halla-aho on tosin puhunut kaikkien Ukrainassa olevien venäläisten sotilaiden tappamisesta, koska hän näkee vain sotilaallisen voiton tienä rauhaan.

En pidä itse tällaista kapeaa ajattelua hyvänä, koska se sulkee kokonaan pois edes yritykset päästä rauhaan ennen sotilaallista ratkaisua. Mutta tässäkään tapauksessa ei siis ole kyse mistään natsismista, vaan yhdestä tavasta suhtautua sodankäyntiin.

Kritisoin siis sekä Halla-ahoa sotahulluudesta että Turtiaista epäasiallisesta nimittelystä.

Kuvassa Jussi Halla-aho.

Onko Jussi Halla-aho natsi? -kirjoitukseni puhuttuna videolle: Tässä kirjoitukseni videolle puhuttuna: https://youtu.be/IIH08jYnzpU .

16.5.2023

Käsidesi on haitallista immuunijärjestelmälle

Kun otin kahdeksan hyödyttömän, mutta itse asiassa haitallisen asian joukkoon myös käsidesin, niin Punk in Finland -foorumilla nimimerkki ”rauhaninkeri” kirjoitti: ” Jouko vastustaa kaikenlaisia kauheuksia kuten käsihygieniaa.”

Kuulepas ”rauhaninkeri”, minä en ole yksin näkemykseni kanssa, vaan myös Helsingin yliopiston mikrobiologian professori Mirja Salkinoja-Salonen on samaa mieltä kanssani, kun hän on sanonut: ”Käsidesi ja antibakteeriset pesuaineet kuuluvat ainoastaan sairaaloiden infektio-osastoille, koska käsidesit ja antibakteeriset puhdistustuotteet ovat terveydelle haitallisia. Niiden käyttö on kiellettävä kaikkialla muualla, paitsi ammattimaisessa sairaanhoidossa. Etenkään lasten käsiä ei tarvitse missään tapauksessa puhdistaa käsidesillä. Ihmisen iholla tulisi olla neliösenttiä kohti kymmenen miljoonaa bakteeria, joilla on tärkeä tehtävä ihmisen immuunijärjestelmässä.”

En ole siis käsihygieniaa vastaan, vaan turhaa ja haitallista käsidesillä lotraamista vastaan, joka tuhoaa ihmisten immuunijärjestelmää. Vesi ja saippua riittävät.

Kuvassa professori Mirja Salkinoja-Salonen.

16.5.2023

8 hyödytöntä ja haitallista asiaa

Ilmastotoimet – ei hyötyä, mutta paljon haittoja
Maahanmuutto – ei hyötyä, mutta paljon haittoja
Kehitysapu – ei hyötyä, mutta paljon haittoja
Koronasulut – ei hyötyä, mutta paljon haittoja
Maskit – ei hyötyä, mutta paljon haittoja
Koronarokotteet – ei hyötyä, mutta paljon haittoja
Käsidesi – ei hyötyä, mutta paljon haittoja
Edellinen hallitus – ei hyötyä, mutta paljon haittoja

11.5.2023

Antikristusta tulee vastustaa Elian hengessä ja voimassa

Jos haluat mieluummin kuunnella tämän kirjoituksen, linkki Youtubeen on https://youtu.be/rDI4mLiMvmQ .

Lähivuosina maailman politiikan näyttämölle ilmestyy nuorehko ja erittäin karismaattinen mies, joka on samalla hyvin viekas ja julma sekä Korkeinta Jumalaa avoimesti pilkkaava superihminen.

Raamattu käyttää hänestä eri nimityksiä. Ilmestyskirjassa tätä tulevaa diktaattoria kutsutaan Pedoksi ja erotuksena väärästä profeetasta, joka on toinen Peto, häntä sanotaan ensimmäiseksi Pedoksi.

Antikristus pääsee juonittelemalla valtaan, ja hänen mahtinsa kasvaa vähitellen niin, että lopulta hän on koko maailman valtias, mitä ei tule ymmärtää aivan kirjaimellisesti, koska usein Raamatun kielenkäytössä koko tai kaikki tarkoittaa suurinta osaa.

Valtaan päästyään Antikristus alkaa vainota kaikkia niitä, jotka eivät kumarra häntä jumalana eivätkä ota hänen pedonmerkkiään eli lähinnä uudestisyntyneitä kristittyjä ja Jahvelle uskollisia juutalaisia. Ilmestyskirjan mukaan Peto vie Jumalan pyhiä vankeuteen ja osa teloitetaan eli marttyyreja tulee paljon.

Sen sijaan nimikristityt, muslimit, hindut, buddhalaiset ja maallistuneet juutalaiset ottavat Antikristuksen avosylin vastaan uskoen, että hän on takaisin tullut Kristus, Messias, Mahdi, Maitreya tai Kalki Avatar.

Myös ateistit ovat innoissaan, koska he uskovat, että maailmanhallitsija saa todellakin rauhan aikaan, kuten hän lupaa, sekä poistaa maailmasta nälän ja eriarvoisuuden. Silloin ateisteistakin tulee uskovia, koska he uskovat, että uusi maailmanjohtaja on jumala. Tämä usko ei kylläkään pelasta heitä, vaan vie heidät lopulta yhdessä Pedon kanssa helvetin tulijärveen.

Jotkut uskovat ajattelevat, että koska näin on Raamatussa kirjoitettu, niin me emme voi tehdä mitään muuta kuin alistua passiivisina joko tapettaviksi tai vangittaviksi.

Tällainen mitään tekemätön ja jo etukäteen antautuminen ei ole kuitenkaan Jumalan tahto, vaan se, että tulevaa Antikristusta pitää vastustaa ja häntä vastaan tulee taistella kaikin eri keinoin, ennen muuta Hengen asein.

Raamatussa kerrotaan, että Antikristuksen aikana maan päällä vaikuttaa kaksi hyvin voimallista todistajaa, jotka tekevät suuria ihmeitä. Kyse on joko Hanokista (1992 käännöksessä Henok) ja Eliaasta tai Mooseksesta ja Eliaasta tai kaikkien uskovien seurakunnasta, jotka täyttyvät Eliaan hengellä, koska Malakian kirjassa on myös lupaus, että ennen kuin Herran tuomion päivä tulee, niin Jumala lähettää maan päälle Elian.

Jeesus sanoi, että Johannes Kastaja oli tämä Elia. Uskon, että kyse on Malakian profetian esitäyttymyksestä, mutta että lopunaikana tulee vielä se lopullinen Elian ilmestyminen, jolloin Elia voi olla joko yksittäinen Elian hengessä ja voimassa toimiva uskova tai sitten on kyse koko Jumalan seurakunnasta, joka täytetään Elian voimalla, jolloin uskovat alkavat tehdä suuria ihmeitä kaikkialla maailmassa.

Joka tapauksessa, ei anneta Antikristukselle periksi vaan vastustetaan häntä. Suomen kohdalla se merkitsee eroa sekä EU:sta että Natosta, koska vasta täysin itsenäisenä valtiona Suomi voi tehdä pesäeroa myös tulevaan maailmanimperiumiin jääden kokonaan sen pahan valtakunnan ulkopuolelle.

Sen sijaan Suomesta tulee Jumalan hallitsema kuningaskunta, jossa Petoa ei kumarreta ja jossa ketään ei pakoteta ottamaan pedonmerkkiä.

Aamen! Halleluja!

Kunnia Jumalalle!

9.5.2023

Voittaako Käärijä?

Kohta alkaa Euroviisujen ensimmäinen semifinaali, jossa Suomen edustajana on 29-vuotias Vantaalta kotoisin oleva, mutta nykyään tamperelainen Jere Pöyhönen eli artistinimeltään Käärijä, jonka hän sai siitä, että Jere pelasi nuorempana paljon uhkapelejä, jossa voittaja käärii rahat itselleen.

Ukraina voitti Euroviisut viime vuonna, mutta sodan takia kisat järjestetään tänä vuonna Ison-Britannian Liverpoolissa.

Suomen karsinnat ylivoimaisesti voittanut Käärijä on yllättäen tullut yhdeksi koko kilpailun suurimmista voittajasuosikeista yhdessä Ruotsin Loreenin kanssa.

Cha cha cha on sekoitus räppiä, biletystä, raskaampaa musiikkia ja tarttuvaa poppia, mutta nimestä huolimatta cha cha chata se ei ole. Kappaletta ja sen esitystapaa ei voikaan asettaa mihinkään yhteen lokeroon.

Sanat muistuttavat paljon suomalaisia juomalauluja, mutta niissä tulee esille myös se tosiasia, että varsin moni mies tarvitsee rohkaisuryyppyjä uskaltaakseen lähestyä muita ihmisiä tai rohjetakseen lähteä tanssimaan.

Kappaleessa on vaikutteita Käärijän fanittamasta raskaan musiikin jättiläisestä saksalaisesta Rammsteinista, jonka logo on tatuoituna Käärijän rintaan.

Suomen karsintojen voittonsa jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Käärijä ilmoitti yksiselitteisesti lähtevänsä Liverpooliin voittamaan Euroviisut.

Mitä mieltä olet?

Miten käy?

Pääseekö Käärijä semifinaalista loppukilpailuun ja voittaako hän lopulta Euroviisut?

Kuvassa Käärijä.

Käärijä eli Jere Pöyhönen.

6.5.2023

Kuningas Charles III:n kruunajaiset

Katsoin tv-lähetyksen Ison-Britannian kuninkaan Charles III:n kruunajaisista.

Olihan mahtava spektaakkeli. Näyttävyyttä ja komeutta oli yllin kyllin.

Mutta oli myös sisältöä.

Katso ja kuuntele videoni, niin saat tietää, mitä sisältöä tarkoitan.

Otan myös kantaa siihen, onko Charles III tuleva Antikristus.

6.5.2023

Kuningas Charles III:n kruunajaiset

Katsoin tv-lähetyksen Ison-Britannian kuninkaan Charles III:n kruunajaisista.

Olihan mahtava spektaakkeli. Näyttävyyttä ja komeutta oli yllin kyllin. Eipä tällaista taida olla missään muualla maailmassa.

Mutta oli myös sisältöä.

Westminster Abbey -kirkossa tapahtunut kruunaaminen oli samalla myös jumalanpalvelus, jossa Jumalaa kunnioitettiin jatkuvasti sanoin ja lauluin ja Raamattua luettiin paljon, kuten Ison-Britannian intialaistaustainen ja hindu-uskoinen pääministeri Rishi Sunak luki sujuvasti Raamatun tekstiä Jeesuksen jumalallisesta mahdista.

Lisäksi mukana ollut ehtoollinen kolmelle papille ja kuningasparille toi esille voimakkaasti Jeesuksen uhrikuoleman merkityksen. Sanoinkin vaimolleni, että olipas mahtavaa evankeliumin julistusta.

Tiedän, että on ihmisiä, joiden mielestä Charles III on tuleva Antikristus. Olen eri mieltä. Minun käsittääkseni Antikristus on oleva nuorehko ja erittäin dynaaminen mies, josta kaikki pitävät, eikä jo aika vanha ja kumarassa kulkeva Charles III, jonka suosio ei ole edes Isossa-Britanniassa kovin suuri.

God save the King!

5.5.2023

Olematon koronapandemia on päättynyt

WHO julistaa, että koronapandemia on nyt päättynyt, vaikka sellaista ei ollutkaan. Oli vain suunniteltu plandemia ihmisten kontrolloimiseksi pelon avulla. Vieläkin jotkut pelotellut käyttävät maskeja.

5.5.2023

Tuntematon kuolinsyy

Viime aikojen suurin äkillisten kuolemien syy on ”Tuntematon”, vaikka kaikki tietävät, mistä ylikuolleisuus johtuu, mutta sitä ei vain voida tunnustaa. Voi tätä pelkuruuden ja vastuuttomuuden määrää. 

4.5.2023

Vallankumous Suomessa

Suomessa ei ole koskaan ollut vallankumousta.

Vuonna 1918 punaiset yrittivät vallankumousta, mutta hävisivät Sisällissodan Mannerheimin johtamille valkoisille, jonka takia siitä käytetään myös nimitystä Punakapina.

Viime sotien jälkeen kommunistit yrittivät uudelleen 1940-luvun loppupuolella vallankumousta, mutta sekin epäonnistui.

Vielä 1970-luvulla Suomi oli lähellä vallankumousta, kun monet sen ajan nuoret hurahtivat taistolaisuuteen ja pitivät hyvänä ajatuksena sitä, että Suomi liitettäisiin osaksi Neuvostoliittoa.

Sittemmin Suomi on lähentynyt länttä ja liittynyt sekä Euroopan unioniin että Natoon. Suomessa on sen kautta tapahtunut vähittäinen vallankumous, kun valtaa on siirtynyt koko ajan pois Helsingistä Brysseliin.

Mutta varsinaista veristä vallankumousta ei Suomessa ole ollut. Useimmat maailman vallankumouksista ovat nimittäin olleet hyvinkin väkivaltaisia, vaikka historiassa on ollut muutamia verettömiäkin vallankumouksia.

Tällainen rauhanomainen vallankumous on tulossa Suomeen lähivuosien aikana.

Silloin koko yhteiskunta muuttuu, koska hyvien monien ihmisten ajattelutapa ja mielipiteet vaihtuvat täysin toisenlaisiksi.

Mikä saa tällaisen dramaattisen muutoksen aikaan?

Kyse tulee olemaan uskonnollis-kansallisesta herätyksestä, kun suomalaiset kääntyvät tulevina hädän ja ahdistuksen päivinä taas Jumalan puoleen ja tekevät parannusta synneistään.

Samalla suomalaiset hylkäävät vihervasemmistolaisen, kulttuurimarxilaisen, globalistisen ja arvoliberaalin politiikan ja alkavat ajaa yhteiskunnallisia asioita kristillisestä, konservatiivisesta ja isänmaallisesta arvomaailmasta käsin.

Suomen arvovallankumous tulee olemaan hyvin merkittävä asia, jonka myös koko maailman media tulee ihmetellen huomiomaan.

https://youtu.be/bGW0bFWuglk


1.5.2023

Avoin kirjeeni Ano Turtiaiselle

Uskonveljeni Ano

Olemme olleet hyviä ystäviä ja poliittisesti erittäin paljon samoilla linjoilla, mutta me olemme joutuneet viime aikoina ristiriitaan litteän maan näkemyksen takia, koska sinä kannatat sitä ja minä en.

Puhut videoissasi usein siitä, miten maapalloon uskovat olisivat maailman suurimman valheen ja itsensä Saatanan eksyttämiä ja ihmettelet sitä, että monet uskovatkaan eivät sitä ymmärrä ja nimittelet heitä sitten eri tavoin kuten minua teletapiksi.

Samalla tuot esille sitä, että sinulla on hallussasi 100-prosenttinen totuus.

Ano, meillä kenelläkään ei ole tiedossa 100-prosenttista totuutta, vaan meidän kaikkien tietomme on Raamatun mukaan vajavaista.

Lisäksi Raamattu sanoo: ”Vaikka minä tietäisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon, mutta minulla ei olisi rakkautta, en minä mitään olisi.”

Kehotan sinua siksi palaamaan nöyryyteen ja luopumaan vastakääntyneen fanaattisesta innosta julistaa uusinta omaksumaasi oppia kaikille ainoana oikeana totuutena.

Maailmassa on paljon uskovia, osa heistä tiedemiehiä, jotka pitävät maan pallonmuotoisuutta ja kiertämistä auringon ympäri oikeana ja täysin myös Raamatun mukaisena käsityksenä.

Kyseessä on todellakin raamatuntulkinta. Sinun ymmärryksesi jostakin raamatunkohdasta ei ole sama kuin Raamattu. Kyseessä on vain sinun vajavaisen käsityskykysi rajoissa tapahtuva usko siihen, mitä raamatunkohta oikeasti tarkoittaa, kuten meillä kaikilla. Esim. se että aurinko luotiin vasta neljäntenä päivänä ei todista, kuten väität, mitään maan muodosta eikä mistään muustakaan.

Ano, ei ole viisasta julistaa vain yhtä luonnontieteellistä ja vain yhtä raamatuntulkintaa ainoaksi oikeaksi opiksi, koska tällaisella kovalla oikeassa olemisellasi sinä karkotat paljon kannattajiasi, jotka eivät voi hyväksyä noin jyrkkää suhtautumista poliittiselta johtajalta, joka yhtäkkiä alkaakin esiintyä myös uskonnollisena auktoriteettina halveksien ja nimitellen samalla pitempään uskossa olleita ja paljon näitäkin asioita tutkineita henkilöitä Saatanan valheen seuraajiksi.

1.5.2023

Venäjä hajoaa
 
Venäjä tulee hajoamaan aloittamansa Kolmannen maailmansodan jälkeen, minkä Venäjä häviää.

1.5.2023

Jorma Suonikas pilaili

Nyt on käynyt ilmi, että Jorma Suonikas pilaili rikosilmoitusviestillään.

Mielestäni näin vakavalla asialla kuin että profetiat olisivat rikos, ei tulisi vitsailla.

30.4.2023

Rikosilmoitus

Jorma Suonikas lähetti minulle tänään sähköpostin, jossa hän sanoo harkitsevansa vakavasti rikosilmoituksen tekoa minusta ja Ano Turtiaisesta, koska me olemme julkaisseet profetioita tulevasta Venäjän suorittamasta Suomen osittaisesta miehityksestä, mitä hän pitää maanpetoksellisena sotaan yllyttämisenä.

Kuuntele ja katso vastaukseni:

30.4.2023

Rikosilmoitus

Jorma Suonikas lähetti minulle tänään seuraavan sähköpostin.

”Vakavasti harkitsen rikosilmoituksen tekoa sinun ja Anon julkaisujen johdosta koskien rikoslain lukuja 12/13.

2 § (21.4.1995/578)

Sotaan yllyttäminen

Jos joku Suomessa tai Suomen kansalainen Suomen ulkopuolella Suomea koskevan sotilaallisen tai kansainvälisen poliittisen kriisin aikana tai sellaisen välittömästi uhatessa, tarkoituksenaan saattaa Suomi sotaan tai sotatoimen kohteeksi,
1) julkisesti kehottaa vierasta valtiota hyökkäystekoon Suomea vastaan tai Suomea hyökkäystekoon vierasta valtiota vastaan,
2) julkisesti levittää lausumia tai muita ilmaisuja, joiden tarkoituksena on vaikuttaa yleisen mielipiteen kehittymiseen hyökkäystekojen käyttöä puoltavaksi,
3) järjestelmällisesti levittää ilmeisen perättömiä tai harhaanjohtavia tietoja Suomen puolustuksesta tai sotilas- tai puolustuspoliittisista aikomuksista taikka
4) oikeudettomasti suorittaa vieraaseen valtioon, sen edustajaan, alueeseen tai omaisuuteen kohdistuvan väkivaltaisen teon siten, että teko selvästi lisää Suomen sotaan tai sotatoimen kohteeksi joutumisen vaaraa, hänet on tuomittava sotaan yllyttämisestä vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.”

Rikosilmoituksen harkitsija viittaa ilmeisesti minun ja Ano Turtiaisen esiintuomaan Tukholman profetiaan ja muihin (minunkin) profetioihin, joissa on Jumalan etukäteen palvelijoilleen antamia ilmoituksia Venäjän tulevaisuudessa suorittamasta Suomen osittaisesta miehityksestä, joka on rangaistus suomalaisten jumalattomuudesta, mutta joka kestää vain jonkin aikaa, jonka jälkeen Venäjän armeija poistuu Suomesta.

En ole kuitenkaan yllyttänyt sotaan, vaan julkaissut vain saatuja profetioita ja pikemminkin päinvastoin sanonut, että Suomen on viisaampaa tällä kertaa olla myöntyväinen ja sallia venäläisten miehitys ja kauttakulku Itä- ja Pohjois-Suomen läpi, koska sellainen sopimus estäisi täysimittaisen sodan syttymisen Suomen maaperällä. En ole siis maanpetturi vaan isänmaanystävä.

Tulee mieleen profeetta Jeremia, joka aikoinaan varoitti, että Babylonian sotajoukko tulee valloittamaan Juudan ja Jerusalemin, mutta että se on Jumalan sallima rangaistus Juudan syntien takia, jonka vuoksi on parempi antautua babylonialaisille. Jeremia sanoi: ”Joka menee babylonialaisten puolelle, pelastuu ja säilyttää henkensä.”

Silloin Juudan päämiehet sanoivat: ”Tämä mies on ansainnut kuoleman! Jos hän jatkaa tuollaisia puheita, hän murtaa niiden sotilaiden rohkeuden, jotka vielä ovat jäljellä tässä kaupungissa, ja muutkin asukkaat menettävät toivonsa. Tämä mies ei etsi kansamme etua vaan tuottaa meille vahinkoa.”

Jeremiaa ei uskottu, vaikka hän nimenomaan etsi Juudan etua, vaan häntä pidettiin maanpetturina ja heitettiin vankeuteen liejuiseen kaivoon. Monet olisivat halunneet tappaakin Jeremian, mutta Jumala varjeli profeettaansa.

Niin kuitenkin kävi, kuten Jeremia oli sanonut.

Jos minä ja Ano Turtiainen saamme rikostuomion profetioiden julkaisemisesta, niin tilanne on aika lailla samanlainen kuin Jeremian aikana.

Toistaiseksi profetioiden esiintuominen ei ole rikos Suomessa, mutta kun kaikki menee kaiken aikaa yhä huonompaan suuntaan, niin voihan olla, että jonain päivänä profeetallisen sanoman julistaminen Suomessa on kielletty asia ja rangaistava rikos.

Tapahtukoon Jumalan tahto. Niin kauan kuin se on mahdollista, minä haluan (ja varmaan myös Ano Turtiainen) tuoda esiin sanan- ja uskonnonvapauden turvin Jumalan antamia profeetallisia ilmoituksia.

Jumala Suomea siunatkoon ja varjelkoon!

29.4.2023

Videopuhevastaukseni Ano Turtiaiselle: en ole loukkaantunut, mutta olen huolestunut siitä, että sinun kova ja joskus ruma tapasi puhua ei vie VKK:n asiaa eteenpäin, vaan vieraannuttaa ihmisiä puolueesta.

https://www.youtube.com/watch?v=oDHS8w7EWsI&t=3s

29.4.2023

Vastaukseni Turtiaiselle: en ole loukkaantunut

Ano Turtiainen vastasi tänään 29.4.2023 eilen tekemääni videoon ja kirjoitukseen, jossa kehotin häntä muuttamaan joskus asiatonta kielenkäyttöään asiallisemmaksi.

Turtiainen ei mainitse minua nimeltä, mutta viittaa maltillisessa videossaan siihen, että jotkut voivat loukkaantua hänen kovista puheistaan. Sitten Turtiainen toivoi, että ihmiset ottaisivat sen huomioon, että he eivät voi tietää ja ymmärtää aina tarkasti, mitä hän on tarkoittanut.

Sen jälkeen Turtiainen toivoi, että ihmiset olisivat anteeksiantavaisia.

Kiitän Ano Turtiaista ei-hyökkäävästä ja ei-nimittelevästä videopuheenvuorosta.

Sen verran haluan kommentoida, että minä en ole loukkaantunut mistään, en edes siitä teletappi-nimittelystä. Olen ollut vain ihmeissäni ja huolissani siitä, että Turtiaisen kova tapa puhua ei vie hänen ja VKK:n asiaa eteenpäin, vaan vieraannuttaa ihmisiä puolueesta.

En tiedä, ovatko perussuomalaiset nuoret naiset loukkaantuneet, koska Turtiainen nimitteli heitä ”nartuiksi”, mutta sekään ei ole tässä oleellista vaan se, että tällaiset rumat sanavalinnat eivät edistä luottamusta VKK:ta kohtaan. Ja jos ei ole luottamusta, ei tule ääniäkään vaaleissa.

Minulla ei siis ole mitään henkilökohtaisesti Ano Turtiaista vastaan. Itse asiassa pidän Anosta paljon, koska hän on todella mukava mies.

Toivon vain hartaasti, että Ano siistisi puheitaan ja olisi harkitsevampi sen suhteen mitä sanoo ja millä tavalla. Jos itsehillintää ei ole, tulee suusta pian ulos sammakkoja ja ylilyöntejä, joita ihmiset sitten aiheellisesti ihmetellen arvostelevat.

Raamatun neuvo on hyvä: ”Kielellä me ylistämme Herraa ja Isää, ja sillä me myös kiroamme ihmisiä, Jumalan kuvaksi luotuja. Kiitos ja kirous lähtevät samasta suusta. Tämä ei käy veljeni! Eihän samasta lähteensilmästä pulppua makeaa ja karvasta vettä.” Koko Jaakobin kirjeen kolmas luku, josta äskeiset jakeet oli otettu, on syytä lukea vakavasti, koska se puhuu siitä, miten tärkeää on, että me pidämme kielemme kurissa.

Toivon kaikkea hyvää ja Jumalan siunausta Ano Turtiaiselle!

Toivottavasti katiskoihisi tulee haukia ja isoja ahvenia!

Ano Turtiainen.

28.4.2023

Irtisanoudun Ano Turtiaisen ”narttu”-puheesta

28.4.2023

Irtisanoudun Ano Turtiaisen ”narttu”-puheesta

Valta kuuluu kansalle (VKK) -puolueen puheenjohtaja Ano Turtiainen varoitti eilisessä (27.4.2023) videopuheessaan Perussuomalaisia ja Kristillisdemokraatteja menemästä samaan hallitukseen Kokoomuksen kanssa, koska Kokoomus on kaikkein EU-myönteisin puolue Suomessa. Se oli asiallinen poliittinen kannanotto.

Mutta sen jälkeen alkoi asiaton nimittely perussuomalaisia nuoria naisia vastaan. Näin Turtiainen: ”Siellä on nuoria narttuja siellä perussuomalaisissakin, missä on niinku hirvee ministerikiima päällä, niin oikeesti, niin tuota, ukot, laittakaa ruotuun ne siellä, niin niin tuota, siinä puolueessa.”

Irtisanoudun tuollaisesta toisen puolueen nuorten naisten loukkaavasta nimittelystä ”nartuksi”. Sana ”narttu” on asiallinen nimitys, kun puhutaan esim. naaraskoirasta, mutta kun sanaa käytetään naisista, merkitys on huono nainen, suurin piirtein huora.

Tällainen alatyylinen kielenkäyttö on täysin ala-arvoista ja hyvin sopimatonta kenelle tahansa, mutta varsinkin uskovalle puoluejohtajalle.
Raamattu (Kol. 3:8) kehottaa: ”Mutta nyt pankaa tekin pois ne kaikki: viha, kiivastus, pahuus, herjaus ja häpeällinen puhe suustanne.”

Tämä koskee myös kiroilua. Aina silloin tällöin Ano Turtiainen käyttää julkisissa puheissaan naisen sukupuolielimeen viittaavaa v-sanaa. En tiedä ketään muuta puoluejohtajaa, joka toimisi samoin.

Tämän päivän (28.4.2023) videossa Ano Turtiainen jatkoi epäkunnioittavaa nimittelyä sanomalla eduskuntaan valittuja uusia kansanedustajia ”höperöksi porukaksi”, jonka pitäisi ”lyödä tyhmät päänsä yhteen”, jotta Suomeen saataisiin aikaan ”paska hallitus”, jossa myös demarit ovat mukana.

Ano Turtiaisella on ollut tällaista vastaavanlaista kielenkäyttöä kaiken aikaa, mutta olen yrittänyt olla kärsivällinen ja ymmärtäväinen, koska me kaikki ihmiset olemme monin tavoin vajavaisia.

Lisäksi olen arvostanut ja kunnioitan edelleen monia Turtiaisen rohkeita puheita ja kannanottoja. Minulla oli myös erittäin hyvä videokeskustelu Turtiaisen kanssa 8.12.2022 eduskunnassa, mitä on tähän mennessä katsottu Youtubessa jo 32344 kertaa.

Siksi onkin tuskallista todeta, että nyt on mittani tullut täyteen. Ensin Turtiainen haukkui minut teletapiksi 21.4.2023 julkaistussa videossaan, koska irtisanouduin hänen litteän maan puheistaan ja nyt sitten tämä narttukohu ja kansanedustajien mollaaminen höperöiksi.

Ei politiikkaa näin tule tehdä.

Olen tullut siihen tulokseen, että voin jatkaa mukana VKK:n kannatusjäsenenä ja mahdollisesti ehdokkaana eri vaaleissa vain, jos puheenjohtaja Turtiainen tekee parannuksen rumasta ja toisia halventavasta puhetavastaan ja alkaa puhua sivistyneemmin ja hengellisemmin vastuullisen johtajan tavoin, joka on kaikin tavoin hyvä esimerkki muille ihmisille.

Jos tällaista käyttäytymisen muutosta ei tule, niin näen parhaaksi, että VKK valitsee kesäkuun vuosikokouksessa uuden puheenjohtajan, jonka esiintymisiä ei tarvitse hävetä.

Jos puheenjohtajan vaihdos ei ole mahdollista, niin ilmoitan jo tässä vaiheessa, että siinä tapauksessa minä eroan kaikesta VKK:n toiminnasta ja jättäydyn kaiken puoluepolitiikan ulkopuolelle.

Kuvassa Ano Turtiainen pitämässä puhetta eduskunnassa.

25.4.2023

Litteän maan ja maapallon lyhyt historia

Koska litteän maan kannattajat ovat tuoneet esille sen näkemyksen, että käsitys Maasta pallonmuotoisena olisi jatkoa evoluutioteorialle, joka syntyi varsinaisesti ja levisi voimakkaasti vasta 1800-luvulla Charles Darwinin kirjoitusten myötä, niin haluan muistuttaa, että maapallokäsitys on paljon vanhempi.

Tosin hyvin pitkään litteän maan näkemys oli vallitseva monissa kulttuureissa eri puolilla maailmaa, mutta käsitys, että Maa on pallonmuotoinen, syntyi myös jo varhain eli 500-luvulla eKr. antiikin kreikkalaisen tähtitieteen kehityksen myötä, jonka Pythagoras aloitti.

Sittemmin tunnettu kreikkalainen filosofi Aristoteles hyväksyi käsityksen pallomaisesta maasta kokemukseen pohjaten noin vuonna 330 eKr., jonka jälkeen ymmärrys Maan pallomaisesta muodosta alkoi levitä myös hellenistisen maailman ulkopuolelle.

Myös kreikkalaisen Eratostheneen (276-194 eKr.), jota sanotaan maantieteen isäksi, tiedetään varmuudella päätelleen Maan pallomaisen muodon ja laskeneen v. 240 eKr. sen ympärysmitan hämmästyttävän tarkasti.

Ensimmäisellä vuosisadalla ajanlaskun alettua käsitys Maan pallomuodosta oli länsimaisessa kulttuurissa jo yleisesti hyväksytty. Ptolemaios (90-168 jKr.)) piirsi kuuluisat karttansa pallomaisen maan mukaisiksi ja teki niihin leveys- ja pituuspiirit.

Myös keskiajalla kristityt teologit hyväksyivät yleensä ilomielin käsityksen Maan pallonmuotoisuudesta. Heidän mukaansa pallo oli muoto, joka oli lähimpänä täydellisyyttä, joten Jumalan oli luodessaan Maan täytynyt antaa sille tämä muoto.

Myöhemmin asioita on paljon vääristelty.

Jotkut 1800-luvulla vaikuttaneet hyvin vaikutusvaltaiset historioitsijat, kuten Andrew Dickson White, olivat ensimmäisiä, jotka väittivät keskiajan kristittyjen uskoneen litteään maahan. Sen sijaan 1900-luvun loppupuolella esimerkiksi historioitsija ja uskontotieteilijä Jeffrey Burton Russell sanoi, että Whiten ja muiden väitteet keskiaikaisten kristittyjen litteä maa -käsityksistä ovat virheellisiä.

Russellin mukaan se yleinen väärinkäsitys, että ihmiset ennen suurten löytöretkien aikaa uskoivat litteään maahan, tuli kansanomaiseksi vasta sen jälkeen, kun Washington Irving vuonna 1828 julkaisi teoksensa A History of the Life and Voyages of Christopher Columbus. Vaikka jotkin väitteet, joita Irvingin mukaan olisi Kolumbusta vastaan esitetty, esiintyivät kirjallisuudessa jo pian Kolumbuksen kuoleman jälkeen, niissä ei mainita kenenkään väittäneen maata litteäksi, eikä ennen Irvingiä kukaan ole väittänytkään heidän olleen sitä mieltä. Nykyiset historioitsijat ovatkin päätelleet, että Irving keksi tämän itse. Kyseessä on siis vääristelty litteän maan myytti, että Kolumbuksen merimiehet olisivat muka kapinoineet kapteeniaan vastaan sen takia, että he olisivat pelänneet tippua litteän maan reunalta ties mihin.

1800-luvulla brittiläinen Samuel Rowbotham herätti jälleen henkiin teorian Maan litteästä muodosta. Britanniasta saikin alkunsa Samuel Shentonin perustama Flat Earth Society, jonka oppeja teki sittemmin Yhdysvalloissa tunnetuksi sen kalifornialainen puheenjohtaja Charles K. Johnson. Toinen tunnettu litteän maan puolestapuhuja oli 1900-luvun alussa yhdysvaltalainen Wilbur Glenn Voliva.

Nyt viime aikoina on käynyt niin, että litteän maan näkemys on jälleen saanut uutta kannatusta ennen kaikkea internetin vaikutuksen takia. Tällä kertaa myös monet uskovat ovat tempautuneet mukaan vastakääntyneen fanaattisella uskonkiihkolla, koska he tulkitsevat tiettyjen Vanhan testamentin raamatunkohtien viittaavan litteään maahan. Toiset kristityt taas sanovat, että niiden jakeiden voidaan yhtä hyvin nähdä tarkoittavan sitä, että Maa on pallonmuotoinen.

Kyse on siis sanojen ja ylipäätään Raamatun tulkintaeroista. Vain Saatana iloitsee siitä, että uskovat jakautuvat tämän erimielisyyden takia ja alkavat hyökätä eri mieltä olevia vastaan.

Olisi parempi olla nöyrä eikä väittää tietävänsä 100-prosenttisesti totuutta tästä asiasta.

Minä en ainakaan tiedä. Pidän maapallonäkemystä todennäköisimpänä, mutta en voi olla täysin varma siitä. Niinpä voin sanoa, että mikäli tulen vakuuttuneeksi siitä, että olen ollut väärässä maapallokäsityksessäni, niin tulen sen julkisesti anteeksipyytäen myöntämään.

Siihen asti olen sitä mieltä mitä olen, vaikka olisinkin Ano Turtiaisen mielestä teletappi. Joskus teletappikin saattaa olla oikeassa.

25.4.2023

Tucker Carlson sai potkut Foxista

Trump on ihmeissään (myös minä) siitä, että tähtijuontaja Tucker Carlson joutui eroamaan Foxista. Tämä oli odotettavissa, koska Carlson oli viimeisiä konservatismin esiintuojia isoissa medioissa USAssa, mutta Fox on sen sijaan muuttunut viime vuosien aikana yhä liberaalimmaksi ja vasemmistolaisemmaksi, kuten kaikki muutkin suuret mediatalot Amerikassa.

https://youtu.be/GsTzGEgc0nE @YouTube

24.4.2023

23.4.2023

Vielä vähän litteästä maasta ja Ano Turtiaisen videosta

VKK:n puheenjohtaja Ano Turtiainen kysyi 21.4.2023 julkaisemassaan Youtube-videossa: ”Mikä ihmeen teletappi sinäkin Jouko Piho oikeesti olet?”

Miksi Turtiainen moista ihmetteli, selviää videosta ( https://www.youtube.com/watch?v=YEQ8OO7LnWE&t=309s ) alkaen kohdasta 5:02 ja loppuun 6:37 asti.

Julkaisin eilen 22.4.2023 tiedon tästä videosta, kommentoin sitä hiukan ja laitoin loppuun seuraavan viestin: ”En ole loukkaantunut enkä vihainen enkä tee ilmoitusta kunnianloukkauksesta, kuten jotkut ovat ehdottaneet. Olen vain erittäin hämmästynyt, suorastaan äimän käkenä.”

Olen saanut sen jälkeen hyvin paljon tukea ja kannustusta, joten tiedän, että suurin osa ihmisistä ja myös VKK:n väestä on samaa mieltä kanssani ja pitää Turtiaisen reagointia minua vastaan outona ja epäasiallisena käytöksenä.

Koska kaikki eivät ole kuunnelleet Turtiaisen videota, laitan tähän oheen hänen minua koskevan purkauksensa kirjoitettuna. Sen jälkeen minulla on vielä muutama kommentti.

Ano Turtiainen videollaan 21.4.2023:

”On uskovaisiakin ihmisiä irtisanoutunut meikäläisen puheista näissä asioissa (litteä maa). On se kumma juttu, et se luomisjärjestyskään ei mee niinku jakeluun että ollaan niin uskonmiehiä, että tullaan jopa eduskuntaan mua tapaamaan ja pidetään mua olkapäästä kiinni ja siunataan minua ja rukoillaan minun puolesta ja ollaan niin uskovaista ja välillä nostetaan ja itestä ollaan tekemässä kuningasta ja presidenttiä jonkun profetian kautta.

Ja hyvänen aika, sitten ei sen vertaa ymmärrä Raamatusta, että kuvittelee, että eletään jollain pallolla, joka kiertää muka aurinkoa, kun jo Raamatussa sanottiin sen järjestys: ensin luotiin maa ja myöhemmin vasta aurinko.

Niin kuinka pihalla täytyy oikeesti olla? Mikä ihmeen teletappi sinäkin Jouko Piho oikeesti olet? Sinä tulet tuonne eduskuntaan rukoilemaan ja siunaamaan ja sit sinä et edes ymmärrä Raamatusta tuon vertaa, että ensimmäisillä lehdillä kerrotaan se oikeesti, mikä se totuus on. Oikeesti nyt valoja päälle siellä.”

Jouko Pihon kommentti 23.4.2023:

Ano Turtiaisen viittaus luomisjärjestykseen on yksi raamatuntulkinta, mutta Raamatun ensimmäisten lehtien kertomuksesta on paljon muitakin tulkintoja, joita uudestisyntyneet uskovat eri puolilla maailmaa kannattavat.

Ano on nyt kuitenkin täysin vakuuttunut siitä, että vain hänen Jani Kuuselalta omaksumansa näkemys on oikea ja muut opit ovat Saatanasta, mikä on ylpeää ja gnostilaishenkistä muka-oikeaoppisuutta, mikä johtaa helposti eri mieltä olevien halveksimiseen, kuten minun 68 vuotta uskossa olleen (Ano on ollut uskossa pari vuotta) ja raamattukoulun opettajanakin toimineen haukkumiseksi joksikin ihmeen teletapiksi vain sen takia, että en ole tässä litteän maan asiassa samaa mieltä hänen kanssaan.

Mutta jos kerran Turtiaista niin kiinnostaa tietää, mikä ihmeen teletappi minä oikein olen, niin vastaan, että en ole Tiivi-Taavi enkä Hipsu enkä Laa-Laa enkä Pai. Minä ole Piho, Jouko Piho.

Olen ihmeissäni, jos Valta kuuluu puolueesta (VKK) tuleekin Litteän maan puolue (LMP). Jos niin käy, niin sellaisessa puolueessa minun on mahdotonta enää toimia.

Olisi ollut parempi, että Ano Turtiainen olisi pitänyt litteän maan mielipiteensä omana tietonaan alkamatta julistaa käsitystään ainoana oikeana totuutena ja samalla hyökäten niitä vastaan, jotka ovat eri mieltä.

Tai jos Turtiainen katsoo, että hänen on pakko julistaa litteän maan näkemystään, niin siinä tapauksessa hänen pitäisi sallia sananvapauden takia puolueessaan myös eriävien käsitysten olemassaolon, koska minulle on sanottu, että VKK:ssa voi olla eri mielipiteitä. Nyt kun muut näkemykset teilataan, niin herää kysymys diktatuurista, jossa sanellaan, mitä mieltä muiden pitää olla.

Turtiainen viittasi myös siihen, että minä olisin nostanut itseäni ja ollut tekemässä minusta kuningasta ja presidenttiä jonkun profetian kautta. Tähän sanon, että en halua kuninkaaksi enkä presidentiksi, mutta olen julkaissut siihen liittyviä sanomia. Mielestäni se ei ole itseni nostamista tai johonkin tehtävään haluamista, vaan ainoastaan informaatiota.

Olen arvostanut Ano Turtiaista hänen ainutlaatuisen rohkeiden eduskuntapuheidensa takia ja muutenkin. Kävin hänen kutsustaan 24.5.2022 eduskunnassa ja rukoilin hänen puolestaan. Olin myös Turtiaisen kutsumana uudestaan eli 8.12.2023 eduskunnassa, jolloin tehtiin haastatteluvideo ( https://www.youtube.com/watch?v=7Mzz3heIat4&t=766s ), josta on tullut hyvin suosittu eli sitä on katsottu jo 31948 kertaa.

Arvostan Ano Turtiaista edelleenkin ja näen, että hänelle on annettu tärkeä tehtävä Suomessa, mutta tässä litteän maan asiassa minä olen täysin eri linjoilla, enkä vain minä vaan suurin osa VKK:laisista. Toivoisin, että myös Turtiainen ymmärtäisi, että asiasta on eri käsityksiä eivätkä hänen kanssaan eri mieltä olevat henkilöt ole Saatanan eksyttämiä.

Jos niin ajattelee, ihminen on itse joutunut gnostilaisen (gnosis= tieto) ylpeyden harhaan, että vain hänellä on oikea tieto ja eri mieltä olevat ovat Beelsebuupista.

Itse asiassa on muuten paljon mahdollista, että koko litteän maan puolesta puhuminen on saanut alkunsa eliitin taholta, joka on syöttänyt ihmisille tällaisen nykyistä maapallonäkemystä vastustavan kannan, jotta mahdollisimman monet eliitin vastustajat uskoisivat sen, jonka jälkeen eliitin omistama media ja sitä uskova suuri enemmistö alkaisi pitää litteän maan kannattajia hörhöinä ja naurettavina, joita ei voida pitää uskottavina missään muissakaan asioissa. Lisäksi eliitti on saattanut laskea, että tämä radikaali näkemys hajottaisi perinteisiä ja kristillisiä arvoja kunnioittavien ihmisten välejä ja saisi aikaan riitaa ja eripuraa – kuten on nyt käynyt.


21.4.2023

Ano Turtiainen: ”Mikä ihmeen teletappi sinäkin Jouko Piho oikeesti olet?”

Näin Ano Turtiainen todellakin sanoo oheisen linkin videolla, jonka hän julkaisi perjantaina 21.4.2023.

Miksi Turtiainen moista ihmettelee, selviää videosta alkaen kohdasta 5:02 ja loppuun 6:37 asti.

Videon alussa on aivan hyvää asiaa, mutta lopussa on voimakasta ja minua halventavaa sanailua minua vastaan, koska julkaisin 19.4.2023 kannanoton, jossa kirjoitin maltillisesti, että olen aikoinaan eli 7-8 vuotta sitten tutkinut paljonkin litteän maan puolesta puhujien väitteitä, mutta en vakuuttunut, joten olen edelleen heliosentrisen näkemyksen kannattaja eli että Maa on pallon muotoinen ja kiertää aurinkoa.

Kirjoitin myös, että en halua käydä enää asiasta keskustelua, mutta koska minun kantaani on kysytty somessa, niin päätin vastata, että en kannata litteän maan teoriaa.

Sen verran korjausta Turtiaisen puheeseen, että kun hän sanoo, että ”tullaan jopa eduskuntaan häntä tapaamaan ja rukoilemaan hänen puolestaan”, niin minä tosiaan kävin eduskunnassa 24.5.2022, mutta se tapahtui Turtiaisen itsensä kutsusta, jonka otin vastaan, ja meillä olikin todella hyvä tapaaminen, jonka lopussa minä siunasin Anoa Jeesuksen nimessä. Nyt se onkin Turtiaisen mielestä jotenkin huono asia, koska en ole samaa mieltä hänen kanssaan maan litteydestä ja paikallaan pysymisestä.

Kävin sen jälkeen Turtiaisen kutsumana eduskunnassa toisenkin kerran 8.12.2022, jolloin hän haastatteli minua eduskunnan studiossa. Silloin tehty video on saanut Youtubessa jo 31677 katsojaa.

Minulle on sanottu, että VKK:ssa saa olla erilaisia käsityksiä ja mielipiteitä, mutta ilmeisestikään tässä litteä maa -asiassa ei saa olla eri mieltä puheenjohtajan kanssa – tai jos on, niin sitten joutuu videolla kuultavan hyökkäyksen kohteeksi. Mielestäni tässä ei toteudu sananvapaus eikä VKK:n periaatetta noudateta.

En ole loukkaantunut enkä vihainen enkä tee ilmoitusta kunnianloukkauksesta, kuten jotkut ovat ehdottaneet.

Olen vain erittäin hämmästynyt, suorastaan äimän käkenä.

Tässä linkki Turtiaisen videoon: https://www.youtube.com/watch?v=YEQ8OO7LnWE&t=309s .


19.4.2023

Jos et ehtinyt kuunnella 17.4.2023 minun ja Leo Mellerin välistä keskustelua, niin tässä on linkki, josta ohjelma aukenee:
https://www.patmos.fi/patmosplus/?series=624&episode=355355&title=syvahaastattelussa-evankelista-opettaja-jouko-piho&fbclid=IwAR0MOw-jKMOwMH75Q58nQ8-9Y-sjcHO3K1tTMUwSRoM253-aoKlvLKvbcrE

18.4.2023

Onko maa pallo vai litteä?

Punk in Finland -foorumilla joku kysyi eilen: ”Mitähän Jouko mieltä Anon flat earth-tykittelyistä?”

Kysyjä viittaa siihen, että VKK:n puheenjohtaja Ano Turtiainen on puhunut viime aikoina videoissaan litteän maan puolesta samoin kuin jotkut muutkin VKK:n kannattajat. Osa VKK:n väestä on taas sitä mieltä, että maa on pyöreä ja pallomainen eli maapallo. Asiasta käydään kovia keskusteluita somen eri ryhmissä.

Olen itse pysytellyt näiden väittelyiden ulkopuolella, koska tutustuin asiaan jo jotain 7-8 vuotta sitten, mutta vaikka kuinka luin silloin flättäreiden tekstejä ja katsoin heidän lukuisia videoitaan, niin en tullut vakuuttuneeksi litteän maan kannattajien argumenteista, vaan pysyin maapallon kannalla.

En halua lähteä nytkään mukaan tähän keskusteluun, koska koen sen turhaksi ja hajottavaksi.

Itse asiassa on muuten paljon mahdollista, että koko litteän maan puolesta puhuminen on saanut alkunsa eliitin taholta, joka on syöttänyt ihmisille tällaisen nykyistä maapallonäkemystä vastustavan kannan, jotta mahdollisimman monet eliitin vastustajat uskoisivat sen, jonka jälkeen eliitin omistama media ja sitä uskova suuri enemmistö alkaisi pitää litteän maan kannattajia hörhöinä ja naurettavina, joita ei voida pitää uskottavina missään muissakaan asioissa. Lisäksi eliitti on saattanut laskea, että tämä radikaali näkemys hajottaisi perinteisiä ja kristillisiä arvoja kunnioittavien ihmisten välejä ja saisi aikaan riitaa ja eripuraa.

Mutta koska minulta on asiaa kysytty, niin sanon sen nyt selvästi, että en kannata litteän maan teoriaa ja olen siis nykyisen maapallon kannalla.

17.4.2023

Leo Mellerin ja Jouko Pihon keskustelu

Jos et ehtinyt kuunnella tänä iltana 17.4.2023 Radio Patmosta, kun keskustelin Leo Mellerin kanssa monista, mutta varsinkin profetioihin liittyvistä asioista, niin ohjelman voi kuunnella uudestaan arkistosta: https://www.patmos.fi/patmosplus/?open-episode=355355.. .

Jos kuuntelit ohjelman, voit antaa siitä palautetta vaikka sähköpostiini jouko.piho@kolumbus.fi.

16.4.2023

Jouko Piho ja Leo Meller keskustelevat Radio Patmoksessa 17.4.2023

Olin Leo Mellerin haastateltavana Radio Patmoksen studiossa 3.2.2023. Noin puolitoistatuntinen keskustelumme tulee ulos maanantaina 17.4.2023 uutisten jälkeen n. klo 18.03-19.30.

Tiedossa on takuulla mielenkiintoista sisältöä. Radio Patmoksen ohjelmatietojen mukaan kyseessä on syvähaastattelu.

11.4.2023

Alan tehdä taas musiikkia

Mietin vaalikampanjan jälkeen, mitä minä teen nyt.

Päätin jatkaa musiikin tekemistä tavoitteena saada aikaan muutaman kuukauden sisällä lähinnä hengellisiä lauluja sisältävä CD-levy ja meno myös Spotify-palveluun.

10.4.2023

Jouko Piho ja Leo Meller keskustelevat Radio Patmoksessa 17.4.2023

Olin Leo Mellerin haastateltavana Radio Patmoksen studiossa 3.2.2023. Noin puolitoistatuntinen keskustelumme tulee ulos maanantaina 17.4.2023 klo 18.05-19.30. Tiedossa on takuulla mielenkiintoista settiä.

Kuvassa Jouko Piho (vas.) ja Leo Meller (oik.) Radio Patmoksen studiossa 3.2.2023.

31.3.2023

Miehitys on parempi vaihtoehto kuin sota

Kun on vaihtoehtona paljon kuolonuhreja vaativa verinen sota tai Suomen miehitys, Suomen hallitus valitsee profetioiden mukaan – ja aivan oikein – kahdesta pahasta vähemmän huonon vaihtoehdon eli sallii Venäjän armeijan suorittaman Suomen osittaisen miehityksen (Itä- ja Pohjois-Suomi), joka loppuu kuitenkin aikanaan, mutta kuolleita vainajia ei saa takaisin koskaan.

Tämä on viisautta ja oikeaa isänmaallisuutta. Välillä on oikein panna vastaan, mutta toisinaan on oikeampaa antaa myöten. Historiaa tietävät ymmärtävät, kun sanon, että on aika olla hattu ja on aika olla myssy.

Natokiimasta johtuva hurraaisänmaallisuus olisi valmis tapattamaan kymmeniätuhansia suomalaisia, kunhan vain vihatulle Venäjälle ei anneta tuumaakaan periksi, mutta sellainen uho on väärin ja loppujen lopuksi erittäin epäisänmaallista.

31.3.2023

Suomi Natoon

Saitte Naton. Kohta tulee Venäjän reaktio. Onneksi ei tule sotaa (Jumalan siunaus), mutta Suomen osittainen miehitys tulee (Jumalan tuomio).

15.3.2023

Kristittyjen vastainen lakiehdotus Israelissa

Ultrauskonnollinen (hasidi) Moshe Gafni, joka on Israelin parlamentin eli Knessetin jäsen, on tehnyt lakiesityksen, jonka mukaan kristillinen evankeliointi olisi laitonta Israelissa.

Lakiesityksen mukaan aikuisen kristinuskoon johdattamisesta saisi maksimissaan yhden vuoden vankeusrangaistuksen ja alaikäisen kristinuskoon käännyttämisestä maksimissaan kahden vuoden vankeusrangaistuksen.

Juutalaisten johtajat kielsivät samalla tavalla Pietaria ja muita opetuslapsia puhumasta mitään Jeesuksesta. Kun opetuslapset halusivat totella enemmän Jumalaa kuin ihmisiä, niin heitä vangittiin ja esim. Jaakob ja Stefanus tapettiin. Joten mitään ei ole muuttunut 2000 vuodessa.

Minä rakastan ja siunaan Israelia, koska se on Jumalan valitsema pappiskansa, mutta samalla minä suren sitä, että edelleenkin sen kansan keskuudessa on näitä samoja kiihkoilijoita kuin Jeesuksen ja apostolien aikaan, jotka luulevat palvelevansa Jumalaa, mutta koska he hylkäävät Jumalan Pojan Jeesuksen, he ovat itse asiassa Saatanan palvelijoita, kuten Jeesus sanoi aikansa fariseuksille: ”Te olette isästä Perkeleestä.”

En usko, että kyseisellä lakiehdotuksella on mitään läpimenomahdollisuuksia Knessetissä.

Tuon tämän ikävän uutisen kuitenkin julkisuuteen siinä mielessä, että pyydän kaikkia Jumalan lapsia rukoilemaan sen puolesta, että tämä antikristillinen lakiehdotus ei saisi tukea Knessetin muiden puolueiden taholta.

Kuvassa Moshe Gafni.

Chairman of the Degel haTorah party Moshe Gafni, at the opening event of their election campaign, ahead of the Israeli elections, in Jerusalem, on February 12, 2020. Photo by Yonatan Sindel/Flash90 *** Local Caption *** דגל התורה משה גפני בחירות קמפיין

14.3.2023

Keskusteluni Leo Mellerin kanssa tulee kyllä ulos Patmos-radiosta

Olin 3.2.2023 Patmos-radion studiossa Helsingissä legendaarisen Leo Mellerin haastateltavana.

Ilmoitin silloin, että ohjelma tulisi ulos 3-4 viikon kuluttua.

Näin ei ole kuitenkaan eri syistä johtuen käynyt, mikä on saanut osan ihmisistä ihmettelemään, kuten nimimerkki ”hellan lettas”, joka kirjoitti Punk in Finland -foorumilla 13.3.2023: ”Tämän haluaisin kuunnella, ei vaan löydy mistään.”

No, hyvä ”hellan lettas”, ei todellakaan löydy mistään, koska ohjelmaa ei ole vielä ajettu eetteriin, mutta kyllä niin käy lähiaikoina, vaikka tarkkaa aikaa ei olekaan tiedossa.

2.3.2023

Nationalismi nousee

Ihmiskunnan historia on heiluriliikettä. Kun on menty tarpeeksi kauan ja pitkälle yhteen äärimmäisyyteen, niin ajan kanssa ja uusien sukupolvien syntymisen myötä ajatukset ja mielipiteet alkavat muuttua aivan toiseen suuntaan – ja sitten sama uudestaan eli palataan taas takaisin siihen edelliseen ideologiaan.

Tämä vuorottelu näkyy hyvin selvästi muodissa, sekä vaatteissa että tukka- ja partatyyleissä.

Myös hengelliset herätykset tulevat aaltoina. Välillä on hengellistä liikehdintää, sitten on enemmän maallistumista, jota voi sitten seurata voimakas uskonnollinen herääminen, mikä on muuten tulossa kaikkialle maailmaan, myös Suomeen erittäin vahvan sekularisoitumisen ja ateistisen aivopesun jälkeen.

Tarkastelen tässä kirjoituksessani kuitenkin nyt eniten poliittisten käsitysten vaihteluita.

Politiikkaa voidaan tutkia hyvin monesta eri näkökulmasta, kuten vaikka kapitalismin ja sosialismin kamppailuna sieluista, mutta keskityn nyt toiseen vastakkainasetteluun eli kansallisvaltioiden ja ylikansallisten yhteisöjen väliseen ristiriitaan.

Toisen maailmansodan jälkeen yhdentyvän Euroopan ajatus alkoi saada suurta kannatusta, koska kaksi melko lähekkäin käytyä maailmansotaa vaikuttivat ihmisissä voimakasta halua rauhaan ja yhteistyöhön jatkuvan sotimisen sijaan.

Nationalistinen kiihko vaihtui haluksi luoda yhteinen eurooppalainen unioni, joka onkin edennyt hyvin pitkälle niin, että tänä päivänä on vaikeaa kuvitella, että Saksa, Ranska ja Britannia sotisivat toisiaan vastaan, vaikka se oli edellisinä vuosisatoina lähes sääntö.

Nyt ollaan kuitenkin tilanteessa, että pitkän rauhanajan jälkeen heiluri alkaa jälleen liikkua toiseen eli sodan ja hajoamisen suuntaan.

Brexit oli jo esimerkki EU:n laajemmankin hajoamisen mahdollisuudesta. Ukrainan sota, vaikka sen toinen osapuoli on EU:n ulkopuolinen maa, on taas selkeä varoitus yleiseurooppalaisen, jopa koko maailmaa koskevan sodan syttymisen todennäköisyydestä.

Kun ongelmia syntyy ja tavallinen rauhanomainen elämä järkkyy, silloin tulee aina tilausta voimakkaille johtajille ja autoritaarisille hallituksille.

Euroopassa tämä tulee merkitsemään sitä, että kansalaiset eri maissa eivät haluakaan enää turvautua kaukana Brysselissä oleviin byrokraatteihin, joihin ei enää luoteta, vaan he haluavat seurata enemmän oman maan karismaattista johtajaa.

Sinällään kansallismielisyys on OK ja minäkin kannatan sitä enemmän kuin päätösvallan luovuttamista Suomen ulkopuolelle.

Nyt tulee käymään vain niin, että monissa maissa oikeutettu nationalismi menee taas kerran liiallisuuksiin, jolloin kyse onkin äärikansallismielisyydestä ja kiihkonationalismista, mikä ei ole lainkaan hyvä asia.

Koska historia toistaa itseään, odotan tällaisen uuden Führerin nousevan valtaan ennen kaikkea Saksassa ja sitten myös Venäjällä Stalinin tyyliin.
Kun näin käy, niin EU hajoaa ja nämä uuden ajan diktaattorit aloittavat Kolmannen maailmansodan.

Kolmannen maailmansodan jälkeen suunta ja mielipiteet muuttuvat jälleen rauhan ja yhteyden suuntaan ja kansallismielisyyttä kartetaan kuin ruttoa, mikä onkin sitten loistava henkinen maaperä tulevalle maailmandiktaattorille eli Antikristukselle saada kannatusta ajamalleen yhdelle maailmanhallitukselle, jonka nokkamiehenä hän olisi.

Lopunajan paha imperiumi puhuu siis paljon rauhasta ja kansojen veljeydestä, ja ihmiset uskovat kauniit ja lipevät puheet, koska he ovat kärsineet niin paljon Kolmannen maailmansodan kauhuissa.

Siksi kansat luopuvat jälleen itsenäisyydestään ja alistuvat täysin Uuden maailmanjärjestyksen poliisivaltiomaisen diktatuurin alle. Ihmiset menevät ojasta allikkoon eli yhdestä diktatuurista toiseen.

Tämä ihmiskunnan onneton vaihtelu yhdestä äärimmäisyydestä toiseen on jatkunut jo vuosituhansia, mutta tälle heiluriliikkeelle tulee loppu, kun Antikristuksen lyhyen valtakauden jälkeen tämä nykyinen maailmankausi loppuu ja maailman hallitsijaksi saapuu taivaasta Messias Jeesus Kristus, joka hallitsee viisaasti Jerusalemista käsin koko maailmaa, joka on siinä vaiheessa sekä yhdentynyt yhden hyvän hallitsijan alle että edelleen myös kansallisvaltiomainen niin, että eri kansat asuvat Jumalan heille säätämillä alueilla.

1.3.2023

Seitsemän suoraselkäistä kansanedustajaa

Vain 7 kansanedustajaa äänesti Suomen Nato-jäsenyyttä vastaan eli kuusi Vasemmistoliiton edustajaa ja VKK:n Ano Turtiainen.

Eduskunnasta löytyi siis vain 7 isänmaallista ja suoraselkäistä kansanedustajaa. Muut ovat aivopestyjä lännen rahavallalle hyödyllisiä idiootteja, kuten sanonta kuuluu.

Voiko tämän alemmaksi enää vajota?

Ei voi, joten ainoa suunta on nousta tästä alennustilasta ylöspäin kohti täyttä itsenäisyyttä ja sotilaallista liittoutumattomuutta.

28.2.2023

Ano Turtiaisen puhe eduskunnan Nato-keskustelussa

Kyllä, juuri näin tapahtuu, kuten VKK:n kansanedustaja Ano Turtiainen sanoi eduskunnan Nato-keskustelussa, että Venäjälle uhitteleva Suomi tulee kokemaan vielä Suomen osittaisen miehityksen Venäjän taholta.

Kuuntele Turtiaisen napakka puhe: https://www.youtube.com/watch?v=KjVTZIxw304.

21.2.2023

Helluntaikirkko teki sopimuksen koronarokotemyönteisyydestä

Kuulin tänään eräältä ystävältäni, että hänellä on tietoa siitä, että rokotevalmistaja Pfizer ja jotkut Suomen päättäjät olisivat tehneet sopimuksen Suomen helluntaikirkon erään johtajan kanssa (tiedän nimen, mutta en halua sanoa sitä) siitä, että helluntaiherätyksen piirissä tuleviin koronatoimenpiteisiin, kuten maskeihin, kokoontumisrajoituksiin ja koronarokotteisiin suhtauduttaisiin myönteisesti.

Jos näin on, niin se selittää pitkälle sen, miksi suurin osa helluntaiuskovista meni tähän koronakusetukseen mukaan.

Ja sama hulluus tapahtui sitten kaikkialla muuallakin kristillisessä kentässä. Kaikki alistuivat huijaukseen muka lääketieteen nimissä, kun kyse oli ihmisten tietoisesta tappamisesta eli liikaväestön vähentämisestä ja siitä, että tämän kautta kokonaisia kansakuntia pyrittiin kontrolloimaan ja pakkokäskemään mielivaltaisten määräysten ja sulkujen avulla, jotta ihmisiä opetettaisiin tottelemaan päättäjiä kyseenalaistamatta heidän määräystensä järkevyyttä. Kaiken tämän aivopesun tarkoituksena on kasvattaa ihmisiä Uuden maailmanjärjestyksen aivottomiksi orjiksi.

Uskonnollisilla johtajilla on verta ja monia kuolemia käsissään.

19.2.2023

Asburyn herätys

Asburyn yliopistossa Kentuckyssä USAssa alkoi 10 päivää sitten hengellinen herätys, joka jatkuu päivästä toiseen.


19.2.2023

Minusta tehdyt valetilit Twitterissä

Twitteriin on ilmestynyt viime viikkojen aikana useita feikkitilejä, jotka käyttävät kuvaani ja nimeäni, jonka alla on sitten valetilin osoite, mutta kaikki eivät sitä huomaa, vaan luulevat, että viestit ovat minulta.

Tällä hetkellä Twitterissä on viisi väärää tiliä eli @JuokoPiho, @JoikoPiho, @JookoPiho, @JoukoPiiho ja @JuokoPliho. On paljon mahdollista, että näitä persoonastani sairaalloisesti kiinnostuneiden ihmisten tai muuten vain pahojen ihmisten tehtailemia feikkitilejä tulee jatkossa vielä lisääkin, varsinkin kun olen VKK:n kansanedustajaehdokas Uudellamaalla. Taitaa kohta olla kyseessä Suomen ennätys.

Olen tehnyt asiasta ilmoituksen Twitteriin, josta tuli vastaus, että mitään väärää ei ole tapahtunut. Ilmeisesti kyseessä oli vain automaattinen vastaus, jossa tekoäly ei ymmärtänyt, mistä on kysymys eli selvästä ja rikollisesta identiteettivarkaudesta, jossa minut saatetaan epäedulliseen valoon antamalla ihmisten luulla, että minä olisin muka mitä oudoimpien ja itselleni vieraiden väitteiden takana.

Mutta tätä tämä on, maailma on pahan vallassa ja yhä useammat ihmiset ovat riivattuja.

19.2.2023

Jouko Piho:

Kristallipuolue edustaa antikristillistä uushenkisyyttä

Kristallipuolueen aatemaailma perustuu New Age -tyyliseen uushenkisyyteen, jossa on paljon kauniita sanoja ilosta, rakkaudesta ja luontaishoidoista, mutta jossa ei ole ollenkaan pelastavaa Jeesusta, vaan ihmiset pelastavat itsensä omien rakkauden tekojensa kautta.

Ideologia on siis täysin Raamatun opetusten vastainen ja juuri sitä, mistä Raamatussa varoitetaan, että lopunaikana tulee esille riivaajien oppeja, joten varoitan ketään äänestämästä Kristallipuolueen ehdokkaita, vaikka heidän ohjelmansa kuulostaisi kuinka kauniilta tahansa.

Olen kyllä myös huolestunut siitä, että Vapauden liitto ja Suomen kansa ensin -puolue ovat vaaliliitossa esoteerisen Kristallipuolueen kanssa.

Ihmettelen myös sitä, että jotkut aidot uudestisyntyneet uskovatkin ovat jättäneet VKK:n ja ovat siirtyneet SKE:n tai Vapauden liiton listoille ja siten samaan vaaliliittoon ei-kristillisen Kristallipuolueen kanssa.

Kristallipuolue yrittää muuttaa Suomea parempaan suuntaan ihmisvoimin – mutta ilman Jumalaa. Se ei tule onnistumaan. Ihmisillä on vain kivaa puuhailla yhdessä, mutta mitään muuta se ei olekaan.

12.2.2023

Suomi asemoi itsensä Venäjän viholliseksi

Suomi on Natoon ja länteen turvautumalla asemoinut itsensä Venäjän viholliseksi, mikä johtaa lähivuosina siihen, että Venäjä tulee miehittämään joksikin aikaa osan Suomesta.

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

8.2.2023

Samuel Gryningin Myöhäisillan pohdinnoissa oli 8.2.2023 vieraana Jukka Davidsson. Mielenkiintoisia asioita tuli esille. Minäkin käytin kaksi puheenvuoroa. Tässä linkki: https://www.youtube.com/watch?v=m4P8am3MC_A .

8.2.2023

Ei väellä eikä voimalla vaan minun Hengelläni

Jumala toi mieleeni äsken raamatunkohdan (Sakarja 4:6): ”Ei väellä eikä voimalla vaan minun Hengelläni.”

Koin, että tuo sanoma voidaan liittää nykyiseen VKK:n kriisiin, jossa osa jäsenistä on poistunut eri syistä, mutta osa sen takia, että vaaliliittoja tekemättömällä VKK:lla ei ole tarpeeksi kansanedustajaehdokkaita listoillaan, joten on parempi mennä neljän puolueen vaaliliittoon, jotta olisi paremmat mahdollisuudet, että joku tulee valituksi.

Eli he luottavat joukkovoimaan, jonka minä toki ymmärrän, mutta tiedän samalla, että on olemassa ihmisten voimaakin suurempi mahti eli Jumalan Hengen vaikutus, joka voi tehdä vielä suurempia tekoja kuin mitkään ihmisten liittoutumat.

Kuten sanoin, käsitän kyllä, mitä vaaliliittoihin turvautuvat ihmiset tarkoittavat, ja olen itsekin sitä mieltä, että tarvitaan sekä rukousta että työtä vanhan ”Ora et labora” -sanonnan mukaisesti.

Mietin tässä vain sitä, että tekisikö Jumala sellaisen ihmeen seuraavissa eduskuntavaaleissa, että hän vaikuttaisi ihmisissä tahtomista ja tekemistä, että hyvin monet äänestäisivät juuri VKK:n hörhöiksi ja yltiöuskonnolliksi leimattuja ehdokkaita eikä niinkään niitä, jotka tukeutuvat joukkovoimaan.

No, pian se nähdään eli 2.4.2023.

Jos käy niin, että yksikään VKK:n ehdokas ei mene läpi, niin silloin on kaksi vaihtoehtoa: VKK ei ollut sittenkään Jumalasta tai VKK on Jumalasta, mutta sen aika tulee myöhemmin.

7.2.2023

Jouko Pihon aforismikehotus VKK:lle

Kun taistelussa tulee tappioita, se ei tarkoita, että koko sota olisi hävitty. Omistettu VKK:lle 7.2.2023.

7.2.2023

VKK:n TIEDOTE 7.2.2023

Maanantaina 6.2.2023 Valta kuuluu kansalle -puolue kokoontui Juvalle ylimääräiseen puoluekokoukseen.

Puoluekokouksessa käsiteltiin uuden hallituksen valintaa kriisiytyneen vanhan hallituksen tilalle. Vanha hallitus ajautui kriisiin puolueen vallankaappausyrityksen vuoksi, jonka tarkoituksena oli näemmä VKK puolueen liittäminen erääseen pienpuolueeseen.

Puoluekokous käytiin Juvalla erittäin hyvässä hengessä ja uuteen väliaikaiseen puoluehallitukseen valittiin Mikko Miettinen, Nico Giansanti, Minna Turtiainen ja Ano Turtiainen. Tämän väliaikaisen hallituksen tarkoitus on toimia lyhyen aikaa, eli seuraavaan maalis- kesäkuussa pidettävään sääntömääräiseen puoluekokoukseen saakka, jossa puolueen sääntöjen mukaan valitaan taas uusi hallitus seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Uusi puoluehallitus valitsi keskuudestaan puheenjohtajaksi Ano Turtiaisen, 1. varapuheenjohtajaksi Nico Giansantin, 2. varapuheenjohtajaksi Mikko Miettisen ja 3. varapuheenjohtajaksi Minna Turtiaisen. Marko Hiltunen Vaalasta puoluesihteeriksi.

Puoluehallitus teki muitakin merkittäviä henkilövalintoja. Puolueen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Turtiaisen eduskunta-avustaja Teppana Euro, sekä Marko Hiltunen. Hiltunen valittiin myös puoluesihteeriksi ja taloudenhoitajaksi.

Tänään 7.2.2023 puoluehallitus on myöskin todennut, että Ilkka Tiainen ja Jarno Vähäkainu ovat eronneet puolueen jäsenyydestä.

Lisätiedot:

Ano Turtiainen (ano.turtiainen@eduskunta.fi, +358 9 432 3115)

Kansanedustaja, eduskuntaryhmän puheenjohtaja

Teppana Euro (teppana.euro@eduskunta.fi, +358 9 432 4115)

Kansanedustajan avustaja, eduskuntaryhmän pääsihteeri

7.2.2023

VKK:ssa kuohuu

Eilen 6.2.2023 pidettiin Juvalla VKK:n ylimääräinen puoluekokous. Sen johdosta on VKK:n 1. varapuheenjohtaja Ilkka Tiainen antanut tänään 7.2.2023 julkisuuteen seuraavan tiedotteen.

Odotan vastaavaa Ano Turtiaisen tiedotusta eilisestä kokouksesta. Kun se tulee, ilmeisesti tänä iltana, julkaisen myös sen.

Ilkka Tiaisen tiedote 7.2.2023

Allekirjoittanut on eronnut tänään Valta Kuuluu Kansalle puolueen jäsenyydestä.

Syy on puolueen sääntöjen §8 vastaisesti ja yhdistyslain §20 vastaisesti koolle kutsuttu 6.2.2023 pidetty ylimääräinen puoluekokous.

Tietojeni mukaan puolueessa valtaa käyttää nyt edellä mainittujen pykälien vastaisesti valittu uusi puoluehallitus.

Kehotan kaikkia VKK:n kansanedustajaehdokkaita lähtemään sitoutumattomina ehdokkaina pienpuolueiden vaaliliiton listalta. VKK:sta eduskuntaan pyrkivien ehdokkaiden edessä voi olla pahimmassa tapauksessa tuomioistuimen päätös laittomasta ylimääräisestä puoluekokouksesta ja siten kaikkien sen jälkeisten päätösten laittomuus.

Parasta tässä kaikessa on, että ensimmäistä kertaa pienpuolueilla voi olla täysi ehdokaslista eduskuntavaaleihin.

VKK:laiset ovat saattaneet kansanliikkeen liikkeelle. Olette tehneet korvaamattoman arvokasta työtä ja minulla on ollut kunnia työskennellä kanssanne. Työ ei ole mennyt hukkaan. VKK on tehnyt poliittista historiaa Suomessa. Demokratiaamme on uudistettava, parlamentaarinen hallintomalli on tarpeen Suomessa. Hajautettu yhteiskunta takaa omavaraisuuden ja huoltovarmuuden. Päämäärä on tärkein: vapaa, itsenäinen, puolueeton Suomi.
Kannustan kaikkia yhteistyöhön haastamaan perinteisten puolueiden konsensus politiikkaa.

Allekirjoittanut jättää tällä tiedotteella valtakunnan politiikan ja keskittyy tiedonvälitykseen Posi Tv:n kautta taidetta unohtamatta.

Kiitollisena, kunnioittavasti

7.2.2023 Alavudella

Ilkka Tiainen

Ilkka Tiainen.

3.2.2023

Leo Meller haastatteli Jouko Pihoa

Olin tänään 3.2.2023 Patmos-radion studiossa Helsingissä legendaarisen Leo Mellerin haastateltavana.

Meller teki varsin hyviä kysymyksiä ja vei muutenkin haastattelua eteenpäin juohevan luonnikkaasti. Mitä ja miten minä vastasin selviää 3-4 viikon kuluttua ulos tulevasta ohjelmasta.

Keskustelimme enimmäkseen profetioista ja profeetallisuudesta monista eri näkökulmista katsottuna.

Lisäksi oli aika paljon puhetta 18 kirjastani, joista Meller pyysi minua lukemaan kaksi kirjoitustani (toinen profeetallinen ja toinen mediakriittinen) ja Tauno Rantalan saaman profetian.

Haastatteluhetki oli miellyttävä ja innoittava. Toivon ja uskon, että sen voimakas profeetallinen henki tulee ilmi myös tulevassa Patmoksen radio-ohjelmassa.

Jumala siunatkoon Patmosta ja mittaamattoman arvokkaan elämäntyön tehnyttä Leo Melleriä!

Kuvassa Jouko Piho ja Leo Meller Patmos-radion äänitysstudiossa 3.2.2023.

2.2.2023

Keskustelua translaista ja vähän muustakin

Samuel Gryningin ohjelmassa 1.2.2023 keskusteltiin translaista erittäin monesta näkökulmasta, mm. transihmisten vinkkelistä, joista jotkut ovat sitä mieltä, että koko laki on heille haitallinen.

Käytin minäkin ohjelmassa muutaman puheenvuoron.

Ohjelmassa puhuttiin myös monista muista tärkeistä asioista, joten tässä linkki:
https://www.youtube.com/watch?v=CxGZdxB6mjw&t=22s .

31.1.2023

Raha- ja valtaeliitti kontrolloi YK:ta

Oheinen video paljastaa karun totuuden YK:sta: https://stopworldcontrol.com/unevent/?inf_contact_key=c32dc55792ff7818252c90fe81afea004dfbc39d7283b2cb89d5189540b69330

29.1.2023

https://www.youtube.com/watch?v=SzUVdykLDQc

27.1.2023

Luterilainen kirkko on luopiokirkko

Kirkkohallitus antoi joulukuussa 2022 erittäin myönteisen lausunnon translain muutoksesta, jonka mukaan sukupuoli ei ole biologinen tosiasia, vaan yksilön omien tuntemusten mukainen ilmoitusasia, että tänään olen mies, mutta minut on hyväksyttävä, kun kuukauden päästä tunnenkin toisin ja ilmoitan olevani nainen. Kokoomus sai sen verran tolkkua tähän, että tällaisen muutoksen voi tehdä vain kerran vuodessa.

Kyseessä on täysin järjetön lainmuutos, jota tehdään joidenkin mieleltään häiriintyneiden ihmisten oikkujen perusteella. Minkä ihmeen takia Suomen lainsäädäntöä pitäisi muuttaa mieleltään sairaiden ihmisten takia normalisoimaan heidän perverssiä käytöstään? Ennen tuollaiset ihmiset laitettiin mielisairaalaan. Nyt he ohjaavat lainsäädäntöä.

Koska lainsäätäjätkin ovat hyväksyneet tämän hulluuden, niin ei voi muuta kuin todeta, että suurin osa päättäjistä on menettänyt järkensä.

Tämä kirkkohallituksen antama transmyönteinen lausunto on viimeisin todistus luterilaisen kirkon taipumisesta yleisen mielipiteen vaikutuksesta mukautumaan tämän maailmanajan liberaaliin henkeen, jossa liberalismi tarkoittaa sitä, että ihminen voi yksilön vapauksien ja itsemääräyksen takia tehdä mitä ikinä hän haluaa välittämättä siitä, että Jumala on ilmoittanut, että tiettyjä asioita ei tule tehdä ja että jotkut asiat ovat niin kuin hän on ne luonut eli että on vain mies ja nainen eikä muita sukupuolia ole. Kaikki muut väitetyt sukupuolet ovat Paholaisen vaikutuksesta tulleita harhoja.

Kirkko ei siis enää julista Jumalan tahtoa, vaan tämän ajan jumalan eli Saatanan tahtoa, joka on aina ja joka asiassa vastoin sitä, mikä on Jumalan mielestä oikein.

Kirkosta on tullut luopiokirkko eli porttokirkko, joka mielistelee tätä maailmaa ja on uskoton Jumalalle ja hänen Raamatussa ilmoitetulle selvälle sanomalleen.

27.1.2023

Ajaako Perussuomalaiset kaksilla rattailla?

Perussuomalaiset ovat ajautuneet vuosien mittaan yhä enemmän samoille linjoille kuin kaikki muutkin puolueet VKK:ta lukuun ottamatta.

Tähän kehitykseen on käsittääkseni pääsyynä se, että PS haluaa jälleen päästä mukaan hallitukseen.

Niinpä entinen EU-kriittinen ja Nato-vastainen PS on tänään EU-myönteinen ja Natoa kannattava puolue, jonka jopa Kokoomus voisi nyt hyväksyä mukaan hallitukseen.

Siksi olikin yllättävää, että kun puheenjohtaja Riikka Purralta kysyttiin 26.1.2023 Iltalehden Suoraan asiaan -keskusteluohjelmassa, onko puolueen vuoden 2019 ohjelmapaperin kirjaus yhä voimassa, jossa mainitaan pitkän aikavälin strategisena tavoitteena Suomen hallitun EU-eron toteuttaminen, niin Purra vastasi: ”Tämä on edelleenkin meidän pitkän tähtäimen strateginen tavoitteemme.”

Tästähän sitten seurasi se, että muiden puolueiden edustajat kummeksuivat Purran näkemystä ja paheksuivat sitä pitäen Suomen EU:ssa oloa ainoana mahdollisena hyvänä ratkaisuna Suomelle.

Uskon, että Riikka Purra tiesi aivan hyvin, että muut puolueet eivät hyväksy hänen näkemystään.

Miksi Purra silti sanoi julki sen, mitä kaikki muut vastustavat, eli että Perussuomalaisten pitkän tähtäimen linja on kuitenkin se, että Suomi eroaa joskus EU:sta?

En tiedä, mutta yksi mahdollinen selitys on se, että PS ajaa kaksilla rattailla eli toisaalta ollaan kovasti EU-mielisiä, mutta muistutetaan myös siitä, että voivathan ihmisten mielipiteet muuttua kuten Natoon suhtautumisessakin ja Suomi voisi joskus erota EU:sta.

Toki näin on.

Mutta miksi sanoa tämä juuri ennen eduskuntavaaleja?

Senkö takia, että PS pelkää kannatuksen menettämistä ja haluaa siksi vedota PS:n niihin kannattajiin, jotka haluavat Suomen eroavan EU:sta?

Kuvassa Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra.

25.1.2023

Mauno Saari Johan Bäckmanin ohjelmassa

Kirjailija ja aikoinaan monien lehtien päätoimittaja (mm. Iltalehti, Suomen Kuvalehti ja Uusi Suomi) Mauno Saari oli 25.1.2023 mukana Johan Bäckmanin ohjelmassa. Toisena haastattelijana oli Leena Hietanen.

Kannattaa katsoa ja kuunnella. Luvassa on viisasta ja punnittua puhetta.

Linkki: https://www.youtube.com/watch?v=nzw-Fjg8-tY&t=40s .

25.1.2023

Mauno Saari perusti Naapuriseuran Sanomat ja FB-ryhmän Naapuriseura ry

Pitkän linjan ansiokas toimittaja, kirjailija ja monissa lehdissä (mm. Iltalehti, Suomen Kuvalehti ja Uusi Suomi) päätoimittajana toiminut Mauno Saari on perustanut yhdessä joidenkin muiden kanssa uuden nettilehden nimeltä ”Naapuriseuran Sanomat” (https://naapuriseura.fi/naapuriseuran-sanomat/) ja uuden Facebook-ryhmän nimeltä ”Naapuriseura ry” kokomaan yhteen kaikkia suomalaisia, joiden mielestä nykyinen sotauho Venäjää vastaan ei ole viisasta.

Menin mukaan. Tule sinäkin, jos olet globalisteja vastustava isänmaallinen suomalainen.

Mauno Saari

19.1.2023

Olin mukana Johan Bäckmanin ohjelmassa

Juuri äsken loppui noin puolitoista tuntia kestänyt ohjelma Johan Bäckmanin suorassa livestriimausohjelmassa, jossa toin esille, mitä kaikkia asioita tulee todennäköisesti tapahtumaan tänä vuonna 2023, kuten USAn sisällissota, poliittistien johtajien kuolemia, petoksien ja vääryyksien paljastumisia, sotien jatkumisia, ehkä Kolmas maailmansota ja Suomen osittainen miehitys, maailmantalouden romahtaminen, ruokapula, uudet taudit, pakkorokotukset, maanjäristykset, tulvat, tsunamit, mutta myös suuri hengellinen ja kansallinen herääminen Suomessa joitakin asioita mainitakseni.

Otin myös kantaa Dmitri Medvedevin 26.12.2022 julkaisemaan kahdeksaan ennustukseen, jotka eivät ole mielestäni lainkaan absurdeja, kuten monet lännen poliitikot ovat sanoneet.

Lopussa kerroin suoraan, mitä mieltä minä olen muutoin arvostamani Jussi Halla-ahon sota- ja tappamispuheista.

Jos et ole vielä katsonut ohjelmaa, sen voi tehdä linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=H0AgPjAfgfU .

19.1.2023

Jouko Piho Johan Bäckmanin ohjelmassa

Katso Youtubesta haastatteluni Johan Bäckmanin ohjelmassa torstaina 19.1.2023 klo 19. Aiheena on ”Mitä tapahtuu v. 2023?”

18.1.2023

Myöhäisillan pohdintoja EXTRA

Tänään kello 20 YouTubessa

Mitä ovat väärä profeetta ja pedon merkki?

Vieraana Jouko Piho

Kuvassa voi olla 3 henkilöä ja teksti

16.1.2023

Koronarokote ei ollut turvallinen eikä tehokas

Päättäjien tulisi tunnustaa virheensä ja ottaa vastuunsa siitä, että koronarokote ei ollut turvallinen eikä tehokas, vaan monille (ei kaikille) haittoja aiheuttava ja tappava kokeilu.

Kaikkialla maailmassa ruumishuoneet täyttyvät kuolemantapausten ennennäkemättömän lisääntymisen takia.

Kaikkialla maailmassa nuoret ja jopa hyväkuntoiset urheilijat vaipuvat yhtäkkiä maahan ja kuolevat sydämen pysähtymiseen.

Brittiläinen kardiologi tri Aseem Malhotra sanoi BBC:n ohjelmassa, että COVID-mRNA-rokote on todennäköinen syy liiallisiin (30 000 Britanniassa v. 2022) sydän- ja verisuoniperäisiin kuolemiin, ja sen käyttöönotto tulisi keskeyttää tutkimusta odotettaessa.

CDC (Yhdysvaltain virallinen tautikeskus) on alkanut tutkia aivohalvauksen ja COVID-19-rokotteiden välistä yhteyttä ja sanoo nyt, että on ollut tarpeeksi ihmisiä, jotka ovat saaneet rokotteen ja ovat sitten kärsineet aivohalvauksen.

Viiden vanhemman ruotsalaisen lääkärin ryhmä yhteistyössä digitalisaation ja ihmisoikeuksien tutkijan tohtori Johan Eddebon kanssa ovat hälyttäneet Covid-rokotteista, joita he kuvailevat ”ilmeisen vaarallisiksi”. Lääkärit sanovat, että joukkorokotukset pitäisi ”välittömästi lopettaa”, kunnes haitallisten vaikutusten todellisen esiintyvyyden ja vakavuuden ”perusteelliset tutkimukset” tehdään.

Maailman talousfoorumi, Bill Gates ja Davosin eliitti pyytävät EI ROKOTETTUJA lentäjiä piloteiksi, kun he haluavat lentää WEFin kokoukseen Davosiin. He eivät siis halua ottaa sitä riskiä, että rokotettu lentäjä saa yhtäkkiä sydänkohtauksen. https://www.facebook.com/photo/?fbid=1671486886641361.. .

Tähän liittyy se uutinen, että maailman veripalveluissa on suuri kysyntä rokottamattomien verestä.

Ehkä tämä riittää. Vastaavia todistuksia koronarokotteiden haittavaikutuksista olisi vaikka kuinka paljon.

Mitä Suomen päättäjät, sekä poliitikot että viranomaiset, sanovat tähän?

No, he eivät sano mitään, koska he ovat mukana maailman pahan eliitin johtamassa agendassa, että väestöä pitää vähentää ja siinä kokeilussa, että terveysfasismin varjolla ja tekosyyllä ihmisiä ja kansoja voidaan alistaa minkä tahansa muunkin kontrollin alle.

Siksi koko Suomen johtajisto tulee vaihtaa. Nykyiset päättäjät ajavat Saatanan ja tulevan Antikristuksen tahtoa.

Suomi tarvitsee johtajia ja päättäjiä, jotka ajavat Jumalan tahtoa.

Ja näin tulee tapahtumaan. Suomesta tulee Jumalan kuningaskunta.

16.1.2023

Vastaukseni Alexander Duginille

Johan Bäckman julkaisi tänään 16.1.2023 suomeksi kääntämänsä tekstin venäläisen filosofin ja politiikan tutkijan Alexander Duginin 15.1.2023 päivätystä kirjoituksesta.

Johan Bäckman on sanonut Duginia nykyvenäläisyyden ja Euraasian imperiumin merkittävimmäksi tulkiksi. Dugin vieraili ensi kertaa Suomessa vuonna 2014 Bäckmanin kutsumana. Bäckmanin järjestämän tilaisuuden nimi oli ”Rakennamme Suur-Venäjää”.

Huhtikuussa 2017 Dugin oli puhumassa Suomessa Bäckmanin järjestämässä tilaisuudessa, joka oli tarkoituksellisesti samaan aikaan Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen perustamisasiakirjan allekirjoitustilaisuuden kanssa.

Olen Duginin kanssa osittain samaa mieltä, mutta myös hyvin paljon eri mieltä. Koin siksi, että minun on pakko vastata Duginin väitteisiin.

Dugin väittää, että ”Venäjä käy tänään absoluuttista sotaa ensimmäistä kertaa historiansa aikana. Kaikki aiemmat sodat ovat olleet vain prototyyppejä, suhteellisia esikuvia kaikkein tärkeimmälle sodalle. Nyt, tämä sota, meneillään oleva sota, on lopullinen, viimeinen ja peruuttamaton”.

Olen Duginin viimeisen sodan väitteestä täysin eri mieltä. Raamatun mukaan viimeinen sota on 1000-vuotisen valtakunnan lopussa oleva vankeudesta vapaaksi päästetyn Saatanan viimeinen yritys kokoamansa sotajoukon avulla hyökätä Jerusalemia vastaan, jossa Jeesus on hallinnut kuninkaana 1000 rauhan vuotta. Mutta kun Saatanan armeija jo piirittää Jerusalemia, niin taivaasta iskee tuli, joka tuhoaa koko kapinallisjoukon (Ilm. 20:7-9).

Toiseksi viimeinen sota on Israelissa käytävä Harmageddonin taistelu, jossa maailman armeijat ovat kokoontuneet Antikristuksen johdolla taistelemaan taivaasta maan päälle palannutta Jeesusta ja hänen enkeliarmeijaansa vastaan. Sota päättyy Antikristuksen ja väärän profeetan kiinniottamiseen, jonka jälkeen molemmat heitetään helvetin tuliseen järveen ja kaikki sotilaat ja sotapäälliköt kuolevat, kun Jeesus sanoo muutaman sanan (Ilm. 19:19-21).

On siis selvää, että Duginin käsitys nykyisestä vastakkainasettelusta Venäjän ja lännen välillä ja siitä johtuvasta sodasta eli tulevasta Kolmannesta maailmansodasta, ei ole totta siltä osin, että tämä sota olisi muka se viimeinen ja lopullinen. Sota tulee, mutta se ei ole viimeinen.

Dugin ei siis viittaa Ukrainan sotaan, vaan käynnissä olevaan laajempaan poliittiseen ja eri arvojen väliseen ideologiseen sotaan, jossa ”Ensimmäistä kertaa meitä vastassa on puhdas, absoluuttinen, täydellinen pahuus. Vain Venäjä seisoo päättäväisesti, järkähtämättä, oikeuden ja totuuden puolella, tietämättä itsekään miksi. Mutta sitä varten meidät luotiin ja sitä varten olemme eläneet”.

Olen samaa mieltä Duginin kanssa siitä, että lännessä on paljon pahuutta, jumalattomuutta ja moraalista rappeutuneisuutta, jota Venäjä oikeutetusti vastustaa. Mutta se ei pidä paikkaansa, että Venäjä itse olisi joka asiassa oikeuden ja totuuden puolella, koska myös Venäjällä on paljon pahuutta, valheellisuutta, väkivaltaa, varkauksia, korruptiota ja diktatuurista mielivaltaisuutta.

Eli pata kattilaa soimaa – musta kylki kummallakin.

Duginin ajatukset ovat kehittyneet ja muuttuneet vuosien aikana, mutta yhteistä niille on voimakas isovenäläinen keisarillisen Venäjän ja Neuvostoliiton aikaisen suuruuden kaipuu eli se sama, mikä ohjaa Putinia, joka on saanut paljon vaikutteita Duginilta.

Dugin on ortodoksinen ultranationalisti, joka on itse asiassa saanut elämänsä aikana paljon vaikutteita natseilta ja fasisteilta, joiden aatteissa on paljon samaa kuin Duginin ideoissa.

Dugin haluaisi palauttaa Venäjälle vuoden 1913 rajat, joita hän pitää Venäjän oikeina rajoina. Vuonna 1913 myös Suomi oli osa Venäjää. Suomea koskien Dugin on puhunut eri aikoina eri tavoin. Toisaalta Dugin on nähnyt Suomen osana Venäjää, mutta toisaalta Dugin on myöntänyt, että Suomi on eri kulttuuripiiriä, joka voisi olla ehkä vähän aikaa osa Venäjää, mutta ei jatkuvasti.

Dugin on lännen rappion kritiikissään oikeassa, mutta täysin sokea oman maansa rappiolle. Siitä huolimatta Jumala tulee käyttämään Venäjää vielä syntisemmän lännen rankaisemiseen eli Venäjä tulee olemaan Jumalan rangaistusruoska lännen ja myös Suomen jumalattomuuden takia.

Mitä Suomeen tulee, niin Venäjä tulee miehittämään osan Suomesta tulevan maailmansodan edellä omien sotilaallisten intressiensä takia, mutta kun Venäjä häviää aloittamansa Kolmannen maailmansodan, niin Venäjän armeija poistuu Suomesta.

Mutta koska rankaisijakin on itsekin paha ja syntinen, niin Jumala tulee lopulta tuomitsemaan myös Venäjän, varsinkin sen synnin takia, että Venäjä tulee hyökkäämään Jumalan omaisuuskansan Israelin kimppuun (Hesekielin kirjan luvut 38-39), mikä on samaa kuin sohaisisi Jumalaa silmään.

Jumalan tuomion jälkeen Venäjästä jää jäljelle vain pieni alue Moskovan ympärillä (esim. Pietarista tulee itsenäinen kaupunkivaltio), mutta Suomi laajentuu itään aina Arkangeliin asti ja Suur-Suomi syntyy, koska se on Jumalan tahto. Silloin Suomi on paljon vahvempi valtio kuin Venäjä, mutta maiden välillä on ystävälliset suhteet, koska Venäjän hallitsijana on Jumalaa kunnioittava hyvä tsaari ja Suomi on Jumalan kuningaskunta.

Pyydän Johan Bäckmania kääntämään tämän kirjoitukseni venäjäksi ja lähettämään sen Alexander Duginille ja Vladimir Putinille.

Kuvassa Alexander Dugin.

Alexander Dugin.

15.1.2023

Ukraina olisi parasta jakaa kahtia

Ukrainan sota tai erityisoperaatio on täysin turha ja liian paljon uhreja ja monenlaista kärsimystä aiheuttava konflikti molemmille osapuolille. Tämä hullu sota pitää lopettaa mahdollisimman pian.

Minun mielestäni olisi parasta, että Itä-Ukrainan venäjämielinen väestö liittyisi Donbassin ja Krimin alueineen Venäjään ja Länsi-Ukrainan länsimielinen väestö voisi olla oma Venäjästä riippumaton valtionsa, joka voisi halutessaan liittyä Natoon ja Euroopan unioniin.

Tämä tilanne, että Ukraina haluaa saada hallintaansa koko Ukrainan tai että Venäjä haluaa saada kontrolliinsa koko Ukrainan, on kestämätön eikä johda mihinkään muuhun kuin eri tahtojen jatkuviin eturistiriitoihin ja niistä johtuviin sotiin.

Olisi parempi ja viisaampaa todeta ja tunnustaa olemassa oleva tilanne ja antaa idän mennä itään ja lännen mennä länteen ja lopettaa tämä täysin mieletön sota.

Näin kävi Tekkoslovakiassa v. 1989, kun kommunistivalta kaatui ja vuodenvaihteessa 1992–1993 Tšekkoslovakia jakautui rauhanomaisesti Tšekin ja Slovakian valtioiksi.

Jakautuminen kahteen osaan olisi paras tie myös Ukrainalle. Tietenkin hyvin monet voimat sekä idässä että lännessä vastustavat omien intressiensä takia tätä järkevintä ratkaisua.

Toivon kuitenkin, että näin tapahtuu ja ennen kaikkea rukoilen, että tämä järjetön sota loppuu. Tällainen teurastus ei ole kuin Saatanan ja häntä seuraavien pahojen ihmisten tahto.

14.1.2023

Blokkivaalit tulevat – oletko valmis?

Tämän vuoden huhtikuussa (2.4.2023) pidettävät eduskuntavaalit tulevat olemaan Suomessa harvinaiset blokkivaalit, joissa on valittavana ehdokkaiden ja puolueiden lisäksi myös, tuleeko Suomeen vihervasemmistolainen vai keskustaoikeistolainen hallitus.

Koska Kokoomus on ilmoittanut voivansa mennä samaan hallitukseen Perussuomalaisten kanssa ja koska SDP, Vihreät, Vasemmistoliitto ja RKP ovat sanoneet, että ne puolueet eivät voi olla samassa hallituksessa Perussuomalaisten kanssa tai että ainakin se olisi hyvin vaikeaa ja epätodennäköistä, niin jos keskusta-oikeisto menestyy hyvin vaaleissa, niin Suomi saa keväällä hallituksen, jossa on Kokoomus, Perussuomalaiset, Keskusta ja KD sekä vaalimenestyksen mukaan edustajia pienemmistä puolueista.

Tällöin Suomi siirtyy tai voi siirtyä punavihersiirtymästä sinivalkoiseen siirtymään. Täytyy vain toivoa, että liian paljon arvoliberaaleja ja vihervasemmistolaisia ajatuksia omaksuneet keskustaoikeistolaiset voimat palaisivat enemmän oikeille juurilleen tai muutoin hallitusmuutoksesta ei ole mitään hyötyä, koska kaikki ajaisivat samaa Suomelle tuhoisaa Maailman talousfoorumin (WEF) ajamaa globalistista ja yhteen maailmanhallitukseen tähtäävää diktatuurista kontrollipolitikkaa blokeista riippumatta.

Kokoomuksen tulisi sen tähden palata koti-uskonto-isänmaa -iskulauseen kannattajaksi, Keskustan tulisi palata Santeri Alkion ja Urho Kekkosen linjalle eli noudattamaan sitä politiikkaa, mitä Lapissa Keskustan ehdokkaana oleva Paavo Väyrynen ajaa. Perussuomalaisten tulisi pysyä alkuaikojen selvissä mielipiteissä eikä mukautua liikaa muiden puolueiden käsityksiin. KD:kin saisi terävöityä ja nostaa uskon lippua korkeammalle.

Toivottavasti myös uudemmat puolueet kuten esim. Valta kuuluu kansalle (VKK), Vapauden liitto ja Liike nyt saavat tarpeeksi kannatusta ja ehdokkaita läpi, jotta heidän rohkea, isänmaallinen ja kansalliskonservatiivinen äänensä tulisi esiin eduskunnassa ja voisi vaikuttaa muiden puolueiden näkemyksiin.

Olen itse kansanedustajaehdokas VKK:n listalla Uudellamaalla.

12.1.2023

Ennakkoilmoitus
Olen haastateltavana torstaina 19.1.2023 klo 19 Johan Bäckmanin ohjelmassa. Aiheena on ”Mitä tapahtuu v. 2023?”

6.1.2023

Vastaukseni Jussi Halla-ahon kirjoitukseen venäläisten tappamisesta

Jussi Halla-aho kirjoitti tänään 6.1.2023 Facebook-sivullaan Ukrainan sodasta jyrkän kannanoton venäläisten tappamisen puolesta.

”Sota on Venäjän aloittama ja ylläpitämä. Sota loppuu vasta, kun venäläisiä sotilaita on tapettu niin paljon, että sodan jatkaminen muuttuu Venäjän hallitsijoille poliittisesti tai sotilaallisesti mahdottomaksi. Siispä venäläisten sotilaiden tappaminen on hyvä asia, ja ukrainalaisia tulee auttaa tappamaan heitä.
Ihmiseen on kuitenkin rakennettu vahva esto toisen ihmisen tappamista kohtaan. Normaaliaikana tämä esto mahdollistaa yhteiskunnan olemassaolon sellaisena kuin me sen tunnemme. Sota-aikana siitä on haittaa. Tämä esto pyritään tukahduttamaan riisumalla tapettavalta viholliselta ihmisyys, ts. demonisoimalla hänet tai kuvaamalla hänet rotaksi, torakaksi tai muuksi iljettäväksi eläimeksi.”

Olen arvostanut ja puolustanut Jussi Halla-ahoa jo vuosien ajan ja teen niin jatkossakin tilanteiden mukaan, mutta minun on pakko todeta, että mielestäni Halla-ahon näkemys Ukrainan sodasta siitä näkökulmasta, että Venäjä on yksinomaan syyllinen ja sen takia Venäjän sotilaiden demonisointi, jotta heitä olisi helpompi tappaa, olisi muka oikein ja välttämätöntä, on moraalisesti kestämätöntä argumentointia, koska vihollinen ei ole rotta, vaan samanlainen elävä ja tunteva ihminen kuin kaikki muutkin. Elämää tulisi suojella eikä tuhota. Halla-ahon kehotus venäläisten tappamiseen ei ole humaania eikä valtiomiesmäistä puhetta.

Mielestäni Halla-ahon esiintuoma sotakiihkoinen propaganda venäläisten tappamisesta ainoana keinona päästä ratkaisuun Ukrainan sodassa on hyvin yksipuolinen ja vahingollinen näkemys, koska jos vaikka Venäjä onnistuttaisiinkin täydellisesti nujertamaan, niin tällainen nöyryytys istuttaisi venäläisten sieluun niin suuren koston siemenen, että piankin seuraava revanssisota olisi taas edessä.

Minusta olisi parempi pyrkiä nopeasti rauhaan ja ratkaista neuvotteluteitse koko Ukrainan ongelma, joka on se, että osa kansasta haluaa suuntautua itään ja osa taas länteen. Tässä selvässä jakotilanteessa olisi parasta, että annettaisiin itäisten osien liittyä Venäjään ja läntiset osat liittyisivät Euroopan unioniin. Mutta sekä idässä että lännessä on paljon tahoja, jotka eivät halua eri syiden takia hyväksyä tätä selvästi parhainta ulospääsyä sodasta.

Venäläisiä sotilaita on kuollut jo yli 100 000 ja ties kuinka paljon myös ukrainalaisia. Mielestäni tätä tappamisen tietä ei ole syytä jatkaa enää yhtään enempää.

Jussi Halla-aho.

6.1.2023

Tuomas Enbuske yritti ymmärtää minua

Tuomas Enbuske on kirjoittanut viime päivinä Twitterissä Suplan podcastin keskusteluumme (24.3.2021) liittyen, että hän yritti oikeasti päästä Joukon ajatteluun sisään eikä kyse ollut pelleilystä.

Olen samaa mieltä. Tuomas oli erittäin asiallinen ja hyvä haastattelija.

Haluan sanoa vain sen, että minun ajatteluuni on mahdotonta päästä täysin sisälle, koska kyse ei ole minun päästäni vaan sydämestäni, jonka vain Jumala yksin voi tuntea.

Tämän takia minua ja Jumalaa tuntemattomat ihmiset pitävät minua hulluna, koska elän toisessa todellisuudessa kuin he eikä se ole harhaa vaan hengellinen ulottuvuus oli ensin ja vasta sen jälkeen tuli aineellinen maailma.

Mutta vain materian vallassa olevat ihmiset eivät voi tätä mitenkään käsittää, vaan se on heille hulluutta.

6.1.2023

Tuomas Enbusken ja minun eeppinen keskustelu Hullun papereissa

Jos et ole ennen kuunnellut minun ja Tuomas Enbusken välistä 24.3.2021 käymäämme syvällistä ja Tuomaksen sanoin eeppistä keskustelua ohjelmassa Hullun paperit, niin voit kuunnella tämän ainutlaatuisen podcastin osoitteesta https://www.supla.fi/…/e798b3b8-17da-4a9b-916a-482038c12acf . Älä välitä alussa olevista mainoksista. Ohjelma alkaa niiden jälkeen.

6.1.2023

Helmihäät

Minä ja Ritva sanoimme toisillemme 30 vuotta sitten Tapiolan kirkossa: ”Tahdon!”

Tahdomme edelleen ja vietämme tänään 6.1.2023 helmihääpäivää.

Joukon ja Ritvan hääkuva 6.1.1993.

31.12.202

Uudenvuodenvastaanotto Ylellä

Katsoin äsken Yle 1:n klo 22.50 alkaneen ohjelman ”Vuosi vaihtuu 2023”.

Olin ihmeissäni, koska kyseessä ei ollut koko kansalle suunnattu uudenvuoden vastaanottamisen yhdessä kokeminen, vaan täysin Helsinki- ja nuorisomusiikkikeskeinen tilaisuus, jossa keski-ikäiset ja vanhemmat eri puolilla Suomea asuvat ihmiset olivat täysin ulkopuolella, koska heitä ja heidän musiikkitoiveitaan ei huomioitu mitenkään.

Lisäksi tapahtumasta oli pudotettu aikaisempien vuosien uskonnollinen osuus kokonaan pois. Eli uutta vuotta otettiin vastaan nuorekkaasti heiluen, valot vilkkuen ja lesbojen suuteluja näyttäen, mutta täysin ilman mitään viittausta Jumalaan ja hänen siunauksensa rukoilemista.

Tältä näyttää maallistunut ja Jumalasta luopunut Suomi.

Vuonna 2023 tulee tuomio.

31.12.2022

Oletko sinä Mirjam R?

Mirjam R lähetti minulle uusien nettisivujeni kommenttiosiossa tänään 31.12.2022 unensa julkaistavaksi, mutta haluaisin ennen sitä keskustella hänen kanssaan parista asiasta.

Olen lähettänyt Mirjamille sähköpostitse kyselyn asiasta, mutta en ole saanut vielä vastausta. Voihan olla, että hän ei ole katsonut sähköpostejaan.

Joten jos sinä olet Mirjam R, niin ota minuun yhteyttä ja soita minulle huomenna sunnuntaina iltapäivällä numerooni 040-8281759 tai minä voin soittaa sinulle, jos ilmoitat minulle puhelinnumerosi.

On poikkeuksellista, että kirjoitan näin, mutta asia on tärkeä.

31.12.2022

Kaikesta huolimatta hyvää ja siunattua uutta vuotta 2023 kaikille!

29.12.2022

Jouko Piho:

Julkaisin oheisen kirjoitukseni alunperin 7.12.2022.

Mistä sairaaloiden ylikuormitus ja hoitajapula johtuvat

Sairaaloiden hoitajapula johtuu siitä, että henkilöt, jotka eivät ottaneet koronarokotusta, potkittiin
vakaumuksensa takia pois töistä ja rokotuksen ottaneet hoitajat sairastuivat piikin otettuaan.
Tätä ilmiselvää totuutta eivät ylpeät ja valheessa elävät päättäjät voi kuitenkaan mitenkään myöntää.
Ja ylipäätään sairaaloiden ylikuormitus johtuu siitä, että haittavaikutuksia saaneet koronarokotetut ihmiset täyttävät sairaalat.

23.5.2023

1 kommentti

Juha Saari Kautokeino ( Guvdageidnu ) Kirjoitettu9:07 - 4.1.2023

Hei Jouko🤝
NORJAN Kautokeinossa minua pakotettiin ottamaan verikoe!? Kyseessä oli että syönkö minä vaimoni lääkkeitä! Verikokeessa käytettiin runsaasti verenohennus nestettä,jota Suomi ei käytä yleisesti,kun vain onnettomuus tilanteissa. Tuloksia en ole viläkään saanut!? Oksensin joka päivä ja laihduin 30kg. Kolmen kuukauden aikana.Sama lääkäri matkusti perheineen pois etelä Norjaan! Nyt olen Terve ! Kiitos kaikkivaltiaan Jumalaamme! Tuliki lekurille kiire pois! Juha voi hyvin nyt! Vanhuksia on haudattu paljon Kautokeinossa,väestövähennysagenda! Illujen märkäunta! Kiitän sinua Jouko kaikesta ja profetiat sinusta tulevat toteutumaan!☝🏻🙏✍️👂Juha. Johan Akseli Saari

Vastaa